Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

Shot00020.JPG

:punk :punk :punk

мале кви мъки, кво нещо беше

а да не ви говоря какъв ми беше пулса като натисках create

вече беше fail-нало на stock 60% и сега едвам се бях навил да пробвам 60%

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

като изключим lineage2.com , къде другаде мога да се пообразовам на тема Л2, по възможност на български ? :)

За сайт на български не знам ,но можеш да влезнеш в irc в #c3-players за каквото инфо искаш ако има някой от нас с удоволствие ще ти помогне.

като изключим lineage2.com , къде другаде мога да се пообразовам на тема Л2, по възможност на български ? :)

www.noobwars.gr/forum

има бг секция, това общо взето е един сървър, ама ако ти се чете ... има добри теми

другото е l2guru.com - това е най-добрия форум за Lineage2

ее страшен си ... информация за Ц5 имаше още след пускането на Ц4 ...

ама както виждаш, сега са пуснали test server, за който търсих из различни форуми и страницата на Л2, ама така и не намерих

joy-stick czenitel Какво става с сървър-а ?!?!?

Ебати подигравката! Днеска за сижа в 2 да спрат логин сървъра Да не могат да влезнат хората! Само 3 човека бяхме останали които така и не бяхме излизали от сутринта.

И да лъжат че бил спрян за ъпдате. При това даже сийжа се стартира и работеше!

shot00015ih3bh.th.jpgshot00017ih3mu.th.jpg

То кво ли има да се говори клан лидера ви го е казал:

http://inferno-network.net/vforum/showthread.php?t=3892

shot000016qc0mo.th.jpg

Достатъчни ли са сега доказателствата за този сървър?

Язък за сървъра :cry

Ебати подигравката! Днеска за сижа в 2 да спрат логин сървъра Да не могат да влезнат хората! Само 3 човека бяхме останали които така и не бяхме излизали от сутринта.

shot000016qc0mo.th.jpg

Моя грешка сървъра е крашнал заблудих се по това,че днес ще се работи по seven signs - sry

Айде пак се почнаха с глупостите .. пич кат не ти харесва ДИВИЯ ... дреме ми за теб ... "Ебати подигравката! Днеска за сижа в 2 да спрат логин сървъра Да не могат да влезнат хората! Само 3 човека бяхме останали които така и не бяхме излизали от сутринта." woooooooooooooooot ... пич кат не си наясно стига си говорил плс ... умолявам те SHUT UP ...... никой не е спирал нито сървара нито лог ин-а .... да си чувал за crushes ???

"То кво ли има да се говори клан лидера ви го е казал:

http://inferno-network.net/vforum/showthread.php?t=3892 "

я ми покажи какво е казал лидера ?????? покажи ми моля те ... някъв невидимн пост ли има ?????????

shot000016qc0mo.th.jpg

Erm kvo da ti kaja osven che si wannabe koeto qvno ne e poluchilo items i zatva revesh tihichku. no noobs allowed.

Не ве той искаше да каже , че много сте го хвалили !

Ама сървара излезна боклук ... сериозно !

Пиша тоя пост щото първо приказвате , а после някой като каже ,че не сте прави (а е така) и вие почвате "ми не пиши като не ти харесва" и др. глупости !

Ами хора Вие пък не пишете предварително хубави неща щото вижте кво било ! И аз много се изнервих !

Ама както и да е ... не , че нещо ... просто споменавам !

ОК ... почвам да влизам във всички сървари и който крашне или спре поради някви причини => боклук ... ОМГ .... пистолети продват навсякъде ... купете си по един и отървете света от мъките които му причинявате ....

edit:

[16:44:52] <Rurathyn> There's no "back up" about it, it was never down

[16:45:13] <Rurathyn> Only thing I can say it's a host problem, not the actual server

[16:45:21] <Rurathyn> Seems fine now though, wierd

иначе сървара е боклук спокс .. играйте си където ви душа сака ...

Не ве той искаше да каже , че много сте го хвалили !

Ама сървара излезна боклук ... сериозно !

Пиша тоя пост щото първо приказвате , а после някой като каже ,че не сте прави (а е така) и вие почвате "ми не пиши като не ти харесва" и др. глупости !

Ами хора Вие пък не пишете предварително хубави неща щото вижте кво било ! И аз много се изнервих !

Ама както и да е ... не , че нещо ... просто споменавам !

Говорихме за сървъра спрямо парадайс който е на няколко светлинни години от ех0 ако ще и господ да му е правил платформата/да са крали от него...........Нз каква компетенстност имаш да казваш кой сървър е боклук като цъкаш в сървър,в който не сте чували за работешто СР/Dyes/A/S Crafts правилно работешт seven signs....Усещам че пак подновяваме предишния безмислен спор затова спирам до тук....

Какво е L2J сървър за подробности:

http://l2j.jot.com/WikiHome

http://l2j.sourceforge.net/

Накратко състои се от 2 сървъра независими 1 от друг: GAMESERVER и Login (имената на дир. на 2та сървъра)

Свързват се с конфиг. файловете си(намиращи си в дир. Config и на 2та сървъра с разширение .PROPERTIES) и спокойно могат да се бъдат сложени даже на различни PC-та. И 2та сървъра ползват MySQL база данни, който сървър MySQL може при желание също да бъде на 3-то PC

Login сървъра е за ауторизация и вход на потребителите.(създаване, списъци с банати IP и т.н. изобщо всичко свързано с акоунтите и входа)

GAMESERVER така да се каже е "всичко друго за потребителите" след Login сървъра. GAMESERVER изпълнява куести, същества, сийжове и т.н. изобщо е цялата игра. По специфиното е че съществуват различни L2J-Datapack-ци с всичките данни за играта в тях. GAMESERVER "чете" от сложения му Datapack

и изпълнява каквото има в него. Затова съществуват разлики в L2J сървъри в зависимост от Datapack-а.1 сървър може да изглежда напълно различно от друг в зависимост от Datapack-а.

Datapack и сървъра се по принцип теглят поотделно(някъде направо са обединени и се теглят заедно).

Всичкия този софтуер е под Gnu - General Public License:

Basically the License says:

* Anyone can use this software for any purpose.

* Anyone can modify this software.

* Anyone can redistribute this software, in its original form or modified, as long as the distributed product comes with full corresponding source code and is also licensed under the GPL.

The L2j copyright also states that you must preserve the login notice and you may not distribute the server with world data (datapack) in the same archive.

Ъпдейта се състои в обновяване на сървъра(по нов-билд) и на Datapack-а (може и собственоръчно да се обновяват "на място" или теглят направо готови Ъпдейти).

Всеки може при желание да си го свали и подкара сървъра. Не е кой знае ква философия. Не става дума да пуска сървър ами просто за себе си да види кое как ако му е интересно.

crushes ?!? Ами че нали аз играех(+още 2ма) как crushes !? Или crushes само на Login сървъра, и то точно сега(което поне за 3-4 месеца не помня да е ставало)? Не че не е възможно ама случайностите станаха прекалено много

Както и да е. Ами The End така пише над Puresoul...Снощи хора от вашия клан вече "нямаха" клан. Скоро май ще е по ясно:)

И аз си го обичам сървърчето и хората в него, ама ако не признаете че не върви на добре няма да е честно :cry

гледай ся виждам,че не си вражески настроен и затова ще ти го обясня както трябва ... 1во този скрийн(title) на pure e ощее от времето като беше само ex0 .. демек със shadow ... и това, че си е сложил героя с този титъл за подпис незначи нищо ... да вчера си видял хората от нашия клан,че нямат клан .. но запитали се защо аджеба те нямат клан ... нека да ти отговоря .. докато беше даун сървара Аз(liutenicza) предложих на Corny да направим общ клан от хората, които ще останат ... след това идеята ми стигна и до pure ... и накратко ... хората от нашия клан ... нямат клан, защото предстои сливане на 2та клана ... и 3то .... сутринта е нямало никакви админи онлайн ... и никой не е спирал нито лог ин сървара ... нито самия сървар ... демек логин сървара е крашнал ... голям праз .. и друг път е крашвал .. въпроса е само да се появи навреме админ да ресетне кутията ... защото GM-ите можем само отвътре да ресетваме и со он ... а без лог ин няма как да влезем .. друго-друго не се сещам ..

Az sa seshtam. NENUJNA INFORMACIQ po dolu !

Накратко състои се от 2 сървъра независими 1 от друг: GAMESERVER и Login (имената на дир. на 2та сървъра)

Свързват се с конфиг. файловете си(намиращи си в дир. Config и на 2та сървъра с разширение .PROPERTIES) и спокойно могат да се бъдат сложени даже на различни PC-та. И 2та сървъра ползват MySQL база данни, който сървър MySQL може при желание също да бъде на 3-то PC

Login сървъра е за ауторизация и вход на потребителите.(създаване, списъци с банати IP и т.н. изобщо всичко свързано с акоунтите и входа)

GAMESERVER така да се каже е "всичко друго за потребителите" след Login сървъра. GAMESERVER изпълнява куести, същества, сийжове и т.н. изобщо е цялата игра. По специфиното е че съществуват различни L2J-Datapack-ци с всичките данни за играта в тях. GAMESERVER "чете" от сложения му Datapack

и изпълнява каквото има в него. Затова съществуват разлики в L2J сървъри в зависимост от Datapack-а.1 сървър може да изглежда напълно различно от друг в зависимост от Datapack-а.

Datapack и сървъра се по принцип теглят поотделно(някъде направо са обединени и се теглят заедно).

* Anyone can redistribute this software, in its original form or modified, as long as the distributed product comes with full corresponding source code and is also licensed under the GPL.

The L2j copyright also states that you must preserve the login notice and you may not distribute the server with world data (datapack) in the same archive.

Ъпдейта се състои в обновяване на сървъра(по нов-билд) и на Datapack-а (може и собственоръчно да се обновяват "на място" или теглят направо готови Ъпдейти).

Всеки може при желание да си го свали и подкара сървъра. Не е кой знае ква философия. Не става дума да пуска сървър ами просто за себе си да види кое как ако му е интересно.

crushes ?!? Ами че нали аз играех(+още 2ма) как crushes !? Или crushes само на Login сървъра, и то точно сега(което поне за 3-4 месеца не помня да е ставало)? Не че не е възможно ама случайностите станаха прекалено много

Както и да е. Ами The End така пише над Puresoul...Снощи хора от вашия клан вече "нямаха" клан. Скоро май ще е по ясно:)

И аз си го обичам сървърчето и хората в него, ама ако не признаете че не върви на добре няма да е честно :cry

av24425ef.gif

Говорихме за сървъра спрямо парадайс който е на няколко светлинни години от ех0 ако ще и господ да му е правил платформата/да са крали от него...........Нз каква компетенстност имаш да казваш кой сървър е боклук като цъкаш в сървър,в който не сте чували за работешто СР/Dyes/A/S Crafts правилно работешт seven signs....Усещам че пак подновяваме предишния безмислен спор затова спирам до тук....

аз да не съм чувал ... хахаха тоя виц не го бях чувал наистина ! не се обиждам (не че нещо) ама аз когато съм играл и съм се занимавал с lineage ... не lineage2 вие тогава не сте чували за масови online игри !тва беше преди много време и аз бях бая по-малук от сега , но пак така упорито се борих с тея моб-ове :) !

ем какви времена бяха ... имаше само два free сървара (които бяха горе-долу годни) :) !

брао MiG ... ! Тва е полезно за някой хора ! ама в тоя тема като гледам освен нас друг никой не се интересува !

BTW: full moon ! Не се страхувай от тъмното , а от това което се крие там !

Не ви препоручвам да ходите на балкан ! Тва е друга история ... сега съм с почти чупен крак(пукната кост на двата пръста де) :(

Цъкал си inner beta test тва стана ясно на всички,обаче дори не си помирисвал Retail....Развиването на теорий за официален сървър е пълен шит и просто няма комент за него.Извадил съм няколко цитата по-долу-от тях човек може да разбере само,че си цъкал 2 дена ....не 2 часа и нищо повече ....Не се насилвай и с това,че си правил сървър всеки 1 може да пусне емулатора на компа си да пусне сървър в действие...

точно на c2 се появиха татусите ! как ще обясниш това , че в оригиналния сървар (C4 естествено) преди месец добавиха нови ! искам да кажа , че татусите си ги има и ще добавят още към 15 в C5 !

добре де аз непуцам lineage2 не ми харесва просто разработвах пакети за пиратски сървари

Добре говорете си тук , кое сърварче е по-добро !Аз няма да се меся защото това е разговор между интелектоалци и учени ! Аз съм тъп , и то много , но администрирал сървар и съм правил такъв! А на повечето от вас като им дадат игра те знаят само да си я пуснат и да играят (освен игри и да играят друго нямат в главите) ! Я се върнете на земята , че губим връзка . Много се вживявате в такива игри и по-късно ще се усетите ! Тва го давам за инфо и който иска ще си го чете

И естествено това:

"аз да не съм чувал ... хахаха тоя виц не го бях чувал наистина ! не се обиждам (не че нещо) ама аз когато съм играл и съм се занимавал с lineage ... не lineage2 вие тогава не сте чували за масови online игри !тва беше преди много време и аз бях бая по-малук от сега , но пак така упорито се борих с тея моб-ове xmas.gif !

ем какви времена бяха ... имаше само два free сървара (които бяха горе-долу годни) xmas.gif !"

Не сме чували а.....Е Просветени ти виждал ли си Lineage 1 ? Имаш ли представа как изглеждат картите/расите/графиката....Усещам,че само си губя времето отново .Просветени ние сме невежи ти си цъкал на inner beta направо си праскам 1 харакири сега понеже не сам достоен да пиша с теб в тоя форум ахахахахаа :D Може даже да си цъкал Lineage3 или 4 или да си праснал някакъв сървър за C18 вече кой знае ....

П.П.Ако се беше обидил можеше да ни спестиш излишния пост....може би сега ще имаме повече късмет

Оня ден попаднах на един sreen от л2 и се посрах от смях понеже индивида който го е сложил твърди, че бил от retail Бхахахаха rofl.gif

http://play.evrocom.net/forum/index.php?au...3&total=12&st=0 rofl.gif

ахахахахаха пича наистина е забавен .. само, че .. в ретайл може повече от един субклас .. но трябва да стигнеш 75ти лвл и със 1вия суб ... за да вземеш 2ри ... отделно като субкласваш скиловете от единия герой неможе да ги използваш на другия ... демек неможе да си BD да subclass-неш на SWS (макар,че никой найт елф немое да има суб елф ... и обратното .. просто пример давам:) ) и едновременно да пее6 и да танцуваш .. това са си 2 отделни героя ... а както се вижда на този скрийн всички скиллс са на 1 герой .. + това тоя героец има и татоо ... нещо което не се среща в ретайл .. + някви измислени jewels дет до ся несъм ги виждал ...и героя да има 800+ м.деф със спирит бариер и sws buffs .. и ДА селфбуф за м.деф о0 колко мъка има по тоя свят......

едит: ахахаха ако не сте забелязали има и тотем от тирант .... иначе това е герой от ретайл о0

Целия пик е като "открийте несъответствията" :) Освен това,което каза ценителя вижте рек points-още на 40 в Retail зимаш 9,Следващото е левела....При макс лвл 78 той е 80.....Jevels може да са хавите които пускат Valakas,Orfen,Baium,Antharas кой знае,но няма значение това се вижда от всеки,че не е Retail :)

мале толкова тъпо да има, не съм виждал

и продължава да намила, че е Retail ... да се скрии някъде ще е добре

czenitel, но трява да си станал noblesse преди това

това ти позволява да ги комбинираш

http://www.lineage2.com/Knowledge/noblesse.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...