samkijot Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 случайно някой да знае кои са оптималните драйвери за nvidia riva tnt pro2? благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 A sega moq problem. Trysq draiveri za matrichen printer Mannesmann Tally MT 81.Na oficiqlniq sait namerih manual no nqmashe draiveri. Mersi predvaritelno i sorry za shliokavicata shoto na tozi komp nqma kirilica. Използвай стандартните драйвери на Уиндоус за LQ100, LX100 на Epson. Това разбира се е за 80 колонен принтер . За 136 колонен използвай пак на Epson LQ1050,LX1050,FX1050. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Driver-и за PC2003F уебкамера. Закупена е от Ера, но дикса с драйверите е изгубен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 optimalni driver-i za videokarta s3 savage4? sega e s nyakakvi microsoft-ski i izobshto ne mi haresva kartinata .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 nqkoi moje li da mi dade link za driveri za printer panasonic kx-p1150 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 nqkoi moje li da mi dade link za driveri za printer panasonic kx-p1150 Regarding the following printers, Printer Drivers are included in Windows XP CD-ROM as standard Category Model Dot Matrix Printer ..... KX-P1150 ..... т.е. пускаш го да търси и той ще ти инсталира някакви драйвери Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Regarding the following printers, Printer Drivers are included in Windows XP CD-ROM as standard Category Model Dot Matrix Printer ..... KX-P1150 ..... т.е. пускаш го да търси и той ще ти инсталира някакви драйвери oooooooo dai ne6to kato za indianci tva ne moga da go naprava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 oooooooo dai ne6to kato za indianci tva ne moga da go naprava Човекът иска да каже, че ако си имаш инсталационен уиндоус, нямаш нужда от драйвери - само слагаш диска с инсталацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 драйвери за Windows XP: - Sigmatel 9250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 оптимални драйвери за GF2 MX200? в страницата на nvidia ми дава доста нови драйвери, които въпреки че поддържат въпросната карта, едва ли ще са най-добрите ... btw онова отгоре отпада. оправих се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Някой може ли да ми каже какво трябва да сложа,за да оправя следния проблем-на някои филми звука ми тръгва,а на други не .Примерно на Шрек 3 не ще да тръгне,а на Rise Blood Hunter тръгва.Всички песни ми ги свири без проблем.Пробвах с какво ли не-K-Lite Codeck Pack,BS Player,Windows Media Player,но няма резултат Ok DELUXe сега и с него ще пробвам дано стане...ако не преинстал на Ундоус...пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Някой може ли да ми каже какво трябва да сложа,за да оправя следния проблем-на някои филми звука ми тръгва,а на други не .Примерно на Шрек 3 не ще да тръгне,а на Rise Blood Hunter тръгва.Всички песни ми ги свири без проблем.Пробвах с какво ли не-K-Lite Codeck Pack,BS Player,Windows Media Player,но няма резултат Пробвай с KMPlayer ако всичко върви значи си омазал кодеците нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Незнам драйвъри ли какво ми трябва, но немога да говоря със никой по Скайп и ми исписва Разговорът е оперативно шифрован ... някой ако знае защо е този проблем, и ми обясни как да го оправя ще съм му благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Driver за Radeon 9600 Pro ,WinXP SP2.Който и да кача постоянно дава грешка при Катализ центъра и не го пуска.А искам да задам къстъм нива на антиалайзинг и т.н. Ati Tray Tools се оказа решението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidelcastro Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Хора спешбо ми трябват драивери за саунд картата на този лаптоп: Acer Aspire 5633 WLMi незнам какъва е марката на видео картата но наистина ми трябват драивери,спуках се да търся но не намирам и нямам звук на лаптопа,моля помогнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abacab Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Някой може ли да ми даде линк за драйвери на лаптопче Aces Aspire 3690 TL50, защото сайта на ацен не го отваря. Машинката е купена от Англия и е с Виста, вижте модела и спецификациите и ще се досетите вистата как върви пък не дадоха никакви ЦД-та с драйвери Трябват ми за ХР Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Някой може ли да ми даде линк за драйвери на лаптопче Aces Aspire 3690 TL50, защото сайта на ацен не го отваря. Машинката е купена от Англия и е с Виста, вижте модела и спецификациите и ще се досетите вистата как върви пък не дадоха никакви ЦД-та с драйвери Трябват ми за ХР преминаването от vista към xp е доста играчка и нерви (поне за мен беше така). моят съвет е да търсиш лаптоп на производителя, който е със същите параметри за видео, аудио, лан и т.нат. като твоя. ... и разбира се, който поддържа драйвери за xp-то, тъй като повечето по-новите модели са оптимизирани само за vista и нямат поддръжка за xp. предполагам, че на @fidelcastro проблема е от същото естество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Трябва ми драйвър за nvidia geforce 7600GT ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctorx Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 някои може лии да ми даде драиврери за GF8400 в саита на nvidia нещо не могат да се свалят етоо ако някои може http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Влез в guru3d.com и си ги свали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Добър дееееееееееееееееееееен. Как сте ? Добре ли сте ? Сега.. да ви помоля за нещо, драги съфорумци. Някой ако има драйвъри за Geforce4 420 Go много ще съм му благодарен. Защото днес свалих 16 различни драйвъра и с нито един не стана. А пък нямам дискове към тая щайга Благодаря предварително... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Добър дееееееееееееееееееееен. Как сте ? Добре ли сте ? Сега.. да ви помоля за нещо, драги съфорумци. Някой ако има драйвъри за Geforce4 420 Go много ще съм му благодарен. Защото днес свалих 16 различни драйвъра и с нито един не стана. А пък нямам дискове към тая щайга Благодаря предварително... пробвай този Link to comment Share on other sites More sharing options...
ky4e Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Драйвъри за Виста на MSI FX5700-TD128 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cMoKo Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Здравейте.Тъй като това е форум за драйверите,а моя проблем вероятно е точно такъв за това ще пиша тук.С видео карта GD 8400 GS съм,но имам проблем.Давам пример с Fifa 08: На никоя резолюция и на никое ниво на детайлите,играта не върви гладко.Навярно не е настроена правилно картата или пък не съм с подходящи драйвери.Моля помогнете да настроя правилно картата,все пак знам,че 8400 GS е една от добрите карти и просто е смешно да се затруднява с Fifa. бду: Процесора ми е пентиумка на 3.06 гхз.Имам 1 гб рам.Общо взето не трябва да имам някакви проблеми с игри като ФИФА. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Колеги, имам ей такъв адаптер - http://www.mobilebulgaria.com/accessories/view.php?id=770 ама му загубих диска с драйверите. Има ли някой представа от къде мога да ги изтегля ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.