BurnRus Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 имам нов проблем влизам в играта пиша си паролата появявасе някъв прозорец давам ок и се появява прозореца със сърварите и прас трети с надпис че сървара не ме приема давам ок и ме исхвърля от играта някви идеи че моите свършиха. забравих да спомена че свалих клиента които Flameblind ми показа и сега съм с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 1) Я пиши точно какво ти казва, какво е самото съобщение? Ако е "Your connection has been disconnected from server bla bla bla... " това днес стана няколко пъти и с мен, макар че предимно по време на игра. 2) Излишно е да питам де, щом ти дава прозореца със сървърите, но нали си се регистрирал в страницата на noobwarz от link-a на ToKKo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 1) Я пиши точно какво ти казва, какво е самото съобщение? Ако е "Your connection has been disconnected from server bla bla bla... " това днес стана няколко пъти и с мен, макар че предимно по време на игра.2) Излишно е да питам де, щом ти дава прозореца със сървърите, но нали си се регистрирал в страницата на noobwarz от link-a на ToKKo ? <{POST_SNAPBACK}> Аз се оправих подкарах е вече самоче на енигма сървара,ncik BURNRUS някои ако ме засече вътре да се обажда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Пиши там как е положението в този сървър? Има ли лаг много, има ли хора, куестове и т.н. като ти остане време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Да бе верно, я ни светни там как е положението? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 И аз съм отскоро в noobwars сървъра Я си кажете имената на геройте да спретнем едно кланче а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 няма много народ няма лаг,куестовете са си наред,за сега сървара ми харесва,нито ме е исхвърлил нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 И аз съм отскоро в noobwars сървъра Я си кажете имената на геройте да спретнем едно кланче а? <{POST_SNAPBACK}> Flameblind, lvl 13 Human Fighter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Flameblind, lvl 13 Human Fighter <{POST_SNAPBACK}> Ок, аз моя герой го кръстих Christine, 19 lvl Female DE Mage Тая вечер съм в игра ако искаш пиши ми на PM в играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 ами и да ти пиша, все още съм на острова и скоро няма да ходя към mainland-a, така че сигурно няма да се видим Но ако имам път нагоре - непременно Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Flameblind, lvl 13 Human Fighter <{POST_SNAPBACK}> Ghanima, 16lvl Elf Mage Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Sq hora kajete kade igraete v NoobWars ili v tozi Enigma servera. Ili pone koi e po-dobar i kade da se join-vam. Blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Sq hora kajete kade igraete v NoobWars ili v tozi Enigma servera. Ili pone koi e po-dobar i kade da se join-vam. Blagodarq predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> Ами noobwars е доста добър, поне според мен (на база 4-5 дена игра) и аз си оставам там засега. Както говорихме и с Fr0zen в играта, добре е ако се съберем повечко хора да си направим един клан и да играем заедно, все пак това е MMO, а тук може да пишем кога да се събираме. Ако има навити за тази идея да пишат по един post и да видим какво може да направим Иначе в сървъра има доста български играчи, отделен форум за тях на страницата на noobwars, но те май са доста напред и сигурно вече си имат клан/аlliance. stefan_t_st ако искаш ела в noobwars и пиши после с какъв герой играеш (ако е human - пиши името и ще играем заедно, аз съм около start point-a на human-ите. Dark Elf e Fr0zen, а ToKKo разбрах че играе с елфка) P.S. към модераторите: pls махнете това "Beta" от заглавието на темата, все пак отдавна не се играе beta-та, а нормална версия на играта (или в случая - много близка до нормалната версия емулация). Иначе подкрепям ToKKo, че не беше много подходящо сливането на двете теми, но пък вие решавате де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Айде изпроси си уорна хихик Казвайте, кога-къде-как и да движим заедно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 A pri razarhiviraneto mi dava 4e nqkav terture file e corrupt. Pusnah igrata i trygna no sled vreme me disconnectna i mi ispisa nqkav error. Dali e ot tozi fail ili se e ne6to bygnalo. Ina4e Flameblind 6tom si v na4aloto na human i az 6te po4na human za da moga da cakm s nqkoi taman 6te ppitam za nqkoi ne6ta kak stavat A ina4e smqtam nicka na heroto mi da e Maestoso PS: Sq kat se opitah se connectna mi izpisva tova: OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1316 MHz with 255MB RAM Video: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (Microsoft Corporation) (5673) General protection fault! History: NConsoleWnd::Tick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop V po-prednite statii vidqh 4e i na drugi e stavalo podobno ne6to no ne razbrah kak to4no se upravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 crash на client-a ми се е случвал само веднъж и то от претоварване на системата, пак беше нещо подобно... Не знам точно как се оправя, но може да пробваш да намалиш графичните настройки, дано го оправи. Другото което е, че в архива от link-a на ToKKo няма нищо нередно, инсталирал съм от там без никакъв проблем. Не би трябвало да ти даде corrupted files при никакви положения, и да, много вероятно е да crash-ва заради това, ако иска да покаже texture, а в архива ти е corrupted. @ToKKo не вярвам да ме warn-ат заради една скромна молба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Аз си търся партниор за сървара на Енигма играя дарк елф,някои ако се джоине да търси BurnRus Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Mi opitah pak da se join i vleznoh ako po natataka savsem ne 6te togava 4ak 6te si svalqm na novo igrata, 6toto to mai pri svalqneto se e corrupnalo ne6to. No za sq varvi i q igraq taka. Az sam human v moment i nick-a mi e Maestoso. Ako nqkoi iska da igraeme da vliza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Ми... така като гледам картата (има я тук) май най-"централно" се пада Gludio Castle Town, викам там да се съберем освен. За human-ите е по-сложна, понеже тряя да събираме по 18 000 за телепорт, но пък не е кой знае кво, до 2 дена ги имам. Dark Elf и Elf са близко, само внимавайте по пътя Така че викам който е навит - 2 дена след този post, 21:00 h среща в Gludio (естествено часът подлежи на промяна). Post да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 яме светни кое е телепорта че нещо не мие ясна много тая игра Абе то бая неща не са ми ясни скиловете например аз играя биткаджия кое да дигам само мечове и щит или лъкове и стрели или може и двете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 яме светни кое е телепорта че нещо не мие ясна много тая игра <{POST_SNAPBACK}> за да се телепортираш някъде трябва да отидеш при Gatekeeper (има в градовете). От там си избираш къде и ако имаш достатъчно парички - честито, молекулярна хипертранзакция в 1 минута Питай ако има друго неясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Да поясня-по-евтионо ще ви излезне с кораб (някъде около 2700 adena).Просто трябва да отидете до Talking Island Harbour, да си купите билет и да почакате кораба докато тръгне А иначе за клан съм съгласен и аз се въртя някъде около Gluido.Ако искате ми пишете в игра-Christine Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Някои знае ли кои куест се испънява когато си 20 левел за да си избереш какъв да продалжиш по нататък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Някои знае ли кои куест се испънява когато си 20 левел за да си избереш какъв да продалжиш по нататък <{POST_SNAPBACK}> Каква раса си и какъв искаш да станеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_fen Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Ot de da q drapna tazi igri4ka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.