AssassiN Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 хмз да тва с ретаил е гадното , но има само един бот , който работи на официалните сървари и на тези които ги наподобяват ... това е l2agent ! жалко , че не го кракват както трябва ... по-добре си купете бот-а ! или използвайте macro tools . а до сайтовете за дроп ... аве мен ме тормози друго ... например : в сайта пише , че пада 1 път от 100 гадини (има шанс да падне) е добре да кажем , че това се отнася за сървар x1 , а тогава как да го сметна същоот за сървар x5 ? така ли ще е дроп 1 на 20 гадини ... или как се смята , мен тва ме тормози ! Щот в един сайт пишат 1 в др. пишат друго аз се обърках . Ами ти сам си се бъркаш...не знам въобще дали си струва да отговоря, но явно по математика сме спали.... И все пак! Съсредоточи се! Ако сървъра е х4 примерно, всички шансове се умножават по 4, тоест съотношението им е същото, а това е важно при вероятностите... Капиш...? хора пробвайте linexp.netтози е бг сървър и е доста добър ... работи му почти всичко сървъра е ц4 и е хостван от angel soft , няма лаг ... поне аз нямам поразгледайте форума, ала бала и ако ви харесва цъкнете малко Ами аз и Герги сме там, или поне той доскоро беше. Аз не съм бил на много сървъри, ама там е яко. Може би защото Юлиян ми е стар познат, но аз толкова добре работещ l2j сървър не бях виждал... Ако някой реши да дойде да ми се обади AssassiN ми е ника... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Там съм,само че засега няма да играя почивка малко от Л2 Иначе сървъра наистина е добър и има народ Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Abe hora vie pla6tate li si mese4ni ili igraete na piratski kopiq?6toto ako igraete piratski kajete ot kade da si drapna igrata i nqkoi sever kadeto igraete i vie ta da pomagate Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Там съм,само че засега няма да играя почивка малко от Л2 Иначе сървъра наистина е добър и има народ Sichki sme taka goshe Retired from Lineage za nqkolko meseca moje sa saberem za C5 pak nqkude Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Цял живот в private l2 servers .. тфа не е работа .. трябва разнообразие Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Бах мама му, преинсталнах Уина, а сайта на linexp е нещо оф лайната! Герги я ми пиши тука или в ICQ хостс файла как е! Аре че тая вечер щях да ставам 55 мама му дейба! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 ари моля ви се кажете от къде мога да си сваля Lineage2 ама пиратска.Много ми се цъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 ари моля ви се кажете от къде мога да си сваля Lineage2 ама пиратска.Много ми се цъка aко прелистиш 2-3 страници назад ще намериш поне 5 линка за дл Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 @AssassiN 212.104.111.226 l2testauthd.lineage2.com l2authd.lineage2.com Сайта ли е бил паднал,че даваш такава жега @joy-stick Що бре ако се съберем пак всички ще се почне пак л2,само че в наш клан нема смисъл да ходим да дигаме реномето на други кланове и после яко нерви с нубс ама както и да е За в близките дни съм на single player и филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Moshtno CoD2 i DotA i nadejdi za zavurshvane Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 @AssassiN 212.104.111.226 l2testauthd.lineage2.com l2authd.lineage2.com Сайта ли е бил паднал,че даваш такава жега @joy-stick Що бре ако се съберем пак всички ще се почне пак л2,само че в наш клан нема смисъл да ходим да дигаме реномето на други кланове и после яко нерви с нубс ама както и да е За в близките дни съм на single player и филми gergi, така наречените "нубс" бяха наплющели >65 лвл до към 17 - 18 юни (т.с. толкова дена след пускането на сървъра) сега чуван и за>70 лв 26 дена след пускането на нов сървър. Правете си изводите сами.. Аз имам големи съмнения..ама ми е все тая... И аз почнах (орк шаман 27-28 лв май остана) писна ми на 10-15 мин да не мога да бия(не от бак ъпа) и да ми се бъгват разни работи и нещо и в скиловете не е мноо наред... иначе голям + е че ни е локал сървърче и няма никакъв лаг , когато всичко работи наред Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Ами ти сам си се бъркаш...не знам въобще дали си струва да отговоря, но явно по математика сме спали.... И все пак! Съсредоточи се! Ако сървъра е х4 примерно, всички шансове се умножават по 4, тоест съотношението им е същото, а това е важно при вероятностите... Капиш...? Но , аз кво казах ... в един сайт пишат едно в друг , друго и товаме обърква ... та точния въпрос ми е има ли сайт в , който да се показва дропа в шанс и проценти ... така според мен е най точно ! @AssassiN212.104.111.226 l2testauthd.lineage2.com l2authd.lineage2.com Сайта ли е бил паднал,че даваш такава жега ... @joy-stick Що бре ако се съберем пак всички ще се почне пак л2... ако е такъв бъгав що да се събираме . ...иначе голям + е че ни е локал сървърче и няма никакъв лаг , когато всичко работи наред локален ... Ам това нещо има ли си собствен сайт ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 http://linexp.net/ писаха го по горе. 212.104.111.226: Network Information Name EVROCOM-NET Network Range 212.104.111.0 - 212.104.111.255 Owner EVROCOM NETWORKS Inc. Location 1 Gladston Str., 4000 Plovdiv, Bulgaria Contact Information Vencislav Velkov, veno@evrocom.bg, +359 32 620790 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 @lil_stenly Сървъра е добър като изключим досадния backup ест @MiG Сървъра има народ гледам с последния update са оправили/сложили доста неща,които радват далеч съм от мисълта да казвам,че това е перфектния сървър защото такъв няма Ако има пък админите ще му са умни блондинки и хитри мутри ЕДИТ: 37 lvl Elf dager съм като го направих за няколко дена със скромна игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Абе хора кажете в кои сървъри играете та като си сваля играта да влеза и да помагате Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Кой може да потвърди за локалния сървър. Ако това е вярно и аз ще я инсталирам. Имам инсталацията от 1-2 месеца, но така и не съм я пускал. Играл съм в над 20 сървъра и мога да кажа, че това е най-доброто ММОРПГ за мен. Верно, че пише това, което е написал МиГ, но трябва да съм сигурен. Нямам място на харда (40гб е.. срам). Ще репортвам за бъгове, абусове, с каквото мога Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Кой може да потвърди за локалния сървър. Ако това е вярно и аз ще я инсталирам. Имам инсталацията от 1-2 месеца, но така и не съм я пускал. Играл съм в над 20 сървъра и мога да кажа, че това е най-доброто ММОРПГ за мен. Верно, че пише това, което е написал МиГ, но трябва да съм сигурен. Нямам място на харда (40гб е.. срам). Ще репортвам за бъгове, абусове, с каквото мога ЕЕЕ ако има еврокомски сървър и аз почвам да я играя тази игра.Тамън там ще усвоя основното и после ще играя в чуждите сървъри където играете и вие Edit:AssassiN абе още ли играеш в linexp.net.Аз утре ще започвам да играя играта и ако си още там кажи как да ти пиша в играта та да ми пообясниш основните раоти .Става ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 gergi eto ti faila za ubivane na gameguarda: http://linearg.zapto.org/index.php?dir=&fi...ow_dlia_660.rar ** preimenuvai i originalnia za vseki sluchai,i go zapazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 @MiG Mersi 6te go test malko po-kasno poneje do predi malko sam preinstaliral winbozata (koeto si li4i i ot 6liokovicata ) EDIT:Perfect намали ми loading time-a и л2 ми върви по глатко тва се искаше мерси много Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 А , сега като си премахнал защитата ще може да използваш и някои малки хакчета , като ... зоом хака , да показва кръвта и лвл на играча и мисля , че може да играеш с спеед тексчър хак , но за повечето сървари този пач вече не работи ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 зуум "хака" работи и с game guard и то дори и в оффи сървара .... и за да се use-ва e необходимо да се сменят само няколко system file-а .. демек не е никакъв хак, а просто малко знание Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Хехе ... аве виждам , че и вие сте се поинформирали за тея работи . Не е знание , а функция която уж е забранена (както беше с конзолата на хроникъл 1) , но ако погледнеш към ънреал може да откриеш много функцийки за линеаге ! А , мисълта ми беше ... та от каде има свястен енкодер за повечето кодирани фаелове (трябват ми за една моя теория , а аз мойте си ги затрих) ако знаете ... кажете ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 зуум "хака" работи и с game guard и то дори и в оффи сървара .... и за да се use-ва e необходимо да се сменят само няколко system file-а .. демек не е никакъв хак, а просто малко знание бе вярно работи, ама не всичките за жалост е забранен ... малко тъпо ... не банват ботове, а банват хора с подобни неща ... пфуу Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 е,че как NCSOFT взимат пари от ботовете,но не и от хаковете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 е,че как NCSOFT взимат пари от ботовете,но не и от хаковете вярно, вярно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.