Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

Досега се разправях с тия във Фешън центъра- нямат карти! Чак в сряда!

Казвайте бързо други идеи, че съм пратил човек нататък да взима играта. Онзи там умник твърди е другаде нямало карти сега, аз нещо не вярвам.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

отиваш на ул. Загреб 2, която се намира зад гърба на халите (на малката главна) .. 2рата пресе4ка се пада .. скоро бях там и имаше карти доколкото видях :)

Тва за ботовете е така. Много изнервящо е да гледаш как uber1, uber2, uber3 и т.н. ходят в редичка и изтрепват всичко наоколо. Или пък си ходиш за някой куест и кво да гледаш някъв гринди всичко наоколо и не можеш да се докопаш до никой моб...има и по шит случаи. Аз съм играл само в Teon и именно ботовете бяха една от причините да се откажа от оффито, а и от играта (общо взето от всички игри за сега :)). Щом в Hidemith има по-малко ботове, а и щом има бая БГ почвай там :)

R_a_p_t_o_R купуваш си играта(в нея има един месец безплатен)+1 карта за 15 дни,колкото да го активираш и си готов!Ще си имаш месец и половина игра и след това си вземи пак карта или си плащай с кредитна.Имаше една промоция Lineage 2 Ц3+карта за 15 дни за 44 лв.Отиди и питай.Иначе в Hidemith имам герой,но сега съм спрял да играя и има много БГ-та и кланове...

Kakvoto i da pravi6 ne po4vai v Teon....v Hidemith sa pove4eto bg az i 1 fr napravihme fatalnata gre6ka da po4nem v Teon...Botove navsqkade po vsqko vreme ne se trae...V Hide sa6to sa dosta no za sravnenie s Teon dyma nemoje da stava...

Edit: Mislq 4e "Legion" ot foruma caka v Hidemith po dobre nego da pita6 kak stoqt ne6tata tam :)

не, аз цъках в Devianne

ама се отказах от офи

просто ужасно много ботове, ebayeri и фермери ... направо да те отаже от играта

ся се върнах в стария си сървър NoobWars, сложиха ПЪЛНО C4, без майтап :punk :punk

не, аз цъках в Devianne

ама се отказах от офи

просто ужасно много ботове, ebayeri и фермери ... направо да те отаже от играта

ся се върнах в стария си сървър NoobWars, сложиха ПЪЛНО C4, без майтап :punk :punk

Тия Фафли за фул С4 и друг пат сме ги яли :lol: :lol: :lol: :lol: :) Иначе си стигнал до същия извод като мен и няколко човека още от форума :)

едно въпросче...

кой A-Grade Set е най-добър за Гладиатор...насочил съм се към Tallum Heavy, но бих чул и друго мнение... :)

Някой от всички тук има ли в Hindemith, защото се чувствам самотен :tongue.

И във фрий га пуснат всичко работещо от официален не знам какво трябва да се обърне. Разберете че никога няма да се случи тая, няма и кой да го допусне.

Сега на 6-ти като почне 5-та всички отначало и наново или продължаваме?

Еми хора , сървари колкото искаш ! Добри или лоши все е тая ! Аз отначало играх в noobwars и мн се кефих на игрицата особенно като се събрахме само подляри facecontrol ! Все ще има хакери и чийтърчета ! Трябва да се обмисли за Ц5 по-сериозна защита ! Иначе като цяло играта мн зарибява , но от такива , които правят хакове на всякви неща съм се нагледал ! Програма за крадене на акаунти 56$ , за копиране на герои 50$ , за сваляне на сървър фаилове 98$ ! То да ти писне ... нямам нищо против ботърите и малките незначителни хакчета , но като се навъдиха в офито със споменатите по-горе програми и направо ти идва да си затриеш играта !

И така за сърварите ...

топ 5

L2-paradise

Noobwars

Katsu

Real of the furious angels (вече не съществува)

И ест подкрепям локалния ! :)

Който иска официялни фаилове за Ц4 , всички пакети и добавки да ми пише !

А до човека , който поддържа сървара на евроком , ако гледа темата и случайно се интересува от файловете на оригинален сървар да пише ... да спомогнем за развитието на локалния ! ;)

едно въпросче...

кой A-Grade Set е най-добър за Гладиатор...насочил съм се към Tallum Heavy, но бих чул и друго мнение... :)

винаги съм казвал, че сет-а зависи от weapon-a с който разполагаш .. и обратното .. ако си със dama*kash ... задължително талум ... ако си със kash*kash има вариянт да облечеш и majestyc .. все пак stun resist >>>> all (освен от стън-а разбира се ;р ) .. но разбира се тези вариянти са изпълними ако може да си позволиш SA на дуалите .. отделно винаги може да си сложиш dye-s ако смяташ, че нещо не ти достига (атк.спеед, дмг .. евасион и со он) .. та да обобщим"

Талум+дама*каш=бонус атк.спеед .. бонус кръв .. мижави на резисти

Маджес+каш*каш=бонус дмг .. бонус атк.спеед ... СТън резист

Талум+каш*каш=бонус атк.спеед .. бонус атк.спеед ... мижави резисти

което ти допада най-много като стил на игра и възможности .. него .. аз бих предпочел маджес комбинацията :)

бтв: до човека, който беше пуснал другата тема за л2 ...пич след като си играл 2 месеца за 25ти лвл ..и след като сега си почнал пак да играеш .. аджеба как разбра че всички скиллс в умрелия extreame бачкат .. не е хубаво да се поддаваш на слухове .. бтв друг е въпроса,че ,може и всички скиллс да бачкат .. ама дали правят това за което са предназначени .. за начинаещи и хора,които нямат мн време за игра такива сървари тип еxtreame са добри наистина .. но ако почнеш да цъкаш по 10 4аса на ден с героя си в някой бъгав сървар усещаш хилядите бъгове в скиллс и изобщо ... за тези които искат да играят в сървари г/д като оффи им препоръчвам Linexp.net ... доста се грижат за него и до колкото чувам наистина е гоод .. средна популация ... и в inferno-network.net ... макар и да си остана сървара за, който се хоства от хората, които поддържат l2j сърварите и хората от които зависи съществуване на останалите l2j сървари ... си остана малко посещаем ..

бтв: вече неиграя л2 ... вече съм ветеран от войната .. с тежки психически поражения от циклене на l2 ^^

Междудр. и аз се отказах от играта , но от време на време влизам по сърварчетата да видя как е хавата !

А , ето и нещо полезно ... как може да играете на играта без да е имате на компа !

1во Трябва да е има на руутърската машина (шеарната) или някой от вашите приятели да е шеърнал !

2ро Не трябва да е архивирана , а просто трябва да е нагласена за игране (да е сложен сървара с пачовете) !

3то Не трябва да имате свободно място на харда !

lineage%20network%20place.jpg

Ето как става ...

lineage%20network%20places%20play.jpg

и таргет на шорткъта ...

lineage%20network%20places%20play%20target.jpg

Само да спомена , че човека на който комп е играта ще има лаг (ако и той играе в този момент) докато си пускате играта , освен ако машината и локалната връзка са много добри тогава няма да имате проблеми ! И да кажа , че lineage при инсталация записва едни лини в регистрите на виндолса , тези регистри ще ви трябват ! Така може да играете и др. игри ! Само трябва игрите да са записани в регистрите на операционната система , ако е нужно ! ;)

Е браво бе аз почнах официален сървър - те всички се били отказали...

Навремето катио играехме в нуубуорс пък повечето не знаеха що е ЛайнЕйдж, после и най-големия ни играч се отказа, ебати каръщината.

Сега ще ме карате да се занимавам с руснаци и латвийци...

Тия Фафли за фул С4 и друг пат сме ги яли :lol: :lol: :lol: :lol: :) Иначе си стигнал до същия извод като мен и няколко човека още от форума :)

тея фафли и аз съм ги ял, но много добре знам кое е фул ц4 и кое не е

играх на тест сървъра на NW, сега сложиха вече и на самия сървър

и мога да ти кажа, че всичко е както офи и наистина е фул ц4 (само дето се намира тук-там геодата проблем, но това не е толкова важно, защото дори в офи ги имаше)

имам опит в Л2 :) и ако не вярваш, че е фул ...

просто можеш да влезеш и да провериш сам

тея фафли и аз съм ги ял, но много добре знам кое е фул ц4 и кое не е

играх на тест сървъра на NW, сега сложиха вече и на самия сървър

и мога да ти кажа, че всичко е както офи и наистина е фул ц4 (само дето се намира тук-там геодата проблем, но това не е толкова важно, защото дори в офи ги имаше)

имам опит в Л2 :) и ако не вярваш, че е фул ...

просто можеш да влезеш и да провериш сам

elmore.ru-ей тва е full C4....Гадните руснаци са изпипали всичко до край :) Айде ти влизаш при нас да видиш аз при вас :D :D :D :D

Еми за сега знам само 3 сървара , които са фул 4ка включително тоя руския за който герги спомена !

Те явно тея дет си правят рекламите леко се изпускат !

Аз доколкото знам може да се закупят файловете от нссофт , но кой ли ще си хаби джоба ! :lol:

Още преди близо 2 години се лигавеха с тия пинизи - имаме фул С3, после имаме фул С4 - така и не се оправдаха очакванията - сега в навечерието на С5 се ерчат за С4...

Разсъждавайте логично бе момчета - ако има безплатни сървъри с фул С4 кой идиот ще плаща на NCSoft??? Колко тъпи трябва да са NCSoft че да допуднат подобно нещо?????

Не се заблуждавайте от това как "изглежда" някой фрий сървър (между другото и аз поддържам мнението че НуубУорс е номер едно и най-близо до истината), защото я не работят сийджовете, я не работят голяма част от куестове и/или райдове, липсват маса NPC-та и т.н. А това се разбира като стигне човек много напред в играта

и аз съм на тва мнение за това реших да мина на нещо оригинално .. отколкото да си хабя нервите в бъгави сървари .. предпочетох GW пред оффи на l2 поради масовото използване на хакове и ботове там .. отделно и месечни такси .. Gw-то си го закупуваш .. и цъкаш .. ако имаш пари си взимаш next expansion и почваш да цъкаш и него .. и следващ .. и следващ ... колкото и експа да излезнат .. минимум-а е 1 на 6 месеца ... с цена около 60-70 лева ... което на свой ред прави около 10 лева на месец грубо казано .. може и да няма такси .. но поне не те карат да си купуваш и експовете .. и общо излиза по-евтино на месец .. но все пак сме българи и повечето търсим нещо безплатно на което да цъкаме .. :)

Мда то не търсим евтино ... търсим безплатно ! До това , че на офито за лин2 се дават пари всеки месец смятам , че е много глупаво ! Обичам игрите , който след закупуването се играят без да се плаща повече !

Чудно ми е колко пари печелят нссофт от тая работа и вярно , че имат разходи ... просто според мен печелят много от тея неща !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...