Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
Айде бе народееееее.. тоя дуорф не маже сам вече :)

Това дали не беше "не може сам вече"... Ако е така - казвай час и ще пишем кой от клана може да дойде за party. Besides, аз му гледах skill-овете на dwarf, че какво му е? :confused Има си там разни fighting skills, играе с polearms и blunt, следователно има и Stun... Наистина някой път ще пробвам да видя защо казват всички, че dwarf-ът бил труден (може би ще стане на C2 това...) Уговорката остава - пишеш час и ще гледам да влезна да помогна, ако не аз надявам се някой друг ;)

Някой може ли да качи тези фаилове, които са необходими за игра в Katsu, защото свалям няколко от самият сайт, но има някакви лимити...и първата стъпка не мога да е направя...т.е немога да свалям всичко..

Някой може ли да качи тези фаилове, които са необходими за игра в Katsu, защото свалям няколко от самият сайт, но има някакви лимити...и първата стъпка не мога да е направя...т.е немога да свалям всичко..

Трябва ти само това зипче от 8кб...Разархивираш и заместваш същия файл в /sistem в папката на игарата и това е ;)

Katsu.zip

A ako говориш за самата игра от тук я сваляш

Lineage 2

Друго засега не ти тря... :)

Мерси много за помощта за уръжието. Убивайте DarkChild защото 3 пъти се опита да ме убие !!!

wahahahha ако го намериш в играта и сме поне 3-4 от клана вътре, непременно ни съобщи, ще се съберем и ще го дематериализираме тоя нещастник :sayjin

Много зле стана днес защото си разрязах пръста и ще ми е много трудно да играя :cry . Лошото е че може да ми се забави развитието на героя :angry1 но се надявам да играя пълноценно :) Айде може да се видим вътре .

Трябва ти само това зипче от 8кб...Разархивираш и заместваш същия файл в /sistem в папката на игарата и това е ;)

Katsu.zip

A ako говориш за самата игра от тук я сваляш

Lineage 2

Друго засега не ти тря... :)

Само акаунт ти трябва :D

Нищо др

цък тука

защо като заменя Л2-то и като влезна в играта пак ми е стария сървър noobiewar???

само не ми казвайте че тряя да си тегля клиента пак 24 часа :angry1

Само ти показва че е Noobwars всъщност е Katsu ако си направил всичко като хората.Може да видиш това като влезнеш да играеш в прозорчето долу в ляво в началото със сини букви ти пише Katsu незнам си кво

да, игнорирай факта че пише Noobwars Server и т.н., просто файлът, който трябва да изтеглиш, за да ти показва Katsu server, е unavailable в сайта на Katsu засега.

SSN = Social Security Number ;) нали като се регнеш в нуубуорс ти дава такъв номер, или поне на мен ми даде. Объркал си рег сайта :) ако разбира се желаеш да играеш с нас в Катсу.

хм... Аз като се регвах и в NW и в Katsu си пишех pass/username/e-mail и всичко готово, нямаш проблеми. chelsea_fan ако си направил всичко както пише в един от предишните post-ове и имаш точния client/l2.ini то пиши тук pass и username и ще ти регнем акаунт в Katsu, не е проблем B)

А искам да попитам имали още места в клана...

аз съм желаещ , но досега не срещанх никой с варез клан :confused

Каде пукате???

Усетих че само името на сървара си е същото , от факта че като влезна героите ми ги нямаше :D

А искам да попитам имали още места в клана...

аз съм желаещ , но досега не срещанх никой с варез клан :confused

Каде пукате???

Усетих че само името на сървара си е същото , от факта че като влезна героите ми ги нямаше :D

Мисля,че в поне в 2-3 поста по горе писах,който сика да влезе в клана да прати pm или whisper в играта ;) :) Иначе повечето се въртим около Dion и Gludio...

"DesertRaider

Да сървъра падна :( Аве да не мислите,че слагам "DesertRaider в син цвят от скука?!? :confused Другия път ще го напиша с огромни букви дано някой обърне внимание.... :)

:huh: То на мен дори сайта не ми отваря!? :confused Колко време горе-долу трае това "прекъсване" на играта?? ...ами....то и на мен ми се искаше да съм в клана..... :bgrin:

:huh: То на мен дори сайта не ми отваря!? :confused Колко време горе-долу трае това "прекъсване" на играта?? ...ами....то и на мен ми се искаше да съм в клана.....  :bgrin:

Логично... след като сървъра е паднал няма как да го отвориш...

Явно проблема им е серйозен , защото вече доста дълго трае това

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...