joy-stick Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Naprotiv mnogo si e dobre sarvara i ima nai mnogo rabote6ti havi v sravnenie s drugite sarvari Ne znam koe mu e zleto no moje da kaje6 vse pak za da znam O M G Ne smqtam che govorish seriozno .... Pi4 V toq server sum igral dosta poeche ot teb siguren sum i sum vidql dosta neshta i chestno shte ti kaja servera ne e daje C4. Toi daje nqq i C3 raoti v nego tova si e chisto C1 + neshta ot C2 C3 C4 koito samo sedat za fason ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 O M G Ne smqtam che govorish seriozno .... Pi4 V toq server sum igral dosta poeche ot teb siguren sum i sum vidql dosta neshta i chestno shte ti kaja servera ne e daje C4. Toi daje nqq i C3 raoti v nego tova si e chisto C1 + neshta ot C2 C3 C4 koito samo sedat za fason ! Ami az za tova te pitah sq da kaje6 az igraq tam ot 2 sedmici i prosto smqtam 4e e dosta dobar za pvp igra i vsqkav takav sort meleta no ne i za seriozna igra 6toto sam razbral otdavna 4e seriozna igra stava samo na oficial Ina4e kajete izleznal li e nqkoi low rate sarvar koito da si struva 4e tva high rate barzo omrazva Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Ami az za tova te pitah sq da kaje6 az igraq tam ot 2 sedmici i prosto smqtam 4e e dosta dobar za pvp igra i vsqkav takav sort meleta no ne i za seriozna igra 6toto sam razbral otdavna 4e seriozna igra stava samo na oficial Ina4e kajete izleznal li e nqkoi low rate sarvar koito da si struva 4e tva high rate barzo omrazva Vij podpisa na czenitel (za da te ulesnq malko poveche shtoto e kusno vecher i moje da te murzi - Best Lineage2 C4 private server=Ex0dus в Inferno-Network .. за повече инфо в irc server: irc.quakenet.org channel: #l2-inferno , както и в официалния им сайт Тук Все още Inferno-Network не е пуснат .. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 С вас неможе да се излезе на глава ! Вие сте видяли , че няква игра на име Lineage2 излиза и се чудите кво е тва ... почвате да играете и като схванете играта вече сте велики !Retail знаете ли кво е , Inner Beta знаете ли кво е ? Все едно да зема новият Cs който е на самостоятелна игрална платформа и да го съпоставям с първата недоразработена версия ,която даже още не е била обявена ! Ами хора ся опитвам се да ви светна както се вика ама вие си знаете ващо ! Татусите са взети само като план от даис и са правени неофицялно , но питайте текстурния разработчик на lineage2 да ви каже , че са обсалутно същите просто са ги променили по стат и са ги направили на един общ фаел , към който има и линии към още файлове ! По този начин е трудно да се изкопират и да се направят от тях някви си пиратски ! А иначе пак са си татто като по дадения инер бета модел на C2 играта ... ако някой изобщо си е направил да изчите целия сайт и форумите за тая игра щеше да ме разбере ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 OK qvno si imame wannabe programmer . Pi4 nedei govori gluposti sichki vidqhme che suckvash i che nerazbirash mnogo mnogo qvno taka che pls ako ti trqq info za neshto pitai predi da govorish prostotii ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 OFF OF TOPIClil_stenly moje li da pishesh malko po burzo shtoto ma marzi da te chakam i da ti obqsnqvam posle kade sa ti greshkite OFF OF TOPIC добре мен ме грей дали ме разбра сега ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KROK4O Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 С вас неможе да се излезе на глава ! Вие сте видяли , че няква игра на име Lineage2 излиза и се чудите кво е тва ... почвате да играете и като схванете играта вече сте велики !Retail знаете ли кво е , Inner Beta знаете ли кво е ? Все едно да зема новият Cs който е на самостоятелна игрална платформа и да го съпоставям с първата недоразработена версия ,която даже още не е била обявена ! Ами хора ся опитвам се да ви светна както се вика ама вие си знаете ващо ! Татусите са взети само като план от даис и са правени неофицялно , но питайте текстурния разработчик на lineage2 да ви каже , че са обсалутно същите просто са ги променили по стат и са ги направили на един общ фаел , към който има и линии към още файлове ! По този начин е трудно да се изкопират и да се направят от тях някви си пиратски ! А иначе пак са си татто като по дадения инер бета модел на C2 играта ... ако някой изобщо си е направил да изчите целия сайт и форумите за тая игра щеше да ме разбере ! rofl pi4 ti pomirisval li si Retail izob6to nqkoga...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Ai stiga we - Hero System and Olympiad- Dimensional Rift and Seven Signs extensions- Fully-implemented Third Classes- Fishing- Full NPC Spawns for new C4 areas Teq exodus seriozno li smqtat da go napravqt tva lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 rofl pi4 ti pomirisval li si Retail izob6to nqkoga...? аз кво ти говоря ти кво ми пишеш ! ти разработвал ли си платен сървар и разработвал ли си пиратски !? платения е същия като ретеил самоче се добавят неща към него под формата на ъпдейти . а ретеил-а сие готов и си ги има сички само се сменят файловете с нови без да променяш value-тата на други ! Ai stiga we - Hero System and Olympiad- Dimensional Rift and Seven Signs extensions- Fully-implemented Third Classes- Fishing- Full NPC Spawns for new C4 areas Teq exodus seriozno li smqtat da go napravqt tva lol ми защо да не ! са брукнат малко по-навътре в джоба ама ще успеят (дано де)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 С Lil няма смисъл да спорите вече ... нека си пуца в l2p и да го разработва ... Ai stiga we - Hero System and Olympiad- Dimensional Rift and Seven Signs extensions- Fully-implemented Third Classes- Fishing- Full NPC Spawns for new C4 areas Teq exodus seriozno li smqtat da go napravqt tva lol Това са малкото неща, които липсват на Ex0dus да е максимално доближен до Retail C4 (защото всичко изброено е от C4..демек с една дума може да се каже че е почти фулл C3) .. и да добавя в Ex0dus няма татоо-та по простата причина,4е и в ретайл няма ... ми защо да не ! са брукнат малко по-навътре в джоба ама ще успеят (дано де)! ем честно казано никой няма да си бърка в никви джобове .. всичко е на самостоятелни начинания от хора които разбират ... 4овека разработил сегашното 7signs, както и човека, който прави Hero systema и Oлимпиядата зa l2j ... демек двамата са то 4те Админа на ex0dus (pfff умръзна ми да го потварям тва) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 @FORCEBYTE В процес на разработване и доколкото знам са доста напред...Сега разбираш за какъв сървър говорим..... @lil_stenly " ... почвате да играете и като схванете играта вече сте велики !Retail знаете ли кво е" Играя Л2 от С1 началото,а в Retail съм цъкал С3/С4 Говорим за SR облечен в доом със Emi SA SC +3 в клана на Dion Keepers заедно с Ерик и czenitel(по горе са писали).А горе всички които се опитват да налеят "акъл" цъкат от С1 насам.....Така че нз какво се опитваш да внушиш..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 С Lil няма смисъл да спорите вече ... нека си пуца в l2p и да го разработва ... Това са малкото неща, които липсват на Ex0dus да е максимално доближен до Retail C4 (защото всичко изброено е от C4..демек с една дума може да се каже че е почти фулл C3) .. и да добавя в Ex0dus няма татоо-та по простата причина,4е и в ретайл няма ... добре де аз непуцам lineage2 не ми харесва просто разработвах пакети за пиратски сървари и се съветвах с един от разработчиците на играта retail не е краината версия , но в ексодус няма да има щот немо да са под тва име и тея файлове на сърварите са несавместими . на мен ми е писнало от lineage точно заради това , че всеки пита и като му кажеш почва да спори с теб ! Аз съм дотук просто ми писна да пиша ! вие се разбирайте кой сървар е по добур аз нямах предвид това , но като препрочетете отнове постовете може да ме разберете някак си ! приятна игра от мен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 добре де аз непуцам lineage2 не ми харесва просто разработвах пакети за пиратски сървари и се съветвах с един от разработчиците на играта retail не е краината версия , но в ексодус няма да има щот немо да са под тва име и тея файлове на сърварите са несавместими . на мен ми е писнало от lineage точно заради това , че всеки пита и като му кажеш почва да спори с теб ! Аз съм дотук просто ми писна да пиша ! вие се разбирайте кой сървар е по добур аз нямах предвид това , но като препрочетете отнове постовете може да ме разберете някак си ! приятна игра от мен ! pich samo 1 shti kaja - Ti sam nemoesh sa razberesh we .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Zna4i exodus e l2j i qvno mogat ve4e l2j sarvarite da se dobavq v tqh novi ne6ta taka li da razbiram 6toto predi kat igraeh dokolkoto znaeh ne moje6e da stava taq hava taka li e ili gre6no sam razbral 4e ot edno 7-8 meseca ne am igral l2 seriozno i qvno sam poistarval nqkoi raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 pich samo 1 shti kaja - Ti sam nemoesh sa razberesh we .... да ся като се вгледах малко ... бая правописни грешки и граматически исках да кажа само че колкото и да е добър този сървар , колкото и да се доближава да ретаил или следващата разработваща се още версия ... като не е закупен и не е на оригиналната основа ще доиде време когато ще увисне и ще е дотам ! А paradise-а колкото и да има бъгове по него той е закупен и основата разработена от PlayNC . Tва е набързо с няколко думи ! АРЕ ПРИЯТНА ИГРА НА ВСИЧКИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 малко извън тази нервеща тема въпрос към тези които играят в offi-то абе лог ин сървъра е down или нещо при мен има не мога да вляза откакто спряха сървъра ако някой знае нещо, нека да сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Само ще ви помоля да не намесвате l2x повече в тази тема, щото това е толкова далеч от Lineage, то даже не е чисто rpg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 ,а сървара си е почти full C4 с някой много малки пропуски ! И съм 100% сигурен в това ... не ме питайте откаде . Какво Ц4 бе човек първо си виж (Най елементарното) на скрееновете ти текстурите за ЦП-то и 2-рия chat window къде са ти (пак казвам най елементарното) за ц4 така че спри да говориш за л2п и че много ги разбираш (аз не претендирам че много ги разбирам но ти ми говориш за някъкви пълни измислици).... И още нещо да питам на л2п вече работи ли цп- то ??!!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Какво Ц4 бе човек първо си виж (Най елементарното) на скрееновете ти текстурите за ЦП-то и 2-рия chat window къде са ти (пак казвам най елементарното) за ц4 така че спри да говориш за л2п и че много ги разбираш (аз не претендирам че много ги разбирам но ти ми говориш за някъкви пълни измислици)....И още нещо да питам на л2п вече работи ли цп- то ??!!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!!? screen от paradise...на C2 ли ти прилича това? а screen-a от derby track е от админ и е стар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 screen от paradise...на C2 ли ти прилича това?а screen-a от derby track е от админ и е стар. Predstavi si togava kolko e prost za da post-ne star pic a i btw soulshots/bspirit shots mai mai ne sa auto a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 @Keitaro Погледнах скрийна и 1 въпрос ме гложди Зашо по дяволите има6 на 38-ми лвл само 255 СP П.П.Взел си 1-я от никовете на Chargera Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 @Keitaro Погледнах скрийна и 1 въпрос ме гложди Зашо по дяволите има6 на 38-ми лвл само 255 СP П.П.Взел си 1-я от никовете на Chargera xaoxoaoxoaoxaoxaoxoa tva daje ne go vidqh shtoto toku shto stanah xaxoaoxoaooaxoaoooxoa Link to comment Share on other sites More sharing options...
KROK4O Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 erm ot opita znam 4e kato ima6 255 CP tva zna4e 4e servera MIRI6e i ne b4ka CP-to GG server Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Герги защо се занимаваш с глупости!!!! п.п. На чорапите ми пише Blade Dancer!! бахти и трагедията п.п.п baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka п.п.п.п - по-полека с флоода, че ми напълнихте мейла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 @Keitaro Погледнах скрийна и 1 въпрос ме гложди Зашо по дяволите има6 на 38-ми лвл само 255 СP П.П.Взел си 1-я от никовете на Chargera CP не работи и не е трагедия... Chargera WTF??? ника ми е от манга комикса Scryed... erm ot opita znam 4e kato ima6 255 CP tva zna4e 4e servera MIRI6e i ne b4ka CP-to GG server Както казах, ако е ОГРОМНА трагедия няма да има толкова хора в сървърите кадето не работи.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.