Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
някой случайно да има ненужни геройчета в l2extreme пм моля:)

10х за помоща

Kvo da ti kaja ... servera e dostatuchno lesen da si napraish sam geroi tam ...

Eto neshto naistina interesno ;)

Have Fun @ C5 :P

pownagehk8.th.jpg

Който цъка в ретаил да си каже впечатленията от тест сървъра B) Иначе другите има бая да почакаме за да видим С5 :zzz

абе хора вчера пуснах да ми се сваля тази игра и неска я разархивирам и почва някво автоматично упдатване което от 1:00 го чакам да зареди

я кажете ако има некви фаилове дет треа ги свалям да ги сваля от некаде на веднъй че не ми е чака още............................. нз колко

абе хора вчера пуснах да ми се сваля тази игра и неска я разархивирам и почва някво автоматично упдатване което от 1:00 го чакам да зареди

я кажете ако има некви фаилове дет треа ги свалям да ги сваля от некаде на веднъй че не ми е чака още............................. нз колко

Няма начин чакаш update-a.....

Който цъка в ретаил да си каже впечатленията от тест сървъра B) Иначе другите има бая да почакаме за да видим С5 :zzz

Еми аз до началото на лятото цъках в ретаил и реших да си дам малко почивка от Lineage и почнах УоУ,ама сега като разбрах за Ц5... :woot и сега ме гони няква дилема УоУ или Lineage,както е тръгнало накрая може и двете(добре че съм във ваканция) :bgrin:

То много хубаво , че ще се събудим с 3ката (поне само някои от нас) , защото системните изисквания ще са по-големи от тези , които са написани от ънреалтеч ...и лабилната ми психика няма да го понесе ! :)

Хора, може ли някой да ми даде линк за С4 от някой български сайт ,защото тези ,които сте давали в предните страници не работят.

Хора, може ли някой да ми даде линк за С4 от някой български сайт ,защото тези ,които сте давали в предните страници не работят.

Shta zaradvam :P Nqma otkade da go svalish osven ot : http://www.fileplanet.com/Lineage2/

Shte iska vreme no shte stane se nqkoga.

Някои от вас трепал ли е Eilhalder Von Hellman и ако може да ми каже горе долу кво пускат и кои лвл трябва да си за да можеш да ги трепеш.мерси :)

Някои от вас трепал ли е Eilhalder Von Hellman и ако може да ми каже горе долу кво пускат и кои лвл трябва да си за да можеш да ги трепеш.мерси :)

71 lvl и пуска full drops- SOM/DS/Dark legion's edge/Maj havy i NM havy само че по офи ....съмнявам се в драгона да е така

• 3 weeks later...

Искам да си купя веднага оригинално копие.

Помогнете ми с инфо откъде мога да взема последна версия, за кви горе долу пари и вярно ли е че първите 2 месеца са безплатни?

Благодаря предварително

Искам да си купя веднага оригинално копие.

Помогнете ми с инфо откъде мога да взема последна версия, за кви горе долу пари и вярно ли е че първите 2 месеца са безплатни?

Благодаря предварително

http://www.pulsar.bg/catalog.php?pageee=%2...cat_name=++++PC

виж това

Това вече го гледах, но 3-ката е много стара вече - дет се вика утре 5 излазя.

Продава ли се 4-ка някъде?

Нямаш никакъв проблем, че е 3ката. Оставаш го няколко часа да се ъпдейтне и си ОК. Няколко часа не би трябвало да са проблем ако толкова си навит да почваш да цакаш играта. Иначе стандартно се дава 1 месец безплатна игра за повечето ММОРПГ. Но тва за месеца е малко кофти, защото трябва първо да се активира акаунта. Ако нямаш кредитна карта, за да го направиш, ще ти трябва да си вземеш предплатена карта за игра. Ако имам някаква промоция за 2 месеца (за което не съм чул, но не съм се и и нтересувал :)) може и да е вярно. Това е от мен, дано съм помогнал.

Помагаш идеално, аз знам че ъпдейта може да оправи ралтите, но не ми се чакаше

Ако е толкова зор ще чакам - кво да правя

Въпроса е следния - най малко още 10 дни не мога да имам кредитна карта поради технически причини

Никакъве начин ли няма да пусна играта по-рано?

Евентуално купуват ли се тук карти с време?

А и в крайна сметка не мога да открия магазин - почнах да се ядосвам - къде Пулсар продават игри в тоя град?

Помагаш идеално, аз знам че ъпдейта може да оправи ралтите, но не ми се чакаше

Ако е толкова зор ще чакам - кво да правя

Въпроса е следния - най малко още 10 дни не мога да имам кредитна карта поради технически причини

Никакъве начин ли няма да пусна играта по-рано?

Евентуално купуват ли се тук карти с време?

А и в крайна сметка не мога да открия магазин - почнах да се ядосвам - къде Пулсар продават игри в тоя град?

/sry za 6lokovicata ama mi zamina flextype-a/

Ima karti s vreme vav vseki/mislq/ magazin za igri po glavnata az znam za 2 samo 4e i 2-ta sa leeko zabytani :)

Ми на главната....като стигнеш до джумаята, там по улицата която пресича главната има един fasion center (ако не се лъжа така се водеше). Влизаш там (за оринтировка отпред пред входа има нещо като кафене, заведение или както искаш го наречи) и в ляво мисля се падаше има една врата. Почваш да се качваш по едни вити стълби и стигаш до дистрибуторите на пулсар. Там звънкаш на вратата, една кака :love ти отваря и я питаш за карти :). Иначе за някви номера да пуснеш играта без кредитна карта и без предплатена карта нз :) А за каде играят повечето, едно време като я пробвах играта в оффитата всички от БГ цакаха в Teon, който е европейски сървър. Скоро получих някъв newsletter и там пишеш, че ще се пуска и 2ри европейски сървъ...но не обарнах никво внимание на името.

Kakvoto i da pravi6 ne po4vai v Teon....v Hidemith sa pove4eto bg az i 1 fr napravihme fatalnata gre6ka da po4nem v Teon...Botove navsqkade po vsqko vreme ne se trae...V Hide sa6to sa dosta no za sravnenie s Teon dyma nemoje da stava...

Edit: Mislq 4e "Legion" ot foruma caka v Hidemith po dobre nego da pita6 kak stoqt ne6tata tam :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...