Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

ами да, NCsoft биха могли да създадат нещо с тоя лицензиран U3 engine вместо да продължават да доят феновете на Lineage с поредния Chronicle, пълен с поредните небалансирани простотии (лично мнение). А колкото до private сървърите Жоре, не им е проблемът в разнообразието, дори напротив - способни хора могат да ги направят много по-разнообразни от оригиналните сървъри ТОЧНО защото никой не им плаща и го правят за кеф :) обаче... На private сървърите им липсва организация и постоянство и СТАБИЛНОСТ, а специално L2 мисля че играта я правят хората, а не обстановката (за разлика от WoW, където светът играе доста голяма роля). Навит съм за един малък доволно работещ middle rate сървър и знаем много добре как беше в Tainted, само дето хората там бяха shit => играта стана shit.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Виждам какво тарсиш само,че безплатен обяд няма....Тия които не искат пари/donate за сървъра си рано или късно го продават на некой който ще иска(Или най-тъпото копеле става админ се тая) :) А от там всички знаем как бързо напредват донаторите.....Това,което ме дразнеше в повечето сървъри,в които бях последно беше и липсата на перспектива....За къв аз да буам 1 месец да направя хубав герой и накрая да го wipe-нат или ОЩЕ ПО ЛОШО да нема сервър вече(planet е живия пример за 2-то) или пък да ми избегат итемите "уш" случайно(тайнтед),а защо да няма и 1 рол бак 10 дена(таинтед/хоби)?А да не забравя и прословутото "The server will be up soon"(естествено extreme и PVPX) ....Някои казват играй за fun....Е къв fun е тва аз нещо не го виждам.Никога ама никога нема да има Private сървър full 1към 1 с орг ако ще да излязат 1500 версий на l2j.Никой сървър неможе да копира Seven Signs а те са най-важната промяна в C3,който не вярва да цакне в орг няколко дена ще разбере защо.....А това че още С2 скилс не бацат никаде нема го коментирам.А относно хората не съм съгласен-винаги ще има shit хора въпросът е,че когато популацията е огромна те някак си не изпакват над другите както беше в таинтед :)

Днес смятам намерих доста добро серверче ... 3х рейтс ... с ауто пик ъп .. и сс ... направо малко инфо от топ зоун: The best L2 C3 Server out there! 3x3x3x3x3x, || 7 Signs || A drops/craft || Monthly Events || Auto Pickup/Soulshot || No Donations || Great Community || Why not join us? ... ако забелязвате нещо мн важно No Donations .. имат си спонсор сервера ... след като влезнах за тест слу4айно видях един българин с 65лвл паладин .. с фул авадон и дамаскус ... играел от 5-6 месеца там .. само от това мога да съдя, че е добро серверчето .. доста хора се пренасяме натам ... някой ако желае ето го сайта .. http://l2exodus.servegame.com/ .. за повече инфо /j c3-players

btw ... Флейм знаеш ли ГМ Аеро(ако го помниш от тайнтед) = ???(кого)

btw ... Флейм знаеш ли ГМ Аеро(ако го помниш от тайнтед) = ???(кого)

хм... Aero... по мое време бяха само pete, catbus и violentElpy, този ще да е дошъл след като аз тръгнах... Sorry, не го знам. Защо ти е ? И btw кой отива към Exodus, звучи ми добре, макар че сме го виждали вече. А и ми се играе малко low rate RPG, каквото е предвидено :D

Eми той бе6е и преди ти да си тръгнеш ама влизаше по-рядко поради причината, 4е играеше с 4ар-а си ... демек UMX .. имаше един нареден пвп евент от него .. тогава се усъмних и скоро като се върнах замалко към тайнтед вече всички го знаеха ... а към Exodus .. засега сме аз, joc, bufera, chochi, dexp, gergi каза, 4е и той ще поиграва

Имах предвид да ги стегнеш сега,защото пак са се скарали :/ Жив човек нема да остане до зимната(до колкото разбрах вече има изтрити л2-та :huh: )

я кажете ся последно кои къде е или къде ще ходи?да знам аз кво да правя,щото не ми се играе вече в клан с холандци и руснаци :( искам да направим ударна група някъде заедно :devil

Някой може ли да ми каже сървър на l2 да е поне c3 ако не c4 и рейта да е 20-50 не по-вече защото е ламерско и не по-малко защото се наиграх насървари с 2 и 4 реит. Тарифата ми е достъпна+ да не е някакъв в Перу или нещо подобно да ме скъса от лаг. Да е стабилен и без много бъгове. Знам че изискванията ми станаха много но ако може кажете такъв на какъвто сте играли а не само видели на картинка някъде и пише хубави неща за него. Благодаря предварително.

Повечето клан са в http://l2exodus.servegame.com/index.php сървъра е най-доброто,което съм виждал досега най-близо е до оригинала рейта е 3х обаче мобовете са толкожа слаби че не се усе6та времето за качване на левел....

Повечето клан са в http://l2exodus.servegame.com/index.php сървъра е най-доброто,което съм виждал досега най-близо е до оригинала рейта е 3х обаче мобовете са толкожа слаби че не се усе6та времето за качване на левел....

Хех говорите за нещо където хора и то пловдичани играят от самото начало

1 от топ клановете TangraSons (мисля че беше) е български:

http://l2exodus.servegame.com/index.php?p=serverinfo&a=clans

Рейтовите 1начално бяха 10х (може и повече) иначе как мислите че се правят тия >70лвл герои

http://l2exodus.servegame.com/index.php?p=playersonline

Там даже българския клан+ други убиха антарас (40-50 човека) за 6-7 часа

Имам 2-3 познати дето играеха там (сега незнам дали играят)

интересна е и картата на играчите променяща се на няколко секунди:

http://l2exodus.servegame.com/livemap/index.php

и разни други работи където другаде ги няма :)

Хех говорите за нещо където хора и то пловдичани играят от самото начало

Рейтовите 1начално бяха 10х (може и повече) иначе как мислите че се правят тия >70лвл герои

и разни други работи където другаде ги няма :)

Знам и понеже съм в retail спокойно мога да го потвардя че всичко работи(с дребни изключения,които не се усещат ;) )Даже и аз си праснах 1 херо тама и ще го развивам когато мога :) Тка че айде народе тама е мелето :beerchug

1-во се извинявам малко пресилено го казах :bgrin: един приятел ми каза че има някъв бот където ти прави героя много силен със един удар и сваляш противника.

Тва ми беше мисълта естествено не мога да омажа 50,60 човека на веднъж.Искам един по един бавно и мъчително :devil

Понеже тръгнах да помагам на един мухлио да убие един раид босс,обаче райда зе че ме уби и ми падна bw uper body,и мухлиото вместо да ми го върне избяга :angry1

та ако имаш нещо на предвид и естествено ти се обяснява пиши.

Бях се зарекъл че няма да играя с ботове ама СЪДБА :D

e dobre de probvai edin hack s nwindow.dll samo da go namerq i 6e go post-na

ama vnimavai 4e s nego ima6 vsi4ki prava na servera (e ne vsi4kite funkcii ba4kat ama tova zavisi v koi server igrae6)

maluk hack s NWindow.dll hhm sq nqkoi me be6e pital kak da smaje nqkoi igra4.

tuk e obqsneno kak moje6 da razre6i6 nqkoi funkcii na help menuto.

naprimer kato : GMshop , LVL UP , da iska6 pari ot NPC-tata i da se teleportira6.

taka tva kadeto go napisah e samo malka 4ast ot tova koeto 6te vidite v igrata sled kato napravite hack-a s NWindow.dll-a. az go probvah no na l2-paradise neba4ka za6toto napraviha update. no na pove4eto serveri 6te raboti.

zada vidite temata predi tva se regnete v saita i ste gotovi . ako vi trqbva nqkuv hack tam moje da namerite po4ti vsi4ko ... PO4TI vsi4ko!!! :)

kakto i da e ako nqkoi iska da igrae s bot (t.e. dokato e na rabota ili na daskalo comp-a da igrae vmesto nego) da pogledne tuk

ako iskate da si napravite server-4e na lineage2 s full chronicle3 i s maluk update kum c4 CLICK TUK

za okolo 30 minuti si gotov sus server-a. :P

i da kaja samo 4e skoro 6te napravq crack za l2-agent (BOT) .

mnogo me kefi toq bot ba4ka na vsi4ki serveri ama ne mi se pla6tat 10$ za da sa mu razre6eni vsi4ki vunkcii, kato az moga da si crack-na edno license-4e i sum gotov.

a ako iskate da porazgledate demo-to na bot-a TUK

kato uspeq da go crack-na (tva 6a e sled nova godina :) ) 6te go upload-na nqkude i ste gotovi.

offtopic: pak se unesuh v pisane , ako nqkoi iska da pita ne6to da pita. uspeh s hack-vaneto i bot-eneto B)

!!!!!!! A I SAMO DA SPOMENA 4E AKO VI BAN-AT TOVA SI E VASHA RABOTA , TAKA 4e KVOT PRAVITE GO PRAVETE TO4NO KAKTO E OPISANO I ZA PO-SIGURNO SI NAPRAVETE O6TE 1 ACCOUNT NA KOITO DA PROBVATE !!!!!!!

nqma da postvam o6te link4eta kum takiva raboti za6toto 6te se navudi s cheat-er4eta.

i da spomena 4e mrazq hackove ama kat me pomolqt 6e im dam links kum tqh (ako znam) , az igraq samo s bots B) 6toto nevijdam smisul da sum "rambo" po neestestven put. :P

zna4i iskam da spomena 4e za men nai dobrite serveri sa

L2-Paradise

SevenSigns!ChristmasEvent!! 1200+igra4i!!!pulni C3Skills/SubClass sa aktivni! reitove 6X/7X/10X/15X - 24/7Uptime,Sieges!EchoCrystals/Bashtal'sLabor/ ne e L2J

mob l2

5x5x5x3x2x C3 Server! nqma lag server-a. edin ot nai dobrite C3 Server! nqma nikvi bugove, i GM-tata sa super sam se ubedih v tova

L2 Excalibur (predi6niq ROLFA)

puskat nov server koito 6te e s rates x200 a ina4e imat s rates x5

ima sieges i raid bossovete ba4kat ima a grade i skoro i s grade.

GM-tata sa super i tuk are kusmet

v teq sum igral i sum gi testval

ama za extreeme neznam samo 4uvam 4e e dobur ama ne mi se zanimava 6tot edin moi priqtel kaja 4e bil mnogo " zduhan" .

kakto i da e az sega igraq v l2-paradise ako nqkoi iska da idva tam da vrutnem 1 clan4e . i samo da kaja ako nqkoi znae nqkuv qk server koito da e free i da nqma absolutno nikvi bugove (t.e. da e kopie na originalniq) samo deto reitovete da ne sa po 1. da me PM i celiq warez da hvur4i na tam :lol:

taka vijte za l2 walker

1-vo

http://rapidshare.de/files/9040358/L2W_All.EXE.html

linka

v Hosts file napi6i tova (e.g I:\Windows\System32\Drivers\Etc)

127.0.0.1 vip.tt2xz.com

127.0.0.1 vip1.tt2xz.com

127.0.0.1 vip2.tt2xz.com

127.0.0.1 vip3.tt2xz.com

127.0.0.1 vip4.tt2xz.com

127.0.0.1 vip5.tt2xz.com

127.0.0.1 vip6.tt2xz.com

127.0.0.1 vip7.tt2xz.com

1. pusni l2w_all "Start", ili ako se strahuva6 da ne e key-logger pusniq sled koto se logne6 tova se otnasq za el2walker 1.42

2. ako ne6to neraboti pusni 4 kopiq s tezi portove (5001-5004)

2-ro

1.) PUSNI EMULATORA

2.) PUSNI eL2WALKER 10.6.0

3.) IZPOLZVAI ArtMoney ILI WinHex i izberi procesa na L2Walker 10.6.0

4.) nameri adresa 0042C872 :smeni value ot 9F na 70

nameri i tozi adres 0042CA4E :smeni value ot 02 na 03

5.) 0042C952: 9F na 70

0042CB2E: 02 na 03

tova e za el2walker 10.6.0 (full)

"""Хех говорите за нещо където хора и то пловдичани играят от самото начало

и разни други работи където другаде ги няма """"

az igraq v l2-paradise mnogo e hubav servera za pove4e info www.l2-paradise.com

mi to super 4e sme na purvo mqsto ama az nikoga nebih vleznal v takuv server x1.

ina4e moje i da e originalen samo4e za bez pari ama pak nqma da vlezna.

pone da e po3 ili x4 6tot az nqmam mnogo vreme da igraq i naprao dokato si kupq edin devoltion set i dokato stana 20 lvl 6a mi pisne ot vsqkude :bgrin:

aa

ei tuk su6to ima polezni raboti pak trqbva da se reg

ima i download-center tam moje da namerite pove4eto ne6ta koito vi trqbvat .

samo deto i dvata saita koito sum postnal sa na angliiski.

i da kaja ako svalqte ne6to ot nqkakav mirror koito e postnat v nqkoq ot temite proverqvaite s anti-virusnata , zada nqma posle ograbeni accs.

mnogo mnogo sujelqvam 4e postvah po-otdelno , no na edno postvane ne6te6e da mi zaredi saita

neznam za6to taka.

vqrno gadno e 4e sum gi nacvukal tolkova mnogo i nqkoi 6a kaje mi flood-va6 ama kvo da napravq po vuprosa 4e net-a mi e tolkova bug-av.

p.s. teq ot evrocom krumovo mi skapaha detskata psihika s teq 30lv na mesec i s teq "30b/godina"

na4i ako trqbva da postvam v temata za oplakvaniq moga da napravq edin post ot 50 stranici s oplakvaniq za bavnata vruzka i za horata koito idvat do go opravqt 6tot sa leko kazano malkooo nekadurni s izvinenie.

awe sega si pravq sait v data.bg .

o6te ne e dovur6en no sum ka4il hackovete i botovete za lineage i diablo.

za cs nqma da ka4vam 6toto mrazq da igraq s hackove na cs ili nqkoi da mi igrae s hackove.

GameResourcer are kusmet4e :)

Еммм и на нас не е приятно като играем Lineage да има ботери постоянно ... и хакерчета .. така че може да си спестиш тези твои Хелп-чета .. щото определено никой не ги иска !!!!

Искам да попитам вие в кой сървър играете. Щот аз ся пробвах да се регна в Екстрийм сървъра. И уж всичко успешно но като влезна в играта и неможе да ми приеме акаунта и само седи на тва дет да се пише акаунта.

Еммм и на нас не е приятно като играем Lineage да има ботери постоянно ... и хакерчета .. така че може да си спестиш тези твои Хелп-чета .. щото определено никой не ги иска !!!!

Споко, той с неговите "Хелп-чета" само до бан ще ги докара :D

lil_stenly чел си недочел тва онова и пишеш... с повечето от глупостите които си написал само до бан ще докараш хората

Всеки сървър си е за него си. не можеш да ми ги слагаш всичките в 1 кюп по отношение на уолкери/хакове/НТМЛ бъгове... най малкото че има няколко вида сървъри и т.н.

Искам да попитам вие в кой сървър играете. Щот аз ся пробвах да се регна в Екстрийм сървъра. И уж всичко успешно но като влезна в играта и неможе да ми приеме акаунта и само седи на тва дет да се пише акаунта.

1) нали знаеш, че регистрацията в сайта и регистрацията за game acc са две различни, отделно второто иска e-mail confirmation.

2) другият вариант е просто сървърът да е бил down. Често срещан event за играещите на хай-рейтовете им.

Използвам post-a да кажа "за много години" на всички които са играли с мен :D

Споко, той с неговите "Хелп-чета" само до бан ще ги докара :D

lil_stenly чел си недочел тва онова и пишеш... с повечето от глупостите които си написал само до бан ще докараш хората

Всеки сървър си е за него си. не можеш да ми ги слагаш всичките в 1 кюп по отношение на уолкери/хакове/НТМЛ бъгове... най малкото че има няколко вида сървъри и т.н.

Такаааа.... абе пич незнам от колко време цъкаш на lineage ама тва където той го е написал е абсолютно вярно влез в google и сам ще разбереш.

Аз лично съм бил в поне 5 сървъра,като сеима на предвид съм седял по 1 месец миниму и винаги е имало няколко стотин души(наи вече РУСНАЦИ)които испозват хакове!

Защо си мислеш че сървъра в които играеш никой не испозва такива неща?????

Не се заблуждавай.

Щом един сървър е пиратски,винаги ще има пирати :excl:

Как е банда? Мисля пак да разцъкам някакво MMORPG... Какво и къде цъкате сега? И ако може малко като за ламери инфо за сървъра, тоест пачове и т.н.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...