Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

Naprotiv mnogo si e dobre sarvara i ima nai mnogo rabote6ti havi v sravnenie s drugite sarvari :unsure: Ne znam koe mu e zleto no moje da kaje6 vse pak za da znam ;)

O M G

Ne smqtam che govorish seriozno .... Pi4 V toq server sum igral dosta poeche ot teb siguren sum i sum vidql dosta neshta i chestno shte ti kaja servera ne e daje C4. Toi daje nqq i C3 raoti v nego tova si e chisto C1 + neshta ot C2 C3 C4 koito samo sedat za fason !

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
O M G

Ne smqtam che govorish seriozno .... Pi4 V toq server sum igral dosta poeche ot teb siguren sum i sum vidql dosta neshta i chestno shte ti kaja servera ne e daje C4. Toi daje nqq i C3 raoti v nego tova si e chisto C1 + neshta ot C2 C3 C4 koito samo sedat za fason !

Ami az za tova te pitah sq da kaje6 :D az igraq tam ot 2 sedmici i prosto smqtam 4e e dosta dobar za pvp igra i vsqkav takav sort meleta no ne i za seriozna igra 6toto sam razbral otdavna 4e seriozna igra stava samo na oficial :blink: Ina4e kajete izleznal li e nqkoi low rate sarvar koito da si struva 4e tva high rate barzo omrazva :unsure:

Ami az za tova te pitah sq da kaje6 :D az igraq tam ot 2 sedmici i prosto smqtam 4e e dosta dobar za pvp igra i vsqkav takav sort meleta no ne i za seriozna igra 6toto sam razbral otdavna 4e seriozna igra stava samo na oficial :blink: Ina4e kajete izleznal li e nqkoi low rate sarvar koito da si struva 4e tva high rate barzo omrazva :unsure:

Vij podpisa na czenitel (za da te ulesnq malko poveche shtoto e kusno vecher i moje da te murzi - Best Lineage2 C4 private server=Ex0dus в Inferno-Network .. за повече инфо в irc server: irc.quakenet.org channel: #l2-inferno , както и в официалния им сайт Тук Все още Inferno-Network не е пуснат .. )

С вас неможе да се излезе на глава :angry: ! Вие сте видяли , че няква игра на име Lineage2 излиза и се чудите кво е тва ... почвате да играете и като схванете играта вече сте велики !Retail знаете ли кво е , Inner Beta знаете ли кво е ? Все едно да зема новият Cs който е на самостоятелна игрална платформа и да го съпоставям с първата недоразработена версия ,която даже още не е била обявена ! Ами хора ся опитвам се да ви светна както се вика ама вие си знаете ващо ! Татусите са взети само като план от даис и са правени неофицялно , но питайте текстурния разработчик на lineage2 да ви каже , че са обсалутно същите просто са ги променили по стат и са ги направили на един общ фаел , към който има и линии към още файлове ! По този начин е трудно да се изкопират и да се направят от тях някви си пиратски ! А иначе пак са си татто като по дадения инер бета модел на C2 играта ... ако някой изобщо си е направил да изчите целия сайт и форумите за тая игра щеше да ме разбере !

OFF OF TOPIC

lil_stenly moje li da pishesh malko po burzo shtoto ma marzi da te chakam i da ti obqsnqvam posle kade sa ti greshkite

OFF OF TOPIC

добре мен ме грей дали ме разбра сега ! :)

С вас неможе да се излезе на глава :angry: ! Вие сте видяли , че няква игра на име Lineage2 излиза и се чудите кво е тва ... почвате да играете и като схванете играта вече сте велики !Retail знаете ли кво е , Inner Beta знаете ли кво е ? Все едно да зема новият Cs който е на самостоятелна игрална платформа и да го съпоставям с първата недоразработена версия ,която даже още не е била обявена ! Ами хора ся опитвам се да ви светна както се вика ама вие си знаете ващо ! Татусите са взети само като план от даис и са правени неофицялно , но питайте текстурния разработчик на lineage2 да ви каже , че са обсалутно същите просто са ги променили по стат и са ги направили на един общ фаел , към който има и линии към още файлове ! По този начин е трудно да се изкопират и да се направят от тях някви си пиратски ! А иначе пак са си татто като по дадения инер бета модел на C2 играта ... ако някой изобщо си е направил да изчите целия сайт и форумите за тая игра щеше да ме разбере !

rofl pi4 ti pomirisval li si Retail izob6to nqkoga...?

Ai stiga we - Hero System and Olympiad- Dimensional Rift and Seven Signs extensions- Fully-implemented Third Classes- Fishing- Full NPC Spawns for new C4 areas :huh: Teq exodus seriozno li smqtat da go napravqt tva lol :unsure:

rofl pi4 ti pomirisval li si Retail izob6to nqkoga...?

аз кво ти говоря ти кво ми пишеш ! ти разработвал ли си платен сървар и разработвал ли си пиратски !?

платения е същия като ретеил самоче се добавят неща към него под формата на ъпдейти . а ретеил-а сие готов и си ги има сички само се сменят файловете с нови без да променяш value-тата на други !

Ai stiga we - Hero System and Olympiad- Dimensional Rift and Seven Signs extensions- Fully-implemented Third Classes- Fishing- Full NPC Spawns for new C4 areas :huh: Teq exodus seriozno li smqtat da go napravqt tva lol :unsure:

ми защо да не ! са брукнат малко по-навътре в джоба :) ама ще успеят (дано де)!

С Lil няма смисъл да спорите вече ... нека си пуца в l2p и да го разработва ...

Това са малкото неща, които липсват на Ex0dus да е максимално доближен до Retail C4 (защото всичко изброено е от C4..демек с една дума може да се каже че е почти фулл C3) .. и да добавя в Ex0dus няма татоо-та по простата причина,4е и в ретайл няма ...

ми защо да не ! са брукнат малко по-навътре в джоба ама ще успеят (дано де)!

ем честно казано никой няма да си бърка в никви джобове .. всичко е на самостоятелни начинания от хора които разбират ... 4овека разработил сегашното 7signs, както и човека, който прави Hero systema и Oлимпиядата зa l2j ... демек двамата са то 4те Админа на ex0dus (pfff умръзна ми да го потварям тва)

@FORCEBYTE

В процес на разработване и доколкото знам са доста напред...Сега разбираш за какъв сървър говорим.....

@lil_stenly

" ... почвате да играете и като схванете играта вече сте велики !Retail знаете ли кво е"

Играя Л2 от С1 началото,а в Retail съм цъкал С3/С4 Говорим за SR облечен в доом със Emi SA SC +3 в клана на Dion Keepers заедно с Ерик и czenitel(по горе са писали).А горе всички които се опитват да налеят "акъл" цъкат от С1 насам.....Така че нз какво се опитваш да внушиш.....

С Lil няма смисъл да спорите вече ... нека си пуца в l2p и да го разработва ...

Това са малкото неща, които липсват на Ex0dus да е максимално доближен до Retail C4 (защото всичко изброено е от C4..демек с една дума може да се каже че е почти фулл C3) .. и да добавя в Ex0dus няма татоо-та по простата причина,4е и в ретайл няма ...

добре де аз непуцам lineage2 не ми харесва просто разработвах пакети за пиратски сървари и се съветвах с един от разработчиците на играта :) retail не е краината версия , но в ексодус няма да има щот немо да са под тва име и тея файлове на сърварите са несавместими .

на мен ми е писнало от lineage точно заради това , че всеки пита и като му кажеш почва да спори с теб !

Аз съм дотук просто ми писна да пиша ! вие се разбирайте кой сървар е по добур аз нямах предвид това , но като препрочетете отнове постовете може да ме разберете някак си ! :) приятна игра от мен !

добре де аз непуцам lineage2 не ми харесва просто разработвах пакети за пиратски сървари и се съветвах с един от разработчиците на играта :) retail не е краината версия , но в ексодус няма да има щот немо да са под тва име и тея файлове на сърварите са несавместими .

на мен ми е писнало от lineage точно заради това , че всеки пита и като му кажеш почва да спори с теб !

Аз съм дотук просто ми писна да пиша ! вие се разбирайте кой сървар е по добур аз нямах предвид това , но като препрочетете отнове постовете може да ме разберете някак си ! :) приятна игра от мен !

pich samo 1 shti kaja - Ti sam nemoesh sa razberesh we ....

Zna4i exodus e l2j i qvno mogat ve4e l2j sarvarite da se dobavq v tqh novi ne6ta taka li da razbiram 6toto predi kat igraeh dokolkoto znaeh ne moje6e da stava taq hava taka li e ili gre6no sam razbral 4e ot edno 7-8 meseca ne am igral l2 seriozno i qvno sam poistarval nqkoi raboti :P

pich samo 1 shti kaja - Ti sam nemoesh sa razberesh we ....

да ся като се вгледах малко ... бая правописни грешки и граматически :)

исках да кажа само че колкото и да е добър този сървар , колкото и да се доближава да ретаил или следващата разработваща се още версия ... като не е закупен и не е на оригиналната основа ще доиде време когато ще увисне и ще е дотам ! А paradise-а колкото и да има бъгове по него той е закупен и основата разработена от PlayNC . Tва е набързо с няколко думи ! АРЕ ПРИЯТНА ИГРА НА ВСИЧКИ :)

малко извън тази нервеща тема

въпрос към тези които играят в offi-то

абе лог ин сървъра е down или нещо при мен има

не мога да вляза откакто спряха сървъра

ако някой знае нещо, нека да сподели :)

,а сървара си е почти full C4 с някой много малки пропуски ! И съм 100% сигурен в това ... не ме питайте откаде .

Какво Ц4 бе човек първо си виж (Най елементарното) на скрееновете ти текстурите за ЦП-то и 2-рия chat window къде са ти (пак казвам най елементарното) за ц4 така че спри да говориш за л2п и че много ги разбираш (аз не претендирам че много ги разбирам но ти ми говориш за някъкви пълни измислици)....

И още нещо да питам на л2п вече работи ли цп- то ??!!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!!?

Какво Ц4 бе човек първо си виж (Най елементарното) на скрееновете ти текстурите за ЦП-то и 2-рия chat window къде са ти (пак казвам най елементарното) за ц4 така че спри да говориш за л2п и че много ги разбираш (аз не претендирам че много ги разбирам но ти ми говориш за някъкви пълни измислици)....

И още нещо да питам на л2п вече работи ли цп- то ??!!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!!?

screen от paradise...на C2 ли ти прилича това?

а screen-a от derby track е от админ и е стар.

shot000080kw.th.jpg

screen от paradise...на C2 ли ти прилича това?

а screen-a от derby track е от админ и е стар.

shot000080kw.th.jpg

Predstavi si togava kolko e prost za da post-ne star pic a i btw soulshots/bspirit shots mai mai ne sa auto a ?

@Keitaro

Погледнах скрийна и 1 въпрос ме гложди :) Зашо по дяволите има6 на 38-ми лвл само 255 СP :blink: :confused :confused

П.П.Взел си 1-я от никовете на Chargera :P :D

@Keitaro

Погледнах скрийна и 1 въпрос ме гложди :) Зашо по дяволите има6 на 38-ми лвл само 255 СP :blink: :confused :confused

xaoxoaoxoaoxaoxaoxoa tva daje ne go vidqh shtoto toku shto stanah xaxoaoxoaooaxoaoooxoa

Герги защо се занимаваш с глупости!!!! :blink: :huh:

п.п. На чорапите ми пише Blade Dancer!! бахти и трагедията

п.п.п baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka

п.п.п.п - по-полека с флоода, че ми напълнихте мейла

@Keitaro

CP не работи и не е трагедия...

Chargera WTF??? ника ми е от манга комикса Scryed...

erm ot opita znam 4e kato ima6 255 CP tva zna4e 4e servera MIRI6e i ne b4ka CP-to GG server

Както казах, ако е ОГРОМНА трагедия няма да има толкова хора в сървърите кадето не работи..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...