Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

Client:

http://testserver.lineage2.co.kr/Client/L2_ch4.part1.rar and

http://testserver.lineage2.co.kr/Client/L2_ch4.part2.rar

Не те знам какво си свалял - това е клиента С4

Свалил съм го , инсталирал съм го барабар с пачовете, работи си без проблеми

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
Client:

http://testserver.lineage2.co.kr/Client/L2_ch4.part1.rar and

http://testserver.lineage2.co.kr/Client/L2_ch4.part2.rar

Не те знам какво си свалял - това е клиента С4

Свалил съм го , инсталирал съм го барабар с пачовете, работи си без проблеми

Точно това съм свалил и като цъкна на файла, който явно е инсталационен и забива...

Но явно проблема е друг, засега ще пробвам варианта с ъпдейта до С4 на czenitel...

@BurnRus

Играли сме вече там, доста лагваше и се отказахме бързо. Пък и това си е C1 модификация, откъдето следва, че всеки нов feature от официалните сървъри ще им е много по-трудно да въведат (да не кажа невъзможно) и ще отнеме много повече време, отколкото на емулираните l2j сървъри. За мен поне не си заслужава.

@sMARTBomber

Не бих ти препоръчал сваляне на тестовите C4 clients от корейските бета сървъри, там правят доста чести промени с оглед на постигане на по-добър геймплей и баланс, чак след това пускат тестови сървъри за Европа и Америка, така че нищо чудно да се случи така, че клиента да не бачка добре с определен сървър... Естествено ако на сайта на сървъра в който играеш си е изришно посочено, че работи с корейски бети... B)

Време, което остава от download-a на Lineage C3 client - 1:22h :sayjin

@sMARTBomber

Не бих ти препоръчал сваляне на тестовите C4 clients от корейските бета сървъри, там правят доста чести промени с оглед на постигане на по-добър геймплей и баланс, чак след това пускат тестови сървъри за Европа и Америка, така че нищо чудно да се случи така, че клиента да не бачка добре с определен сървър... Естествено ако на сайта на сървъра в който играеш си е изришно посочено, че работи с корейски бети... B)

Време, което остава от download-a на Lineage C3 client - 1:22h :sayjin

10х за hint-a ;)

И аз имах някакви подозрения - явно са били основателни. Пробвах с ъпдейта и стана, донякъде...

Интересното е, че ми пише горе в дясно Chapter 3, но картината отзад е сменена с едни кораби, а беше оригинална с едни Анубиси... Явно частично е ъпдейтнало само някои текстури и скрийнове...

блах... качих L2, не намерих готин сървър, изтрих L2...

Обаче добре че има Silkroad Online :P Тая игричка разбива :P

@tani4ka_92

с много пари за dedicated машина и broadband връзка, както и много нерви, плюс малко познания за устройството на Lineage...

@asd

не

zna4i ka4ih patch za lineage2 c3. tozi patch update-va systex. i drugi . patcha e C4 , t.e igrata izglejda kato C4 no si e C3. o6te ne e izleznalo oficialnoto cronicles 4 i zatova sa napravili samo patch. tozi patch trugva6e samo ako igrae6 na server koito e s host fael. no az se pomu4ih i namerih na4in da go pusna na serveri koito ne sa s host , a se nahvurlq system papkata za da se connect kum server-a. napravil sum si4ko vie samo trqbva da pusnete readmeto i da 4etete. PRI PATCHVANE MOJE DA VI DADE 3 GRE6KI NO SPOKOINO SHTOM NA MEN MI TRUGVA ZNA4I I NA VAS SHTE STANE!!! mejdu drugoto probvah tova samo na servera l2-paradise i stana.

ako iskate nedeite da si davate zor. no nesi mislete 4e 6tom dava 3 gre6ki nqma da trugne. :)

zna4i malko oburkano sum go obqsnil no eto vi link-a za download

CLICK

kato pusne6 link-a ima papka games tam sum go ka4il toq patch.

napravil sum go na rar format vutre ima readme . tam sum obqsni prosti4ko i lesno kakvo da napravite i pod kakuv red.

мисля че е доста малък, за да съдържа и новите места в C4... Ако някой иска работеща бета за private servers (някои вече работят с нея, понеже държат да се изфукат, че имали всичко C4 бла бла, само да не опрем на темата "стабилност") да се приготви да сваля ЦЕЛИЯ korean beta C4 client (1.19 GB ако не се лъжа, или беше 1,91...) и да заменя само необходимите за игра на сървъра файлове, вече си зависи от това доколко "C4-низиран" е сървърът. Мен ако питате си е чиста загуба на време и дисково пространство за нещо, което няма да работи и 50%. И е супер тъпо че l2J се стремят да сервират възможно най-новото дори от бетите, при положение, че има толкова много C3 че и C2 елементи, които имат нужда от дооправяне :angry:

Днеска играх на тоя creative - тъпоооо, МНОГО лаг, МНОГО бъгове, няма GM`s почти никога, ограничен до 300 човека online неработещи ц4 locations. От цялата им обява само тва за glow-а е вярно.

мисля че е доста малък, за да съдържа и новите места в C4

xax ne vsi4ko no prosto si e zaribeno sq 4e nqma golemi podobreniq e gadno ama pak e neshto.

ina4e kak e flame sq v koi server igrae6? pak li imate clan warez.ru? :) moga i az da namina kum vashiq server (s nqkoi bot) :P. naposledak samo s teq bot-ove se zanimavam ako vi trebva ne6to novo qko. pitaite men. :P B)

xax ne vsi4ko no prosto si e zaribeno sq 4e nqma golemi podobreniq e gadno ama pak e neshto.

ina4e kak e flame sq v koi server igrae6? pak li imate clan warez.ru? :) moga i az da namina kum vashiq server (s nqkoi bot) :P. naposledak samo s teq bot-ove se zanimavam ako vi trebva ne6to novo qko. pitaite men. :P B)

били дал малко инфо относно ботовете които исползваш,че искам да омажа един клан и да се махам от моя сървър :starwars:

sq neznam s teq botove deto az izpolzvam ti kak 6te omaje6 clan :) ama toq bot sluji dokato si na rabota ili u4ili6te toi da igrae vmesto teb. ina4e izpozvam i namiram sqkvi drugi hack-4eta (samo za lineage na drugi igri mrazq da izpozvam hackove).

hakove ot sorta na:

copy-rane na za6tita na server - nod32 go zasi4a kato virus4e

da pokazva kruvta na drugi igra4i - ne6to mi se gubi toq hack

za pokazvane na lvl p def p atk na MOBS

zoomhack - vseki go znae

bypass na botove i taka ...

zna4i ti za kuv bot pita6 6tot az se zanimavam predimno s:

l2-walker

l2-king

l2-wind

DCC = dwarf source creator

a nqma takuv bot s koito da omaje6 clan.

sq ili az te razbrah pogre6no ili ti ne6to ne mi obqsni kakto trqbva

аз играя Silkroad Online, естествено когато мога да играя, и е доста добро разнообразие на фона на Lineage. Всъщност най-якото е, че е free и всичко си работи, графиката е по-готина и геймплея е по-разнообразен, но нямам много време за игра. Може да ъплоудна няколко скрийнчета...

аз играя Silkroad Online, естествено когато мога да играя, и е доста добро разнообразие на фона на Lineage. Всъщност най-якото е, че е free и всичко си работи, графиката е по-готина и геймплея е по-разнообразен, но нямам много време за игра. Може да ъплоудна няколко скрийнчета...

Доста можем да поспорим за графиката и геймплея до колко са добри :P Дигнах 15 левела и леко(даже тежко :P ) ми умръзна ама поне си е free :)

sq neznam s teq botove deto az izpolzvam ti kak 6te omaje6 clan :) ama toq bot sluji dokato si na rabota ili u4ili6te toi da igrae vmesto teb. ina4e izpozvam i namiram sqkvi drugi hack-4eta (samo za lineage na drugi igri mrazq da izpozvam hackove).

hakove ot sorta na:

copy-rane na za6tita na server - nod32 go zasi4a kato virus4e

da pokazva kruvta na drugi igra4i - ne6to mi se gubi toq hack

za pokazvane na lvl p def p atk na MOBS

zoomhack - vseki go znae

bypass na botove i taka ...

zna4i ti za kuv bot pita6 6tot az se zanimavam predimno s:

l2-walker

l2-king

l2-wind

DCC = dwarf source creator

a nqma takuv bot s koito da omaje6 clan.

sq ili az te razbrah pogre6no ili ti ne6to ne mi obqsni kakto trqbva

1-во се извинявам малко пресилено го казах :bgrin: един приятел ми каза че има някъв бот където ти прави героя много силен със един удар и сваляш противника.

Тва ми беше мисълта естествено не мога да омажа 50,60 човека на веднъж.Искам един по един бавно и мъчително :devil

Понеже тръгнах да помагам на един мухлио да убие един раид босс,обаче райда зе че ме уби и ми падна bw uper body,и мухлиото вместо да ми го върне избяга :angry1

та ако имаш нещо на предвид и естествено ти се обяснява пиши.

Бях се зарекъл че няма да играя с ботове ама СЪДБА :D

Charger ::: http://www.silkroadonline.net/

Жоре кое точно да спорим ? Lineage използва вече остарял engine и честно казано природната картинка е леко постна, за обема, който заема тая игра... Естествено зависи си как предпочиташ да изглежда една игра, но пък за игра която трябва да симулира цял един виртуален свят L2 няма чак такова разнообразие. Геймплея - ами не казах че е по-добър, просто по-различен. И като WoW е базиран повече на куестове, обаче го няма това подтикване да биеш в парти, а ако си предпочиташ сам можеш и сам. Но има сериозен стимул да търгуваш с играчи а не с NPCs. А защо ти е омръзнало не знам, може би щото поне засега куестовете са еднообразни, или пък просто не си експериментирал с играта... Все пак към 15 lvl няма кво толкова да видиш, при положение, че дори не си избирал дали да си крадец, ловец или търговец (20 lvl), а там почва купона :P

Charger ::: http://www.silkroadonline.net/

Жоре кое точно да спорим ? Lineage използва вече остарял engine и честно казано природната картинка е леко постна, за обема, който заема тая игра... Естествено зависи си как предпочиташ да изглежда една игра, но пък за игра която трябва да симулира цял един виртуален свят L2 няма чак такова разнообразие. Геймплея - ами не казах че е по-добър, просто по-различен. И като WoW е базиран повече на куестове, обаче го няма това подтикване да биеш в парти, а ако си предпочиташ сам можеш и сам. Но има сериозен стимул да търгуваш с играчи а не с NPCs. А защо ти е омръзнало не знам, може би щото поне засега куестовете са еднообразни, или пък просто не си експериментирал с играта... Все пак към 15 lvl няма кво толкова да видиш, при положение, че дори не си избирал дали да си крадец, ловец или търговец (20 lvl), а там почва купона :P

Аз съм човек,който в даден момент е имал 3 lineage-a на харда си :P :P :P Много трудно 1 игра може да ме задържи повече от няколко часа(за някои даже няколко минути)освен ако това не е lineage :) :P А WoW sux много....Може би го казвам,защото съм твърде голям фен на л2,но да пукаш куест след куест си е безмислено дори да има 1 билиард вида итеми :P Друго си е да усетиш някой clan war или siege на л2,дори да си малък левел пак може да се завърже някое здраво меле из коридорите на някоя катакомба примерно B) бтв в орг на л2 най-голямата далавера е партито не съм виждал друга игра,която да залага толкова много на парти гейм стил....

И аз съм съгласен с Flame л2 просто го играем сумати време и не ми предлага нищо ново и Silkroad може и според някой да е тъпа игра но поне е без пари и внася разнообразие от постоянната игра на л2 просто до такава степен ми омръзна тази игра че не е истина

Не предлага нищо ново щото на Л2 в привате сървърите цакате в месности макс 3 колко разнообразие може да има като всички се забиете тама а 1 обсада е на месец 1 пат и всички стискат палци да стане докато в оригинала имаш сяка седмица а сеал периодите внасят още по голямо разнообразие.....Ама поне SRO е безплатна тва го признавам :)

Еми да се надявам че ще излезне някво ново мморпг което да ме заинтригува до тогава сро ще жъткам сигурно л2 ще се пенсионирам тама или най много да ходя в PvP server-a и да правя PvP-та и PK-та :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...