Botev1912 Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 точно пък това WHQL е пълна простотия и няма никво значение. NVIDIA имаха едни драйвъри 61.77, които не бяха WHQL и са едни от най-стабилните и добри до момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 точно пък това WHQL е пълна простотия и няма никво значение. NVIDIA имаха едни драйвъри 61.77, които не бяха WHQL и са едни от най-стабилните и добри до момента Вероятно за теб са били най-добрите, на други са създавали известни проблеми, но това не означава да се изказваш категорично - 'това е пълна простотия', онова е не знам какво.. Знаем че ForceWare драйверите са бъгави, няма безбъгава програма, включително драйвер, просто на видео-субсистемата се поставят много високи изисквания, от нейните драйвери зависят много неща, и да очакваш липса на бъгове е смешно. WHQL сертификата не гарантира липса на бъгове. Попрочети какво по-точно е WHQL и как се случва така, че някой може да напише на сайта си WHQL certified. И аз съм бил с 61.77. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Трябва ми driver за много стара, предполагам, видеокарта на IBM ThinkPad - Trident Cyberblade-Ai1. Ако някой метне линк ще съм много благодарен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Някой ще ми даде ли линк от където да дръпна последния драйвър за Ati Radeon 9550? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 www.ati.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
nino77 Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 zna4i imam xp profesional sas sarvice pack2 preinstalirah go a video kartata mi e mxmx400 gforce2. ta preinstalirah vsi4ko svalih nai noviq driver ot nvidia.com install i vsi4ko vav porqdak. da ama kato re6ih da baram nastroikite ne6to se omaza i ze da mi provla4va ekrana bavno stavat ne6tata.ta vaprosa mi e moje li toi da se deinstalira?kak i posle dali naistina posledniq driver e nai dobar ili da sloja po star?ne vqrvam da sam se omazal drugade prosto nqkade vav nastroikite na nvidiq mai?help pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 100% ти си омазал нещата като си барал там, където незнаеш. За да си оправиш проблема отиваш в Add/Remove programs даваш деинсталация на драйверите, рестартираш Windows-a и слагаш новите драйвери и след рестарт всичко ще е ОК. Моята видео карта е същата като твоята, с последните драйвери съм и нямам проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenko_Nell Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Проблема е следния:Един приятел си взе безжична мишка и клавиатура, но нещо не му работят.Включва устройството за засичане, мишката светва, но не се мести.Същата работа е и с клавиатурата. Ако може дайте линк за драйвъри за тях. Модела им е TCM. Благодаря предварително. EDIT: Всичко е направено и тръгва Link to comment Share on other sites More sharing options...
merylyn Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Nqkoi moje li da mi kaje sait4e za driveri i ako moje nqkoi da mi dade link s driveri za tozi scener: Black Widow 4830 Pro spe6no do nedelq Link to comment Share on other sites More sharing options...
totoroto Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Здравейте,значи на последък филмите ми нещо засичат.Спират за момент все едно си дал пауза и после пак си тръгват.Предполагам,че трябва да си инсталирам нови драйвари.Знам,че трябва да ги сваля от сайта на ATI,защото картата ми е ATI Radeon 9250,но искам ако някой е така любезен да ми каже какво точно да сваля от там?Защото в раздела за драйварите има доста неща.Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Здравейте,значи на последък филмите ми нещо засичат.Спират за момент все едно си дал пауза и после пак си тръгват.Предполагам,че трябва да си инсталирам нови драйвари.Знам,че трябва да ги сваля от сайта на ATI,защото картата ми е ATI Radeon 9250,но искам ако някой е така любезен да ми каже какво точно да сваля от там?Защото в раздела за драйварите има доста неща.Благодаря предварително! Hydravision! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Здравейте. Попадна ми камера за ПЦ EL-908. Обаче както се предполага немога да си намеря драйвери за нея . ОС е WIN98SE. Някой ако си е купувал такава ще бъда много благодарен ако сподели драйверите с мен Или поне да ми даде линк от каде да си ги сваля.Чичо Гугъл недава много инфо по въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Спешно ми трябват драйвери за TrendNet с RLT chipset. Тъпата ланка под Win98 не ще да захапе и това е Някой ако има градивна идея да казва.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Айде един малоумен въпрос.... Нали на "ati" видео картите, за да инсталираш нови drivers, трябва да изтриеш старите? Не като на "Nvidia"..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Айде един малоумен въпрос....Нали на "ati" видео картите, за да инсталираш нови drivers, трябва да изтриеш старите? Не като на "Nvidia"..? Da,ina4e stava golqma boza ako instalnesh nowite draiveri wyrhu starite Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Ух. От няколко дни се опитвам да си наглася iPod mini-то. Тъй като най-левандулски си захубих диска с драйверите, сега ми се налага да се ровя из нета. И бая се рових. Изнамерих някакви ъпдейтъри, но те не ми вършат работа, по простата причина, че са за използване, чак след като си ръгнал iPod-а. Някъде бях чел, че и с iTunes ставало, ама явно не ми е много ясно как, защото пак не го разпознава. Отделно ми иска и някакъв драйвер за usb mass storage device, което пък хептен не можах да намеря. Вариантите са два - или да обърна къщата с краката нагоре и да си намеря диска (който определено е някъде в къщата), или някой да ми помогне с идея. Много, ама много се надявам на втория вариант Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Трябват ми най новите драйвери за Realtek AC97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Трябват ми най новите драйвери за Realtek AC97 Сайта на производителя не виждам да са го закрили http://nvidia.com/content/drivers/drivers.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Сайта на производителя не виждам да са го закрили http://nvidia.com/content/drivers/drivers.asp Е тука няма за моята звукова карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Е тука няма за моята звукова карта Platform > nForce Driver > nForce Audio Driver > Windows *** > Go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Трябват ми последните които са излезнали за FX5500 или наи добрите за тая карта за ся Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Трябва ми USB driver за VIA KT 600 чипсет.Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен.Дъното ми е ECS Kt 600-A,в сайта на производителя има драйвер,ама не ми тръгва инсталацията му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Трябва ми линк за SP2 за winxp professional П.П. Незнам дали това е темата EDIT:намерих си 10х то Writer4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Трябват ми най новите драйвери за Realtek AC97 http://www.realtek.com.tw/downloads/dlac97...8&Software=True Link to comment Share on other sites More sharing options...
bg_korn2005 Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Zdraveite na Vsichki! za mnogo godini imam edi problem za draiverite v tyrseneto nemoga da gi namerq znachi az sym sys video karta NVIDIA GeForce4 MX 440 AGP8X proverih v saita na nvidia i nemojah da namerq draiveri mnogo vi molq pomognete mi ili nai dobre mi daite direkten link shte sym vi acki blagodaren i iskam iskreno da se izvinq na adminite i moderatorite che ne pisha na kirilica ama mnogo byrzah i zatova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.