Flameblind Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 ами да, NCsoft биха могли да създадат нещо с тоя лицензиран U3 engine вместо да продължават да доят феновете на Lineage с поредния Chronicle, пълен с поредните небалансирани простотии (лично мнение). А колкото до private сървърите Жоре, не им е проблемът в разнообразието, дори напротив - способни хора могат да ги направят много по-разнообразни от оригиналните сървъри ТОЧНО защото никой не им плаща и го правят за кеф обаче... На private сървърите им липсва организация и постоянство и СТАБИЛНОСТ, а специално L2 мисля че играта я правят хората, а не обстановката (за разлика от WoW, където светът играе доста голяма роля). Навит съм за един малък доволно работещ middle rate сървър и знаем много добре как беше в Tainted, само дето хората там бяха shit => играта стана shit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Виждам какво тарсиш само,че безплатен обяд няма....Тия които не искат пари/donate за сървъра си рано или късно го продават на некой който ще иска(Или най-тъпото копеле става админ се тая) А от там всички знаем как бързо напредват донаторите.....Това,което ме дразнеше в повечето сървъри,в които бях последно беше и липсата на перспектива....За къв аз да буам 1 месец да направя хубав герой и накрая да го wipe-нат или ОЩЕ ПО ЛОШО да нема сервър вече(planet е живия пример за 2-то) или пък да ми избегат итемите "уш" случайно(тайнтед),а защо да няма и 1 рол бак 10 дена(таинтед/хоби)?А да не забравя и прословутото "The server will be up soon"(естествено extreme и PVPX) ....Някои казват играй за fun....Е къв fun е тва аз нещо не го виждам.Никога ама никога нема да има Private сървър full 1към 1 с орг ако ще да излязат 1500 версий на l2j.Никой сървър неможе да копира Seven Signs а те са най-важната промяна в C3,който не вярва да цакне в орг няколко дена ще разбере защо.....А това че още С2 скилс не бацат никаде нема го коментирам.А относно хората не съм съгласен-винаги ще има shit хора въпросът е,че когато популацията е огромна те някак си не изпакват над другите както беше в таинтед Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Днес смятам намерих доста добро серверче ... 3х рейтс ... с ауто пик ъп .. и сс ... направо малко инфо от топ зоун: The best L2 C3 Server out there! 3x3x3x3x3x, || 7 Signs || A drops/craft || Monthly Events || Auto Pickup/Soulshot || No Donations || Great Community || Why not join us? ... ако забелязвате нещо мн важно No Donations .. имат си спонсор сервера ... след като влезнах за тест слу4айно видях един българин с 65лвл паладин .. с фул авадон и дамаскус ... играел от 5-6 месеца там .. само от това мога да съдя, че е добро серверчето .. доста хора се пренасяме натам ... някой ако желае ето го сайта .. http://l2exodus.servegame.com/ .. за повече инфо /j c3-players btw ... Флейм знаеш ли ГМ Аеро(ако го помниш от тайнтед) = ???(кого) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Server-4eto si go biva...aide narode idvaite natam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 btw ... Флейм знаеш ли ГМ Аеро(ако го помниш от тайнтед) = ???(кого) хм... Aero... по мое време бяха само pete, catbus и violentElpy, този ще да е дошъл след като аз тръгнах... Sorry, не го знам. Защо ти е ? И btw кой отива към Exodus, звучи ми добре, макар че сме го виждали вече. А и ми се играе малко low rate RPG, каквото е предвидено Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Eми той бе6е и преди ти да си тръгнеш ама влизаше по-рядко поради причината, 4е играеше с 4ар-а си ... демек UMX .. имаше един нареден пвп евент от него .. тогава се усъмних и скоро като се върнах замалко към тайнтед вече всички го знаеха ... а към Exodus .. засега сме аз, joc, bufera, chochi, dexp, gergi каза, 4е и той ще поиграва Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Флейм земи ги стегни малко ходи тама прай клана,че са се отпуснали от секаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 @Czenitel е да, UmX го знам. Какво за него ? @Gergi Аз вече съм там, но за клан - като почне ваканцията, при положение, че PC-то работи нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Имах предвид да ги стегнеш сега,защото пак са се скарали :/ Жив човек нема да остане до зимната(до колкото разбрах вече има изтрити л2-та ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Демек .... UMX = GM Aero Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 я кажете ся последно кои къде е или къде ще ходи?да знам аз кво да правя,щото не ми се играе вече в клан с холандци и руснаци искам да направим ударна група някъде заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Някой може ли да ми каже сървър на l2 да е поне c3 ако не c4 и рейта да е 20-50 не по-вече защото е ламерско и не по-малко защото се наиграх насървари с 2 и 4 реит. Тарифата ми е достъпна+ да не е някакъв в Перу или нещо подобно да ме скъса от лаг. Да е стабилен и без много бъгове. Знам че изискванията ми станаха много но ако може кажете такъв на какъвто сте играли а не само видели на картинка някъде и пише хубави неща за него. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Повечето клан са в http://l2exodus.servegame.com/index.php сървъра е най-доброто,което съм виждал досега най-близо е до оригинала рейта е 3х обаче мобовете са толкожа слаби че не се усе6та времето за качване на левел.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Повечето клан са в http://l2exodus.servegame.com/index.php сървъра е най-доброто,което съм виждал досега най-близо е до оригинала рейта е 3х обаче мобовете са толкожа слаби че не се усе6та времето за качване на левел.... Хех говорите за нещо където хора и то пловдичани играят от самото начало 1 от топ клановете TangraSons (мисля че беше) е български: http://l2exodus.servegame.com/index.php?p=serverinfo&a=clans Рейтовите 1начално бяха 10х (може и повече) иначе как мислите че се правят тия >70лвл герои http://l2exodus.servegame.com/index.php?p=playersonline Там даже българския клан+ други убиха антарас (40-50 човека) за 6-7 часа Имам 2-3 познати дето играеха там (сега незнам дали играят) интересна е и картата на играчите променяща се на няколко секунди: http://l2exodus.servegame.com/livemap/index.php и разни други работи където другаде ги няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Mdam az sam v tozi clan v momenta i servera si go biva taka 4e come ppl Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Хех говорите за нещо където хора и то пловдичани играят от самото начало1 от топ клановете TangraSons (мисля че беше) е български: http://l2exodus.servegame.com/index.php?p=serverinfo&a=clans Рейтовите 1начално бяха 10х (може и повече) иначе как мислите че се правят тия >70лвл герои http://l2exodus.servegame.com/index.php?p=playersonline Там даже българския клан+ други убиха антарас (40-50 човека) за 6-7 часа Имам 2-3 познати дето играеха там (сега незнам дали играят) интересна е и картата на играчите променяща се на няколко секунди: http://l2exodus.servegame.com/livemap/index.php и разни други работи където другаде ги няма Знам и понеже съм в retail спокойно мога да го потвардя че всичко работи(с дребни изключения,които не се усещат )Даже и аз си праснах 1 херо тама и ще го развивам когато мога Тка че айде народе тама е мелето Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 1-во се извинявам малко пресилено го казах един приятел ми каза че има някъв бот където ти прави героя много силен със един удар и сваляш противника.Тва ми беше мисълта естествено не мога да омажа 50,60 човека на веднъж.Искам един по един бавно и мъчително Понеже тръгнах да помагам на един мухлио да убие един раид босс,обаче райда зе че ме уби и ми падна bw uper body,и мухлиото вместо да ми го върне избяга та ако имаш нещо на предвид и естествено ти се обяснява пиши. Бях се зарекъл че няма да играя с ботове ама СЪДБА e dobre de probvai edin hack s nwindow.dll samo da go namerq i 6e go post-na ama vnimavai 4e s nego ima6 vsi4ki prava na servera (e ne vsi4kite funkcii ba4kat ama tova zavisi v koi server igrae6) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 maluk hack s NWindow.dll hhm sq nqkoi me be6e pital kak da smaje nqkoi igra4. tuk e obqsneno kak moje6 da razre6i6 nqkoi funkcii na help menuto. naprimer kato : GMshop , LVL UP , da iska6 pari ot NPC-tata i da se teleportira6. taka tva kadeto go napisah e samo malka 4ast ot tova koeto 6te vidite v igrata sled kato napravite hack-a s NWindow.dll-a. az go probvah no na l2-paradise neba4ka za6toto napraviha update. no na pove4eto serveri 6te raboti. zada vidite temata predi tva se regnete v saita i ste gotovi . ako vi trqbva nqkuv hack tam moje da namerite po4ti vsi4ko ... PO4TI vsi4ko!!! kakto i da e ako nqkoi iska da igrae s bot (t.e. dokato e na rabota ili na daskalo comp-a da igrae vmesto nego) da pogledne tuk ako iskate da si napravite server-4e na lineage2 s full chronicle3 i s maluk update kum c4 CLICK TUK za okolo 30 minuti si gotov sus server-a. i da kaja samo 4e skoro 6te napravq crack za l2-agent (BOT) . mnogo me kefi toq bot ba4ka na vsi4ki serveri ama ne mi se pla6tat 10$ za da sa mu razre6eni vsi4ki vunkcii, kato az moga da si crack-na edno license-4e i sum gotov. a ako iskate da porazgledate demo-to na bot-a TUK kato uspeq da go crack-na (tva 6a e sled nova godina ) 6te go upload-na nqkude i ste gotovi. offtopic: pak se unesuh v pisane , ako nqkoi iska da pita ne6to da pita. uspeh s hack-vaneto i bot-eneto !!!!!!! A I SAMO DA SPOMENA 4E AKO VI BAN-AT TOVA SI E VASHA RABOTA , TAKA 4e KVOT PRAVITE GO PRAVETE TO4NO KAKTO E OPISANO I ZA PO-SIGURNO SI NAPRAVETE O6TE 1 ACCOUNT NA KOITO DA PROBVATE !!!!!!! nqma da postvam o6te link4eta kum takiva raboti za6toto 6te se navudi s cheat-er4eta. i da spomena 4e mrazq hackove ama kat me pomolqt 6e im dam links kum tqh (ako znam) , az igraq samo s bots 6toto nevijdam smisul da sum "rambo" po neestestven put. zna4i iskam da spomena 4e za men nai dobrite serveri sa L2-Paradise SevenSigns!ChristmasEvent!! 1200+igra4i!!!pulni C3Skills/SubClass sa aktivni! reitove 6X/7X/10X/15X - 24/7Uptime,Sieges!EchoCrystals/Bashtal'sLabor/ ne e L2J mob l2 5x5x5x3x2x C3 Server! nqma lag server-a. edin ot nai dobrite C3 Server! nqma nikvi bugove, i GM-tata sa super sam se ubedih v tova L2 Excalibur (predi6niq ROLFA) puskat nov server koito 6te e s rates x200 a ina4e imat s rates x5 ima sieges i raid bossovete ba4kat ima a grade i skoro i s grade. GM-tata sa super i tuk are kusmet v teq sum igral i sum gi testval ama za extreeme neznam samo 4uvam 4e e dobur ama ne mi se zanimava 6tot edin moi priqtel kaja 4e bil mnogo " zduhan" . kakto i da e az sega igraq v l2-paradise ako nqkoi iska da idva tam da vrutnem 1 clan4e . i samo da kaja ako nqkoi znae nqkuv qk server koito da e free i da nqma absolutno nikvi bugove (t.e. da e kopie na originalniq) samo deto reitovete da ne sa po 1. da me PM i celiq warez da hvur4i na tam taka vijte za l2 walker 1-vo http://rapidshare.de/files/9040358/L2W_All.EXE.html linka v Hosts file napi6i tova (e.g I:\Windows\System32\Drivers\Etc) 127.0.0.1 vip.tt2xz.com 127.0.0.1 vip1.tt2xz.com 127.0.0.1 vip2.tt2xz.com 127.0.0.1 vip3.tt2xz.com 127.0.0.1 vip4.tt2xz.com 127.0.0.1 vip5.tt2xz.com 127.0.0.1 vip6.tt2xz.com 127.0.0.1 vip7.tt2xz.com 1. pusni l2w_all "Start", ili ako se strahuva6 da ne e key-logger pusniq sled koto se logne6 tova se otnasq za el2walker 1.42 2. ako ne6to neraboti pusni 4 kopiq s tezi portove (5001-5004) 2-ro 1.) PUSNI EMULATORA 2.) PUSNI eL2WALKER 10.6.0 3.) IZPOLZVAI ArtMoney ILI WinHex i izberi procesa na L2Walker 10.6.0 4.) nameri adresa 0042C872 :smeni value ot 9F na 70 nameri i tozi adres 0042CA4E :smeni value ot 02 na 03 5.) 0042C952: 9F na 70 0042CB2E: 02 na 03 tova e za el2walker 10.6.0 (full) """Хех говорите за нещо където хора и то пловдичани играят от самото начало 1 от топ клановете TangraSons (мисля че беше) е български: http://l2exodus.servegame.com/index.php?p=serverinfo&a=clans Рейтовите 1начално бяха 10х (може и повече) иначе как мислите че се правят тия >70лвл герои http://l2exodus.servegame.com/index.php?p=playersonline Там даже българския клан+ други убиха антарас (40-50 човека) за 6-7 часа Имам 2-3 познати дето играеха там (сега незнам дали играят) интересна е и картата на играчите променяща се на няколко секунди: http://l2exodus.servegame.com/livemap/index.php и разни други работи където другаде ги няма """" az igraq v l2-paradise mnogo e hubav servera za pove4e info www.l2-paradise.com mi to super 4e sme na purvo mqsto ama az nikoga nebih vleznal v takuv server x1. ina4e moje i da e originalen samo4e za bez pari ama pak nqma da vlezna. pone da e po3 ili x4 6tot az nqmam mnogo vreme da igraq i naprao dokato si kupq edin devoltion set i dokato stana 20 lvl 6a mi pisne ot vsqkude aa ei tuk su6to ima polezni raboti pak trqbva da se reg ima i download-center tam moje da namerite pove4eto ne6ta koito vi trqbvat . samo deto i dvata saita koito sum postnal sa na angliiski. i da kaja ako svalqte ne6to ot nqkakav mirror koito e postnat v nqkoq ot temite proverqvaite s anti-virusnata , zada nqma posle ograbeni accs. mnogo mnogo sujelqvam 4e postvah po-otdelno , no na edno postvane ne6te6e da mi zaredi saita neznam za6to taka. vqrno gadno e 4e sum gi nacvukal tolkova mnogo i nqkoi 6a kaje mi flood-va6 ama kvo da napravq po vuprosa 4e net-a mi e tolkova bug-av. p.s. teq ot evrocom krumovo mi skapaha detskata psihika s teq 30lv na mesec i s teq "30b/godina" na4i ako trqbva da postvam v temata za oplakvaniq moga da napravq edin post ot 50 stranici s oplakvaniq za bavnata vruzka i za horata koito idvat do go opravqt 6tot sa leko kazano malkooo nekadurni s izvinenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 awe sega si pravq sait v data.bg . o6te ne e dovur6en no sum ka4il hackovete i botovete za lineage i diablo. za cs nqma da ka4vam 6toto mrazq da igraq s hackove na cs ili nqkoi da mi igrae s hackove. GameResourcer are kusmet4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Еммм и на нас не е приятно като играем Lineage да има ботери постоянно ... и хакерчета .. така че може да си спестиш тези твои Хелп-чета .. щото определено никой не ги иска !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Искам да попитам вие в кой сървър играете. Щот аз ся пробвах да се регна в Екстрийм сървъра. И уж всичко успешно но като влезна в играта и неможе да ми приеме акаунта и само седи на тва дет да се пише акаунта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Еммм и на нас не е приятно като играем Lineage да има ботери постоянно ... и хакерчета .. така че може да си спестиш тези твои Хелп-чета .. щото определено никой не ги иска !!!! Споко, той с неговите "Хелп-чета" само до бан ще ги докара lil_stenly чел си недочел тва онова и пишеш... с повечето от глупостите които си написал само до бан ще докараш хората Всеки сървър си е за него си. не можеш да ми ги слагаш всичките в 1 кюп по отношение на уолкери/хакове/НТМЛ бъгове... най малкото че има няколко вида сървъри и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Искам да попитам вие в кой сървър играете. Щот аз ся пробвах да се регна в Екстрийм сървъра. И уж всичко успешно но като влезна в играта и неможе да ми приеме акаунта и само седи на тва дет да се пише акаунта. 1) нали знаеш, че регистрацията в сайта и регистрацията за game acc са две различни, отделно второто иска e-mail confirmation. 2) другият вариант е просто сървърът да е бил down. Често срещан event за играещите на хай-рейтовете им. Използвам post-a да кажа "за много години" на всички които са играли с мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Споко, той с неговите "Хелп-чета" само до бан ще ги докара lil_stenly чел си недочел тва онова и пишеш... с повечето от глупостите които си написал само до бан ще докараш хората Всеки сървър си е за него си. не можеш да ми ги слагаш всичките в 1 кюп по отношение на уолкери/хакове/НТМЛ бъгове... най малкото че има няколко вида сървъри и т.н. Такаааа.... абе пич незнам от колко време цъкаш на lineage ама тва където той го е написал е абсолютно вярно влез в google и сам ще разбереш. Аз лично съм бил в поне 5 сървъра,като сеима на предвид съм седял по 1 месец миниму и винаги е имало няколко стотин души(наи вече РУСНАЦИ)които испозват хакове! Защо си мислеш че сървъра в които играеш никой не испозва такива неща????? Не се заблуждавай. Щом един сървър е пиратски,винаги ще има пирати Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Как е банда? Мисля пак да разцъкам някакво MMORPG... Какво и къде цъкате сега? И ако може малко като за ламери инфо за сървъра, тоест пачове и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.