GoDL1Ke Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 И кой е тоя юзер ? Умолявам ви, кажете ми от каде да си дръпна хроникал 3. <{POST_SNAPBACK}> RedMaster. Inache i az sum q kachil samo mi kaji koga da vlezna v dc-to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 RedMaster. Inache i az sum q kachil samo mi kaji koga da vlezna v dc-to. <{POST_SNAPBACK}> Ами аз сега може да я дръпна ако си онлине де ;п . БТВ Ти в кои сървъри влизаш ? Чувал ли си за dragon3d ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronx Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Po otno6enie na INFINITY mai ya otnesoxme pra4kata i to cylata . I az probvam nykolko dni ama ne stava. Da ne sa pachnali sarvara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 здравеийте пичове преди месеци играх Хроникал 1 след като излезна Х2 не сам го дарпал и един фр който го играй ме зариби пак и искам да питам от кой да драпна Л2Х3 защото сам я изтрил на цяло аз сам на гига бит и ще ми е по удобно ако има някой усер на ГГБИТ от него да я драпна 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoT|Demandred Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Абе защо не се направи един сървър на Лайнейдж? Много по-зарибена е от МУ-то, а и има доста повече хора, отколкото сега в МУ сървъра. Не че няма БГ сървъри, но ... неможе ли да се направи нещо ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Ами влез в топ 200 на серверите и си харесай къвто искаш. Там има сякви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Po otno6enie na INFINITY mai ya otnesoxme pra4kata i to cylata . I az probvam nykolko dni ama ne stava. Da ne sa pachnali sarvara. Аз отдавна го заебах като цяло В BARTZ за нула време се вдигат нивата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 има към 20 server-a, които се казват bartz(пунтажи от оргиналния такъв). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Абе защо не се направи един сървър на Лайнейдж? Много по-зарибена е от МУ-то, а и има доста повече хора, отколкото сега в МУ сървъра. Не че няма БГ сървъри, но ... неможе ли да се направи нещо ??? Щото за да се поддържа трябва някой, който разбира от това. Досега всички БГ GMs на сървърите, на които съм играл, разбират колкото средностатистически селянин разбира от управляването на F-16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Баси още ли цъкате бе...?! Изроди... Мамка му цъка ми се и на мене. Ама сега като се преместих в Изгрев ще видя Интернет на куково лято... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Дръпнах Lineage от торент,след което играта ми се пачваше ден и половина.Както и да е мина всичко и влизам да си регистрирам акаунт,след което влизам в играта уж да играя и ми изгасва монитора ,след като дам tab и alt и влезна отново ми се появява картина,но неиска да влезне в играта ,тъй като нямам акаунт ,а аз имам.Моля,ако знаете как да оправя проблема,кажете.И как стаав тая хава със сървърите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Ти да не си с дайъл-ап бе пич??? Ако имаш проблеми с визията прегледай опциите и си нагласи резолюцията като за тебе Играта се пачва СЛЕД като се ъпдейтне със съответния пакет за съответния сървър Тогава се регистрирай и ще стане Другия вариант е да си платиш официално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Играта се пачва СЛЕД като се ъпдейтне със съответния пакет за съответния сървър w00t Първо ъпдейтваш до най-новата официална версия (което аз така или иначе пак не правя де...) и после patch-ваш за сървър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Кажете ми каква е разликата между Shilen Oracle i Paule Knight (нещо такова беше).Става въпрос за Дарк елф.Спешно е,ако може да каже някой бързо.10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 2 напълно различни героя единственото общо е че са една раса, дори не са завършени герои. http://www.lineage2.com/Knowledge/race_dar..._changejob.html shilien oracle е mage и може да стане shilien elder (buffer), a paulus knight-a е fighter който може да стане shilien knight (tank) или Bladedancer (fighter/buffer) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 w00tПърво ъпдейтваш до най-новата официална версия (което аз така или иначе пак не правя де...) и после patch-ваш за сървър... Ами аз същото казвам де, само че малко по-завъртяно звучи Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Някой случайно да играе в Hobby сървъра, защото станах 20 левел и не мога да мина последната част от куеста за Elf Wizard. Трябва да стигна почти до края на Elven Fortress а копелетата са супер лоши. пробвахме с един друг магьосник, но пак не става. не че са толкова силни, но като удариш единия идват по 4 и става невъзможно. Някой ако е по-висок левел, ако може да дойде да ми помогне ще съм много благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Някой случайно да играе в Hobby сървъра, защото станах 20 левел и не мога да мина последната част от куеста за Elf Wizard. Трябва да стигна почти до края на Elven Fortress а копелетата са супер лоши. пробвахме с един друг магьосник, но пак не става. не че са толкова силни, но като удариш единия идват по 4 и става невъзможно. Някой ако е по-висок левел, ако може да дойде да ми помогне ще съм много благодарен. Без fighter или голям ranger забрави да минеш оттам Гепи някой сериозен за парти Иначе не става повярвай ми Навътре е лудница а whererat-ите дето трябва да убиеш са непосилни за тебе Да не говорим че не пускат веднага кристалите /за 2-та трябва да убиеш към 5 примерно/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Без fighter или голям ranger забрави да минеш оттамГепи някой сериозен за парти Иначе не става повярвай ми Навътре е лудница а whererat-ите дето трябва да убиеш са непосилни за тебе Да не говорим че не пускат веднага кристалите /за 2-та трябва да убиеш към 5 примерно/ Toчно затова си търся файтър, но намерих един колега да помогне с едно джудже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Ще свърши работа ако е 32-34-level примерно Ако си с повече от един е още по-добре Вътре просто е много тясно, а има много бубараци Ей затова обичам BARTZ - може да си купиш нещата за професията Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Някой от вас играе ли в оригиналния сървър???Да каже как е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Какво означава BARTZ? Сървър някакъв? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Какво означава BARTZ? Сървър някакъв? Име на 1 от оригиналните сървъри Ако някой играе на руския: elmore.ru да се обади може и в http://l2bg.tk/ да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Име на 1 от оригиналните сървъриАко някой играе на руския: elmore.ru да се обади може и в http://l2bg.tk/ да пише Не е оригинален. Наскоро го направиха момчетата /от началото на септември е/. Много доволна хава. Благодаря на Flameblind, че ми го показа. Сървърът е х15 и за нула време се влиза в час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 има към 20 server-a, които се казват bartz(пунтажи от оргиналния такъв). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.