venom_05 Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 skills се взимат от master-ите в human guild-a. В Talking Island, където сигурно още си, гилдията се намира в една къща около онази статуя в центъра на village-a. След lvl 5 имаш няколко skill-a, които можеш да си купиш с наличните SP. Просто отиваш, избираш skill и даваш Learn skill. <{POST_SNAPBACK}> Blagodarq mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Ако имаш други въпроси съветвам те първо да потърсиш отговорите в http://lineage.warcry.com/ , а ако има нещо неясно и там - пиши в темата, все някой ще ти отговори Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Честит рожден ден на нашия приятел Flameblind Да е жив и здрав и да внимава днес с за да няма Дано да отпразнуваш 18 си рожден ден както не си си и мечтал Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurNedSouL Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Айде братлета, снощи с ShortBeard направихме и двамата 27 левел, аз му дадох всички събрани материалчета за крафт, снощи срещата в 8 вечерта така и не се състоя, нека обаче да насрочим clan-meeting за да се разберем по накои въпроси, които са важни. Аз мисля че ще е няй добре да е някой почивен ден иначе аз съм на работа всеки ден от 8 до 6 така че... Мислете и кажете във форума защото е важно. Имайте предвид че от 8 до 6 нямам достъп до форума на варез ру !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Човече ти стана 27 лвл, аз 26 имам да догонвам цял левъл. Честит роджен ден на Flameblind жив и здрав и щом си стигнал култовата цифра 18 гледай да си прекараш страхотно Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Ако става на въпрос за догонване аз съм само 23 лвл така че не се бой все ще ги настигнем Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Flameblind честит ти рожден ден брато Аре всички твои желания са ти мои пожелания Така засега това е клан WarezRu: 1.DesertRaider-40lvl 2.Shadowblind-34lvl 3.NightSorcseress-35lvl 4.DarkRanger-32lvl 5.Ghanima-32lvl 6.HammerOfDooM-27lvl 7.Shortbeard-26lvl 8.Unstopable-25lvl 9.SunShiny-21lvl 10.FLEX-21lv 11.Annie-11lvl Има място само още за 4-ма Значи от тук нататак предлагам да слагате материали в warehouse-a само ако няма dwarf(Short ili hammer),a ako те са в играта директно на тях.Аз ще давам материалите,които са складирани по късно на dwarf-овете В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЛАГАЙТЕ SPELLBOOKS В CLAN WAREHOUSE-A!!!!!!ПОЛУЧАВА СЕ БЪГ И ВСИЧКО,КОЕТО Е ВЪТРЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗТЕГЛИ!!! П.П.Бая нещо вече се побра в clan warehouse-a,така че pm разкарам квото има ватре EDIT:За да се мине на следваща професия трябва да се мине не 1 quest a ЦЕЛИ 3!!!!Сега съм почнал за BladeDancer(DarkGladiator)и има да минавам тия quest-ове с дни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 huh, намерих малко време за важно изявление: Искам да благодаря на всички, които ми честитиха рождения ден, без дори да ме познават на живо или да са ме виждали, трябва да знаете, че това е голям жест за мен. Радвам се, че имам уникалната възможност да играя с хора като вас! Мерси! Sorry че днес няма да ме има, нито утре, нямам нет засега. Ще се видим пак след 2 дена, приятна игра дотогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Imam nujda ot info za tova kak da stana spellhowler. Ve4e tarsih baq no ob6to vzeto ni6to ne namerih. Ako nqkoi dade link4e 6te sam mu mnogo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Честито и от мен Flameblind, много $, жени и всичко най-добро И може да ме отшишете от клан листата, защото аз вече не играя след онзи "пладнешки" обир.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Momcheta 20level warrior priemate li v klana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Пиши ЛС на gergi, но май не сме достигнали лимита на лвл 1 клан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Da razbrahme se s nego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Ave hora pri vas vsi4ko nared li e sas servera 4e pri men ne6to se precaka i ne moga da vlqza Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Ми и мен не ме вкарва в сървъра дори и в мирката нещо се е прецакало Link to comment Share on other sites More sharing options...
KROK4O Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Ми и мен не ме вкарва в сървъра дори и в мирката нещо се е прецакало <{POST_SNAPBACK}> mi Kvo da ti kaja osven Sa6ko Rox Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Сървара проходи ама ако сте на лошо място изчакаите 5 мин че в началото лагва Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Сървара проходи ама ако сте на лошо място изчакаите 5 мин че в началото лагва <{POST_SNAPBACK}> Servera pak zabrai kak se hodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Айде честит ни левел 1 на клана <{POST_SNAPBACK}> Само да попитам: В кой сървър е клана? Да няма кланове във всички сървъри на Л2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Само да попитам: В кой сървър е клана? Да няма кланове във всички сървъри на Л2 ? <{POST_SNAPBACK}> Ние сме във сървър Katsu....Ако решиш да се присъединиш прати whisper като си там П.П.Info за сървъра малко по-назад... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Ние сме във сървър Katsu....Ако решиш да се присъединиш прати whisper като си там П.П.Info за сървъра малко по-назад... <{POST_SNAPBACK}> Шшша ма извинявате.. пак съм аз . Не намерих инфото как да ВЛЕЗА в сървъра изобщо. Свалих онея: " Тук съм качил ини файла с настройките за сървъра (подменяте /system/l2.ini с този от архива). С втория файл (npcname_e.txt) ще ви показва левелите на чудовищата.". Нали слагам ги и пак ми влиза в noobwars, само дето ми го няма героя ((. HELP HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Шшша ма извинявате.. пак съм аз .Не намерих инфото как да ВЛЕЗА в сървъра изобщо. Свалих онея: " Тук съм качил ини файла с настройките за сървъра (подменяте /system/l2.ini с този от архива). С втория файл (npcname_e.txt) ще ви показва левелите на чудовищата.". Нали слагам ги и пак ми влиза в noobwars, само дето ми го няма героя ((. HELP HELP <{POST_SNAPBACK}> Ми то това е Katsu, продължава да си пише, че е NooobWars - но не е ! Влизай вътре ВЕДНАГА have fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Ок, за бързо минах 2 куеста и станах 8 лвл. Сега КАК се уиспва? и НА КОЙ??!? Дарк елфа ми се казва xspy (акаунта също). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 "nickname тва е за whisper. Развий героя си още, става лесно в началото и без това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 До всички членове на Clan WarezRu!!! Има предложение да се направи канал в mIRC, предназначен за всички членове на клана. В него ще имаме директна вразка с всеки член. Ако идеята се подкрепи Flameblind обеща да създаде споменатия канал. Надявам се, че идеята ще се подкрепи Можете да дадете своя глас за или против тук във форума или направо в играта Освен отговори пращайте и предложения за име. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.