Jump to content
BulForum.com

Как ви е uplink-a за bg-то

VooDooMaN

Recommended Posts

Много зле и страниците се лагват стабилно заради това. Пробвах да качвам на лирекс и става с 2к. Страниците от бг лагват. Даунлоада си е стабилен, между 30 и 60, но обратния канал е зле.

Даунлоада си е стабилен, между 30 и 60

Ti na tova stabilno li mu kazvash :) Ti mai si na I+ i az sum na neia, no poniakoga neshto stava s tezi +tarifi, vunshen ima a puk bg i local nikakuv

Ina4e kogato vsi4ko e nared uploada e kolkoto e kazanno, 4e triabva da bude

Не, аз към warez си тествах, всичко си е ок, хваща 30к ъплоуд. Но към бг-то е зора. Даунлоада от там не е 60к, но си е шеред канал - няма проблеми да варира чат пат между 30 и 60 ;) , за ъплинка ми е думата.

4estno kazano ne sum probval da uploadvam v bg saitove, no sum puskal ot men da durpat priateli, koito sa kum razli4ni dostav4ici i tezi koito imat dobri skorosti kum bg peeringa si durpat ot men s 14/15/16 KB/s koeto e suvsem dovolno, sled kato imame 256 kbit/s upload v bg peeringa

moje puk servera na lirex da se e natovaril, probval li si drugade

Ами зле си е .. :) към дата.бг е много зле..да не кажа никакво,както и на повечето места.Единственото място което беше що годе добре беше на warezbg.com ама не знам що не ми го отваря вече

Или е изолиран проблем при вас или просто някой сайт се е лагнал яко - вчера доста време data.bg беше така. Иначе мен ми е чудно как някой е успял да хване фтп-то на дата.бг да работи :)

П.С.: Не са 60, защото върви 10к друг ъплоад :;)

speed.gif

Или от повече време. Причината е, че няма free space на датата :)

А ние вече...

Size Used Free Used%

FTP 329G 329G 0G 100%

Total 6.91T 5.17T 1.74T 74%

Честито да ни е :) Сега остава и да се намери място и по нашето FTP и ще сме 6 плюс :) бтв то майче повечето бг сървърс имат проблеми с мястото напоследък. Techno-link например, като изключим, че не го отваряме, не приемат нови account-и, нищо че на главната им страница пише, че ти дават 1000мб. С другите е същото като изключим арената и find-bg.

По-късно днес или в петък ще има място на фтп-то.

Техно-линк вече като го купиха Аренабг сложиха нови масиви и отново се дават нови акаунти. Очаква се тия дни арената/фтл да заработят макар от арената да не са много приветливи... първо говорят едно, после друго.. нямам думи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...