Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
Уникално циклажна е тази игра според мен. А и само като видях как тичат..телата им наведени като някакви бабички...но не това е проблема. Просто цялата игра е едно цикълче и няма разнообразие..Може би хората предпочитат Mu, GW, WoW...

имах едно време на един мой форум едно смайли дето правеше ей така:

bu... buah... buahah... BUAHAHAHAH!

И аз едно време като гледах в залите Диабло 2 как някви хлапенца мятат разни магий или whirlwinds срещу някви крави там и си мислих "Шшш ей тва е ебаси простотията". След това играх тая простотия около 2 години. Vanity не те знам кой си, нещо не влизам в тия форуми напоследък, може би щото не съм с ЕК тарифа вече, обаче това дето го разправяш е смешничко най-малкото. Играя Lineage от повече от година и половина, и още не съм видял дори 10% от quest-овете в тази игра, не съм летял с дракон, не съм превземал/защитавал замък... hell, дори не съм пробвал всички класове в играта lol. И все още уча някои неща, като crafting и spoiling... А ти от един два погледа обявяваш че нямало разнообразие... ми хуу, щом казваш

P.S: Recruiting в клана временно е преустановен.

Ще взема и аз да я погна таяа игрица само тряа да прочета цялата тема за да видя как става инасталирането и reg-ването.

Edit:а няма да мога.

Малко по-горе съм дал линк за сваляне на играта, остава само да си свалиш пач за сървъра, в който искаш да играеш и си готов. Нищо сложно, ако искаш да играеш при нас ще ти дам линк и за пач-а.

Малко по-горе съм дал линк за сваляне на играта, остава само да си свалиш пач за сървъра, в който искаш да играеш и си готов. Нищо сложно, ако искаш да играеш при нас ще ти дам линк и за пач-а.

Ми то ще го свалям до утре с тая скорост (14к :tongue ).Да,дай ми линк за пач-а да играя с вас,че нямам никаква представа от играта.

Malko screenove ot eventa taq sytrin-pvp tournament 3vs3 v qponski stil

1-vo screens ot polyfinala i razmazva6tata sila na 80 lvl Treasure Hunter koito sam ownva celiq enemy team LOL(drygite 2-ma ot tima Darkness sa samo za agitka :P )

1-st down

shot000507fh.jpg

shot000514om.jpg

2-nd down

shot000527yp.jpg

3-th down

shot000532ge.jpg

all down lol:)

Finala Darkness (v lqvo) i BootCrew (3-kata v dqsno)

TH-to ownva mage-a ama qde boi ot TH-to do nego

shot000587hx.jpg

shot000593ig.jpg

Nakraq ostavat samo archera i poslednoto TH na BootCrew i TH-to ownva estetveno:)

shot000622yz.jpg

shot000649ss.jpg

Estestveno se spori i sas sadiqta nema na4in :D

За момента extreme server-а е пълен трябва да чакам нов :cry .Аре ако чуете нещо кажете.

Acc registration ще се отвори до около 1 седмица, така пише на официалния сайт. Тогава ще пристигнат 2 нови сървъра + нов world server. Четете guards.tt.cx за повече инфо

ami nachi svalete igrata installnete ia i se regnete v plaync.com sus sushtia mail koito ste dali za beta-ta taka misla che vednaga shte poluchite beta account pone pri men taka stana... igrata e iaka no bes party si zaguben:) az sam s bronzova varvi bez nikvi problemi igrata... creatvam clana koito si nameri account i se pochne da igrae da kazva i da gazim:))

Кой казва, че си загубен не виждам голям смисъл в party, делиш експирианса и парите, в което не виждам особен смисъл. Също така да влизаш в клан под 35-50 ниво не виждам никакъв смисъл.

Кой казва, че си загубен не виждам голям смисъл в party, делиш експирианса и парите, в което не виждам особен смисъл. Също така да влизаш в клан под 35-50 ниво не виждам никакъв смисъл.

Аман от специалисти...Бегай да трепеш крави....До довечера да си направил поне 300 Baal run-а!!!

Моята елфида се казва Beruthiel

В момента съм 13-то ниво

Играя в този сървър

Очаквам компания, все още се въртя около селото че съм рехав, но скоро...

За момента extreme server-а е пълен трябва да чакам нов :cry .Аре ако чуете нещо кажете.

Ако играеш на Кастиен мога да ти подаря акаунт с 40 лвл Blade Dancer :)

Ако играеш на Кастиен мога да ти подаря акаунт с 40 лвл Blade Dancer :)

e nqma li da caka6 pove4e we basi :confused ai stiga we sq sled wipe-a stava stra6no ti ba6 sega se otkaza :blink:

Какво е Кастиен?

Edin ot 3-te servera na extreme za C3-tam kadeto cakame po4ti si4ki ot toq forum ;)

http://www.l2extreme.com/

Я дайте повече инфо за тия сервъри че на сайта не можах да намерия.

Кой е най-добрия от тях? Какви им са rate?

Замъците взети ли са? Има ли лаг.. Някви гадни бъгове?

До колкото чета повечето играйте в Кастиен така ли?

п.с. сега чета в форума това Kastien Server(35x) значи ли че рейтовете са 35Х????? :blink:

http://www.l2extreme.com/

Я дайте повече инфо за тия сервъри че на сайта не можах да намерия.

Кой е най-добрия от тях? Какви им са rate?

Замъците взети ли са? Има ли лаг.. Някви гадни бъгове?

До колкото чета повечето играйте в  Кастиен така ли?

п.с. сега чета в форума това Kastien Server(35x) значи ли че рейтовете са 35Х????? :blink:

Rate-a е 35х - ДА...Sieges още няма... Скоро уж ще има. Лаг...рядко... по-често down :P Има разни missing skills, ама общо взето е много яко. Сега почти пооправиха скиловете, скоро ще има и server wipe, така че сега е времето да влизаш и да позагрееш малко преди да рестартират. Има A, B, S grade в магазин, но уж след рестарта S няма да останат. Също така има и quest items for occupation change в магазините.

EDIT: Абе Герги, мани ги тея screenshots, всеки път ми зарежда 2 мин страницата :angry1

Rate-a е 35х - ДА...Sieges още няма... Скоро уж ще има. Лаг...рядко... по-често down :P Има разни missing skills, ама общо взето е много яко. Сега почти пооправиха скиловете, скоро ще има и server wipe, така че сега е времето да влизаш и да позагрееш малко преди да рестартират. Има A, B, S grade в магазин, но уж след рестарта S няма да останат. Също така има и quest items for occupation change в магазините.

EDIT: Абе Герги, мани ги тея screenshots, всеки път ми зарежда 2 мин страницата :angry1

Бухахахаххахахаха заради теб съм ги сложил бавно да ти зарежда :P :D Нека да има да видят хората каде е мелето,макар че почти нищо не се разбира ама няма как ина4е 1 пост 2 страници тряше да е ако бях сложил вички скреенс

А някой да може да направи разлика кой е по добър между тоя сървър и

http://lineage2.gamers-online.org/

там където  се преместиха много хора от гръцкия noobwars?

Някой който е играл и на 2та сървъраС3

ем ние от "нооблагс" се преместихме другаде нз каде са се преместили другите :) Иначе за тоя кадето си дал линк имам херо и щях да цакам ако има работеха поне 1/2 скилс бати :blink: Кажи ми закво да картя 3 месеца да стана 40 лвл като скилс нема да ми работят :confused :confused :bgrin: Extreme колкото и да се оплакваме аз,AssassiN и другите е цвете пред другите боклуци :D Понеже съм играл в бая нещо сървъри мога да го кажа спокойно тва :) И бтв 2 сървъра 35х и 1 7х скоро ще слагат и 4-ти хора МНОГО меко казано....правило се е масово ПвП за 1-я моб ама айде да не навлизам в подробности :)

каде се цъка ся , че не съм барал пц от един месец???

гледам нещо за някав extreme сървър се говори :confused

Бласка се яко Extreme -сума си народ чека да направят Wipe и да се нахварли кат куцо пиле на домат :P :D линкове някоя страница назад тря да има за вапроси налазваш в #l2x-guardians или на форума на клана тука

http://guards.9.forumer.com/index.php?act=home

това е линкът към blog view на форума, за по-добра ориентация. Докато не реша да направя real website. За което трябва да съм прекалено доволен от редовни members в клана които да знаят как се играе тая игрица, а засега все още имаме много хора които се обучават и разучават classes. Трябва да измисля някакъв начин да се ускори тоя процес, понеже lvls се качват доста бързо, а newbies нямат достатъчно време и опит да си разучат героите + не им се чете много много из форуми като гледам...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...