Flameblind Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Flame не е бъг...точно за уи6 пота ми е пускало 1 итем много бързо и много бавно зависи колко късмет имаш....А за спойлера се появява 1 куест моб на 50 избити мечки.....Вече ако не се появи тогава нз.... П.П.Ако някой е зел куеста за сс за рибата другите куест итемс ще му падат 2-но по трудно Жоре бъг е не щото има случаи да не ти пусне изобщо quest item, а щото при items не трябва да има това с късмета. Това е при critcals примерно, но те нямат глобален рейт за изчисляване, отделно са за всеки персонаж. Докато quest items би трябвало да се подчиняват на глобалния рейт за item drop (както примерно adena drop), обаче това не става винаги - понякога си получаваш Q items точно както следва - примерно ако един mob има 100% drop, получаваш го винаги. Така е да кажем при паяците за knight quest-a. При други mobs може да има 75% drop на item-a, работи понякога и по някое време се бъгва и може да убиеш 20 mobs и никой да не ти пусне и един item. Примерно lizardmen-ите пак за knight quest-a нямат 100% а някъде около 75-80%, което значи горе долу от 5 lizardmаn scout 4 трябва да пуснат item. И се е случвало всичко да мине нормално и да си пускат в тоя процент, но ми се е случвало 20 минути да бия lizardmen и никъв дроп... И някой по-запознат беше казал, че за да се отстрани това, трябва да има написан изцяло нов rate - quest item drop rate, което май трябваше да стане в C4, понеже в C3 написаха примерно отделен party XP rate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 като си говорим за бъгове преди един приятел игра в extreme-а и един от админите му казал, че има някъв бъг в WH-то в Гиран, говоря за официалния, та когато качиш лвл отиваш там и си enchant-ваш оръжието и става 100% много не ми се вярва, ама я кажете вие Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 като си говорим за бъгове преди един приятел игра в extreme-а и един от админите му казал, че има някъв бъг в WH-то в Гиран, говоря за официалния, та когато качиш лвл отиваш там и си enchant-ваш оръжието и става 100% много не ми се вярва, ама я кажете вие И 1 мармот завиваше шоколада в станиол.... Всъшност нз но ми се струва доста нереалистично особенно в ретаил кадето оправят бъгове супер барзо(особенно ако са от сорта експлоит като тоя Мое 1 месец да караме без надписи на бутоните в френд листата ама бъг от който може да пропечелиш нещо веднага го махат ) @Flameblind С факти ли ми говориш или с догадки,щото ми е интересно от къде си ги взел тия % Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Игрицата е много яка. Ама аз не е разбирам много, но ще се науча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 kakva rasa i kakyv geroi da si napravq , za da e nai silen s me4 za 2 rase ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Orc Destroyer е най-доброто решение освен това може да ходи с blunt за една ръка за две ръце с polearm с меч една ръка за две ръце дори с два меча въобще с всичко. Има мног hp трудно мре и в пк може да е отворен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 kakva rasa i kakyv geroi da si napravq , za da e nai silen s me4 za 2 rase ? Gladiator. @Gergi Жоре ся не ме карай да търся темата дето го обясняваше един пич... Догадки са за процентите на дроп на lizardmen-ите, всичко останало са факти :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 kakva rasa i kakyv geroi da si napravq , za da e nai silen s me4 za 2 rase ? 1 меч и за двете - Destroyer, по един меч за всяка ръка (duals) Gladiator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 1 меч и за двете - Destroyer, по един меч за всяка ръка (duals) Gladiator. мда, това беше добро пояснение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 нищо лично, но само Гладиатор не си прави този герой е страшно тъп а за това с бъговете за quest item-ите съм 1000% сигорен че не е бъг да не забравяме, че все пак ние си плащаме и те са длъжни да оправят всякакви видове бъгове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 а за това с бъговете за quest item-ите съм 1000% сигорен че не е бъгда не забравяме, че все пак ние си плащаме и те са длъжни да оправят всякакви видове бъгове не е въпросът в какво са длъжни, а дали искат/могат да го оправят с един малък patch... C2 беше преебан откъм баланс точно заради "бъг" с Vicious Stance ако не помниш (пък може и тогава да не си играл L2 знам ли...) и трябваше да излезе цял нов Chronicle за да оправи това. Ако имаш по-добро обяснение за това с куест items - ми айде кажи го, защо понякога си пуска нормално, защо понякога не пуска ? Късмет а ? Ако минеш под стълба пуска наполовина, ако счупиш огледало няма да ти пуска 9 часа, на петък 13 изобщо не пуска... Хахах... NCsoft са длъжни да си прибират парите, тва е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 В Ц4 да не би да можеш да се жениш???Защото преди няколко дни видях една мадама в бяла рокля??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 не е въпросът в какво са длъжни, а дали искат/могат да го оправят с един малък patch... C2 беше преебан откъм баланс точно заради "бъг" с Vicious Stance ако не помниш (пък може и тогава да не си играл L2 знам ли...) и трябваше да излезе цял нов Chronicle за да оправи това. Ако имаш по-добро обяснение за това с куест items - ми айде кажи го, защо понякога си пуска нормално, защо понякога не пуска ? Късмет а ? Ако минеш под стълба пуска наполовина, ако счупиш огледало няма да ти пуска 9 часа, на петък 13 изобщо не пуска... Хахах... NCsoft са длъжни да си прибират парите, тва е... VC пак си праска много доволен дмг към блоловете...Аз даже много се чудих дали да не почна dager обаче TH са толкоз overpowered над другите класове dagers,че чак ме е срам да играя с тях.....Бтв неможеш ме убедиш,че има бъг Икарай нещо видно и неуспоримо и тогава вече ще се съглася В Ц4 да не би да можеш да се жениш???Защото преди няколко дни видях една мадама в бяла рокля??? Може,може има куестове за тия шитни и т.н....Усещам,че скоро ще ходя да пк хора на някоя сватба и да си гепя булката Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 TH пък въобще не са толкова силни един SK или Destroyer и стават барливи. За маговете не говоря, а дори и някакъв герой като Warcryer (нека го пишем така някакси WC е ) който се счита за парти бъфър може да го смачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 TH пък въобще не са толкова силни един SK или Destroyer и стават барливи. За маговете не говоря, а дори и някакъв герой като Warcryer (нека го пишем така някакси WC е ) който се счита за парти бъфър може да го смачка Имах предвид,че са overpowered спрямо другите dagers иначе 1 танк си ги смачква спокойно(поне в ретаил за прв. сървърс вие си знаете ) Не подценявай WC Ако правилно играеш с него тва говедо може да изпоизтрепе сума си народ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Имах предвид,че са overpowered спрямо другите dagers иначе 1 танк си ги смачква спокойно(поне в ретаил за прв. сървърс вие си знаете ) Не подценявай WC Ако правилно играеш с него тва говедо може да изпоизтрепе сума си народ хохо а за overlord какво да кажем тогава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 хохо а за overlord какво да кажем тогава... Там вече немам думи Признал съм го за машина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 az zatova si pravq OL sega :PP malko mi e trudnichko, no shte she spravq :PP a za ques-ta tam e na shans, moje da e 70-80% na mob da kajem, no da ne zabravim 20-30% koito ne mogat da ti pusnat ne moga da go obqsnq, no tova ne e byg a i oshte neshto igraq Lineage 2 oshte ot C1, no kakto i da e izvinqvam se za kirilicata, no sega sym izkluchil flex-a i ma myrzi da go pusna pak ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Някъде из локалната да има С4? Че хедоффа ма резнаха на 96% и с проксита не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 кажете от къде мога да си сваля LINEAGE 2 заедно с пача.10x предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 за двамката над моя post --- отидете на lineage2.com , click на линка за сваляне от fileplanet, регистрирате си акаунт там (безплатен има също, спокойно) и сваляте dl manager-a на fileplanet, след това дърпате клиента с него. Не препоръчвам сваляне от dl link-a на страницата на NCsoft... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 нали като влезна и дам fileplanet i след това download chronicle 4 now-free после пускам да се сваля и ми излизат 8 download now.Кое да сваля от всичките? обясни го по-просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 тези 8 сигурно са сървърите за download, избираш си един от тях (най-ненатоварения) и сваляш от него Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 тези 8 сигурно са сървърите за download, избираш си един от тях (най-ненатоварения) и сваляш от него ama dai mi to4en link za svalqne na igrata i tam drugite prostutii Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 ama dai mi to4en link za svalqne na igrata i tam drugite prostutii няма точен линк !!! Избираш си един от сърварите и след това чакаш да се освободи място за да започнеш да сваляш. Пък ако не ти се чака си правиш акаунт в FP, плащаш си и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.