Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

Глупости сървъра си е free.

Seven Signs до вчера си работиха сега явно имат някаф проблем.

не ми хвали сървъра, пълна боза е!!! За никъв К*р не стаа. Не че другите са по добри ама поне са на нужното ниво като за Free сървър.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Днес вечерта ще стартира Inferno-Network ... най-доброто което същесвтвува из частните сървари! Сайт-a на на Inferno-Network e Тук !

Inferno-Network съдържа 3 сървара ... 1 PvP .. 20х rates + Уникален GM shop ... koйто се хоства в US .. идеален за дечица и комплексарчета да си порят там :)

Другите 2 сървара са същността на мрежата .. и двата са с ниски рейтс и са максимално доближени до Ретайл ... единия е 3хAll и 2xAdena .. сървар на малко повече от година, хоства се някъде ис централна европа немога да кажа точно куде, защото несъм сигурен, a 3тия сървър е 1хAll ... "чисто новичък" и се хоства тук в българия от една зала в софия "ma3x" ... който наистина иска да играе в нещо наистина добро (според стандартите на 4астните сървари) да заповяда..

за повече инфо в irc: irc.quakenet.org #l2-inferno

bb за сега и успех :)

a 3тия сървър е 1хAll ... "чисто новичък" и се хоства тук в българия от една зала в софия "ma3x" ... който наистина иска да играе в нещо наистина добро (според стандартите на 4астните сървари) да заповяда..

за повече инфо в irc: irc.quakenet.org #l2-inferno

bb за сега и успех :)

Ако е сървъра на ма3х който sh1ny подържа е много в гъз, а иначе 2рия звучи добре.

да видим сега думата FREE .... като гледам заглавната страница не ми изглежда Free за всички ... 4900$ Goal за donations ...с тея пари кво ще правят тея хора бре .. бедните деца в сомалия ли ще хранят ...

Май и инферно ще хранят бедните деца в сомалия...

untitled2ci.jpg

Кeitaro да точно е "на" sh1ny но това "на" е много относително ... защото той просто ще хостне wipe-ната версия на 3хСървара още познат като Ex0dus с 1x rates и подръжката, както казах вече по-нагоре е за всички сървари и се осигурява от целия админски екип,които вече стана наистина :punk :punk :punk демек няма да има нищо общо със сървара, който е хоствал sh1ny преди... тук е момента да вмъкна,че donations за предмети .. power lvl и т.н. НЯМА ... за сега дори няма Donations, но и да има ще са на собсвтена воля, за да се подпомага сървара .. лично аз видях,че има такива хора които дават средтва без да искат нищо в замяна и неща от сорта "виж го тоя с къв weapon e ..да го *** донатора" няма в сървара

едит P.S. по твоя едит ... next time може да натиснеш линк-4ето Donations :)

We currently have donations disabled on the network, this is due to the fact we have reliable sponsors to help us with the network, show your support to them via clicking on their links and visiting their sites, our current sponsor are DRG Servers and ADemon.

Thanks for trying to support us via donating, when donations are accepted we will inform you with details.

Thanks

Inferno Network Team

Кeitaro да точно е "на" sh1ny но това "на" е много относително ... защото той просто ще хостне wipe-ната версия на 3хСървара още познат като Ex0dus с 1x rates и подръжката, както казах вече по-нагоре е за всички сървари и се осигурява от целия админски екип,които вече стана наистина :punk :punk :punk демек няма да има нищо общо със сървара, който е хоствал sh1ny преди... тук е момента да вмъкна,че donations за предмети .. power lvl и т.н. НЯМА ... за сега дори няма Donations, но и да има ще са на собсвтена воля, за да се подпомага сървара .. лично аз видях,че има такива хора които дават средтва без да искат нищо в замяна и неща от сорта "виж го тоя с къв weapon e ..да го *** донатора" няма в сървара

Радвам се, че няма да е на sh1ny.:D

Ми в paradise donatios са за да може да остане сървъра онлине и там донаторите получават само 1 медал който не дава нищо. :)

P.S.Да знаеш към колко хора играят на 3x ex0dus, че не работи инфото. :confused

Значи l2j сърварите по принцип немогат да поддържат толкова хора колкото примерно сървари от тип-а extreame & paradise (нз как се водят).. l2j сърварите поддържат най-много до ~300ppl онлайн за да функционира нормално .. затова мн хора предпочитат сървари с 1000+ online но на каква сметка ...средно в сървара вечер да речем има 140-160ppl online, при sieges 200+ ... напълно достатъчно за наистина интересна игра ...

едит:бтв само нашия ally e 200+ 4овека .... а другото силно аlly са също толкова ...

Значи l2j сърварите по принцип немогат да поддържат толкова хора колкото примерно сървари от тип-а extreame & paradise (нз как се водят).. l2j сърварите поддържат най-много до ~300ppl онлайн за да функционира нормално .. затова мн хора предпочитат сървари с 1000+ online но на каква сметка ...средно в сървара вечер да речем има 140-160ppl online, при sieges 200+ ... напълно достатъчно за наистина интересна игра ...

Еее гадно таман се зарибих :( и с толкова малко хора сигорно да има 10 българи и 15 руснака. :(

едит:бтв само нашия ally e 200+ 4овека .... а другото силно аlly са също толкова ...

Е как като сървара подържа към 300 :confused тоя ally челият сървър е тогава.:huh:

Хехехе не е така както си мислиш .. само моя клан е с 30+ българина и 3ма 4ужденци ... като го пуснат влез поиграй ... усети разликата м/у л2j server и останалите и това че има мн по-малко хора въобще няма да те бърка .. тва че сме толкова малко не ни пречи по 2-3 часа да се трепем 2те алли-та в той докато някой не се откаже :) бтв ще трябва поне 1-2 седмици докато се понапълни сървара защото беше даун повече от 3 седмици ..

едит:

Е как като сървара подържа към 300 тоя ally челият сървър е тогава.

Поддържа ~300 online (бтв доколкото знам може да се стигне до ~500 4овечета онлайн с новите модификации покрай C4 .. но без тест неможе да се разбере ) :) и едва ли някога ще са онлайн всички от али-то ... дори и да се ходи за антарас най-много да се събере половината алли :)

Awe l2j servers mogat i nad 300 choveka da puddurjat (echokenetics koito ima 500+ v serverite) no kato se saberat ~100 choveka v Colliseuma e neshto ujasno :( Ex0dus servera si e mnogo dobur kakto i Glavniq Admin/GM koito postoqnno pravi neshto awe prosto takuf chovek nqq mnoo e dobur ;).Server-a rulira i chakam s neturpenie da go pusnat dnes po nqkoe vreme :)

Добра новина:

"Lineage 2 is based on Unreal 2 Engine.

The development of Unreal Engine 3 will bring us Lineage 3 in the future..."

Но не се знае кога ... ! :) Официално , ще излиза Chronicle 5 - Oath Of Blood !... след около 2 месеца

спокойно те хората до тогава ще измислят и такива машини :) ! но си представям ква графика и кви детаилчета ша изкарва :) само да излезне ... ако трябва на 1 фпс ша е подкарам само колкото да гледам картинки :)

Igrata e tolkova qka i sega predstavqm si i s nov engine :blink: . Togava na Caslte Sieges naistina sha ima 1 FPS no kvo ti puka nali igraesh Lineage :D !!!

кво sieges, на мен компа само на gate game ще ми умре

а сигорно, докато бия моб-а ще си казва последното причастие :PP

малко инфо

http://www.playfuls.com/news_5397_NCsoft_A..._Lineage_3.html - L3

http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=28560 - C5

хаха NICE ! Добавят нови Spells , Weapons , Armors и др. :) на C5 !

Обаче с тези private и l2j докога ще ни мъчат :( ?... Всеки път когато излзене нова част на играта започват някви луди upds. по сърварите (още преди да са завършили старите) :) ! Знам , че C5 ще е последния chronicle за Lineage2 след това почват за 3-ката :) ! Смятам като направят сърварите на full C5 not l2j тогава да поиграя и да чакам новата игра (за съжаление и тя ще е на части) :) ... СТИГА С ТЕЯ CHRONICLES !!! ;)

Абе новия Revolution се оказа доста добре... доста хора има, повечето българи, но не само... Ако някой го интересува да заповяда!

хаха NICE ! Добавят нови Spells , Weapons , Armors и др. :) на C5 !

Обаче с тези private и l2j докога ще ни мъчат :( ?... Всеки път когато излзене нова част на играта започват някви луди upds. по сърварите (още преди да са завършили старите) :) ! Знам , че C5 ще е последния chronicle за Lineage2 след това почват за 3-ката :) ! Смятам като направят сърварите на full C5 not l2j тогава да поиграя и да чакам новата игра (за съжаление и тя ще е на части) :) ... СТИГА С ТЕЯ CHRONICLES !!! ;)

аз затова се чупих от тея сървъри и отидох в offi-то

и сега НЕ съжалявам :punk :punk

Абе новия Revolution се оказа доста добре... доста хора има, повечето българи, но не само... Ако някой го интересува да заповяда!

За Revolution мога да кажа само едно - замръзва, лагва с 5-6 секунди пинг перманентно исках да си направя SH ми то е невъзможно - лагне и айде в най-близкия град нервите ми издържанха само за 28 левел. + това бачкат както трябва не повече от половината скилове. - Seven Signs не бачка както трябва много зле е засега. А дано го пооправят поне да става за игра може и аз да дойда, въпреки че сега съм доволен от сървара на който играя.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...