gergi Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Така хора клана вече е lvl 3 Всички да ме намерят в играта и да ми дадат 200к,а аз да сложа титличка на всеки EDIT:Разгледайте това http://lineage.warcry.com/index.php/conten...2/emblems/logos и ми кажете кое харесвате за емблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Айдее да ни е честит 3ия левел на клана вече и титли си имаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Я да прочетем сега какво се иска за lvl 4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KROK4O Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 yhaa blagodarq na Frozen 4e mi izprati link-a za questa v momenta svalqm ne6to ot site-a ako tova e qesta mnogo go Link to comment Share on other sites More sharing options...
KROK4O Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Woaa toku 6to pro4etoh 4e na 4lvl Clan ni se dava Siege Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 yhaa blagodarq na Frozen 4e mi izprati link-a za questa v momenta svalqm ne6to ot site-a ako tova e qesta mnogo go <{POST_SNAPBACK}> Няма проблем, а между другото ето един fun screenshot от мен Имам и един въпрос-забелязах че в Гиран има Luxury Store където ти искат само кристали C и D grade за направата на оръжие или броня.Само това ли се иска и дали е по на сметка да се направи така оръжие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Samo tova iskat. A puk dali e po na smetka nz shtoto te drugade ne se prodavat mai, taka che nqma kak da sravnish . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronx Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Daite link za clienta i pa4a 4e ne mi se baxti iz teya 20 stranici da preglejdam vsi4ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Daite link za clienta i pa4a 4e ne mi se baxti iz teya 20 stranici da preglejdam vsi4ko <{POST_SNAPBACK}> Прочети това: Малко по нагоре имаше пост за друг сървър. Та пробвах го и се оказа много як името му е Katsu и настройките са му Exp: 6x SP: 8x Item Drops: 8x Adena Drops: 5x и наистина няма лаг ,е има ама е много малко. Не е като на NW последния път изгубих 20к адена. Пък и в NW след 18:00 часа е много трудно да се играе (лаг). Тук съм качил ини файла с настройките за сървъра (подменяте /system/l2.ini с този от архива). С втория файл (npcname_e.txt) ще ви показва левелите на чудовищата.Регистрация за Katsu <{POST_SNAPBACK}> whisper в играта "DesertRaider(да не забравиш кавичките пред името за whisper-a ) P.S.Това е за katsu,а за bg servera nz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KROK4O Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Няма проблем, а между другото ето един fun screenshot от мен Имам и един въпрос-забелязах че в Гиран има Luxury Store където ти искат само кристали C и D grade за направата на оръжие или броня.Само това ли се иска и дали е по на сметка да се направи така оръжие? <{POST_SNAPBACK}> Ne e na smetka da si zima6 items za crystals . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Абсолютно, поне блънтс и шийлдовете илизат с по 50-100к пари отгоре!! Не разбирам що за далавера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 http://lineage2.gamers-online.org/news.php Това е Infiniti, българският сървър. Малко е лагав обаче, да знаеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Има ли тук някой който е имал герой Орк Файтър че имам нужда от помощ.Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
KROK4O Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Има ли тук някой който е имал герой Орк Файтър че имам нужда от помощ.Благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> Joy-Stick moje da ti pomogne vuv igrate nick-a mu e Unstopable Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Има ли тук някой който е имал герой Орк Файтър че имам нужда от помощ.Благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> Ако е свързано с някой от куестовете за ре-клас виж ей тук! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Намерих един доста по полезен сайт от тия поне за мен има по добро инфо за куеста ми за разлика от lineage.warcry.com в този сайт си намерих куеста l2vault.ign.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Ave server4eto da ne e otnovo precakano Spored men tva deto go pravqt Katsu da spirat servera ot vreme na vreme prezs weekend-a e malko tapi4ko. Pove4eto hora imat vazmojnost da igraqt imenno prez tezi dni, kakto samiq az EDIT:Ve4e ba4k, spokoino mojete da vlizate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 някой може ли да ми поясни за какво се ползват простите матеряли дето падат като биеш нещо(пр:анимал скин , болд и т.н) щото вече съм 40лв и ме е срам да не знам??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 За направата на други материали, за предмети - оръжия, брони и т.н. Като почти всичко се изработва от крафтъри(джуджета) или НПЦ-та, които иска и заплащане за услугата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Az vikam da reshim kvo da pravim s materialite shtoto vseki den ostavqm za 30-40k raboti vav sklada, a ako gi prodavah veche shtqh da zabogateq . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 това ще го решат джуджетата май, от тях зависи wihihih Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurNedSouL Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Значи, аз доста мислих по въпроса за материалите. Макар да съм dwarf, не мога да правя предмети, способностите на моят герой са по-скоро в събирането на материали, и като tank-файтър. Аз предлагам следното нещо, което смятам за справедливо и добро за клана! Изработката на всеки предмет изисква така наречените key matherials и рецепта, те са рядки и скъпи. Предлагам някъде да качим списък с рецептите на клана. Ако някой от клана желае да му бъде изработен определен предмет за който имаме рецепта, трябва да събере материлите и ShortBeard ще му го крафт-не безплатно. Ако такива не са събрани вече в клан warehouse (говоря най-вече за key-maths, като short spear edge и други остриета за оръжия, глави за чукове и т.н.), а не за пълнежа (A. skin, threads, stems, etc.), от който неминуемо вече имаме запас... Сега тук идва и проблема от това, че сме нов клан и все още нямаме имущество и пари, по-принцип клана дава екипировка на членовете си за да левел-ват по-бързо, на нас поне за сега ще ни е по трудно, но ако сме заедно ще успеем. Другото важно нещо е за всеки клас има топ грейд оръжие и брони от определен грейд (NG D C B A S), такива трябва да имаме и ние във clan werehouse, за това предлагам това: ако някой притежава такова оръжие и/или броня, клана ще го изкупи на изгодна цена, като всеки член на клана ще даде процент от парите в зависимост от това колко хора в момента е клана (ако сме 15 делим цената на 15). От тук нататък всеки герой от клана който има нужда и е правилният клас ще може да ползва оръжието по преценка на DesertRaideR, който е клан лидер, след това обаче съответният човек е длъжен да върне екипировката на клана. Тук идва и другото, предлагам от тук нататък да има такса за влизане в клана, която всеки нов член да внесе при постъпването си в WarezRu. Сигурно има и още неща, но това ми хрумва за сега... Кажета какво мислите и да се азберем веднъж завинаги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Таксата засега е 265к. А това с оръжията не вярвам да стане защото някои може да влезне да вземе итемс и да излезне от клана, така че ще му се продават на някаква цена та да може ако наистина направи нещо такова да не сме много назад с парите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Добра идея, но наистина за такива които влизат в клана заради някой итем и после излизат не виждам как да противодействаме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Ако си направим канал в мирката ще бъде много хубаво който има ник на половин година може да го регне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.