Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

Съжалявам, че трябва да го кажа, но просто сте много Т*ПИ да спорите за сървъри!!!!!!!!!!!!!

БАААААААААААААААААААКИ

на който кадето му харесва там да цъка. Какво сложно има в това!!!

На сила хубост не става!!!

каквото и да правите, не можете да трагнете да набивате в главата на някой какво да прави!!! Не стига, че това ние единствената свобода, поне да можем да избираме м/у нещо, а не да чакаме някой да никаже какво да правим. На всеки му е криво когато почнат да му маливат какво да прави, и гледа да се опълчи независимо дали е прав или не. Така че по добре престанете. Няма смисал от излишни нерви

НЕ СЕ НЕРВИРАЙТЕ ЗА ГЛУПОСТИ .......... моля!

п.п. ако съм засегнал някого да прощава.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

@veseo

okay :)

@raptor2721

Сеираджия :P

Та в крайна сметка всеки да цъка където иска явно да вкараш малко "акъл" на някои хора е доста трудно....Предлагам да не се прави реклама на тоя или ония сървър,за да няма повторение на сегашната "разгорещена дискусия"( :P ) Пишете не само за добрите,но и за лошите страни на сървърите и определено ако цъкате в 1 сървър повече от няколко часа/дена дори месец....Аде със здраве :)

EDIT: [TS]Seeker в irc.quakenet.org:6667 #L2-Inferno ;)

@ veseo

Sry prosto se ovlqkohme sus karanicite i izvednuj stana smeshno chak i ...

Koito iska moje da zapovqda v irc.quakenet.org:6667 #L2-Inferno Za poveche info za servera ex0dus (za koito taka burno sporehme dosega) tursete [TS]Unstopable :P

ако има гилдия в линейдж парадаиз.може ли да ме аднете плллс.И да питам имали начин да се направят пари без да убивам животни.Акаунта ми е akudja

ако има гилдия в линейдж парадаиз.може ли да ме аднете плллс.И да питам имали начин да се направят пари без да убивам животни.Акаунта ми е akudja

В кой сървър си Aurora,Eureka,Genesis?

Съжалявам, че трябва да го кажа, но просто сте много Т*ПИ да спорите за сървъри!!!!!!!!!!!!!

БАААААААААААААААААААКИ

на който кадето му харесва там да цъка. Какво сложно има в това!!!

На сила хубост не става!!!

каквото и да правите, не можете да трагнете да набивате в главата на някой какво да прави!!! Не стига, че това ние единствената свобода, поне да можем да избираме м/у нещо, а не да чакаме някой да никаже какво да правим. На всеки му е криво когато почнат да му маливат какво да прави, и гледа да се опълчи независимо дали е прав или не. Така че по добре престанете. Няма смисал от излишни нерви

НЕ СЕ НЕРВИРАЙТЕ ЗА ГЛУПОСТИ .......... моля!

п.п. ако съм засегнал някого да прощава.

Най-готиният пост от последните 2 дена.:beerchug

В Eureka съм виждал 2 бг кланa единият е "BjalaHackerGroup" другият го забравих как е, но и 2тa са с българското знаме.

Някой от вас членували в някой от тези два клана.

Някой от вас членували в някой от тези два клана.

Аз не защото играя в Genesis и от време на време в Aurora.

На Eureka българските кланове ,които съм срещал са DarkTemplers ,BjalaHackerGroup(Членовете са предимно от град Бяла) ,BGTeam и BulgarianRose.Всичките още са слаби но се развиват бързо.

Аз(некрото,който снима),Blade13 с некрото на ценителя и пак ценителя с ОL правим бохави голяма стая навътре в DO на този replay ЗДРАВ PWNAGE

Мазалото е пълно :P :D + мобовете са около 75-77 лвл с напълно работешти резисти ;)

П.П. Началната част на replay-я явно не се е записала..иначе там нещата бяха доста на кантар дали ще се оцелее :P

Несваляйте тоя реп !!! ъплоаднал е друг реп ... изчакайте едит ;)))

edit: gg ... тфа е репа ... от средата ... или герги е напраил няква бакстарска история или се е бъгнал записа и го няма половината (баш якото в началото) :angry1 :angry1 :cry :cry

edit2: Направихме още един опит ... тук си пролича, 4е камерата е бъгната ... чакахме 2-3 мин докато почне да записва (времето което липсва от 1вия реп :( ), Blade малко избърза (почна преди да почне се записва) ама пак си личи total pwnage :) 2xNecro ft 1xOL vs Many many hard mobs at DO

Аз да постна и тука...

Постоянно ми излизат подобни на тази грешки:

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1541 MHz with 1023MB RAM

Video: RADEON 9550 (6606)

General protection fault!

History: FD3DRenderInterface::SetVertexStreams <- DrawSection <- USubSkeletalMeshInstance::DrawSection <- USkeletalMeshInstance::Render <- FDynamicActor::Render <- SolidRendering <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Случва се докато играя Lineage2. Играта се затваря и ми изписва това...

От какво е това?

Картата не е клокната...

Играта е изпълнена с бъгове ако играеш над 8 часа на ден ще ти се случи поне 2-3 пъти особено на натоварен комп (зарезда катокомба например отварат) дано на С5 го оправят просто зле написана игра.

Critical error-а е нормално нещо, срещал съм и някои бъгове в някои сървъри примерно ако цъкнеш на blacksmith-a за duals и директно critical error ама много рядко.

Играта е изпълнена с бъгове ако играеш над 8 часа на ден ще ти се случи поне 2-3 пъти особено на натоварен комп (зарезда катокомба например отварат) дано на С5 го оправят просто зле написана игра.

ааа, грешка ... ГОЛЯМА

нз това в кой сървър е, но аз не съм спирал играта по 3 дни ... да не говорим, че последния критикал ми даде преди 2-3 седмици ...

мисля, че това зависи от сървъра, защото аз съм на offi и почти нямам такива проблеми

AssassiN, нямам си и на идея от какво може да е

Аз да постна и тука...

Постоянно ми излизат подобни на тази грешки:

...

zna4i iztrii igrata i system papkata posle si q ka4va6 na 4isto pravish 1 backup na system.

Kato po4ne da vadi errori trie6 system papkata i slaga6 backup-a.Tova otranqva toq fatal error.

a vijte tozi sait za namirane na mestopolojeni na 4udivi6ta/itemi mnoog mi dopada http://l2db.ru/

ааа, грешка ... ГОЛЯМА

нз това в кой сървър е, но аз не съм спирал играта по 3 дни ... да не говорим, че последния критикал ми даде преди 2-3 седмици ...

мисля, че това зависи от сървъра, защото аз съм на offi и почти нямам такива проблеми

AssassiN, нямам си и на идея от какво може да е

Има!!! И не зависи от играта а от претоварването на PC-то

a vijte tozi sait za namirane na mestopolojeni na 4udivi6ta/itemi mnoog mi dopada http://l2db.ru/

Топлата вода??!

zna4i iztrii igrata i system papkata posle si q ka4va6 na 4isto pravish 1 backup na system.

Kato po4ne da vadi errori trie6 system papkata i slaga6 backup-a.Tova otranqva toq fatal error.

Пробвай този http://www.l2wh.com/updrop/ иска се слагането на 1 snifer за да се uploadvat drops,но въпреки това по-добър сайт просто няма.....А ако цъкаш в ретаил е безценен ;)

Има!!! И не зависи от играта а от претоварването на PC-то

о Божеее ... аз какво ти казвам ...

ще кажеш, че едно PC, което работи повече от 1 седмица без да спира и през повечето време върви тежка игра като L2, не се натоварва ... ме хуууу ....

дори преди като бях на 256 RAM DDR пак ПОЧТИ нямах такъв проблем ....

И не зависи от играта

Играта е изпълнена с бъгове ако играеш над

лелеее ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...