Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

здравеийте пичове преди месеци играх Хроникал 1 след като излезна Х2 не сам го дарпал и един фр който го играй ме зариби пак и искам да питам от кой да драпна Л2Х3 защото сам я изтрил на цяло аз сам на гига бит и ще ми е по удобно ако има някой усер на ГГБИТ от него да я драпна 10х

Абе защо не се направи един сървър на Лайнейдж? Много по-зарибена е от МУ-то, а и има доста повече хора, отколкото сега в МУ сървъра. Не че няма БГ сървъри, но ... неможе ли да се направи нещо ???

Po otno6enie na INFINITY mai ya otnesoxme pra4kata i to cylata :). I az probvam nykolko dni ama ne stava. Da ne sa pachnali sarvara.

Аз отдавна го заебах като цяло

В BARTZ за нула време се вдигат нивата

Абе защо не се направи един сървър на Лайнейдж? Много по-зарибена е от МУ-то, а и има доста повече хора, отколкото сега в МУ сървъра. Не че няма БГ сървъри, но ... неможе ли да се направи нещо ???

Щото за да се поддържа трябва някой, който разбира от това. Досега всички БГ GMs на сървърите, на които съм играл, разбират колкото средностатистически селянин разбира от управляването на F-16.

Баси още ли цъкате бе...?! Изроди... Мамка му цъка ми се и на мене. Ама сега като се преместих в Изгрев ще видя Интернет на куково лято...

Дръпнах Lineage от торент,след което играта ми се пачваше ден и половина.Както и да е мина всичко и влизам да си регистрирам акаунт,след което влизам в играта уж да играя и ми изгасва монитора ,след като дам tab и alt и влезна отново ми се появява картина,но неиска да влезне в играта ,тъй като нямам акаунт ,а аз имам.Моля,ако знаете как да оправя проблема,кажете.И как стаав тая хава със сървърите.

Ти да не си с дайъл-ап бе пич???

Ако имаш проблеми с визията прегледай опциите и си нагласи резолюцията като за тебе

Играта се пачва СЛЕД като се ъпдейтне със съответния пакет за съответния сървър

Тогава се регистрирай и ще стане

Другия вариант е да си платиш официално

Играта се пачва СЛЕД като се ъпдейтне със съответния пакет за съответния сървър

w00t

Първо ъпдейтваш до най-новата официална версия (което аз така или иначе пак не правя де...) и после patch-ваш за сървър...

Кажете ми каква е разликата между Shilen Oracle i Paule Knight (нещо такова беше).Става въпрос за Дарк елф.Спешно е,ако може да каже някой бързо.10х предварително

2 напълно различни героя единственото общо е че са една раса, дори не са завършени герои.

http://www.lineage2.com/Knowledge/race_dar..._changejob.html

shilien oracle е mage и може да стане shilien elder (buffer), a paulus knight-a е fighter който може да стане shilien knight (tank) или Bladedancer (fighter/buffer)

w00t

Първо ъпдейтваш до най-новата официална версия (което аз така или иначе пак не правя де...) и после patch-ваш за сървър...

Ами аз същото казвам де, само че малко по-завъртяно звучи :punk

Някой случайно да играе в Hobby сървъра, защото станах 20 левел и не мога да мина последната част от куеста за Elf Wizard. Трябва да стигна почти до края на Elven Fortress а копелетата са супер лоши. пробвахме с един друг магьосник, но пак не става. не че са толкова силни, но като удариш единия идват по 4 и става невъзможно. Някой ако е по-висок левел, ако може да дойде да ми помогне ще съм много благодарен.

Някой случайно да играе в Hobby сървъра, защото станах 20 левел и не мога да мина последната част от куеста за Elf Wizard. Трябва да стигна почти до края на Elven Fortress а копелетата са супер лоши. пробвахме с един друг магьосник, но пак не става. не че са толкова силни, но като удариш единия идват по 4 и става невъзможно. Някой ако е по-висок левел, ако може да дойде да ми помогне ще съм много благодарен.

Без fighter или голям ranger забрави да минеш оттам

Гепи някой сериозен за парти

Иначе не става повярвай ми

Навътре е лудница а whererat-ите дето трябва да убиеш са непосилни за тебе

Да не говорим че не пускат веднага кристалите /за 2-та трябва да убиеш към 5 примерно/

Без fighter или голям ranger забрави да минеш оттам

Гепи някой сериозен за парти

Иначе не става повярвай ми

Навътре е лудница а whererat-ите дето трябва да убиеш са непосилни за тебе

Да не говорим че не пускат веднага кристалите /за 2-та трябва да убиеш към 5 примерно/

Toчно затова си търся файтър, но намерих един колега да помогне с едно джудже.

Ще свърши работа ако е 32-34-level примерно

Ако си с повече от един е още по-добре

Вътре просто е много тясно, а има много бубараци

Ей затова обичам BARTZ - може да си купиш нещата за професията

Име на 1 от оригиналните сървъри

Ако някой играе на руския: elmore.ru

да се обади може и в http://l2bg.tk/ да пише :P

Не е оригинален. Наскоро го направиха момчетата /от началото на септември е/. Много доволна хава.

Благодаря на Flameblind, че ми го показа.

Сървърът е х15 и за нула време се влиза в час.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...