iv_laz Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Tarsq driver za XP za cifrov fotoaparat Enigma 1.3tova e toi triabva mi spe6no molq pomognete Sled dalgo tarsene namerih niakav driver no sega mi razpoznava samo ne6to kato kamera.Ne mi pokazva snimkite. Molia niakoi koito razbira da mi pomogne.Triabva li da instaliram niakva dopalnitelna programa za snimkite <{POST_SNAPBACK}> Виж тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnnie_Walker Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Ne moga da namerq driver za "Vikings Fire Master 2 Digital Joystick" za Win XP. Imam za Win 98 no ne stavat. Namerih driver-a i go otvorih s notepad otkrih 4e e pisan ot "MAY Labs software design house". Thanks predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 nqkakvi po-novi driveri za ATI RADEON 9200se 10x predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> Виж тук мисля че са доста новички Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Макар че виждам , че скоро никой не е писал тук аз пак ще питам , пък може някой все пак и да ми отговори. Та въпроса ми на мене е : "Има ли някой , който да знае за някакви работещи драйвери за OPTi Audio 16 за WinXP ? Вече проверих в http://www.driverguide.com и http://www.sound-drivers.com , там има доста , но нито един от 60-те и няколко дадени там не работят . Сериозно много спешно ми трябват , защото ми изгърмя старата звукова карта и аз като за по-евтино си взех OPTi , а и нямах много пари , пуснах диска и вътре имаше само драйвери за 98 , никакви за ХР . Преди около половин година един мой френд беше с такава карта и беше на ХР , но сега той е с ново РС и не помни откъде е теглил драйверите. Моля помогнете ми , издивявам като не мога да слушам музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Макар че виждам , че скоро никой не е писал тук аз пак ще питам , пък може някой все пак и да ми отговори........... <{POST_SNAPBACK}> Ами дай модел на чипа де "82c924, 82c928, 82c929 " някой от тях ли е???? Ако "ДА" тоТ У К А ИМА Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 айде някой да метне на ФТП-то последната версия на SOFTMOD драйверите че не ми отваря сайта им и немога да си ги свала благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Imam molba kam vsi4ki ima6ti vazmojnost da q izpalnqt. Izkliu4itelno mnogo mi trqbva 3ds max 5. Specialno 5-cata, a ne drugite versii. Kade li ne tarsih molq neka ako nqkoi ima vazmojnost da q uploadne da go napravi. Blagodarq predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Аз като си инсталирам драиварите на видеокартата (GeForce 2 MX400) и при стенбаи например монитора не ми се изключва а спира само едните херци . Кой драивари трябва да сложа за да работи както трябва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JUMPER Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Ne moga da si podkaram Umax Astra 1220s pod Xp vsi4ko koeto pi6e v internet go pravia no ne stava i ne stava niakvi idei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Ne moga da si podkaram Umax Astra 1220s pod Xp vsi4ko koeto pi6e v internet go pravia no ne stava i ne stava niakvi idei? <{POST_SNAPBACK}> ??????? Я пак ?? А софт за сканиране имаш ли "щото със Winamp и BSplay нестава " Обясни малко ако обичаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Аз като си инсталирам драиварите на видеокартата (GeForce 2 MX400) и при стенбаи например монитора не ми се изключва а спира само едните херци . Кой драивари трябва да сложа за да работи както трябва ? <{POST_SNAPBACK}> Взех че си го оправих . Сложих си някви по-стари драивери и се оправи. P.M. Надявам се ,че постовете ми не са съвсем излишни (може на някой да помогнат) Сега на следващия ден разбрах ,че не съм го оправил ,така че още си търся драивери Link to comment Share on other sites More sharing options...
JUMPER Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 ???????Я пак ?? А софт за сканиране имаш ли "щото със Winamp и BSplay нестава " Обясни малко ако обичаш. <{POST_SNAPBACK}> Ami imam vs355su i 2xxxupdater koeto davat v oficialnata stranica na umax, 4e triaa da varvi pod xp ama ne stava. Niama dori Imaging device i ne moje da nameri podhodiasht inf fail mai... Glupava raota... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sake Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Нещо не мога да подкарам един USB IrDA на Windows 98. Вчера се скъсах да свалям всевъзможни драйвери но не става. Някой ако има идея как става плс да пише. П.С. порта е на Chronos Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Оправих се! Нищо не търся вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 трябва ми драйвер за XP на тва чудо --> http://mobilebulgaria.com/accessories/view...id=239&sub=spec ПОМОЩ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 трябва ми драйвер за XP на тва чудо --> http://mobilebulgaria.com/accessories/view...239⊂=specПОМОЩ!!! <{POST_SNAPBACK}> Ми от това, което прочетох на линка, който даде като си го купил това нещо би трябвало да си получил диск с драйвери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Ето на тази: YAMAHA OPL3-SA SOUND SYSTEM антична звукова карта търся драйвър за Боза модел 98. Некой мое ли да ми помогле плс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Някой може ли да ми подскаже само. Значи на един приятел, всичко му е вградено на дъното и видео карта и звуковата карта и лан... Та значи видеокартата си е интел, ама не мога да намеря драйвери за нея. Гледах в http://intel.com/ , обаче там ми е нещо много объркващо. Може ли някой да ми каже кой драйвер по-точно да сваля. 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 ХР не си ли хваща сам драйвърите Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Да ама иска да си ги обнови, защото има игри които му искат по-нови драйвери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Тая карта и за нови игри ли става Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Незнам, ама по-старите вървят. Но все пак, мога ли да намеря от някъде драйвери за това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Незнам, ама по-старите вървят. Но все пак, мога ли да намеря от някъде драйвери за това? <{POST_SNAPBACK}> Доста постове се натрупаха, а не казваш все пак най-важното - какво е видеото, съответно дъното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Ами всичко е на Intel. По-горе го бях написал. видеокартата си е интел, ама не мога да намеря драйвери за нея. Гледах в http://intel.com/ , обаче там ми е нещо много объркващо. Може ли някой да ми каже кой драйвер по-точно да сваля. 10х <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Ами всичко е на Intel. По-горе го бях написал. <{POST_SNAPBACK}> А ако става дума за P2 400 МХц някое старо видео? Не всички вградени видеота работят с едни и същи драйвери, най-доброто е да отидеш на сайта и според модела на дъното да намериш и драйвер за него и за видеото му. Аз лично намерих това, но пише, че е само за i810 / i815 чипсет. цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.