BurNedSouL Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Катсу е он лайн айде вътре!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Хора, кога ще събираме пари за вдигане lvl на клана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Хора, кога ще събираме пари за вдигане lvl на клана? <{POST_SNAPBACK}> Ами аз вече вас чакам След като си взех бронята и меча мога да отделя 65к Така че казвайте кога,защото вече натрупах бая материали-трябва ни клан warehouse-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ми хора аз имам 100к ама още не съм си взел никакви брони а пък ми остава 1 левел до 20 . Ако останат пари (малко ще е трудно но ще се опитам) ще ги дам. А кой ще напише къде е онова за левелите на животните ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Някои моля да ми каже от къде да си взема куеста за смяна на професия ?? От Орк града или от Глуидо ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Май е от хоум тауна т.е. там където те е пуснал в началото. Ако си орк, значи Орк Вилидж. Но не съм 100 % сигурен, просто провери из нета или дори питай NPC-тата от твоите раси, те знаят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bul4o_19 Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ми хора аз имам 100к ама още не съм си взел никакви брони а пък ми остава 1 левел до 20 . Ако останат пари (малко ще е трудно но ще се опитам) ще ги дам. А кой ще напише къде е онова за левелите на животните ??? <{POST_SNAPBACK}> npcname-e taka se kazva ima go v data.bg svalq6 i kopira6 v system papkata na igrata pri men pone se polu4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bul4o_19 Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 sry no zabravih da kaja trqbva i da go prezapi6e6 faila Abe mejdu drugoto ima li nqkoi koito bie nad giran li nad death pass ako ima neka da se obadi da napravim party za feteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 а nick-a случайно да си оставиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Искам да питам ако има някой дето играе в нообуорс ,дали може да даде на заем 10 000 адена Просто сега много ми трябват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Argh...аз няма смилъл да играя повече.Някъм тъпанар с ник Tamper ме прецака тотално.Както си продавах лък, тоя пич взе че го купи ама на мен не ми даде никакви пари Прочетох след това във форума на katsu и се оказа че това е някакъв бъг в trading system-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Argh...аз няма смилъл да играя повече.Някъм тъпанар с ник Tamper ме прецака тотално.Както си продавах лък, тоя пич взе че го купи ама на мен не ми даде никакви пари Прочетох след това във форума на katsu и се оказа че това е някакъв бъг в trading system-а <{POST_SNAPBACK}> Споко ще ти намерим лък няма се плашиш Мноо лошо ама все ще измислим нещо Ако тря всички ще съберем кинти и ще ти дадем...Което ми напомня,че очаквам в неделя от всеки по 65к... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Не, няма за какво да си забавяте развитието.А пък и дори да си купя същия лък няма как да събера пари след това за по-хубав, защото гадовете като станат нисък левел просто престават да пускат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ае човек, не се отказвай, нужен си ни Никого не забавяш, наистина ще съберем парите, аз имам един Plate Shield който вече не ми трябва, ще го продам, и другите ще дадат по малко и ще съберем за хубав лък, нали затова сме екип, клан И радвам се че си сменил подписа с това за клана, ако някой друг също иска мога да направя няколко различни images с логото на клана Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Хора ако намерите армор ботуши ръкавици панталони моля не ги продаваите а ми ги даите защото бия ГОЛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ako tova te uspokiqva az dneska se precakah i zagubih 180k. Predpolagam sa dosta po-malko ot cenata na laka ti. No pri polojenie 4e sega sam na 0 a mi trqbvat mnoogooo pari ti vlizam v polojenieto. Ave ne se otkazvai vinagi ima re6enie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 За съжаление имам проблем с RAM паметта и немога да играя играта Иначе можех да помогна хем с пари, хем с каквото и да е било нужно за клана ... Впрочем , @Flameblind, това предложение важили още , за правене на images ? Защото искам да те помоля да ми направиш 2-нки , едното за LineAge , другото за Bulfleet Все пак и там и тук съм в WAREZ.RU P.S. : Пиши ми ЛС , за да ти обясня и разберем EDIT : Нямаш грижи (за images) , но за нещастие, не мога да си направя Screenshots (поне за сега), а имам ли възможност - веднага... За другото , ще ти пиша ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 @TITAN40 ще направя утре няколко signatures за L2, имам доста images и wallpapers, но за Bulfleet ako искаш - ще трябва да ми дадеш image. Ако всеки си направи по един screenshot на героя ще направя personal signature като на най-добрите кланове в Katsu и NW (разгледайте форумите ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bul4o_19 Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 а nick-a случайно да си оставиш <{POST_SNAPBACK}> imah predvid da pi6e6 v temata no kakto i da e geroqt mi se kazva mima i e dark wizard 37lvl ne me tursi v pikovite 4asove ( 6-10 ve4erta) za6toto dosta lagva ili pone na men mi lagva 4akam PM P.S. A mejdu drugoto az sam noobwars mai trqbva6e s tova da zapo4na Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Е, ние играем в Katsu обаче... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 minavam na chronicles 2 i iskam nqkoi ako znae da mi kaje stranicata na BARTZ servera nemoga da q namerq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Искам да помоля някой който е близо до Флоран да дойде да ми помогне за куеста за 20 левел че има агресивни животни 25+ и ми трябва някои да ме пази . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Не найстина няма смисъл, все пак благодаря за инициативата, нос скоро няма да мога да играя много Може би ще поиграя C2 по-нататък, но не се знае....Беше ми приятно да играя с всички Gl&HF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ne si otivai ne napuskai clana samo zaradi 180k vse shte ti namerim neshto i az bqh gol no namerih pari i sega gi maja nedei tolkoz lesno se otkazvai !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurNedSouL Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Айдеее, Катсуто пак падна. Надявам се поне днес да оравят проблема бързо... Иначе снощи към 2 успешно си приключих Куеста за Райдър, така че вече си имаме 22 левел райдърче в играта... Айде ще се видим он-лайн по-късно. Абе какво става? Вече 2 часа не мога да се логна... И вие ли сте така или да звънкам на фирмата която ми доставя интернет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.