Flameblind Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 wahh, че кои мислите са такива? В клана се познаваме (с едно изключение) и играем заедно почти от началото, не вярвам някой да иска да направи така. От друга страна за новите members предлагам вече наистина да измислим добри условия за приемане и тестване, освен задължителната такса в началото. Ще помисля по това като ми остане малко време... А за това с материалите - че аз дори не знам какви mats има в CWH-a, айде рецептите ще ги прочета в нета, но ако на някой (то май само DesertRaider) му се занимава да отдели 5 мин и да опише горе-долу какво има в CWH за да знаем какво да събираме в повече и какво вече имаме предостатъчно (примерно stem, thread и suede падат в големи количества - имам към 200 от всяко в WH-a и винаги мога да ги пратя в CWH). Не знам и какви рецепти имаме, какво могат да правят dwarf-ите. А идеята кланът да изкупува добри оръжия/брони и да ги заема на членовете е много добра според мен, при все че вече я приложихме няколко пъти вече (в началото бях дал на shorty един chain shield да го ползва временно докато го продам, после пък night даде една броня на unstopable, която той изплати постепенно и така...). Плюсовете на това са че не се налага губене на времето във висене по пазарите и парите се получават веднага (това са плюсове за играча, а за клана - оръжието/бронята се купува на изгодна цена и отново се спестява време). Така че аз съм "за" това предложение. edit: канал в mIRC има вече, казва се #l2.warezru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Samo az li ne moga da vlqza v kanala? V nachaloto nqmashe problem ama sq kato vleza i mi pishe che ne e reg-nat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Само бройката на хората в канала трябва да се увеличи и става супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 wahh, че кои мислите са такива? В клана се познаваме (с едно изключение) и играем заедно почти от началото, не вярвам някой да иска да направи така. От друга страна за новите members предлагам вече наистина да измислим добри условия за приемане и тестване, освен задължителната такса в началото. Ще помисля по това като ми остане малко време... А за това с материалите - че аз дори не знам какви mats има в CWH-a, айде рецептите ще ги прочета в нета, но ако на някой (то май само DesertRaider) му се занимава да отдели 5 мин и да опише горе-долу какво има в CWH за да знаем какво да събираме в повече и какво вече имаме предостатъчно (примерно stem, thread и suede падат в големи количества - имам към 200 от всяко в WH-a и винаги мога да ги пратя в CWH). Не знам и какви рецепти имаме, какво могат да правят dwarf-ите. А идеята кланът да изкупува добри оръжия/брони и да ги заема на членовете е много добра според мен, при все че вече я приложихме няколко пъти вече (в началото бях дал на shorty един chain shield да го ползва временно докато го продам, после пък night даде една броня на unstopable, която той изплати постепенно и така...). Плюсовете на това са че не се налага губене на времето във висене по пазарите и парите се получават веднага (това са плюсове за играча, а за клана - оръжието/бронята се купува на изгодна цена и отново се спестява време). Така че аз съм "за" това предложение. edit: канал в mIRC има вече, казва се #l2.warezru <{POST_SNAPBACK}> Log-нах се от на erick компа и той видя за какво става въпрос-ще са нужни години,за да опиша всичко Утре ще се постарая и ще видим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Samo az li ne moga da vlqza v kanala? V nachaloto nqmashe problem ama sq kato vleza i mi pishe che ne e reg-nat. <{POST_SNAPBACK}> да, в началото имаше малко проблемче (дори аз не знам защо, но както и да е) сега всичко е наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Айде ако някой играе в infinity да качи клиента на вареза ... много ще съм ви благодарен, че ако трябва да го свалям от страницата ще ми отнеме дни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 am nqkoi da ima idei kak se opravq sledniq critical error OS: Windows XP 5.2 (Build: 3790) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1531 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (7041) Assertion failed: GIsEditor || GetSuperClass() || this==UObject::StaticClass() [File:UnClass.cpp] [Line: 855] History: UClass::Bind <- (Class LineageWarriors.AnimNotify_SwimSound10) <- ULinkerLoad::CreateExport <- (AnimNotify_SwimSound10 2763842) <- IndexToObject <- ULinkerLoad<<UObject <- (LinkerLoad Transient.LinkerLoad12 2763842)) <- TArray<< <- TArray<< <- UMeshAnimation::Serialize <- (MeshAnimation LineageWarriors.MFighter_anim) <- LoadObject <- (MeshAnimation LineageWarriors.MFighter_anim 2763842==2763842/75865346 141712 2625697) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class LineageWarrior.MFighter NULL) <- UObject::ProcessEvent <- (GameInfo Entry.GameInfo0, Function Engine.GameInfo.L2NetLogin) <- ULevel::SpawnPlayActor <- UGameEngine::Init <- InitEngine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Дай малко повече инфо - това error на C1 или C2 client е първо и второ слагал ли си някакви texture packs към client-a? Иначе crashes при мен също има, дава различни errors, обикновено става като натоваря много системата (нормално, и все пак...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Пробвай да си увеличиш размера на pagefile-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 am izteglih originalnata ver i zatova sega si4ko e nared Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Коя е по-точно оригиналната версия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Айде ако някой играе в infinity да качи клиента на вареза ... много ще съм ви благодарен, че ако трябва да го свалям от страницата ще ми отнеме дни... <{POST_SNAPBACK}> az 6te go ka4a.vpro4em iskah da go ka4a ot predi sedmica ama samo se razpada vruzkata sus servera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Сигурно има предвид client-а без import-нати textures (на C2 или C3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KROK4O Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 a we kvo stana sus clan-meeting-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Няма да е лошо да направя нова тема:Lineage2-Clan WarezRu или не6то от сорта и там ще мога да update-вам какво имаме в warehouse-a рецептите членовете и т.н. Мисля че идеята е добра чакам подкрепа П.П.Ми кажете кога ще е clan-meeting-a де и къде Само дано всички да успеят да дойдат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ще направиш нова тема и сигурно ще я затворят... Useless. Ако искате ще направя направо нов форум за нас, така и така вече имаме 1 външен човек (pamixxl), сигурно скоро ще имаме и още които не четат този форум... [ Raider recommend-вам горещо приемането на една prophet-ка в клана, 46 lvl и играе наистина добре, много ще е полезна. Ще поговорим за това като се видим в L2/IRC...] Така че форум ще е добре, а и предимството пред IRC-то е че се чете когато имаш възможност, ясно ви е... Ако има някой желаещ за отделен форум - гласуване. Clan meeting бива да уточним този weekend, може би събота вечерта ако няма проблеми. Ще го има на топик в IRC chan-a, поглеждайте от време на време... Там ще се разберем за конкретен час или промяна някаква... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Едва ли събота вечер. Може би след обед или на обяд. За форума съм "за". Link to comment Share on other sites More sharing options...
KROK4O Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 i az su6to sum za.Za men nqma zna4enie koga 6te se suberem samo da go napravim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 я кажете от каде може да се дръпне цлиент за катсун без тоя дето е с текстурите(на вареза), че напоследък мноо зе да се сбъгясва зареди тия текстури Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 ами може от самия сайт на katsu - katsuchronicles.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 я кажете от каде може да се дръпне цлиент за катсун без тоя дето е с текстурите(на вареза), че напоследък мноо зе да се сбъгясва зареди тия текстури <{POST_SNAPBACK}> Някой по-назад беше дал за сървъра на noobwars.Изтегли същия клиент и само замени l2.ini файла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Някой по-назад беше дал за сървъра на noobwars.Изтегли същия клиент и само замени l2.ini файла <{POST_SNAPBACK}> Тояно тоя имам , ама не искам него щото е с променени текстури!!!прекалено често се засира играта с тия текстури... то не че в момента може да се тегли нешо ама... ами може от самия сайт на katsu - katsuchronicles.org не може Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Тояно тоя имам , ама не искам него щото е с променени текстури!!!прекалено често се засира играта с тия текстури...то не че в момента може да се тегли нешо ама... не може <{POST_SNAPBACK}> аз от вече близо месец съм с С3 текстурите (с 3-те фикса), и до сега съм много доволен от тях. някой ако ги иска да прати ПМ да се разберем каде да се видим и да му дам диска ПП живея в тракия/Пловдив ако си донесе и диск ще е просто перфвктно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 аз от вече близо месец съм с С3 текстурите (с 3-те фикса), и до сега съм много доволен от тях. някой ако ги иска да прати ПМ да се разберем каде да се видим и да му дам диска ПП живея в тракия/Пловдив ако си донесе и диск ще е просто перфвктно <{POST_SNAPBACK}> Е добре де, все от някъде трябва да си ги свалил тея текстури.Я ни светни от къде Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Кога ще направим Клан Среща а ? Мисля че е време вече да се видим 1 друг и моля влизаите канала в mIRC #l2.warezru за да се разбрем . Между другото сервер Даун. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.