joy-stick Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 mersi mnogo mnogo sum dovolen dnes shte si drupna igrata i utre moje da se vidim iz nqkoe boino pole (ako ne ste stanali super BIG lvls ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 хм, доста хора станахме... За клана:1) Вече се видях и с MoonRaider от играта, той също иска да участва, а сигурно ще има и още.. Предлагам един човек (който е най-редовен) да направи клан с общоприето име, после този човек да се срещне с желаещите да участват и voila - ей ти го клана Остават обаче два въпроса: 2) Кой ще направи клана? Кой смята, че е най-редовен ? Аз лично играя само по половин ден, за вас не знам. Айде по няколко post-a да се уточним за това. 3) Име на клана? Предлагам както може би вече казах "warez.ru" или нещо такова, това ни обединява after all. Pls пишете и за това и да играем вече заедно най-накрая <{POST_SNAPBACK}> така. значи с името на клана да е warez.ru съм съгласен, а за редовността по принцип цакам много но последния ден не съм цъкал. Според мен най-добре ще е MoonRaider да направи клана( той може би цъка най-много на ден, поне до колкото съм го засичал ),ако е съгласен ( евентуално днес в даскало ще го вида ). Ghanima, Elf 19lvl (бъдещ oracle) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Дам, той ми каза за теб Ако и другите са съгласни с името на клана - нека MoonRaider да го направи, ако няма нищо против, после да пише тук кога е online, влизаме другите и join-ваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurNedSouL Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Ок и аз съм съгласен, но всички да сме наясно с едно, за да има смисъл от клан, трябва да работим заедно. Кланът може да е силен само ако хората в него осъзнават важноста на това да правят неща за клана, освен за себе си. Доскоро бях в един клан, в който всеки играеше за себе си и за това се разпадна... Ако искаме да направим силен клан трябва да сме заедно. csteffanov Katq lvl 23 dark mage Sry4ko lvl 15 dwarf - още не съм решил дали ще е Artisan или Rider но един клан на всяка цена трябва да има и двата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Ами добре съгласен съм да направя клана,само че някой тук наясно ли е за правилата,левела на клана,куестовете за клан и т.н. защото аз въобще не вдявам там Иначе съм online винаги след 13:00 като обикновенно избягвам големия лаг към 8 Иначе сутрин рядко влизам-даскало все пак П.П.А какво ще кажете за pic-a на клана Гледам че всеки клан се размотава с няквъв pic Въпреки,че има време докато клана стане lvl3 за pic.... П.П.П. Ако някой е вътре в играта да прати 1 pm или направо pm във foruma,за да знам колко човека сме Засега сме: MoonRaider-Gergi Ghanima-Erick_johnson Flameblind-Flameblind lil_stenly-LagMan Hellb0y Fr0zen-Christine BurNedSoul-??? ToKKo-Elpharan stefan_t_st-Maestoso който не си вижда името pm,за да го дабавя Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Съжалявам, че пак започвам с глупавите въпроси, но сайта : http://www.l2.noobwars.gr не ми го отваря и не мога да се регна Регнах се в другия сайт : http://212.251.31.9/ , но пък там не ми дава да си влизам с акаунта в играта Сега свалям още един *.rar файл на който пак е играта и се надявам да стане, но някой имали нещо на ум - защо не мога с тази версия ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Засега сме:MoonRaider-Gergi Ghanima-Erick_johnson Flameblind-Flameblind lil_stenly-LagMan Hellb0y <{POST_SNAPBACK}> Добавяш още: Christine - Fr0zen героя с който играе BurNedSoul (предполагам не играе и с двата, знам ли, аз лично съм го виждал със Sry4ko ) героя с който играе ToKKo (ако той желае да участва в клана естествено, нека посочи nick от играта) Maestoso - stefan_t_st (предполагам че и той ще иска, дано е дошъл вече на континента) Всички останали желаещи са повече от добре дошли, right ? За avatar на клана е още раничко да мислим, нека първо го направим все пак @BurNedSoul да, прав си, ще трябва да играем заедно, но то нали това и искаме в случая де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Вие клана направихте ли го вече Баси...аз пък не можах да се изкажа.За името не съм съгласен само заради това .ru отзад.Не че нещо, ама ще ни помислят за руснаци.Друго-лидера трябва да е доста отговорен човек, защото именно той трябва да адва нови членове, а също и той трябва да дига lvl-а на клана, което коства собствените му SP и пари! EDIT:В играта съм, идвайте да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Такам клана е създаден името е WarezRu(няма как да се слагат точки и други хави....).В момента съм около Gludio така че pm,за да ви присъединя За да вдигнем lvl на клана ще трябва да съберем към 30 000SP(тези ще се наложи аз да ги събирам) и 650к адена....Тук вече очаквам малко помощ Тва е за lvl1...за lvl 2 няма да говоря защото е стра6но....А за lvl 3 ще трява всички да трагнем към Dragon Valley и да видим сметката на баш боса там....Обаче затова има много време П.П.Ако някой все още незнае как се pm "MoonRaider П.П.Fr0Zen Верно аз ще давам SP-тата си обаче очаквам все пак малко помощ за парите Малко трудно ще ми е събера към 2 милиона за 2lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 П.П.Fr0Zen Верно аз ще давам SP-тата си обаче очаквам все пак малко помощ за парите Малко трудно ще ми е събера към 2 милиона за 2lvl <{POST_SNAPBACK}> Няма съмнение, че ще помагаме всички По-нататък се очаква определена вноска от всеки член в Clan Warehouse-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Мдам, на пичилифшити - чиститу wahahahh На тези, които още не са "пичилифши" - БЪДИ МЪЖ, ЗАПИШИ СЕ В АРМИЯТА! (а.К.а клан warezRu) Сега сериозно. За името - warezRu не вярвам да ни помислят за руснаци, по простата причина че такива не играят в този сървър (или поне аз не съм видял - всичко е само поляци, българи и гърци). Както май за трети път казвам - това е което ни обединява, няма толкова значение дали е Ru или BG, поне за мен... За парите естествено че ще помагаме, а и не мисли че е толкова много, надявам се в клана да сме поне 10 човека, а така лесно ще ги съберем за 2-3 дена. За SP вече не знам... А онзи Proof of Blood който го иска за lvl 3 - виждал съм да го продават, може и да го купим, макар че бих предпочел да си го извоюваме За лидера - предполагам може и да се сменя, но тр да прочета из нета някъде... Айде сега ако успеем да убедим admins на форума да ни отделят и отделна секцийка както на Bulfleet... (мечтииии... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Повечето може да са разбрали че ще ставам оракул (остана ми 1 левел), та ако някои умре докато аз сам около него да ме изчака да го съживя. Пък по нататака ще вдигна и магия да не губи 10% ехр. а само 5% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Аз съм в играта... Героя ми е от снощи , ама напредвам За сега не мисля да се включвам в клана , защото съм прекалено слаб за вас(още) See u in the game Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Аз съм в играта...Героя ми е от снощи , ама напредвам За сега не мисля да се включвам в клана , защото съм прекалено слаб за вас(още) See u in the game <{POST_SNAPBACK}> Do kolkoto razbrah samo 3-4 sa nad 20lvl drugite sme o6te mi6ki, no s uporitost 6te stanem silni vsi4ki. A otnosno tova dali iska6 da vliza6 vinagi e po-dobre da si pomaga6 s nqkogo. Vinagi 6te moje6 da poiska6 za pomo6t, a i ti 6te pomaga6. Abe izob6to 6te se razvivame zaedno, 6te bade mnogo po-interesno Pone tova e moeto mnenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Do kolkoto razbrah samo 3-4 sa nad 20lvl drugite sme o6te mi6ki, no s uporitost 6te stanem silni vsi4ki. A otnosno tova dali iska6 da vliza6 vinagi e po-dobre da si pomaga6 s nqkogo. Vinagi 6te moje6 da poiska6 za pomo6t, a i ti 6te pomaga6. Abe izob6to 6te se razvivame zaedno, 6te bade mnogo po-interesno Pone tova e moeto mnenie. <{POST_SNAPBACK}> по интересно ще е, пак ако стигнем и до обсада на замък, тогава пак ще се размажем. П.П. тази вечер до към 2:00 ще съм онлине Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Aide po4vam da cakam. Ob6to vzeto do kraq na denq sam online. Nicka mi Maestoso. Skoro stavam 18 lvl a dobera li se do 19lvl napuskam ostrova. Dano stane tova do kraq na denq. Nadqvam se 4e 6te se nameri nqkoi koito da mi help-ne za quest-a za wizzard ako imam nujda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Може ли някой да ми каже как е по добре с меч или с Dagger а и stefan_t_st чекай ида аз съм 15-ти левел обаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Aide po4vam da cakam. Ob6to vzeto do kraq na denq sam online. Nicka mi Maestoso. Skoro stavam 18 lvl a dobera li se do 19lvl napuskam ostrova. Dano stane tova do kraq na denq. Nadqvam se 4e 6te se nameri nqkoi koito da mi help-ne za quest-a za wizzard ako imam nujda. <{POST_SNAPBACK}> Героинята ми се казва Ghanima. Драсни като си вземеш куеста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Може ли някой да ми каже как е по добре с меч или с Dagger а и stefan_t_st чекай ида аз съм 15-ти левел обаче <{POST_SNAPBACK}> Зависи ква професия ще си Ако си DE и ще ставаш Assassin то тогава с dagger е по-добре ) А иначе си играй с меч-нанася повече щети, обаче е малко по-бавен от dagger-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Зависи ква професия ще си Ако си DE и ще ставаш Assassin то тогава с dagger е по-добре А иначе си играй с меч-нанася повече щети, обаче е малко по-бавен от dagger-а. <{POST_SNAPBACK}> да, също и зависи от собствения ти стил на игра - бързо но по-малко dmg или средна скорост, средно dmg. Доколкото знам (а и доколкото видях от една fighter-ka в Elven Ruins) dagger-ите са идеални за ниските класове заради skill-a с който се използват - Mortal Blow. Казват че нанася 75% повече dmg ако атакуваш отзад, 50% отстрани и 25% frontal. Но знам ли, не съм играл с такъв стил досега... P.S.: Sieges ух малиииии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Ми аз съм на Dagger ама нещо не ме кефи нали не е късно да мина на мечове Power Atack май беше ми е на 6-ти левел веднага мога да го кача още Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Така ние хубаво направихме клана обаче нещо много тъпо става с invate-a... Само 1 човек успя да влезе и след това на всички,които инвейтнах им дава,че са в друг клан или не6то такова...Това би трябвало да го дава ако героя е напуснал клан в близките 5 дена.До тук добре,само че има хора които въобще не са стъпвали в клан и немогат да влязат!!! Сега в клана сме само аз и Erick....Някой ако има идея какво може да е причината да казва...Не съм dismissval никой така че и това не е...Чакам рестарт на сървъра дано се оправи Има и друга възможност да може да се приема само 1 човек на ден в клан,но не ми се вярва много много... П.П.Лимита в клана за този lvl е 10 човека,а ако вдигнем lvl-a до 1-ви вече е 15 човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 O6te malko i 6te hodq na kontinenta! URA No takmo se zahvanah da igraq i sq me izhvarli ot servera kato se ma4a da join mi dava 9999 ping na servera i mi kazva da opitam otnovo po kasno. Vazmojno li e da sam bannat, makar 4e ne znam za6to da e taka, ili ne6to vremenno e bagnalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 O6te malko i 6te hodq na kontinenta! URA No takmo se zahvanah da igraq i sq me izhvarli ot servera kato se ma4a da join mi dava 9999 ping na servera i mi kazva da opitam otnovo po kasno. Vazmojno li e da sam bannat, makar 4e ne znam za6to da e taka, ili ne6to vremenno e bagnalo <{POST_SNAPBACK}> сървара не работи в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Stefan_t_st къде ходиш да биеш за EXP че ми трябва да кача левел е стига да мога да ги бия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.