ToKKo Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Айде бе народееееее.. тоя дуорф не маже сам вече П.С. Нещо и сървъра дропна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Айде бе народееееее.. тоя дуорф не маже сам вече <{POST_SNAPBACK}> Това дали не беше "не може сам вече"... Ако е така - казвай час и ще пишем кой от клана може да дойде за party. Besides, аз му гледах skill-овете на dwarf, че какво му е? Има си там разни fighting skills, играе с polearms и blunt, следователно има и Stun... Наистина някой път ще пробвам да видя защо казват всички, че dwarf-ът бил труден (може би ще стане на C2 това...) Уговорката остава - пишеш час и ще гледам да влезна да помогна, ако не аз надявам се някой друг Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Мерси много за помощта за уръжието. Убивайте DarkChild защото 3 пъти се опита да ме убие !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Някой може ли да качи тези фаилове, които са необходими за игра в Katsu, защото свалям няколко от самият сайт, но има някакви лимити...и първата стъпка не мога да е направя...т.е немога да свалям всичко.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Някой може ли да качи тези фаилове, които са необходими за игра в Katsu, защото свалям няколко от самият сайт, но има някакви лимити...и първата стъпка не мога да е направя...т.е немога да свалям всичко.. <{POST_SNAPBACK}> Трябва ти само това зипче от 8кб...Разархивираш и заместваш същия файл в /sistem в папката на игарата и това е Katsu.zip A ako говориш за самата игра от тук я сваляш Lineage 2 Друго засега не ти тря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Мерси много за помощта за уръжието. Убивайте DarkChild защото 3 пъти се опита да ме убие !!! <{POST_SNAPBACK}> wahahahha ако го намериш в играта и сме поне 3-4 от клана вътре, непременно ни съобщи, ще се съберем и ще го дематериализираме тоя нещастник Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Много зле стана днес защото си разрязах пръста и ще ми е много трудно да играя . Лошото е че може да ми се забави развитието на героя но се надявам да играя пълноценно Айде може да се видим вътре . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Трябва ти само това зипче от 8кб...Разархивираш и заместваш същия файл в /sistem в папката на игарата и това е Katsu.zip A ako говориш за самата игра от тук я сваляш Lineage 2 Друго засега не ти тря... <{POST_SNAPBACK}> Само акаунт ти трябва Нищо др цък тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 защо като заменя Л2-то и като влезна в играта пак ми е стария сървър noobiewar??? само не ми казвайте че тряя да си тегля клиента пак 24 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Само ти показва че е Noobwars всъщност е Katsu ако си направил всичко като хората.Може да видиш това като влезнеш да играеш в прозорчето долу в ляво в началото със сини букви ти пише Katsu незнам си кво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 да, игнорирай факта че пише Noobwars Server и т.н., просто файлът, който трябва да изтеглиш, за да ти показва Katsu server, е unavailable в сайта на Katsu засега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_fen Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Zna4i az si napravih 2 akaunta ot 2 razli4ni saita i vse ne stava ?!? Ne moga da razbera kav e toq kod ''SSN'' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Zna4i az si napravih 2 akaunta ot 2 razli4ni saita i vse ne stava ?!? Ne moga da razbera kav e toq kod ''SSN'' ? <{POST_SNAPBACK}> Код SSN? Я дай малко повече подробности, къде ти го дава това нещо за такъв код? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 SSN = Social Security Number нали като се регнеш в нуубуорс ти дава такъв номер, или поне на мен ми даде. Объркал си рег сайта ако разбира се желаеш да играеш с нас в Катсу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 хм... Аз като се регвах и в NW и в Katsu си пишех pass/username/e-mail и всичко готово, нямаш проблеми. chelsea_fan ако си направил всичко както пише в един от предишните post-ове и имаш точния client/l2.ini то пиши тук pass и username и ще ти регнем акаунт в Katsu, не е проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 А искам да попитам имали още места в клана... аз съм желаещ , но досега не срещанх никой с варез клан Каде пукате??? Усетих че само името на сървара си е същото , от факта че като влезна героите ми ги нямаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 А искам да попитам имали още места в клана...аз съм желаещ , но досега не срещанх никой с варез клан Каде пукате??? Усетих че само името на сървара си е същото , от факта че като влезна героите ми ги нямаше <{POST_SNAPBACK}> Мисля,че в поне в 2-3 поста по горе писах,който сика да влезе в клана да прати pm или whisper в играта Иначе повечето се въртим около Dion и Gludio... "DesertRaider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 а как се пише пм в играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Опа пичове да не би сървъра да е паднал защото на мен ми показва някъф систем еррор ?? Рм се пише така "иметоначовека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Да сървъра падна Аве да не мислите,че слагам "DesertRaider в син цвят от скука?!? Другия път ще го напиша с огромни букви дано някой обърне внимание.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Ще намина , като е онлиайн сървъра... По-лесно е да проверчвам сайта от колкото да влизам в играта Издивявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 То на мен дори сайта не ми отваря!? Колко време горе-долу трае това "прекъсване" на играта?? ...ами....то и на мен ми се искаше да съм в клана..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 То на мен дори сайта не ми отваря!? Колко време горе-долу трае това "прекъсване" на играта?? ...ами....то и на мен ми се искаше да съм в клана..... <{POST_SNAPBACK}> Логично... след като сървъра е паднал няма как да го отвориш... Явно проблема им е серйозен , защото вече доста дълго трае това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 ай пак server down... Добре че имам и C2 Ако не се опрай до края на деня пишете тук някъф час да се видим да пием по бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Къдет се преселим - там се окендзват работите radioactive, man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.