lpfc1990 Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 По принцип и доста зависи към какъв компютър включваш устройството.Моята камера си работеше на старият компютър перфектно, обаче при новият започна да дава сини екрани, та трябваше да сменя драйверите с други, а сега с другите си работи както трябва. Забелязвам, че много хора имат проблеми с камерите... аз съм имал много ядове с няколко куче-марки (или евтини/стари моделчета) и няправо ми взеха тока докато намеря свестен софтуер за тях. Радвам се за теб, че си се оправил някак. Бе на домашното ми пс стана обаче на това на брат ми на който е камерата и се мъча да му помогна нестана .Тамън му оправих повечето неща по компютъра и остана само тая шибана камера и заради нея май ще трябва да му преинсталирам Уиндоуса,че тоя дето му го е преинсталирвал е хал хабер ,по зле от мен и си е пооставил рацете и заради това ми иска като инсталирам софтуера някав СД 2 на Хп-то .Иначе че ги правят през куп за грош си е истина ,защото явно повечето вече ги дават за подарък Link to comment Share on other sites More sharing options...
ky4e Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Здравейте.Днес инсталирах Windows 7 на машината си.Всичко е наред,с изключение на саунд картата-не я засича и не намира драйвъри за нея.Картата е C-media АС 97 .Ще съм ви много благодарен,ако ми помогнете в търсенето на драйвъри! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Здравейте.Днес инсталирах Windows 7 на машината си.Всичко е наред,с изключение на саунд картата-не я засича и не намира драйвъри за нея.Картата е C-media АС 97 .Ще съм ви много благодарен,ако ми помогнете в търсенето на драйвъри! Защо не опиташ да влезнеш в сайта на производителя на дъното,ако ти е вградена както е на повечето съвременни дъна.Тази карта C-media АС 97 беше доста популярна, поне аз така си спомням навремето ,погледни от кой производител е и с какъв чип. Едит:ААААААААА сега се вгледах,че е C-media,мислех си за Реалтек.Виж тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Трябват ми драйвери за AMD Sempron 2800+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Тези се водят и с тях трябва да стане! Линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
folgamma Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 здравейте хора, за дъно "gigabyte ga-8simlp" ми трябва драйвер за ethernet controller.....само той остана в device manager-a и не става с нищо! дъното е с вградено аудио и видео и лан....ако някой има идея, моля да помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Предупреждавам всички потребители на NVidia карти, че новия driver 196.21 при мен под win7 x64 прави проблем и не може да се инсталира, а затри старите. Ако нямате нужда изчакайте и не качвайте на сляпо новия Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Търся драйвери за соунд карта Creative sound blaster live 24-bit SB0410.Искам само да уточня че съм със ХР-32бит сървиз пак 3.Тези от официалния сайт нестават ще съм благодарен ако ми помогнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 http://kxproject.lugosoft.com/down.php тези са много добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
folgamma Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 хора, преинсталирах лаптоп asus f3ke с windows xp, намерих му драйвери в нета, тъй като в асус нямаха в поддръжката....и накрая след инсталиране на всички драйвери ми дава някакъв липсващ USB DEVICE....обаче не знам къв е тоя и не мога да намеря нищо за него.....моля помогнете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrail Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Търся драивари за Acer Aspire 5538 WinXp. В саита на Acer има само за win7 i vista но ас искам да съм с xp.Ще ви бъдя много благодарен ако ми помогнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NACles Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 аз имам следния проблем имам уеб камера на крипто (cme2+series II) супер добре си работи, ама на хр. Минах на 7 и сега не мога да си намеря драйвъри за нея. Ако някой е имал подпбен проблем и е открил решение нека да даде малко акъл. Благодаря за вниманието Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAB Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Не мога да си подкарам саунд-а, хелп АИДА32: Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 Motherboard CPU Type AMD Athlon XP, 1533 MHz (5.75 x 267) 1800+ Motherboard Name ECS KT600-A (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset VIA VT8377 Apollo KT600 System Memory 256 MB (PC2700 DDR SDRAM) BIOS Type Award (08/26/03) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port ECP Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce2 GTS/GeForce2 Pro (Microsoft Corporation) (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce2 GTS Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (92523646) Multimedia Audio Adapter Creative EMU10K1 SB Live! Audio Processor Network Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Така като гледам дъното ти е с realtek карта, съответно пробвай да свалиш тези драйвери: http://www.realtek.com/downloads/downloadsCheck.aspx?Langid=1&PNid=23&PFid=23&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#AC Обаче отдолу пише, че имаш и допълнителна звукова карта soundblaster. Някъде от тука трябва да намериш нужните драйвери: http://www.creative.com/soundblaster/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Нали това ти е дъното? Ако, да... то тогава от там може да си свалиш драйвери. И също може да ги пробваш в случай, че тези от сайта на реалтек не бачкат както трябва! Линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Имам ето тази машина. Всичко работеше добре, докато не изчезна сигнала от слушалките и микрофона. Колоните работят, но нищо друго. Инсталирани са единствено драйвърите от линка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 търся драйвери за Soltek SL-75FRN благодаря предварително. ::редактирано:: сега обърнах внимание, че чипсета е nforce2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Някой знае ли къде мога да намеря драйвъри за WD external HDD 250GB USB 2.0? От 30 мин. се ровя из гуугъл и сайта им обаче никав късмет за ся Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Че изобщо трябват ли му драйвери? Би трябвало да го хваща като флашка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shopa_07 Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Здравейте.Преинсталирах един стар кошник,който всъщност съм намислил да подарявам в службата ама няма драйвери.2 дена по 3-4 часа се ровя за да открия драйверите на дъното,не успях.Намерих на видеото,за звука ама другите ги нямаааа...Ето какво казва сър Еверест: Motherboard ID - 07/19/2004-KT600-8237-6A6LYF0FC-00 Motherboard name - FIC KT-600 Pro (5 PCI, 1 AGP ,3DDR DIMM ,Audio,LAN) Motherboard Chipset - VIA VT8377 Apollo KT600 BIOS Type - Award(07/19/04/) - не е важно,но го пипша. OS - Windows XP Service Pack 3 Благодарен ще съм ако някой се трогне за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Погледни на този линк! Fic KT-600 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
suffergenius Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Здравейте инсталнах Windows7 обаче не мога да си намеря драйвари за монитора. Модела е LG w2034T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 За какво са ти тези драйвери? Windows-a би трябвало да е разпознал възможностите на монитора след като си инсталирал драйверите за видео картата(което също може да не е необходимо). Link to comment Share on other sites More sharing options...
suffergenius Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Забравих да пиша че оправих проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Някой може ли да ми намери драйвър за процесор AMD Phenom II x4 n930 mobile? От 2 часа се ровя в гуугъл и няма нищо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.