tango Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Днес ми дадоха това у-во "ТВ тунер Crypto MPEG-4 TVR USB 2". Реших да го видя как работи,но установих че няма драйвери. Някои знае ли от къде мога да ги изтегля? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 WiFi адаптер DIAMOND 980000N high - power Здравейте купих си този адаптор, в кутията имаше 2 диска 1 ния е драиверите, а другия боотващ диск, за жалост изгубих боотващия диск ако някои го има същия моля да ми ги качи някаде благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 WiFi адаптер DIAMOND 980000N high Този беше с Ralink 3070, нали? Какво имаше на "боотващия" диск, за да знам какво да ти пратя. Имам няколко подобни адаптера и всичките са придружени само с някакъв "Линукс-разбивач" за wifi мрежи - това ли имаш предвид? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Този беше с Ralink 3070, нали? Какво имаше на "боотващия" диск, за да знам какво да ти пратя. Имам няколко подобни адаптера и всичките са придружени само с някакъв "Линукс-разбивач" за wifi мрежи - това ли имаш предвид? Драиверите които имам са http://dox.abv.bg/files/listtree тези, а на мен ми трябва и боотващ диск с която мога да си направя тези инструкции http://dox.abv.bg/files/listtree нещо не мога да я подкарам тази антена и ми казаха тези настроики да направя, но диска го изгубих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 И двата линка (които всъщност са един и същ) не работят ("Несъществуващ файл / папка") и не мога да видя за какви "инструкции" говориш. Реално ти трябват 2 неща - само за да подкараш антената е необходимо драйвер и нищо повече ; другото вече се явява екстра и го ползваш при защитени мрежи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 И двата линка (които всъщност са един и същ) не работят ("Несъществуващ файл / папка") и не мога да видя за какви "инструкции" говориш. Реално ти трябват 2 неща - само за да подкараш антената е необходимо драйвер и нищо повече ; другото вече се явява екстра и го ползваш при защитени мрежи. Да извиняваи устроиството е това http://www.donsoft-bg.com/product.php?id_product=2117 а http://dox.bg/files/dw?a=99eb10a60c са драиверите, а инструкцията която трябва да направя с боотващия диск е това http://dox.bg/files/dw?a=15c14340f3 а именно него изгубих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Аха...то китайците така или иначе слагат или BackTrack, или Beini (на теб ти трябва второто) - ще видя някъде из дисковете на адаптерите, трябва да имам и такъв (ще го кача в Dox-a). П.П. Ако си го купувал от тоя сайт с линка (donsoft), си дал още толкова, че и отгоре на това, колкото всъщност струва, понеже в DX абсолютно същите са на половин или дори 1/3 от цената в българския сайт...ама нищо ново де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Аха...то китайците така или иначе слагат или BackTrack, или Beini (на теб ти трябва второто) - ще видя някъде из дисковете на адаптерите, трябва да имам и такъв (ще го кача в Dox-a). П.П. Ако си го купувал от тоя сайт с линка (donsoft), си дал още толкова, че и отгоре на това, колкото всъщност струва, понеже в DX абсолютно същите са на половин или дори 1/3 от цената в българския сайт...ама нищо ново де... Благодаря ти мн. по принцип аз не го взех за да крада нет от хората които са си заклучели интернетите, но пак ще сам ти мн. благодарен аз намерих : beini-1.2.2.iso Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=9c234bc36a даже е по нова версия, но проблема ми не е това може би в драиверите или пак в самото устроиство защото хващам интернет от братовчеда си които живее до мен почти на макс опитвам се да се свържа, но ми изписва статус дисконект Всъщност еися видях, че драиверите които сам инсталнал са RT2870 а на моя модел е RT3070 търсих из нета, но не можах да нмеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
никос Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 привет колеги имам следният проблем с моето дъно ... модела на дъното е INTEL ATOM D410 направих си преинсталация качих си всички нужни драйвери за дъното но нямам интернет пробвах с няколко драйвери свалени от гугъл но тито един не ми става . ако може някой да ми даде драйвери за ланката на това дъно ще съм му благодарен.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
локофен Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Колеги може ли да ми помогнете и на мен защото съм много зле с тези Драйвъри. Инсталираха ми Уиндоус 7 на стария ми комп Fujitsu Siemens Esprimo 5900 и ми казаха да си изтегля от гугъл драйвърите които ми трябват , но инсталирах доста и не ми тръгва звукът и ми пише , че ми липсват драйвъри . От там инсталирах няколко програми които ги намирали от производителя , но уви пак не става Ако можете помагайте. Сигорен съм , че такива драйвъри има защотот преди години пак съм имал този Уиндоус 7 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Свали си AIDA64. Има trial версия на сайта им. Като я пуснеш от дървото избери Multimedia=>PCI PnP Audio и снимай или препиши всичко, което пише там. След това ще се опитам да ти намеря драйвер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Търся драйвери за тази мрежова карта 3Com 920-sto6 за windows 7 ...Благодаря предварително... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Търся драйвери за тази мрежова карта 3Com 920-sto6 за windows 7 ...Благодаря предварително... Здрасти, тези пробва ли: http://www.orgsoftcom.org/file920-st06.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Имам проблем с отварянето на USB flash памет.След като я вкарам в компютъра,излиза прозорец за инсталиране на драйвери,но при инсталацията дава грешка и флашката не се разпознава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Drajweri za Laptopa SL500 i naj вече за wirelessa за Win7 32 bita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Drajweri za Laptopa SL500 i naj вече за wirelessa за Win7 32 bita На сайта няма ли ги? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 имам DESKTOP маркова машина acer s USB 3.0 , na neq a i usb 2.0 - ,но не ми разпознава устройствата. Как мога да си пусна usb-2.0 С win 7 32-bita съм ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Драйвера за chipset-а ти липсва или USB-тата са изключени от биоса. Провери и кажи, ако проблема е с драйверите дай модела на дъното и ще се опитам да ти намеря драйвери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.