Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

Legion или ти си се заблудил мн яко или аз ... по вероятно да си ти .. покажи ми къде пише,че скиллс от единия чар може да ги използваш и на другия ???? това че като станеш Nobless получаваш скиллс и за двата героя (които пак повтарям са напълно различни) незначи, че скиллс от единия герой може да ги използваш и на другия ... поправете ме ако греша но съм 100% убеден,че неможе да се обединяват скиллс ... то в случая може се полу4ат имба герои дет няма бутане .. примерно който и да било nucer обединен със necromancer ... glooms+surrender+nucs+summons+transfer pain ... кво да говорим ... такова нещо ако бъде допуснато в L2 то => l2=shit ... so вземи пак прочети линк-4ето което постна

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
Legion или ти си се заблудил мн яко или аз ... по вероятно да си ти .. покажи ми къде пише,че скиллс от единия чар може да ги използваш и на другия ???? това че като станеш Nobless получаваш скиллс и за двата героя (които пак повтарям са напълно различни) незначи, че скиллс от единия герой може да ги използваш и на другия ... поправете ме ако греша но съм 100% убеден,че неможе да се обединяват скиллс ... то в случая може се полу4ат имба герои дет няма бутане .. примерно който и да било nucer обединен със necromancer ... glooms+surrender+nucs+summons+transfer pain ... кво да говорим ... такова нещо ако бъде допуснато в L2 то => l2=shit ... so вземи пак прочети линк-4ето което постна

явно съм се заблудил

• 2 weeks later...

инсталирах,рачнах с пача за noobwars обаче на сайта им клиента за сървара не го дава за даунлоуд...някой ще го качи ли някъде моля

shot000294ge.jpg

kato davah buffs za pyrvi pyt bqhme dvoino poveche :D predstavete si laga kato davah buffs :DD

ama sega povecheto bqha izlqzli izvyn zamyka

инсталирах,рачнах с пача за noobwars обаче на сайта им клиента за сървара не го дава за даунлоуд...някой ще го качи ли някъде моля

aa, ne shvanah

значи пробвах да си сваля л2 от саита но всеки пат ми изписва the page cannot be opened

ако някои има играта качена някаде моля да ми даде линк...10х предварително :)

значи пробвах да си сваля л2 от саита но всеки пат ми изписва the page cannot be opened

ако някои има играта качена някаде моля да ми даде линк...10х предварително :)

пробвай от тук

http://gamez.com.tw:8083/gamez/*MMORPG/Lineage.2/

i tam koe po to4no !? :confused

hoStel_1912

zna4i v saita na igrata ima ograni4enie 250 choveka da mogat da svalqt navednaj samo.

pusni si nqkoq programa kato fashget,getright ....

da svalq ftp://l2clientdownload.lineage2.com/Chronicle04/L2_C4_Installer.zip

i taka tq si pravi sama retry , az flshget na 3 sec retry sam go naglasil.

Taka za okolo 10-20 min se vrejdam i po4vam da darpam ;)

i tam koe po to4no !? :confused

hoStel_1912

zna4i v saita na igrata ima ograni4enie 250 choveka da mogat da svalqt navednaj samo.

pusni si nqkoq programa kato fashget,getright ....

da svalq ftp://l2clientdownload.lineage2.com/Chronicle04/L2_C4_Installer.zip

i taka tq si pravi sama retry , az flshget na 3 sec retry sam go naglasil.

Taka za okolo 10-20 min se vrejdam i po4vam da darpam ;)

ми аз като го истеглих като го пуснах ми пише там някакав ерор...то се отваря отделно прозорче и пише .. unexpected end of archive :confused кажете ми какво да правя :confused

Svalqite Filmcheto ot C5 !!!!

http://www.lineage2.com/pds/pds_movie.html

Оле много е брутално тва къф меч има онзи дарк елф. :woot

gggg7uz.th.jpg

моето скромно геройче в ex0dus(3x) (inferno)

Що не си направиш прозореца за цп/хп/мп по-голям? :tongue

щото неможе иначе щях ... при положение че играя на 500-1000hp ... малко гг ще е ако си следя hp-то на малко прозорче и да се втренчвам постоянно

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...