t_tunchev Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Какво означава BARTZ? Сървър някакъв? BARTZ е един от сървърите в оригиналния сървър.(мисля че ме разбрахте какво искам да кажа) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Не, няма как да те разберем, защото няма такова нещо като сървър в сървъра Оригиналните, тоест официалните платени сървъри са следните: - 1. Bartz 159 ms - 2. Sieghardt 158 ms - 3. Kain 159 ms - 4. Lionna 158 ms - 5. Erica 156 ms - 6. Gustin 101 ms - 7. Devianne 100 ms - 8. Hindemith 100 ms - 9. Teon 100 ms BARTZ, в който играя аз е НЕОФИЦИАЛЕН БЕЗПЛАТЕН сървър, явно с изкопирано име, един от много такива като гръцкия нуубуарс и нашия инфинити например. Повечето неофициални сървъри са модификации на Хроника 1 с елементи от 3-та. Който е играл официалната 3-та знае за какво става въпрос. Аз лично съм доволен от този сървър, който ползвам, защото е стабилен, хората го ъпдейтват постоянно и най-важното - развиваш се много бързо без да си късаш нервите. Просто и ясно. Ако някой има желание мога да му пратя пач пакета Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Не е оригинален. Наскоро го направиха момчетата /от началото на септември е/. Много доволна хава.Благодаря на Flameblind, че ми го показа. Сървърът е х15 и за нула време се влиза в час. Аз отговарям на w00x на; Какво означава BARTZ? Сървър някакъв? А не за тоя "BARTZ" който ви излиза на вас.то там си излиза квото напишат админите... @R_a_p_t_o_R в крайна сметка не разбрах къде играеш? в Hobby ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 az i o6te 2-ma cakame v hobby ama ne6to se precaka 2 dena down az ftasah dokat go 4akam...ina4e sam 24 lvl Elven scout (name:SkyRaider) i s 2 recepti SSD pod mi6nica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Не е оригинален. Наскоро го направиха момчетата /от началото на септември е/. Много доволна хава.Благодаря на Flameblind, че ми го показа. Сървърът е х15 и за нула време се влиза в час. huh ? Какво съм показал ? o.o Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Днеска едно момче ми беше казало,че има някакви ботове ,които ги слагаш да играят вместо теб и ти правят пари.Верно ли е??? Бях чел за такова нещо и в Workshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Днеска едно момче ми беше казало,че има някакви ботове ,които ги слагаш да играят вместо теб и ти правят пари.Верно ли е??? Бях чел за такова нещо и в Workshop да Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 да А няма ли да ми кажеш как да го направя???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 А няма ли да ми кажеш как да го направя???? ааа PM gergi, мразя ботовете. И да знаеш, че може да ти докарат някой бан ( ама не от типа "българска академия на науките = БАН") Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Поради местене в нова квартира и ред финансови проблеми бях изчезнал от хоризонта, но сега мисля да се завърна с гръм и трясък Тези дни си пускам Интернет и Mandor Ressurected ще се завърне... Кажете къде цъкате сега и отде да си сваля patch-а и т.н. Надявам се да има БГ Клан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Aз лично цъкам в Hobby. толкова се бутах да стана Wizard и накрая станах, но сега какво... лутам се и незнам какво да правя. къде да ходя да бия? как се правят пари освен с бой, защото много са скъпи предметите D Grade. Трябват ми някакви бавни чудовища, които да дават достатъчно EXP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Aз лично цъкам в Hobby. толкова се бутах да стана Wizard и накрая станах, но сега какво... лутам се и незнам какво да правя. къде да ходя да бия? как се правят пари освен с бой, защото много са скъпи предметите D Grade. Трябват ми някакви бавни чудовища, които да дават достатъчно EXP. Тъйкато и аз си събирам пари за броня в момента-D Grade,ходя и трепя лесни чудовища,които ми дават по 0.3%екс.,но ми пускат по 150-200 адена.И така не ме точат много,не давам пари за soulshots,а само за колбички кръв.И правя около 30% с една колбичка.От петък до днеска съм събрал 80к.И якото е че ти пускат и хубави предмети,материали и после ги продаваш и така печелиш допълнително. А и първо отиваш при някой голям лв. магьосник,който да ти направи бъфове,така ще станеш още по-силен и ще ти е много по-лесно.Хубавото при магьосника е че ги цепи с магий от далече,но много бързо му свършва маната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 до около 25 можеш да си биеш zombies в RoD, като внимаваш за техния dark attack. Но аз предпочитам веднага след reclass да отивам в EG, там са перфектни за магове - бавни golems и zombies, а по-късно и trees. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 до около 25 можеш да си биеш zombies в RoD, като внимаваш за техния dark attack. Но аз предпочитам веднага след reclass да отивам в EG, там са перфектни за магове - бавни golems и zombies, а по-късно и trees. Аз до 20 бих зомбитата в RoD. а какво е това EG? Четох един гайд дето пише да събирам по 10 лирейна да ме следват и да ги бия с Flame Strike. Аз хубаво събирам, но като почна да се въртя много и тъпия лаг ме прецаква, защото моя идиот се заклещва някъде и те го пребиват, защото не ми дава да се мърдам. на мен ми го дава на едно място, а той в същност е на съвсем друго. вчера 5 пъти умрях така и направо ми идеше да счупя компютъра. тъпия лаг. t_tunchev незнам ти в какъв сървър играеш, но на мен ми пускат по 800-1000-1500 и в момента имам 270 000. на едно излизане правя 100 000, но оръжието което съм си харесал е 800, а бронята и панталоните още 400. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Но аз предпочитам веднага след reclass да отивам в EG, там са перфектни за магове - бавни golems и zombies, а по-късно и trees. Тва е май между Гиран и Дион,нали-Execution Ground.Ако е там,вчера ходих и е бахти ужаса.Едвам се измъкнах.Там според мен е за над 28лв.Поне за Палус Кнайт,като мен.За маг може да е по-лесно,защото са бавни чудовищата.Но дърветата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 За магьосник е просто елементарно там... Седиш до 40 левъл, после в Cruma Tower... Flame, не разбрах къде играете сега?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 ЕТО ТУК Ама много скоро ще поискат С4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Някой има ли представа колко пари върви сега играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Някой има ли представа колко пари върви сега играта? 70лв. с 3 месеца. Колко горе-долу струва брингандина-горнището и долнището,защото към него съм се насочил??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Но дърветата.... А кой те кара да се забиваш в дървета 35 lvl @R_a_p_t_o_R & AssassiN не играем вече там. Всъщност аз дори изобщо не играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 И аз се завръщам след четири месеца заточение извън страната,сега свалям играта от страницата на line age,някой ако има желание моля нека дами припомни какво се сваляше след като си дръпна играта за да цъкам в някой от вашите сървъри,че малко съм по забравил Даите да почнем някъде заедно да играем c 4 Дайте линк за Bartz сървъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Колко горе-долу струва брингандина-горнището и долнището,защото към него съм се насочил??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 За да играеш Bartz ти трябва само да упдате играта и да си намериш предплатена карта или тама квото трябва и тогава можеш да играеш тама понеже това е официалния сървър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Колко горе-долу струва брингандина-горнището и долнището,защото към него съм се насочил??? зависи в кой сървър играеш, иначе можеш да го намериш за около 600-700к Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 За да играеш Bartz ти трябва само да упдате играта и да си намериш предплатена карта или тама квото трябва и тогава можеш да играеш тама понеже това е официалния сървър Bartz не е официалния сървър.То е ,как да го кажа .Един от под сървърите в оригиналния.Нещо като риалмите в WoW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.