Guest Rumbata Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Ще се ползва на Радеон 9550. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasonelo Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 6 lv i e tvoe. novo hi4 neispolzvano Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasonelo Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 виж не съм обърнал че иска6 пасивно, моито е активно охлаждане ако иска6 такова ас само сам го взел за картата имах 5200 gfx i установих 4е не е от охлаждането и така ли не го исползвах. жзех го ново 13 лж ако имасх интерес да ти прата и снимки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Румба,мисля че имам оригинално пасивно за 9550.Ще се разровя утре и ще пиша(но след 18ч.) Ако го открия ще е подарък за Великден. ЕДИТ:Намерих го.Като ново е,но ще ти го донеса след празниците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Румба,мисля че имам оригинално пасивно за 9550.Ще се разровя утре и ще пиша(но след 18ч.)Ако го открия ще е подарък за Великден. ОК Нено, мерси! Обичам Великденски подаръци ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!!! виж не съм обърнал че иска6 пасивно, моито е активно охлаждане ако иска6 такова ас само сам го взел за картата имах 5200 gfx i установих 4е не е от охлаждането и така ли не го исползвах. жзех го ново 13 лж ако имасх интерес да ти прата и снимки... Вече се уточнихме с nonsan, темата може да се затваря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.