Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

ама ти не си archer/dagger че да ти трябва това

на mage сле слага точно -str +con

по този начим имаш 200cp и 200 hp повече = 400, ressist stun и bleed

и мога да ти кажа, че +4 помага и то МНОГО

а като гледам имаш уникалните 106 evasion и 133 speed, ако си мислеш, че ще avoid-ваш ... не :)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
ама ти не си archer/dagger че да ти трябва това

на mage сле слага точно -str +con

по този начим имаш 200cp и 200 hp повече = 400, ressist stun и bleed

и мога да ти кажа, че +4 помага и то МНОГО

а като гледам имаш уникалните 106 evasion и 133 speed, ако си мислеш, че ще avoid-ваш ... не :)

ooхх глей ся .... тфа не ти е някой танк да ти вдиха 200cp и 200hp .. както казах вече вдига дори по-малко от 100cp/hp на +4 ... отделно и 2та ринга ми дават резистите и то по 60% за bleed .. poison ... и още бози ... 106 evas .. не е никак малко при положедние 4е дори wc-to има ~90 (с light set) без буфс отделно за speed-a ... оохх ем като го сравниш със 120 без буфс/pots някак си ми се струва доста добре за mage ... за теб нз ама не ми е мн приятно да се движа като костенурка така че "уникалните" за теб еvasion и speed са наистина уникални за мен... а за stun resista .. винаги мога да си сложа majes сет ако ми трябва .. so ти като искаш слагай con ... а аз ще си слагам dex и се радвай на живота

просто казвам мнение ...

докато тези общо 400 hp мога да те спасят в битка, този evasion няма

imho

имам TH със 110 evasion и пак не avoidva толкова, камо ли някой mage, ама и това си зависи от настройките на сървъра :)

аз сравнявам с offi, защото там играя, при теб може да е друго, нз

играя в сървар ~retail ... evasiona го вдигам заради мобс незаради PvP.... отделно на PvP повечко еvas + curse chaos = gg ... 200hp/cp не ми трябват особено .. при положение че всички chars ме гъделичкат

играя в сървар ~retail ...

От кога ex0dus е retail? :laughing:

gggg7uz.th.jpg

моето скромно геройче в ex0dus(3x) (inferno)

~ означава приблизително демек в случая е "като" или накратко Retail-Like ;)

Нищо не може да се сравни с retail. :)

хахах май и бг-то се мъчат да го направят нещо като ретеил !

имам предвид за bg infinity reborn , но май нещо не се получава . :)

мисля , че намерих оригиналните фаелове за сървар на c3 (жалко , че не са за c4 , но квото , такова) само чакам да ми ги пратят ... което може да нестане изобщо . :(

а и ето ви едно сайт-че което ще ви е много полезно ... обновяват го и е с по-голяма база данни от l2dc !

http://www.lin-e-age.kobra.ktu.lt/

:) нядавам се да съм зарадвал някой !

Много ще съм ви благодарен ако някой , който е играл в paradise може да ми даде акаунта си ... т.е. да има някви итеми C grade или B , a даже и да са D grade пак ще съм много доволен ! И така , който може да ми даде акаунт да ме ПМ моля ! :) Сега съм в един клан , а някой от тях просто немогат да разберат как да се играе когато си в клан и харчат все едно са милеонери :blink: !

@Keitaro Вярно е,но и Retail си има лоши страни /ботове,$$ etk ;) / Значи под Retail-like server се има предвид сървър,който максимално се приближава до ретаил от към дроп/скилс/хп/мп рег етк...С 2 думи не ги сравняваме :)

@lil_stenly

DB на тоя сайт е стар виж тук - http://host.clanmpo.com/pruebadrops/ това е чист C4 drop,само че въпросът е къде ще ти върши работа.....аз знам само 1 private server,където може да се използва,освен естествено за хората,които цъкат в retail,въпреки че в такъв случай малко upload на drops и www.l2.wh става перфектният check за drop :)

@Keitaro Вярно е,но и Retail си има лоши страни /ботове,$$ etk ;) / Значи под Retail-like server се има предвид сървър,който максимално се приближава до ретаил от към дроп/скилс/хп/мп рег етк...С 2 думи не ги сравняваме :)

@lil_stenly

DB на тоя сайт е стар виж тук - http://host.clanmpo.com/pruebadrops/ това е чист C4 drop,само че въпросът е къде ще ти върши работа.....аз знам само 1 private server,където може да се използва,освен естествено за хората,които цъкат в retail,въпреки че в такъв случай малко upload на drops и www.l2.wh става перфектният check за drop :)

хмз да тва с ретаил е гадното , но има само един бот , който работи на официалните сървари и на тези които ги наподобяват ... това е l2agent ! жалко , че не го кракват както трябва ... по-добре си купете бот-а :) ! или използвайте macro tools :P .

а до сайтовете за дроп ... аве мен ме тормози друго ... например : в сайта пише , че пада 1 път от 100 гадини (има шанс да падне) е добре да кажем , че това се отнася за сървар x1 , а тогава как да го сметна същоот за сървар x5 ? така ли ще е дроп 1 на 20 гадини ... или как се смята , мен тва ме тормози ! Щот в един сайт пишат 1 в др. пишат друго аз се обърках . :wacko:

хахах май и бг-то се мъчат да го направят нещо като ретеил !

имам предвид за bg infinity reborn , но май нещо не се получава . :)

мисля , че намерих оригиналните фаелове за сървар на c3 (жалко , че не са за c4 , но квото , такова) само чакам да ми ги пратят ... което може да нестане изобщо . :(

хора пробвайте linexp.net

този е бг сървър и е доста добър ... работи му почти всичко

сървъра е ц4 и е хостван от angel soft :), няма лаг ... поне аз нямам

поразгледайте форума, ала бала и ако ви харесва цъкнете малко

Да видях го ... доста добре е направен , поне от това , което пише в сайта ! Иначе ме мързеше да си сменя сървара за да го видя :lol: . Аре ако някой има акаунт в парадайс и не играе там да ми го даде ... не ми трябва героя , а итемите :) !

оффффффтопик BTW вижте кви глупости прави човек , като му е скучно :D !

ЦЪК Много простичко нали ? :lol: хаха пратете ми ПМ с идеи за подобни простотий !

"всичко му работи" .. дори може и да се самоубиеш ... това не ми се беше случвало

shot000737ub.th.jpg

"всичко му работи" .. дори може и да се самоубиеш ... това не ми се беше случвало

shot000737ub.th.jpg

работи му почти всичко

добре цитираш ...

явно има някъв бъг, вместо да се оплакваш тук за него, пиши във форума, ако не си го направил вече де

Какво ще кажете за http://www.l2dragon.net/ сървърите ?

моднати C1 сървари до C4 ... ако се поровиш назад в темата ще разбереш както е мнението на хората за сървари тип l2extreame .. l2paradise .. l2dragon .. но разбира се има и хора които ги харесват

edit:

people that recognise hybrid c1 servers to l2j are complete noobs! and i laugh at them, hahahahah
написано от godson в на inferno-network forum-а ..

godson=admin for inferno-network(ex0dus)+l2j dev team head ....

ето линкс за админс в инферно и l2j колектива.. може да си поиграем на намерете приликите :)

l2j Dev Team ..... Inferno-Network Team

моднати C1 сървари до C4 ... ако се поровиш назад в темата ще разбереш както е мнението на хората за сървари тип l2extreame .. l2paradise .. l2dragon .. но разбира се има и хора които ги харесват

edit:

Хммм.. ок л2paradise НЕ работи fishing,seven sings има 3 пъти повече хоре от колкото в ех0дус и последно беше на 3-то място в топ 200 ин тех лърлд... и ти все още наливаш, че е глупав.. като се замисля прав си много мъка има на този свят...

Edit: Сега проверих paradise се е преместил на 5-то на първо е dragon след това extreme след тва некви други, а великият ех0дус е на 60-то :blush: и в момента има 45 човека онлине, но както ти казваш това са достатъчно хора за да ти е кеф на кой му е притрябвал сървър с 1000+ хора само ти развалят кефа, а да и другите 2 сървара в инферно са даун Хо-Хо-Хо.. :santa:

и ти все още наливаш, че е глупав.
скивай ся .. покажи ми къде "наливам" ... виждам, че ти е интересно да се правиш на ИНТЕРЕСЕН ... то и еxtreme до скоро беше на 1во място ама всички знаят, 4е тва е най-смотания л2 сървар нали ... a какво стана с инфинити .. нали беше и той най-хубавия сървар ?? 2 месеца и гг ... ти недей бери грижа колко сървара са онлайн и колко човека има вътре нали играеш в убер сървари с по 10000 4овека

Тишината е хубаво нещо :) ! И аз се бъркам много често като почна да лепя пост след пост , но аре поне прочети някъде какво е моднат сървар и си поправи поста (ако сървара например paradise е моднат значи аз си мисля само , че имам C4 Client ама то било C1) . :) Аз съм говорил глупости и нищо не съм разбирал ... (не си го казал ти ... просто споменавам) ама първо бъди сигурен , че това което казваш е вярно . Иначе вярно , че сърварите не са цвете за мирисане , но стават ! Аве айде най-накрая , някой да ми даде някви итеми в paradise , сървара е еурека ! Има много хора от тук , които са играли там и сега играят в други сървари . :)

и сега какво....

вижте...

:confused :confused

това е често явление особено когато има някакъв ъпдейт и всички са пуснали да си ъпдейтват версийките ... решение: помпиш ъпдейт докато те свърже със сървара и си свалиш всичко :)

това е често явление особено когато има някакъв ъпдейт и всички са пуснали да си ъпдейтват версийките ... решение: помпиш ъпдейт докато те свърже със сървара и си свалиш всичко :)

оправих си го...10х

кирливите ризи на NCSoft, макар повечето да ги знаем ....

Came across this posting on a completely unrelated site... but it seems that NCSOFT is trying to control this from getting out in the public?

Got it from: http://loudopinions.com/forums/index.php?s...t=0entry34006

My question is where do I sign up to get in on the action?/???

-----------

NCSOFT CORPORATION sued for $100M in a Class Action filing related to the company’s MMORPG: Lineage2

San Mateo, California June 5, 2006 – NCSOFT North America was named in a lawsuit seeking class-action status in United States District Court for the Central District of California. The lawsuit seeks $100M in exemplary and punitive relief and contends that NCSOFT CORPORATION (a South Korean Company) breached its contractual obligations, engaged in false advertising, and committed credit card fraud in connection with its Massive Multi-player Online Role Playing Game (MMORPG) Lineage 2.

The suit was brought forward by 28 year old Brian Durin, after his Lineage 2 account was terminated by NCSOFT without any justification, notification, refund, or means of recourse.

The 227 page lawsuit alleges:

On March 12, 2006, Durin’s Lineage2 account was terminated by NCSOFT without any provision of an explanation or notification. Durin had spent over 500 hours in playing and leveling his online character in the online world of Lineage 2. His repeated attempts to solicit an answer from the company as to the reason for his account termination was met with silence.

Durin argues that NCSOFT’s actions are in violation of its own End User License Agreement (EULA). Additionally, that the company violated the player-provider contract by terminating his account without providing any justification for the termination, or a method of recourse for him to pursue.

He contacted NCSOFT, and PLAYNC (the online billing/receivables for the company) for a refund of the unused portion of his ”gaming time” and was told by the company that no refund would be issued. His credit card continued to be charged for additional months even though he could not play. Refunds for the additional charges were not refunded as well. The suit claims that NCSOFT’s action surrounding it’s credit card charging process constitutes fraud.

Durin’s lawsuit further contends that he bought the game without knowing that hundreds of automated characters, referred to in the community as: ”bots”, were rampant throughout the online world. That these bots, referred to as a ”3rd party program” within the game’s EULA, made it impossible to enjoy the game, hampered leveling a character, and was never mentioned in the companies EULA or marketing that a player would be subjected to these automated characters (bots).

153 Articles of Evidence were entered with the lawsuit showing in detail that NCSOFT was fully aware that these bots were prevalent within the Lineage 2 game. Records of the Lineage2 forum site were provided showing how the company censors and deletes any topics/threads/posts related to the discussion of bots within the game’s environment. Some articles even detail how an internal NCSOFT employee used a bot, to level their own character.

An affidavit of support attesting to the allegations made in the lawsuit was attached from Ki Su Lin, a former South Korean GameMaster for NCSOFT Korea. Lin claims that NCSOFT knowing allows a certain percentage of bots to exist in Lineage2 for game economics as well as the company’s own profit based agenda.

Lin states that when he started to work for the company last year, he banned every bot that was petitioned (when a players sees a bot, they have the ability to petition a GameMaster online to remove the bot) but was quickly told by the Head GameMaster (HGM) to cease with his activities. In the ensuing 9 months of his employment he was only able to terminate nine (9) accounts for botting (the process of running a bot in-game). He states that he received in excess of 2000 petitions related to botting from characters but was instructed to only investigate the petitions and not to terminate any accounts.

In Lin’s affidavit, he states ”NC made it clear to me that they didn’t want to ban the bots because it would mean lost revenue for them. I think that the bots make up anywhere from 30 to 40% of the community. So banning the bots would result in a 40% decrease in revenue. Everybody knew this, and accepted it.”

The affidavit also states that NCSOFT engaged in deceptive practices related to preventing the proliferation of bots in Lineage 2. Lin refers back to a memo he received, ”The memo said that there was to be now public acknowledgement of the botting problem. Any public questions about bots in the game were to be answered with: ‘we’re working on it.’”

Lin’s account of banning players detailed, ”Anytime a player started making too much noise about botting or anything like that we banned them. I thought it was unfair but that’s what we were told to do. No player was allowed to talk about bots in the forums, or name a person that was botting. When a player always petitioned us, we would call them a ”pet” and sometimes we banned them because they would rally other players to petition us about bots. We really couldn’t have that.”

Durin insists he never used a 3rd party program, himself as he accessed Lineage2 exclusively at Internet Cafes that have imaged drives and don’t facilitate the use of Bots in any of the games that they host on their computers. That he never conducted himself in any type of behavior that would have resulted in an account termination.

He believes his termination may be related to the dozens of petitions he sent to the online GMs everyday he played.

Over eighteen (1 pages containing (211) signatures from players whose accounts have been terminated, received credit card charges, no refunds, and no explanations was entered in support of the Plaintiff’s motion seeking Class Action status.

Also attached to the suit was a Motion to Subpoena the records of NCSOFT concerning its billing policies and policies related to the conduct of its GameMasters in regards to bots and account terminations and all records evidencing 3rd party programs.

The suit seeks relief by:

1. $100M in damages

2.Immediate investigations/banning of 3rd party programs

3.Instituting justification / refunds / redress for players

The suit was served to NCSOFT by Federal Marshals at their Los Angles location on June 2, 2006. John Crittenden of Cooley Godward LLP, NCSOFT’s Attorneys issued no comment or statement concerning the suit.

това е взето от клан форума ни, а иначе горе има друг сайт, в който можете да видите още

Значи свалих си играта от линка на frodo (http://gamez.com.tw:8083/gamez/*MMORPG/Lineage.2/), тъй като колкото и да опитвах не успях от линковете на SPEED-FIEND (ftp://l2clientdownload.lineage2.com/Chronicle04/L2_C4_Installer.zip) и на MiG(http://play.evrocom.net:4/lineage2/). Но след като я инсталирах(Lineage II noobwars with texture - new), нямаше нито ехе, нито друг тип стартер(само папки + един patch32.dll фаил), с който да я подкарам. Та въпроса ми е какво още трябва да изтегля, за да си кача играта до С4 и дали не можете да ми кажете някой добър сървър, който да поиграя.

П.п. Изцяло нов съм в тази игра, така че ще съм благодарен на подробните ви обяснения. \/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...