Blade13 Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 Влезнахме да го изпробваме инфинитито ама бяхме тотално разочаровани къв реборн кви работи...същата боза си е като преди...Не се лъжете да играте там!Тва е гавра с Lineage . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Ами не сте прави, освен това искам да кажа, че преди 2-3 дни имаше ъпгрейд на сървъра. Сега е Dual Xeon на 3,2 Ghz... Разликата е осезаема! Елате пробвайте пак... Ако имате проблеми или нужда от клан - "AssassiN Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Assasin недей го хвали тоя сървар ... поне аз като хваля Ex0dus (Inferno) знам защо го хваля ... виж едно малко лог-4е с коментар за Инфинити Лог4е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Ай някой mod да оправи заглавието на темата, че тая beta отиде преди години Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Da naistina malko smeshno e da se govori za "beta" kato veche takoa neshto nqq Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Da naistina malko smeshno e da se govori za "beta" kato veche takoa neshto nqq а ве тая игра винаги ще е бета, винаги ще омажат нещо както ев4о каза. Ту едните (дагерс) ту другите (мейджс) ту някой от другите класове. просто ,..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 L2-Paradise ... NICE !!! Screen1 Screen2 А като сложат seven-s. ще е още по-добре ! Paradise-a е много добър сървар , защото има човек , който иска да го направи възможно най-стабилен и да се доближава до официалния ! Вярно има къде , къде по-добри от него , но l2-p. си е супер ! п.п. и WOH беше супер , но на админа мизгорял компа от токов удар ! Минута мълчание за машината на Ramon и Tubbie(Leroy) ! хахах както и да е ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 L2-Paradise ... NICE !!! Screen1 Screen2 А като сложат seven-s. ще е още по-добре ! Paradise-a е много добър сървар , защото има човек , който иска да го направи възможно най-стабилен и да се доближава до официалния ! Вярно има къде , къде по-добри от него , но l2-p. си е супер ! Аз кото казвам, че е готин вие не. Нз защо, но преди Seven Sings работеха до преди седмица сега нз защо не работят. P.S.Някои знае какво трабва за да си правя герой с тази прицеска? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 L2-Paradise ... NICE !!! Screen1 Screen2 А като сложат seven-s. ще е още по-добре ! Paradise-a е много добър сървар , защото има човек , който иска да го направи възможно най-стабилен и да се доближава до официалния ! Вярно има къде , къде по-добри от него , но l2-p. си е супер ! п.п. и WOH беше супер , но на админа мизгорял компа от токов удар ! Минута мълчание за машината на Ramon и Tubbie(Leroy) ! хахах както и да е ! Какво искаш да покажеж с тези скреенс?! Че всеки лесно може да се добере до А и S jewels и татуировки...то ако е така тва е бати %$%%$%$ сървър.Даже като гледам и ц4 не е .....направо no comment за л2п.И това че има монстер трак дерби е някакъв Бонус ли !?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 И като видя татоо-та и ми става ясно .. ако още незнаете татоо-та в л2 няма от C2 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 И като видя татоо-та и ми става ясно .. ако още незнаете татоо-та в л2 няма от C2 .... Нещо да не си си забравил някой жизнено важен орган в сервиза ? шегичка точно на c2 се появиха татусите ! как ще обясниш това , че в оригиналния сървар (C4 естествено) преди месец добавиха нови ! искам да кажа , че татусите си ги има и ще добавят още към 15 в C5 ! a с тези скеенове непоказвам , че монстер трак-а е нещо като бонус (това си е c3 зона) ,а сървара си е почти full C4 с някой много малки пропуски ! И съм 100% сигурен в това ... не ме питайте откаде . Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Malki propuski .... Tva i brat mi nemoje da go kaje shtoto sha znae che luje Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Malki propuski .... Tva i brat mi nemoje da go kaje shtoto sha znae che luje извинявай , но много добре съм информиран за играта като цяло и за този сървар ! играя lineage2 още когато беше inner beta test , затова знам! а за малките пропуски питал ли си "Кен" (л2-п. админ) ... аз освен , че съм го питал работих по source на сървара (още като го пуснаха) като стана c4 вече не се занимавах но той ми прати разработката и видях за какво става въпрос !L2-paradise не е някъв l2j , не е и от онези преправяни private ... той е закупен от фирма , която беше съдружник с ncsoft преди време , т.е. оfficial разработка на PlayNC (може и сървара да не е перфектен , но е много добър) и затова искат donate , защото неможе да се намерат ъпдейти за него ! UPDS. трябва да се закупуват ! ако невярвате тогава откаде си мислите , че знам всичките тея хакове , и разработки които поствах преди това! Защото аз и много хора работихме по сървара и след това го тествах ме ! Поради тази причина трудно се влизаше с бот , а и ще ви кажа ,че в парадайс като влизате с бот , сървара го учита ! п.п и сървара си е безплатен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Nai dobriq ne-oficialen sarvar za sega e Extreme a vsi4ki drugi sa super bugavi bozi i otnosno tattoo misla 4e mai po to4no na oficial se vodat dye i savsem nqmat ob6to s teq ot c2 O6te ne6to NE IGRAITE NA L2j sarvari tva e nai zleto sarvar det mojete da popadnete Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Nai dobriq ne-oficialen sarvar za sega e Extreme a vsi4ki drugi sa super bugavi bozi i otnosno tattoo misla 4e mai po to4no na oficial se vodat dye i savsem nqmat ob6to s teq ot c2 O6te ne6to NE IGRAITE NA L2j sarvari tva e nai zleto sarvar det mojete da popadnete Един трезво мислещ човек (има и други , но чудно те защо не си казват мнението) ! за татусите ... неказвам , че на оригиналния имат нещо общо с тези на paradise ... споменавам за добавяне на нови Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Kvo gledam .... 2 noobcheta 1-to mi govori za l2x che e nai qkiq server drugoto mi govori che Imalo tattoos v retail. BOJE do kakvo nivo stignahme ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Brat ako na paradise sa kato tq ot c2 tva zna4i 4e toq sarvar e mnoo zle prosto teq sa mnogo nebalansirani Vij ako vkarat dye-ta 6te e super 6tot te sa na princip str+con- dex+con- i drugi takiva kombinacii koito ne davat tolkova golqmo preimu6testvo na opredeleni charove kato da re4em dageristi i strelci Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 1-вото изреченейце от подписа ми е точно за такива случаи ..... без коментар по изказванията за татоо-та ... и за L2x .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KROK4O Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 zomg tva sus tattos na retail GG i Jivko ot GameryShow znae 4e nqq takova ne6to we ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Един трезво мислещ човек (има и други , но чудно те защо не си казват мнението) ! за татусите ... неказвам , че на оригиналния имат нещо общо с тези на paradise ... споменавам за добавяне на нови Човече допреди седмица цъках в ретаил(6 месеца+) .Повечето хора там не са чували за такива татоота!!!!Съществуват само Dyes за намаляне на 1 характеристика и увеличаване на друга .....Дори ако са съществували са още от С1 и отдавна са махнати.......... @FORCEBYTE За да кажеш че Extreme е най-добрия сървър.....ще го кажа по-олекотено....Не си цъкал л2 досега май Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Kvo gledam .... 2 noobcheta 1-to mi govori za l2x che e nai qkiq server drugoto mi govori che Imalo tattoos v retail. BOJE do kakvo nivo stignahme ...... Zdrasti kat si tolkova kompetenten bi li me svetnal za kvo govora 4e gledam ne6to ne si razbral Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Zdrasti kat si tolkova kompetenten bi li me svetnal za kvo govora 4e gledam ne6to ne si razbral Govorish za nai skapaniq vuzmojen server praven nqkoga za Lineage ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Naprotiv mnogo si e dobre sarvara i ima nai mnogo rabote6ti havi v sravnenie s drugite sarvari Ne znam koe mu e zleto no moje da kaje6 vse pak za da znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Forcebyte преди да продължиш да флудиш .. попитай хората защо мислят така ... колко са играли на тоя сървар и преди колко време и защо вече не са там .. а за татоо-та да поясня ... татоо не е боя (dyes) в ретайл както преди малко казаха и Gergi и Flameblind, никога не е имало дори! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KROK4O Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Naprotiv mnogo si e dobre sarvara i ima nai mnogo rabote6ti havi v sravnenie s drugite sarvari Ne znam koe mu e zleto no moje da kaje6 vse pak za da znam bih ti sa izsmql v liceto ama tva e pod moito dostoinstvo i vse pak .. l2x SUX! purvo nqkav class razmazva si4ki te nurfvat class-a a ne trqaa UJ posle VIcitious stance-to shte mi kaje6 li za kvo ne ba4ka ?!?!(6toto ako raboti mages padat ot 1 hit i nikoi nqq da donateva za Duskk shield i Duskk sword!)stava vupros za TH da ne sa 4udi6 koi buta mages ot 1 hit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.