Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Аз имах на предвид колко се печели от тая гадория да се плаща на месец ! Например ми сложете 100 юзъра да плащат по 10 евро на месец в продължение на 1 година , а сега представете си всичко , които играят в офито и цената която плащат , може да си го сметнете за 1 година ! Много пари са това !

Аз имах на предвид колко се печели от тая гадория да се плаща на месец ! Например ми сложете 100 юзъра да плащат по 10 евро на месец в продължение на 1 година , а сега представете си всичко , които играят в офито и цената която плащат , може да си го сметнете за 1 година ! Много пари са това !

Ми и аз имах същото на в предвид :) Ако не знаеш и УоУ-а се плаща всеки месец :) Просто тия игри, които са с месечни такси и особенно най-играните, като УоУ и Л2, се печелят много пари :)

НАЗВАНИЕ НОВОСТИ: Lineage 2 C4

maloi99 - 2006-08-18

Недавно был взломан официальный сервер игры пиратами,от туда были скачены все файлы без исключения,и началась раздача этих файлов бесплатно,многие неофициальные серваки разбирают их как пирожки и берут себе на вооружение,тем самым офиц, почти не отличаются от не официальных, на сайте сервака splendor вчера произошол полный переход на 4 хроники.

:) И после руснаците откъде имали файловете за фул Ц4 !

Новини Lineage 2 C4

Хакнат е офицялния сървар на играта ... от сайта са свалени всички файлове без изключение и са пуснати безплатно ! И разбира се много от неофицялните сървари ги използват и почти не се отличавали от офито ! Тва е с две думи , защото руския ми е много злобен ! ;)

Хехехе elmore.ru ли ... ами разбира се нали трябва да се играе за без пари ! :lol:

Пробвали ли сте на Paradise новия сървър Virtue много е добър. Няма почти нищо общо с бозата дето са другите 3 всички quest-ове бачкат и има много хора. Рядко бройката им пада под 3000 има само един порблем като минат в пиковите часове 3800 и започват да наближават 4000 вече сървара почва да изпушва хубавото е, че скоро ще сменят машината и няма да има ограничение както сега нa 4500 човека. Сървара наистина е добър като се има предвид че на около 3 седмици. От трите героя които си направих мисля, че всичко бачка както трябва. elmore.ru не съм го пробвал не знам от кога е, но Virtue стартира седмица след като изтече гореспоменатата информация от официалните. Не може и дума да става, че е 100% като тях, но е много близо до истината. На офи не бих играл само заради това, че имам един позвнат който играе на Teon ако може да се каже, че играе де по простата причена, че 90% от времето играе бота му лошото в случая е, че когато имах възможността да поиграя малко с героя му установих, че половината от сървара е ботове. Аз на такъв сървър не бих играл въобще камо ли да плащам за това.

Забравих да спомена , че точно след хакването на фаиловете и пускането им беплатно сървара splendor извършва пълен преход на C4 ! А до парадайс ... мисля , че и те са набарали файловете ! Иначе това , че фаиловете са откраднати и са пуснати сървари точно като офито не означава , че няма да направят подобрения против ботъри ! ;)

Ами струва ми се, че дори на офи не объщат внимание на ботовете. Жалко до преди няколко дни имах някакви очаквания за тези съръри уж нали са официални уж са нещо много над другите, а то какво се оказа на някои места моб не можеш да си хванеш от непрестанен гринд на ботове. Супер много се разочаровах за 5 часа игра се нагледах на тъпни дори да кажеш на някой "no ks" нито ще ти обарне внимание нито ще те напакари нито нищо по простата причина, че е бот. Особено много се дразня на гриндващ SpS прост бот ако героя беше мой щях да ги пекара без да спирам....

Стенли логично бе момко, много по-изгодно е да продаваш време, ако се замислиш малко ще забележиш, че играта ти струва 3 лв и някви стотинки (клиента), тъй като имаш един месец в пакета, като я купиш за 30 лв. 60 дневна карата вече ти е 53 лв. обаче, един вид зарибяват те и после ти сам си ходиш да си плащаш.

Какво като са откраднали файловете на официалния клиент? Че аз във всички фрий дето съм играл съм играл с клиент, свален от официалния сайт. Друг е вече въпроса кой, кога, къде и как ще ти осигури БЕЗ пари нонстоп работещ сървър с всички екстри на играта - веднага си отговори сам.

От това което прочетох стигнах до извода , че ти си се объркал или аз не те разбирам нещо ! Не са откраднати фаиловете на офицялния клиент , а на сървара ! Няма значение къв е клиента ... само да е на версията на която е хакнатия сървар и всичко е 6 ! ;)

Ами струва ми се, че дори на офи не объщат внимание на ботовете. Жалко до преди няколко дни имах някакви очаквания за тези съръри уж нали са официални уж са нещо много над другите, а то какво се оказа на някои места моб не можеш да си хванеш от непрестанен гринд на ботове. Супер много се разочаровах за 5 часа игра се нагледах на тъпни дори да кажеш на някой "no ks" нито ще ти обарне внимание нито ще те напакари нито нищо по простата причина, че е бот. Особено много се дразня на гриндващ SpS прост бот ако героя беше мой щях да ги пекара без да спирам....

Понеже съм цъкал на оффи искам да те подкрепя с 1 историйка :)

Стои си човека Х в ДВ и дига левел....Накрая му писват 4-те бота до него,които цял ден му правят кс и обират спауна и тои ги зима с кармица :) Докато чисти кармата идва дорф с клан Х ОЧЕВАДНО,на който са ботовете :) Ресва ги кат пич и като си разменя няколко неспокосани думи с тях с доста закснение и ясно се разбира,че сам си ги пише....Когато се отваря обаче Community-то,за да се разбере да му се невиди къв е тоя клан.....клана липсва.Въпреки,че там са всички кланове от лвл 1 до лвл 5 + тия в процес на disolve клана му не фигурира там (има и search така,че е доста трудно да НЕ намериш някои клан който тарсиш) .При последвалата петиция се получава ауто отговора "Правим всичко възможно дрън дрън...".Така се оказва,че човека Х просто е натрупал 4 пк-ата.Неможе просто така да си направиш несъществуващ клан,на който неможе да се обяви нито война нито да се разбере нещо за него.....Е това ако не е мафия нз как го наричате :unsure:

герги мн филми гледаш .. слез на земята .. да недойде някой човек Х да те свали теб

мислиш че се базикам ? ^^ ако се сетиш кой беше с мен в ретаил ще знаеп кой е човека Х :P

zna4i pravq questa ot ribarq v dion.

dade mi 4 kuki4ki az ulovih 2/4 no mi dade vse jalti kov4ejete . trqbva mi Big blue treasure chest

nqkoi da mi kaje ot kade pada ili s koq pluvka . nasqkade li se lovqt edni i sa6ti predmeti ?

• 2 weeks later...

Малко се е претрупала темата-та не ми се четат коментари

-Моля ви кажете от къде мога да си изтегля сервер за c4 или c5

за да си направя една машина сервер и да си цъкам на нея в локална мрежа без достъп до интернет

( моля - ако неразбирате въпроса не отговаряите )

• 2 weeks later...

Подминахме 30-ти левъл вече и взехме да се разхождаме по-надалече :P .

Следващата серия снимки кръщавам PEOPLE WE MEET:

СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, СНИМКА 4, СНИМКА 5, СНИМКА 6, СНИМКА 7, СНИМКА 8, СНИМКА 9, СНИМКА 10, СНИМКА 11, СНИМКА 12, СНИМКА 13, СНИМКА 14, СНИМКА 15, СНИМКА 16, СНИМКА 17, СНИМКА 18

Ей такива моменти стимулират играча :punk

• 2 weeks later...

(въпроса е зададен отдавна но....)

joy-stick той пита за 3 професия не за суб класата.

Ето тука:

http://lineage2.stratics.com/content/libra...ex.php?id=15131

(не гледай че е за Shillien Saint то почти за всички е еднакъв, само разликата е в началните и крайните нпс, (подробно за тях на http://www.l2db.ru/?menu=classes))

с 2-3 думи

Има подкуестове за които могат да се изпълнят(и е добре да се изпълнят) на 73 и 74 лвл (It's a good idea to start quests Alliance with Ketra Orcs and Finest Ingredients (part 1) as soon as you can, as these are the parts of the quest that takes the longest time.)

73 лвл Finest Ingredients (part 1)

74 лвл Alliance with Ketra Orcs (или може и да направиш алли с варка силенос както аз :D )

a na 76лвл започваш реално куеста за 3 проф

има и тук там тънки моменти...

На повечето пиратски сървари променят куестовете за да е по интересно ! :)

На повечето пиратски сървари променят куестовете за да е по интересно ! :)

Че ги променят е вярно,но интересната част нещо ми се губи :P :D :D :D :D

Какво бях:

necromancerdg0.th.jpg

Какво станах: :punk

soultakerde2.th.jpg

@На повечето пиратски сървари променят куестовете.....

Хех за джава сервери не ста и да чувам:Р

А бе хора защо се махнанте от нас т.с. от нашия сервер... :huh:

И кога ще пием бира :laughing:

Добре кажете ми някой хуб. сервер на с4.А някой играели с5

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...