czenitel Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Трябва да изчакаш до другата седмица .. сега е сеал периода и само победителите могат да заменят камъни за АА ... а като из4ака6 другата седмица ... ще си дариш камъните (contribute) и ще трябва да 4акаш пак една седмица да ти даде АА и евентуално + бонус АА ако си примерно към Дъск и те победят .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 шаман ... wtf ... тфа да не е някъв нов вид герой от ц5 може би ... ерик играеш в офи близо 3 месеца .. ни са праи в началото на декември почнахте Евчо, да вярно е че почнах преди 3 месеца, но ти май не знаеш колко време бях inactive (просто влизах за малко да вида ко стаа). Питай Герги той си спомня мойта unactiv-ност Трябва да изчакаш до другата седмица .. сега е сеал периода и само победителите могат да заменят камъни за АА ... а като из4ака6 другата седмица ... ще си дариш камъните (contribute) и ще трябва да 4акаш пак една седмица да ти даде АА и евентуално + бонус АА ако си примерно към Дъск и те победят .. къв АА бонуКС ве!??! в Ц4 вече няма доколкото ми казаха (пък и сам проверих)!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Евчо, да вярно е че почнах преди 3 месеца, но ти май не знаеш колко време бях inactive (просто влизах за малко да вида ко стаа). Питай Герги той си спомня мойта unactiv-ност къв АА бонуКС ве!??! в Ц4 вече няма доколкото ми казаха (пък и сам проверих)!! Ами например,ако си от DAWN и те победят,след като си си заменинл камъните ще получиш бонус от още АА!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Ами например,ако си от DAWN и те победят,след като си си заменинл камъните ще получиш бонус от още АА!!! еми аз бях от Down, бях сложил камани за 1,6 милиона, победихме и не получих никъв бонус АА (тва стана миналата седмица) Честит 3-ти март на всички!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 От много време подозирам аз неква спекулация и конспирация с тия камънаци Тия приести правят некви далавери и ни зимат кинтата хаоахоахоахаохаоа Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 От много време подозирам аз неква спекулация и конспирация с тия камънаци Тия приести правят некви далавери и ни зимат кинтата хаоахоахоахаохаоа Остава и да кажеш, че ти страдаш най-много от това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 От много време подозирам аз неква спекулация и конспирация с тия камънаци Тия приести правят некви далавери и ни зимат кинтата хаоахоахоахаохаоа samo za protokola da spomena, 4e goreposo4eniqt subekt Gergi a.k.a. SkyRaider, vyzpolzvaiki se naglo ot finansovoto nesystoqnie na pisatelq na tozi post, zakupi ot nego izkaranite s kyrvava pot i miris na 4esyn 70k AA na skromnata i absolutno nedostaty4na za pokrivane na jiznenite mu nujdi suma ot 150k Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 eemm ако пък ги дадеш на маммона ша вземеш по 1а за всяко аа ... а пове4ето също изкупуват на 1а за аа ... така че както и да погледнеш си на кирия .. даже герги се е набутал с 10к Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 eemm ако пък ги дадеш на маммона ша вземеш по 1а за всяко аа ... а пове4ето също изкупуват на 1а за аа ... така че както и да погледнеш си на кирия .. даже герги се е набутал с 10к не се е прецакал защото му трябваха 2,2 милиона АА. А пък всеки продава 1АА за 2а Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 еми това имах в предвид 70кАА х 2а = 140к а флейм е взел 10к а бонус Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 еми това имах в предвид 70кАА х 2а = 140к а флейм е взел 10к а бонус упс ... имах в предвит че се му е в г*з дали е дал с 10к повече на флейм, щот така или иначе аз му дадох 1,6 милиона + акат бол. . та аз съм прецакания в случая , ама все пак нали си облякох героя така че да му се кефа Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Преди малко си замених камъните за АА и кога ще ми я дадат АА-ната.И откъде да си я взема,защото като беше Ц3 ми я даваше направо в inventory-то??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Преди малко си замених камъните за АА и кога ще ми я дадат АА-ната.И откъде да си я взема,защото като беше Ц3 ми я даваше направо в inventory-то??? е искаш си я от NPC-то на което даваш камъните Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Преди малко си замених камъните за АА и кога ще ми я дадат АА-ната.И откъде да си я взема,защото като беше Ц3 ми я даваше направо в inventory-то??? както флейм е казал от NPC-то, а кога можеш? Ще можеш чак другата седмица, т.е. в понеделник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 кви са тея конспирации във вашите сървъри ве на Devianne си дадох първия път всичките .... ммм ... 1000 камъни и после си получих всичко с точност до стишката сега ще дарявам повече камъни, за да помогна на Dawn да победи и да си имам телепорти :PPP че сега като махнаха котката и ми се доплака Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Цък И аз съм заребен ама чак пък толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Тея корейци (китайци, японци) не са фред с главния ... ако бяха измислили по-готини уши щяха да изглеждат доста добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 да ушите са леко прецакани те загрозяват картинката :PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Трябва ми малко хелп за втория ми куест,с който ще стана БлейдДансър!Героят ми е дарк елф.Става въпрос за няква отрова,пращат ме в Дион и от там една от дарк елвен гилд-а,ми казва да ида до 4 различни места и да събера по 10 неща!Едно от местата е Wastelands,там трябва да бия tyrons(едни грозни буболечки),обаче не ми пускат нищо.Биех ги 30мин и пак нищо не пускаха!Добре,че дават горе-долу хубав екс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Тук има всички quests при това добре обяснени http://savagel2.com/quests/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Тук има всички quests при това добре обяснени http://savagel2.com/quests/ Тва го има и в официалния сайт и тук пише къде се намират НРС-тата от където да се започне куеста!Мен ме интересува за тези чудовища!Хелп! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 По принцип въобще не пускат всеки път тия куест итеми но тва 30 мин. е наистина много. На мен така куеста на спилера ми се бъгира и така и не се управи. Наистина е гадно, но какво да се прави понякога се случва. Ако си сигурен че биеш правилните мобс убии още няколко и ако пак не захапе, можеш да го почнеш наново няма друго решение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 споко, ще пуснат аз сега се занимавам Wishing Potion quest-а и съм ги минал вече 8 пъти понякога бия един моб по 1 час, рекорда ми е 2 часа не е бъгнато, просто се искат много нерви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 споко, ще пуснатаз сега се занимавам Wishing Potion quest-а и съм ги минал вече 8 пъти понякога бия един моб по 1 час, рекорда ми е 2 часа не е бъгнато, просто се искат много нерви напротив, точно бъг е, който не могат да отстранят без пренаписване на сума ти код... беше казано едно време в тема във форума. Ама спокойно, има и по-сериозни бъгове в L2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 напротив, точно бъг е, който не могат да отстранят без пренаписване на сума ти код... беше казано едно време в тема във форума. Ама спокойно, има и по-сериозни бъгове в L2 Flame не е бъг...точно за уи6 пота ми е пускало 1 итем много бързо и много бавно зависи колко късмет имаш....А за спойлера се появява 1 куест моб на 50 избити мечки.....Вече ако не се появи тогава нз.... П.П.Ако някой е зел куеста за сс за рибата другите куест итемс ще му падат 2-но по трудно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.