Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

skills се взимат от master-ите в human guild-a. В Talking Island, където сигурно още си, гилдията се намира в една къща около онази статуя в центъра на village-a. След lvl 5 имаш няколко skill-a, които можеш да си купиш с наличните SP. Просто отиваш, избираш skill и даваш Learn skill.

Blagodarq mnogo.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Честит рожден ден на нашия приятел Flameblind :) Да е жив и здрав и да внимава днес с :beerchug за да няма :sick Дано да отпразнуваш 18 си рожден ден както не си си и мечтал :excl:

Айде братлета, снощи с ShortBeard направихме и двамата 27 левел, аз му дадох всички събрани материалчета за крафт, снощи срещата в 8 вечерта така и не се състоя, нека обаче да насрочим clan-meeting за да се разберем по накои въпроси, които са важни. Аз мисля че ще е няй добре да е някой почивен ден иначе аз съм на работа всеки ден от 8 до 6 така че... Мислете и кажете във форума защото е важно. Имайте предвид че от 8 до 6 нямам достъп до форума на варез ру !!!

Човече ти стана 27 лвл, аз 26 :) имам да догонвам цял левъл.

Честит роджен ден на Flameblind ;) жив и здрав и щом си стигнал култовата цифра 18 гледай да си прекараш страхотно :punk

Flameblind честит ти рожден ден брато :D Аре всички твои желания са ти мои пожелания :)

Така засега това е клан WarezRu:

1.DesertRaider-40lvl

2.Shadowblind-34lvl

3.NightSorcseress-35lvl

4.DarkRanger-32lvl

5.Ghanima-32lvl

6.HammerOfDooM-27lvl

7.Shortbeard-26lvl

8.Unstopable-25lvl

9.SunShiny-21lvl

10.FLEX-21lv

11.Annie-11lvl

Има място само още за 4-ма :) Значи от тук нататак предлагам да слагате материали в warehouse-a само ако няма dwarf(Short ili hammer),a ako те са в играта директно на тях.Аз ще давам материалите,които са складирани по късно на dwarf-овете :) В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЛАГАЙТЕ SPELLBOOKS В CLAN WAREHOUSE-A!!!!!!ПОЛУЧАВА СЕ БЪГ И ВСИЧКО,КОЕТО Е ВЪТРЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗТЕГЛИ!!!

П.П.Бая нещо вече се побра в clan warehouse-a,така че pm разкарам квото има ватре :)

EDIT:За да се мине на следваща професия трябва да се мине не 1 quest a ЦЕЛИ 3!!!!Сега съм почнал за BladeDancer(DarkGladiator)и има да минавам тия quest-ове с дни! :blink:

huh, намерих малко време за важно изявление:

Искам да благодаря на всички, които ми честитиха рождения ден, без дори да ме познават на живо или да са ме виждали, трябва да знаете, че това е голям жест за мен. Радвам се, че имам уникалната възможност да играя с хора като вас! Мерси!

Sorry че днес няма да ме има, нито утре, нямам нет засега. Ще се видим пак след 2 дена, приятна игра дотогава :)

Честито и от мен Flameblind, много $, жени и всичко най-добро :) И може да ме отшишете от клан листата, защото аз вече не играя след онзи "пладнешки" обир....

Само да попитам: В кой сървър е клана? Да няма кланове във всички сървъри на Л2 :wir ?

Ние сме във сървър Katsu....Ако решиш да се присъединиш прати whisper като си там :)

П.П.Info за сървъра малко по-назад...

Ние сме във сървър Katsu....Ако решиш да се присъединиш прати whisper като си там :)

П.П.Info за сървъра малко по-назад...

Шшша ма извинявате.. пак съм аз :lol:.

Не намерих инфото как да ВЛЕЗА в сървъра изобщо. Свалих онея: " Тук съм качил ини файла с настройките за сървъра (подменяте /system/l2.ini с този от архива). С втория файл (npcname_e.txt) ще ви показва левелите на чудовищата.". Нали слагам ги и пак ми влиза в noobwars, само дето ми го няма героя :(((. HELP HELP

Шшша ма извинявате.. пак съм аз :lol:.

Не намерих инфото как да ВЛЕЗА в сървъра изобщо. Свалих онея: " Тук съм качил ини файла с настройките за сървъра (подменяте /system/l2.ini  с този от архива). С втория файл (npcname_e.txt) ще ви показва левелите на чудовищата.". Нали слагам ги и пак ми влиза в noobwars, само дето ми го няма героя :(((. HELP HELP

Ми то това е Katsu, продължава да си пише, че е NooobWars - но не е ! Влизай вътре ВЕДНАГА ;)

have fun :punk

До всички членове на Clan WarezRu!!!

Има предложение да се направи канал в mIRC, предназначен за всички членове на клана. В него ще имаме директна вразка с всеки член. Ако идеята се подкрепи Flameblind обеща да създаде споменатия канал.

Надявам се, че идеята ще се подкрепи :D

Можете да дадете своя глас за или против тук във форума или направо в играта :P

Освен отговори пращайте и предложения за име.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...