Vastril4o Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 някой дали знае таината на енчант лепонда??? оръжия +15 +20 и т.н. аз съм стигал до +11 повече не мога.... Има ли някакъв пениз за тая работа: левел на героя, някав друг вид чиитинг? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Cheat nz dali ima,ama po golqmata doza e kusmet lvl na geroq nqma nikvo zna4enie.Provai da enchantvash po nqkolko items ednovremenno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Късмета му е майката главно ако не си ГМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 а със дигането на кристал лвл има ли тактика?Щото май и там си е чист късмет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 а със дигането на кристал лвл има ли тактика?Щото май и там си е чист късмет. а ве май си е чист късмет, мачих са 3 часа и 1 лвл не можах да дигна на кристал лвл7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 добре де, късмет, тия дето им светят червено итамите са ебати късметлиите, виждал съм и розаво, ама тва май гм го е правил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Мда,големи късметлий са!Последно видях ТОП С 2 handed меч(не дуалки) бяха +16 и ги продаваше за 500 милиона и демиджа му беше повече от драгон слайер! Преди няколко дни намерих едно място,където падат много книги и материали,вие може да го знаете,ама пак да ви го кажа,защото спечелих много пари от там.От Ivory Tower тръгвате на север и после веднага след моста завивате наляво и отивате под Ivory Tower,мисля че се водеше Crater of Ivory Tower(една голяма дупка)И там биете Manashes Gargoyls(май така бяха)Мястото е за между 38 и 43 лв!Вече 2 лв-ла бия там и са ми паднали около 8 книги Greater Heal(може и повече да са),които струват около 200к, много обикновенни книги,които се продават по 50к и материали за бригандин boots,manticore boots,elven mithril gloves!И екс. също е много добър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 а аз ще ви кажа да правите Wishing Potion quest-a и после да ги продавате за 400к, поне толкова струват на Devianne също така копувайте някои items, ако ги продават евтино в зависимост от item-а, и ги продавайте по-скъпо, така направих 1м а от WP направих СУМАТИ ПАРИ и сега на 40 лвл имам demon stock и още 11,8м, като не съм продал оръжието си и mithril-а, ама нямам ръкавичките от сет-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Az li4no na 2 pvp servera sum si praval po 2-3 razli4ni weapona po na 25 daje ot toq forum imam svcideteli . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 а аз ще ви кажа да правите Wishing Potion quest-a и после да ги продавате за 400к, поне толкова струват на Devianneсъщо така копувайте някои items, ако ги продават евтино в зависимост от item-а, и ги продавайте по-скъпо, така направих 1м а от WP направих СУМАТИ ПАРИ и сега на 40 лвл имам demon stock и още 11,8м, като не съм продал оръжието си и mithril-а, ама нямам ръкавичките от сет-а. вече съм +8М само от Heart of Paagrio от тоя quest Не вървят като 1 време ,но пак струват доволно м/у 1 и 4 М Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Flame bachka li ti oshte tvoq syrvyr che moq padna shte smenqt na C4 da dojda da pocykam malko.a otnosno kristalite az do sega sym napravil; blue 10,7,6 red 8,9,9 green 9,8 Blagodarenie na tqh drypnah dovolno sys parite isi napravih dual sls+haste Abe imam vypros sq sym 70 lvl kat stana 76 da subvam li ili da uhca 3rd klas(igraq BD na syrvyr x15) Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Flame bachka li ti oshte tvoq syrvyr che moq padna shte smenqt na C4 da dojda da pocykam malko.a otnosno kristalite az do sega sym napravil;blue 10,7,6 red 8,9,9 green 9,8 Blagodarenie na tqh drypnah dovolno sys parite isi napravih dual sls+haste Abe imam vypros sq sym 70 lvl kat stana 76 da subvam li ili da uhca 3rd klas(igraq na syrvyr x15) Относно кристалите, ела при мен да та вида как ще им дигнеш толкова лвл. а за суба, май няма смисъл, него ти го иска за да можеш да удариш 3-тия реклас. Освен као не искаш да играеш и със някав друг клас. Ама за 15х по хубаво си направи друг герой Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Относно кристалите, ела при мен да та вида как ще им дигнеш толкова лвл. а за суба, май няма смисъл, него ти го иска за да можеш да удариш 3-тия реклас. Освен као не искаш да играеш и със някав друг клас. Ама за 15х по хубаво си направи друг герой koj ti e syrvyra?ama ako subna na mech sys shtit shte imam dvoen defens na bronqta i shte imam shild master BTW teq kristali sym gi napravil za 2va meseca,ne si misli che sym gi napravil za edin den Sega sym Blade dancer smqtam da subna na shilen knight. I taka shte ucha 2-va pyti heavy armor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 koj ti e syrvyra?ama ako subna na mech sys shtit shte imam dvoen defens na bronqta i shte imam shild masterBTW teq kristali sym gi napravil za 2va meseca,ne si misli che sym gi napravil za edin den Teon. какъв клас си сега? и в какъв смисал ще имаш двоен дефенс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 вече съм +8М само от Heart of Paagrio от тоя quest Не вървят като 1 време ,но пак струват доволно м/у 1 и 4 М каква мъка докато продам един ... втори път даже не искам сега трябва до 44 лвл да го минава още пъти, докато ми падне HoP пак, че да мога да си кача скила ама сега ще събирам само букви може да пусне някой пръстен ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 каква мъка докато продам един ... втори път даже не искам сега трябва до 44 лвл да го минава още пъти, докато ми падне HoP пак, че да мога да си кача скила ама сега ще събирам само букви може да пусне някой пръстен ^^ Тва е предимството да цъкаш в Теон-много хора-много по-голям шанс да продадеш нещо А за буквите съм съгласен и аз така ще направя Важно е да се използва евента Между другото пръстена или обицата вървят скромно скромно....Само 800М-1Милиард Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 еми то Devianne е един от най-населените редом с Теон, ама тук няма толкова OL-та макар лидера на един от най-добрия алианс е OL, също така лидера на друг много добър алианс е OL ама за съжаление не сме много а да не говоря как се намират амулети за мен ... снощи 2 часа играхме с лидерката ни и пусна shield of paagrio само ... това ми е третия ... не мога даже и steal essence да намеря , т.е. оставам за сега без якия ми drain Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 еми то Devianne е един от най-населените редом с Теон, ама тук няма толкова OL-тамакар лидера на един от най-добрия алианс е OL, също така лидера на друг много добър алианс е OL ама за съжаление не сме много а да не говоря как се намират амулети за мен ... снощи 2 часа играхме с лидерката ни и пусна shield of paagrio само ... това ми е третия ... не мога даже и steal essence да намеря , т.е. оставам за сега без якия ми drain стеал есенце иам 3 броя хеарт оф паагрио сащо 1 път, та пражи си Оверлорда в Теон щи ги продам Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 ima li nqkade karti na igrata , kade se namirat mobovete ? ima kalkulatori na itemite , ama az kato nz kade se namira moba i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 1) na4i za ceni v opredelen sarvar na itemi ( na kopuva4 ) ( na prodava4 ), ima6 si WH da si napalni6 kvito itemi i mats ima6 da si pravi6 smetki kat iska6 niakaf item da craft to si iz4isliava kvo ti tria, pokazva ti koe ti triabva za da razmenia6 pri mammom , koi item kolko crystala dava ,moje da postavia6 Private Store Buy/Sell i da ti stoi v saita non stop niakoi moje da ti go kupi i taka natatak: L2WH sega tuk ima advanced member ship iska donation (makar i da ima izbor ot 2 leva) ili da izpolzva6 drop sniffer ( programa kat ia vkliu4i6 i trepi6 sabira v fail info za drop i go uploadva6 v saita da pomaga6 za sabirane na informacia za dropove kade padat ot koi... ma az ne6ta da ia polzvam 6toto moje da e niakaf KEYLOGGER ili drugo da ti otkradnat passa ) 2) ta zatova ako tarsi6 za ot koi mob pada kade se namitra na kartata kaf e 6ansa :ONLINEWELTEN e otstrani ima NPC FINDER mob finder drop calculator i taka natatak 3) za questove :WARCRY , LINEAGE STRATICS ENJOY!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 welten-а не е update-ван от години сигорно може да ползваш това http://lineage.amnet.net.au/mobfinder/ ама и той май нещо не е много надежден, просто на C4 на почти всички места на мобове са променени btw, това е гравра вчера отивам да си взема карта за 60 дни и ... свършили преди 1 час ... ЛОЛ, днес щели да докарат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 a warcry не е обновяван от C1, skills са още до 58 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 за скиловете гледайте в официалния сайт а форума на warcry е възможно най-добрия, на супер добро ниво е единствения форум, където може да се мери с него l2.guru.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Teon нещо е down в момента . Btw от скоро почнах и аз да я играя играта (или по-точно се върнах към нея). Играя в Teon. Още сам 8 левел ама съм много амбициран In game съм NightWarrior. За това ако някой е в началото на развитието на героя си или просто иска да си полафим пишете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 леле по-прецакано нещо от това да качваш левели на soul crystal няма просто не знаеш кога ще се унищожи ... преди малко го изпитах на 4 лвл, сега успях да го кача на 5 сега за 6 трябва да бия едни в FG, а аз съм 44 лвл, ОККК ще викна помощ и ако се унищожи ... ще направя нещо, за което ще съжалявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.