Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

Някой може ли да ми помогне,защо не мога да влезна в играта,в смисъл влизам си,пиша си всичко,давам лог ин и нищо не става! :confused Сутринта играх,ама откакто сървърите бяха DOWN днеска,не става!

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
Някой може ли да ми помогне,защо не мога да влезна в играта,в смисъл влизам си,пиша си всичко,давам лог ин и нищо не става! :confused Сутринта играх,ама откакто сървърите бяха DOWN днеска,не става!

da ue i az predi ne mojeh da se connectna dori kam update sarvara sega moga da lizam ama na log in a tz

AAAA PI4 si4ki servari sa down

http://lineage2.com/

Хора и аз съм така. В началото не можех до упдате сървъра да се конектна, а след като успях не мога се логна :)

проблема е следния http://www.lineage2.com/archive/2006/04/lo...ssues_44_1.html

Обещават до 48 часа да го фикснат :cry

М/у другото някой от Teon да може да хелпне да се включа в клан, че сам не е много фън. Още сам малък левел, но напредвам. 21 левел Елфски рицар съм :D

Хора и аз съм така. В началото не можех до упдате сървъра да се конектна, а след като успях не мога се логна :)

проблема е следния http://www.lineage2.com/archive/2006/04/lo...ssues_44_1.html

Обещават до 48 часа да го фикснат :cry

М/у другото някой от Teon да може да хелпне да се включа в клан, че сам не е много фън. Още сам малък левел, но напредвам. 21 левел Елфски рицар съм :D

Каква помощ ти трябва? за клан може и да помогна, ама трябва да си поне 40+лвл. Иначе за малък незначителен клан с лидер който е хал-хабер в официалния и живее от някои илюзии на private сърварите, можеш да пишеш на Izrud (не му споменавай кой ти е казал за тяхния клан).

П.П. По хубаво цъкай сам, ако ти трябва хелп някаде ми пиши, и като станеш поне 40лвл с 2-рия клас ще те вкарам в клана.

ОК. Значи ще я бутам сам. Като стана 40+ левел ще се обадя отново по този въпрос. :)

Нещо пак не може да се логва човек в играта....явно ще почакаме известно време :(

niakoi ako moje edin savet na4i SPS sas Sword of Whispering Death SA: m atk +99 mp consumation+15%, ta kat imate predvid tva orajie kvo da sloja karmian set za Cst speed ili demon set det diga M atakata o6te ama minus 280 HP SHHHHH BATKAAAAAAA ai sam kat se bia sa hilvam ama na raid bossove mnogo lesno 6a mra tria da imam pone 3-4 udara do smartta za da moje da go hatenat

Ем най-добрия вариант е да сложиш BW да имаш мана реген за SA-то ... но Кармиан>Демон .. по простата причина,че освен каст дава и бонус деф ... со ти си решавай по финансите

taka taka taka malko da pomogna na mania4etata det ne mogat da 4akat 2 dni za log in da se opravi :P kato men HAHA :D :

1) otivate C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

2) vatre ima host file !!!!WARNING!!!! napravete copy na faila niakade 6tot ako go ogelpite niama da sam vinoven

3) otvariate tozi v originalnata papka s notepad ili wordpad i nai ot dolu dobaviate 216.107.242.195 l2authd.lineage2.com

4) safate faila

5) restartirate kompiutara

6) puskate igrata i gotovo ^_^ ai

niakoi ako moje edin savet na4i SPS sas Sword of Whispering Death SA: m atk +99 mp consumation+15%, ta kat imate predvid tva orajie kvo da sloja karmian set za Cst speed ili demon set det diga M atakata o6te ama minus 280 HP SHHHHH BATKAAAAAAA ai sam kat se bia sa hilvam ama na raid bossove mnogo lesno 6a mra tria da imam pone 3-4 udara do smartta za da moje da go hatenat

:wacko: :huh: По raids да умираш е почти невазможно защото има танкове, сега въпроса е до колко могат да играят. бил съм на бая raids и даже веднаж не ме е удрял боса.

Сега да ви опиша в каква ситуация съм. Много бавно качвам левели, защото много често ми се налага да почивам, за да регенерирам. Много почивам, защото лесно ме точат, а аз правя малак dmg. Аз правя малак dmg и мра лесно, защото нямам пари за "дрешки" и оражие. Имам малко пари, защото 90% от това, което ми пада от мобове отива за soulshot-и. За това имам молба, ако можете да ми дадете подскажете как де се оправя с ресурсите, за да продалжа развитието си.

до 40 лвл, лично мое мнение, НЕ ползвай шоти

аз не ползвах и бях само в party-та

а и прави wishing potion quest-а, нз дали на твоя сървър вървът, ама на devianne е 400к парчето и така събрах МНОГО пари и сега имам топ C

Legion e прав само за маговете не върви тая тактика зор им е без шоти.....а бтв В теон всичко върви :P Праскай на пазара да видиш :D

вярно, зор е

но винаги можеш да намериш парти :) поне откъм това не си орязън :P

днес за първи път бях в новите земи за exp :P бяхме с ally-то, вярно бях само в wall of argos и там след него една територия, не помня как е се казваше , защото беше дълго и трудно за запомняне име

качих exp, бая пари ала бала и никви шотове

беше голям майтап, всички с A grade само аз C :P, явно това е предимството да си единствения OL в ally-то :P взимат те винаги и на всякакъв лвл :PP

Не знам кой къде играе, ама аз да си кажа, че от известно време играя в Doom сървъра. Не е зле, мисля, че всичко работи, ама не е много населен. Всичко се крафтва, няма GMshop. Скоро разбрах, ще пускат и C4. Ако някой иска, да заповяда, аз съм в един от големите алианси, ще помагам с каквото мога. Героя се казва Alika. Повече инфо за сървъра тук...

ето това линкче е доста полезно l2 informer вътре освен инфо за програмата има и скилове , куестове и др. нещица ! Също така и l2 savage в него има подробно описание как да минеш някой куест (нищо , че е ъпдейтвано само да C3) има и картинки на местностите ! :) А тук l2 Stratics има скиловете и още инфо за C4. :)

надявам се да съм ви бил от помощ !

п.с. enchant

To enchant without use scroll is simple:

First get the item what u want enchant and

1 scroll of enchant of the same grade, set

up a shop (/vendor) then sell the scroll for

1adena, call a friend to buy it of you talk to

him only drag it to buy but dont click "OK",

then count down to 3 and when ur friend click "OK"

u click in the item with the scroll, it appear No such

scroll to enchant, look ur friend is with the scroll

but ur weapon dont enchanted, then trade with him again

and get back the scroll, now the trick put the weapon in ur

gear.... WOW u have enchanted ur item now..

не ми се превежда :) ! незнам дали бачка на C4 !

Къде играете имали сървари за хроникал 4

имали сървари за хроникал 4

Един от малкото хубави фрее сървари работещи на c4 http://www.l2-paradise.com/.

Един от малкото хубави фрее сървари работещи на c4 http://www.l2-paradise.com/.

OMG ....... OMG .... и още веднъж OMG ... 1во да напишем за хубостта на този сървар .. какво му е хубавото,че няма 7 signs и ауто SS и CP ли и още сумати неща, които са на милиони години от ретайл !? няма да навлизам в подробности ... да видим сега думата FREE .... като гледам заглавната страница не ми изглежда Free за всички ... 4900$ Goal за donations ...с тея пари кво ще правят тея хора бре .. бедните деца в сомалия ли ще хранят ... и пак няма да навлизам в подробности ... само ще кажа,че в момента от всички сервери,който ги има .. има само 1 който се доближава до Ретайл почти напълно ... няма donations за предмети и тем подобни неща ... но както вече съм казвал и той не е безупречен ... всички,който са играли в него могат да го потвърдят ... има и доста от този форум, но сега е в лек период на разработка .. демек дълга история ... след като е напълно функционален и готов за игра ще напиша специален пост/покана за сервера ...

П.С. леко инфо за админите от сервера ... това са хората(кодери) , които фиксват повечето бъгс за l2j съврарите .. единия от тях е създателя на 7сигнс за l2j ... мисля, че имате представа от l2j сървари и разликата им от сървар като extreme i paradise...

И тама сме цъкали ветераните тука...не става сървъра....А този който чакаме се доближава най-много до Retail(мога да го кажа понеже до скоро бях в Retail) щом дори има същите евенти нещата наистина стоят сериозно :) Така че чакане му е майката :P

защо не мога да се регна в l2 paradise

Ти май нечетеш какво сме написали ... а сигурно неможе да се регнеш защото сървара е от най-безплатните "Donate for a registration key. ($5)" .. който успял да се регне безплатно .. успял ... който сака да играе вав "free" сървъра да си приготвя пачка :devil :devil :devil

Ти май нечетеш какво сме написали ... а сигурно неможе да се регнеш защото сървара е от най-безплатните "Donate for a registration key. ($5)" .. който успял да се регне безплатно .. успял ... който сака да играе вав "free" сървъра да си приготвя пачка :devil :devil :devil

Глупости сървъра си е free.

Seven Signs до вчера си работиха сега явно имат някаф проблем.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...