LaN Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 някой да има или да знае откъде могат да се дръпнат драйвери за безжична клавиатура на TCM - 219712 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Грешка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Здравейте. трябват ми драйвери за Sony Handycam DCRA-C151 нямам диск с софтлер и ся немога да е пусна с пц-то.Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
helpers Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Трябват ми драйвъри за Infrared за Panasonic VS3 (IrDA) и USB драйвъри и софтуер за Motorola L6 инфра-ред за XP...driver а на мен ми тябва драйвер(може би) или незнам си кво,да си пусна микрофона.тествам го с скайп и ми дава,че ...разговорът е оперативно шифрован... някой да има идея за кво става дума? еверест показа това Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemafa Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Ако може някои да ми даде линк за да изтегля следните драйвъри: analog Devices AD1981A@Intel 82801DB ICH4-AC97 Audio Controlier [A-1] Благодаря на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Извинете трябват ми драивери за камера DCR-HC35E, Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
justify Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Извинете трябват ми драивери за камера DCR-HC35E,Мерси предварително. тук ще намериш това, което ти трябва: http://members.driverguide.com/index.php?a...n=wizard_step_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 тук ще намериш това, което ти трябва: http://members.driverguide.com/index.php?a...n=wizard_step_1 нищо не намерих и там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bravo Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 А някой може ли да ми каже от къде да си намериа драйвъри за ASUS P5B за VISTA. В сайта на asus има само за audio-to, ама и другите няма да е лошо да ги намеря Или поне да ми дадете някаква ориентация кога може би ще се появят Link to comment Share on other sites More sharing options...
doct0ra Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Имам Motorola L7-Imode някой да има драйвери за този телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_d5 Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Имам мр3 плеър и когато го влк към ю ес бито ми пише че това устройство може да работи по бързо , но тр да се инсталира ю ес би 2 как мога да го направя това нещо с ю ес би 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Здравейте, Немога да намеря драйвери за новата ми звукова карта - C-Media CMI8738/C3DX 8 Channel Audio Device. В сайта на C-Media намирам само за 6 каналната версия, но за 8 каналната нищо не намирам. Изглежда има дублиране при модела на 6 и 8 каналната карта. Ако някой знае, къде да намеря читав драйвър ще съм му много благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Някой знае ли кои са последните драйвери , които са подходящи за нВидиа гф 6600 , че не съм преинсталирал то половин година а пък и немога да се оринтирам кои стават за тази видео карта . Благодаря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Някой знае ли кои са последните драйвери , които са подходящи за нВидиа гф 6600 , че не съм преинсталирал то половин година а пък и немога да се оринтирам кои стават за тази видео карта . Благодаря ! Product Support List Windows XP 32-bit – 93.71GeForce 6600 GeForce 6600 LE GeForce 6600 VE GeForce 6600 GT Ако твоята карта е една от тези и си на XP ето ти link Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakat-322 Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 търся си усилено 1 драивер за една звукова карта intel®82801ba bam ac 97 audio controller 2445 и немога да открия никаде след преинсталацията неможе да просвири xp sp3 to е много ново а тя определено е достс стара карт от тези на дъното на пентиум 3 от интернет ми тегли грешен драивер и нестава моля ако може някои да помогне много ще съм благодарен защото не ми се преинсталита наново xp и то пак стара версйка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Кажи си дъното.Ето за тест, линк и дайвай през ъпдейт драйвер не ръчно. едит: още един линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Имам една камерка USB PC Camera 168z , но на новия комп нещо неще да работи и съм сигурен че е от драйверите ! Дава ми син екран след няколко часа като е включена ! Компа е с дъно biostar tf570 sli dual ddr2 с amd athlon64 x2 ee 3600+ am2 и не usb са скапани , защото принтера си работи ... просто драйверите са бъгави и май няма нови ! Дайте някво решение ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Daemon Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 пи4ове дайте някои работещ drivers за ati radeon 9600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Нямам абсолютно никакъв взук на компа.Предполагам че липса някав драйвер.Обаче незнам къде и кво да търся.Хелп!!! EDIT:Не ми изкарва никакъв ерор или нещо от сорта.Сякаш просто колконите ми са изключени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 пи4ове дайте някои работещ drivers за ati radeon 9600 Най-стандартаната ситуация не ти ли върши работа? цък Нямам абсолютно никакъв взук на компа.Предполагам че липса някав драйвер.Обаче незнам къде и кво да търся.Хелп!!! EDIT:Не ми изкарва никакъв ерор или нещо от сорта.Сякаш просто колконите ми са изключени Сега ако кажеш и каква ти е аудиокартата хич няма да е зле....понеже може да не е от липса на драйвер, а от неактивирани опции от контрол панела (миксера) на аудиото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Къде мога да видя каква ми е саунд картата???Уфф че съм НууБ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Дясно копче на май компир/хардуаре/девайс мениджер и трябва да ти е на sound,video and.... controllers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 начи саунда ми е Realtek AC'97 Audio а къде е тоя миксер за който говореше Midex EDIT:Звука спря след като играх на Tony Hawk Underground 2 всичко си беше наред но след като излязох от играта звука просто изчезна.Играта я имам от половин година и до сега не е правила такива проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Ако може някой да ми даде линк от официалната страница на нВидиа за дисплей драйвери за nVidia GeForce 6200 LE , защото не мога да се оправя Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Ако може някой да ми даде линк от официалната страница на нВидиа за дисплей драйвери за nVidia GeForce 6200 LE , защото не мога да се оправя Благодаря предварително http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_94.24_2.html Zapovqdai. A sega moq problem. Trysq draiveri za matrichen printer Mannesmann Tally MT 81. Na oficiqlniq sait namerih manual no nqmashe draiveri. Mersi predvaritelno i sorry za shliokavicata shoto na tozi komp nqma kirilica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.