Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

Влезнахме да го изпробваме инфинитито ама бяхме тотално разочаровани къв реборн кви работи...същата боза си е като преди...Не се лъжете да играте там!Тва е гавра с Lineage :D . :sick

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Ами не сте прави, освен това искам да кажа, че преди 2-3 дни имаше ъпгрейд на сървъра. Сега е Dual Xeon на 3,2 Ghz... Разликата е осезаема! Елате пробвайте пак... Ако имате проблеми или нужда от клан - "AssassiN :rolleyes:

Da naistina malko smeshno e da se govori za "beta" kato veche takoa neshto nqq :D

а ве тая игра винаги ще е бета, винаги ще омажат нещо както ев4о каза. Ту едните (дагерс) ту другите (мейджс) ту някой от другите класове. просто ,.....................

L2-Paradise ... NICE !!! :)

Screen1

Screen2

А като сложат seven-s. ще е още по-добре ! Paradise-a е много добър сървар , защото има човек , който иска да го направи възможно най-стабилен и да се доближава до официалния ! Вярно има къде , къде по-добри от него , но l2-p. си е супер :) !

п.п. и WOH беше супер , но на админа мизгорял компа от токов удар :( ! Минута мълчание за машината на Ramon и Tubbie(Leroy) :cry :( :blink: !

хахах както и да е !

Screen1

Screen2

А като сложат seven-s. ще е още по-добре ! Paradise-a е много добър сървар , защото има човек , който иска да го направи възможно най-стабилен и да се доближава до официалния ! Вярно има къде , къде по-добри от него , но l2-p. си е супер :) !

Аз кото казвам, че е готин вие не. :)

Нз защо, но преди Seven Sings работеха до преди седмица сега нз защо не работят.

P.S.Някои знае какво трабва за да си правя герой с тази прицеска? :confused

untitled7fe.th.jpg

Screen1

Screen2

п.п. и WOH беше супер , но на админа мизгорял компа от токов удар :( ! Минута мълчание за машината на Ramon и Tubbie(Leroy) :cry :( :blink: !

хахах както и да е !

Какво искаш да покажеж с тези скреенс?! Че всеки лесно може да се добере до А и S jewels и татуировки...то ако е така тва е бати %$%%$%$ сървър.Даже като гледам и ц4 не е .....направо no comment за л2п.И това че има монстер трак дерби е някакъв Бонус ли !?!?!?

И като видя татоо-та и ми става ясно .. ако още незнаете татоо-та в л2 няма от C2 ....

Нещо да не си си забравил някой жизнено важен орган в сервиза ? :)

шегичка :P

точно на c2 се появиха татусите ! как ще обясниш това , че в оригиналния сървар (C4 естествено) преди месец добавиха нови ! искам да кажа , че татусите си ги има и ще добавят още към 15 в C5 !

a с тези скеенове непоказвам , че монстер трак-а е нещо като бонус (това си е c3 зона) ,а сървара си е почти full C4 с някой много малки пропуски ! И съм 100% сигурен в това ... не ме питайте откаде .

Malki propuski .... Tva i brat mi nemoje da go kaje shtoto sha znae che luje

извинявай , но много добре съм информиран за играта като цяло и за този сървар !

играя lineage2 още когато беше inner beta test , затова знам! а за малките пропуски питал ли си "Кен" (л2-п. админ) ... аз освен , че съм го питал работих по source на сървара (още като го пуснаха) като стана c4 вече не се занимавах но той ми прати разработката и видях за какво става въпрос !L2-paradise не е някъв l2j , не е и от онези преправяни private ... той е закупен от фирма , която беше съдружник с ncsoft преди време , т.е. оfficial разработка на PlayNC (може и сървара да не е перфектен , но е много добър) и затова искат donate , защото неможе да се намерат ъпдейти за него ! UPDS. трябва да се закупуват !

ако невярвате тогава откаде си мислите , че знам всичките тея хакове , и разработки които поствах преди това! Защото аз и много хора работихме по сървара и след това го тествах ме ! Поради тази причина трудно се влизаше с бот , а и ще ви кажа ,че в парадайс като влизате с бот , сървара го учита !

п.п и сървара си е безплатен !

Nai dobriq ne-oficialen sarvar za sega e Extreme a vsi4ki drugi sa super bugavi bozi i otnosno tattoo misla 4e mai po to4no na oficial se vodat dye i savsem nqmat ob6to s teq ot c2 :blink: O6te ne6to NE IGRAITE NA L2j sarvari tva e nai zleto sarvar det mojete da popadnete :P

Nai dobriq ne-oficialen sarvar za sega e Extreme a vsi4ki drugi sa super bugavi bozi i otnosno tattoo misla 4e mai po to4no na oficial se vodat dye i savsem nqmat ob6to s teq ot c2 :blink: O6te ne6to NE IGRAITE NA L2j sarvari tva e nai zleto sarvar det mojete da popadnete :P

Един трезво мислещ човек (има и други , но чудно те защо не си казват мнението) ! ;)

за татусите ... неказвам , че на оригиналния имат нещо общо с тези на paradise ... споменавам за добавяне на нови :)

Brat ako na paradise sa kato tq ot c2 tva zna4i 4e toq sarvar e mnoo zle prosto teq sa mnogo nebalansirani :sick Vij ako vkarat dye-ta 6te e super 6tot te sa na princip str+con- dex+con- i drugi takiva kombinacii koito ne davat tolkova golqmo preimu6testvo na opredeleni charove kato da re4em dageristi i strelci :unsure:

Един трезво мислещ човек (има и други , но чудно те защо не си казват мнението) ! ;)

за татусите ... неказвам , че на оригиналния имат нещо общо с тези на paradise ... споменавам за добавяне на нови :)

Човече допреди седмица цъках в ретаил(6 месеца+) .Повечето хора там не са чували за такива татоота!!!!Съществуват само Dyes за намаляне на 1 характеристика и увеличаване на друга .....Дори ако са съществували са още от С1 и отдавна са махнати..........

@FORCEBYTE За да кажеш че Extreme е най-добрия сървър.....ще го кажа по-олекотено....Не си цъкал л2 досега май ;)

Kvo gledam .... 2 noobcheta 1-to mi govori za l2x che e nai qkiq server drugoto mi govori che Imalo tattoos v retail. BOJE do kakvo nivo stignahme ......

Zdrasti kat si tolkova kompetenten bi li me svetnal za kvo govora 4e gledam ne6to ne si razbral :blink:

Forcebyte преди да продължиш да флудиш .. попитай хората защо мислят така ... колко са играли на тоя сървар и преди колко време и защо вече не са там .. а за татоо-та да поясня ... татоо не е боя (dyes) в ретайл както преди малко казаха и Gergi и Flameblind, никога не е имало дори!

Naprotiv mnogo si e dobre sarvara i ima nai mnogo rabote6ti havi v sravnenie s drugite sarvari :unsure: Ne znam koe mu e zleto no moje da kaje6 vse pak za da znam ;)

bih ti sa izsmql v liceto ama tva e pod moito dostoinstvo i vse pak .. l2x SUX! purvo nqkav class razmazva si4ki te nurfvat class-a a ne trqaa UJ posle VIcitious stance-to shte mi kaje6 li za kvo ne ba4ka ?!?!(6toto ako raboti mages padat ot 1 hit i nikoi nqq da donateva za Duskk shield i Duskk sword!)stava vupros za TH da ne sa 4udi6 koi buta mages ot 1 hit

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...