t_tunchev Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Може ли някой да шерне играта в ДЦ++,щот без да искам изтрих едно нещо дет не трябваше и ся не бачка. Утре сунтринта,ако може някой да я шерне моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightwinD Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Az sam zariben, no molq da dadete link za svalAne na igrata. Ina4e vednaga shtom se sdobiq s raboteshto kopie shte vlezna v ma3x-a. p.s.: sorry, ma nqma flex type Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Az sam zariben, no molq da dadete link za svalqne na igrata. Ina4e vednaga shtom se sdobiq s raboteshto kopie shte vlezna v ma3x-a. p.s.: sorry, ma nqma flex type www.lineage2.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Здравейте на всички, може ли да ви помоля да ми дадете някой приличен сървър, да не е от типа на пукнеш две гадинки и си 10 левел. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Здравейте на всички, може ли да ви помоля да ми дадете някой приличен сървър, да не е от типа на пукнеш две гадинки и си 10 левел. Благодаря Аз пък ся си търся такъв сървър(дет като пукнеш две гадинки и си 10 левел)може ли да ми дадеш линк към някой такъв,а също и да е Хроникъл 3,а да не иска 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Аз пък ся си търся такъв сървър(дет като пукнеш две гадинки и си 10 левел)може ли да ми дадеш линк към някой такъв,а също и да е Хроникъл 3,а да не иска 4. Doom примерно е от този тип Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Az sam zariben, no molq da dadete link za svalqne na igrata. Ina4e vednaga shtom se sdobiq s raboteshto kopie shte vlezna v ma3x-a. Тук си има и линк за сваляне... Със сигурност ще ти е по-бързо от колкото в официалния Като я подкараш, кажи си ника и ако играеш човек ще се намерим и ще си направим клан warez.ru Здравейте на всички, може ли да ви помоля да ми дадете някой приличен сървър, да не е от типа на пукнеш две гадинки и си 10 левел. Благодаря Ами да де, този е такъв! 11 нива ги качих за 2 дена... И е приличен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Тук си има и линк за сваляне... Със сигурност ще ти е по-бързо от колкото в официалния Като я подкараш, кажи си ника и ако играеш човек ще се намерим и ще си направим клан warez.ru Ами да де, този е такъв! 11 нива ги качих за 2 дена... И е приличен! Е това се искаше, много благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 След 58 часа ще се доизтегли играта ( Мда много ми е бърз външния нет...) СЛед тва пачвам (сигурно ден-два ) И почвам да играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Здравейте на всички, може ли да ви помоля да ми дадете някой приличен сървър, да не е от типа на пукнеш две гадинки и си 10 левел. Благодаря аз ти препоръчвам noobwars www.noobwars.gr даже има български форум беше най-добрия сървър на C1 сега го направиха на C3 и се надявам да стане пак най-добрия btw може ли някой да ми даде линк към програмата recipe viewer, защото без да искам е изтрих Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 аз ти препоръчвам noobwarswww.noobwars.gr даже има български форум беше най-добрия сървър на C1 сега го направиха на C3 и се надявам да стане пак най-добрия btw може ли някой да ми даде линк към програмата recipe viewer, защото без да искам е изтрих Мамка му не мога да се конектна към този сървър има ли някоя особеност при конекта Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Дава ме неква грешка на game guard-а като пусна играта. Някой да може да помогне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 изтрии го (лично съм го пробвал - става) Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 И тва ми мина през ума та го тръкнах. Ся ми иска акаунт тоя дето си направих за ma3x не става... тая ига ефективно ме нерви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Значи играта я играя от сравнително малко време...със Human Fighter съм и искам да стана warrior.Отивам в Gludin при ония master и той ми казва да намеря Master Aymus, който е там.Обаче го няма...има го само този с информацията за Knight.Та исках да попитам къде точно се намира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 за knight трябва да питаш първо рицаря, който стои пред гилдията , след това гранд мастъра вътре в самата гилдия за куеста. След това трябва да събереш 3 монети, като всяка ти се дава след завършване на определен куест. Куестовете са общо шест, така че имаш избор. Най-добрият вариант според мен е да направиш двата куеста в Глудин, първият от върховния жрец в храма, вторият от главния капитан на една от портите. След това обратно до Talking Island за трети куест, препоръчително е този от жреца. Така или иначе в C3 куестовете са повече от елементарни, има стрелка, която да те насочва къде трябва да отидеш, има и подробна информация за всяка част... Пиши ако има нещо неясно от това обяснение. @N_Igma просто трябва да си регистрираш отделен акаунт за всеки отделен сървър, естествено, че няма да става с този от ma3x, при положение, че нямат нищо общо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 за knight трябва да питаш първо рицаря, който стои пред гилдията , след това гранд мастъра вътре в самата гилдия за куеста. След това трябва да събереш 3 монети, като всяка ти се дава след завършване на определен куест. Куестовете са общо шест, така че имаш избор. Най-добрият вариант според мен е да направиш двата куеста в Глудин, първият от върховния жрец в храма, вторият от главния капитан на една от портите. След това обратно до Talking Island за трети куест, препоръчително е този от жреца. Така или иначе в C3 куестовете са повече от елементарни, има стрелка, която да те насочва къде трябва да отидеш, има и подробна информация за всяка част... Пиши ако има нещо неясно от това обяснение. Ти не ме разбра...аз за knight знам какво се прави...но искам да стана warrior и не мога да намеря мастера, с когото да говоря (Master Aymus).Това ми го казва гранд мастера в гилдията. Накратко - къде е Master Aymus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Още щом пусна играта, (преди да ми даде какото и друго да правя) ми иска акаунт, имам няки предположения че трябва да си направя в lineage2.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Още щом пусна играта, (преди да ми даде какото и друго да правя) ми иска акаунт, имам няки предположения че трябва да си направя в lineage2.com Ама на кой сървър играеш??? О.о Всеки сървър си има своя страница за правене на акаунти, на официалния ако си направиш нищо няма да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Ти не ме разбра...аз за knight знам какво се прави...но искам да стана warrior и не мога да намеря мастера, с когото да говоря (Master Aymus).Това ми го казва гранд мастера в гилдията. Накратко - къде е Master Aymus? http://guards.9.forumer.com/index.php?showtopic=39 - Така се става warrior. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Абе хора, някой няма ли най-накрая да качи тоя Install и Patch-овете някъде за по-удобно сваляне?! Поне някой да я Share-не в DC++. То т'ва е направо невъзможно, особено за GGBit-ци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Най-накрая тръгна...ся съм 5-о ниво, тъмен елф... ше ставам некув стрелец, при 1-ва възможност ник в играта Napalm (баси името за RPG.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightwinD Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 имам проблем. инсталирах играта, ъпдейтная я докрай, сложих нет фреймуорк и лоадър-а както пише във форумът на ма3х и като се опитам да заредя играта ми изписва, че не съм ъпдейтнал гейм гарда, да си пусна тест за вирус и тн. ( ерор 360 ) Разгледах из папките, но не видях нищо за ъпдейт на гарда. Какво да правя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 имам проблем. инсталирах играта, ъпдейтная я докрай, сложих нет фреймуорк и лоадър-а както пише във форумът на ма3х и като се опитам да заредя играта ми изписва, че не съм ъпдейтнал гейм гарда, да си пусна тест за вирус и тн. ( ерор 360 ) Разгледах из папките, но не видях нищо за ъпдейт на гарда. Какво да правя ? Триеш папката систем/гейм гард и си пускаш играта. Енджой! (от време на време ще ти дава същия проблем, но вече няма нужда да я триеш, просто рестартираш играта (ако не стане - компа) и си готов) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Ти не ме разбра...аз за knight знам какво се прави...но искам да стана warrior и не мога да намеря мастера, с когото да говоря (Master Aymus).Това ми го казва гранд мастера в гилдията. Накратко - къде е Master Aymus? На 20 левел идва първия куест за смяна на професията. За да станем гладиатори първо трябва да минем през професията warrior. За целта трябва да се направят следните неща:1. Трябва да се иде в Gludin, да се говори с Master Ainus, който се намира в warrior guild-a, той ви дава Ainus`s letter. 2. Занасяте писмото на Trader Simplon, който се намира в weapons&armour магазина в Gludio. Тоий ви дава Warrior Guild Mark. 3. Трябва да откриете Traker Skeletons (скелети). Те се намират в Ruins of despair. Трябва да ги убивате, докъто съберете 10 Rusted bronze swords (quest items). Tracker skeleton leaders също стават. Те са 17 и 18 лвл. 4. Връщате се при Simplon и той ви дава Rusted bronze sword и simplon`s letter. 5. Връщате се при Master Ainus и той ви дава горепосочения меч вече като предмет, който можете да използвате. 6. Намерете Poison spiders (18 лвл.) - те се намират в триъгълника, който се образува от 3-те пътя над Gludin. Убиите 20 такива паяка САМО с меча, който сте взели от Ainus. 7. Върнете се при Ainus и отй ще ви даде medallion of warrior. 8. Говорете с Grandmaster Ramos (от същата стая, в която се намирате) и той ще ви направи warrior. ТРЯБВА ДА СТЕ ПОНЕ 20лвл. Извинявай, не знам защо писах за Knight, нещо съм се объркал... Anyway, ето информацията от линка на Charger, понеже форумът ни изисква регистрация + одобрение от мен, а аз не съм много често пред PC-то. Та така, дано ти свърши работа, а и не само за това къде е Ainus (името може да варира). Взето е от char guide на Supercharger за Гладиатор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.