mancho1981 Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 SLojih si novo win xp, oba4e tunera mi ne moje d ago arzpoznae.Svalqh nqkoi driveri ot stranitzata na pixelview ama ne tragvat.neznam kakvo d apravq.nqkoi moje li da mi dade driver ili kaje ot kade da si drapna za modela PV-BT878P+ ... shte sam mu mnogo zadaljen Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 SLojih si novo win xp, oba4e tunera mi ne moje d ago arzpoznae.Svalqh nqkoi driveri ot stranitzata na pixelview ama ne tragvat.neznam kakvo d apravq.nqkoi moje li da mi dade driver ili kaje ot kade da si drapna za modela PV-BT878P+ ... shte sam mu mnogo zadaljen <{POST_SNAPBACK}> Аз имам драйвер точно за този модел карта, аз съм само с кепчър, но драйвера инсталира поддръжка и на ТВ. Май няма място на сървъра, дай на ПМ някакъв имейл да ти го пратя, но да поддържа атачмънти от 1 МБ, за да не ми върне майла. EDIT: има място на фтп-то, чакай малко, ще го кача. EDIT: Ето ти драйвера, не гледай, че пише w2k, става и за ХР, аз съм с него. http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/*Dri...8P/w2k.878p.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
mancho1981 Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Аз имам драйвер точно за този модел карта, аз съм само с кепчър, но драйвера инсталира поддръжка и на ТВ. Май няма място на сървъра, дай на ПМ някакъв имейл да ти го пратя, но да поддържа атачмънти от 1 МБ, за да не ми върне майла. EDIT: има място на фтп-то, чакай малко, ще го кача. EDIT: Ето ти драйвера, не гледай, че пише w2k, става и за ХР, аз съм с него. http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/*Dri...8P/w2k.878p.zip <{POST_SNAPBACK}> Merci!!!Svalih go shte go probvam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 za fx5200 stava li tozi driver ? sega 6te go ka4a ako ima mqsto <{POST_SNAPBACK}> Става за всички карти на Nvidia, независимо от коя серия са. Ако може дай ми линк след като го качиш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
my_shadow Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 СЛУШАЙ НАРОДЕ! Има един сайт drivers-guidy.com нещо такова беше за първата дума и .com на адреса съм сигурен но за гуидито ще питате Бай Гуугъл той ще ви каже правелния адрес. Та там в секцията за драйвер си избирате фирмата и модела на чипа. После избирате версията на бозата за която ще дърпате драйвери. От сайта ще ви искат име и парола. Опитайте с име: drivers2 парола: all така съм намирал драйвери от службата. Ако ли не се регистрирайте и ще ви пратят на пощата вашето име и парола. Сайта е супер и там съм намирал драйвери за много "антични" карти. Но от одавна не съм търсил там та съм позабравил адреса. Може въобще да няма тире, а пък и втората дума може да съм я сбъркал. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Не сам чел по нагоре но доколкото виждам се нуждаете от http://www.driverguide.com/ Незнам, но за стари карти наистина се намират разни драйвери! Но каквото и да съм търсил там, все ни ми харесва каквито и драйвери да сам свалил! Но надявам се да ви сварши работа! Аз лично ходя от сраница на страница, и прекарвам часове в търсене на най-добрите драйвери. Според мен в дривергаид не са добри! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 trqbva mi video driver ,po vazmojnost nvidia,imam disk,ama slojih windows server 2003 i tozi driver ne se poddarja,a ot sajta na nvidia nishto ne razbiram...kajete koj driver da sloja:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Който е за ХР става и за 2003, иначе специални драйвъри за 2003 няма да намериш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Който е за ХР става и за 2003, иначе специални драйвъри за 2003 няма да намериш. <{POST_SNAPBACK}> mersi mnogo za informaciqta!!! едит: трябва ми видео драйвер,който да е алтернативен на такивата от нвидиа... незнам ,ама сега го махнах и пс-то не блокира....та да пробвам дали наистина е от него (сигурно ще съм 1-ят в света...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Ето последните официални http://download.nvidia.com/Windows/66.93/6...kxp_english.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 някакво драйвери някъде да има,които да са за тунер pixel view play tv pro и да СТАВАТ за уиндоус 2003 (тези за xp НЕ стават!)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 някакво драйвери някъде да има,които да са за тунер pixel view play tv pro и да СТАВАТ за уиндоус 2003 (тези за xp НЕ стават!)? <{POST_SNAPBACK}> Po princip ne vsi4ki driveri za XP stavat na 2003. po dobre probvai s driveri za 2K. Zatova ne moje i da se pravi upgrade na XP->2003. ... i za tova si go deinstalirah 2003 i si varnah XP Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Ето последните официалниhttp://download.nvidia.com/Windows/66.93/6...kxp_english.exe <{POST_SNAPBACK}> Teq Driveri stavat li za GF FX5200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Естествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Driver for ES-620 IrDa pleeeaaaseeee .... Не мога да намеря подходящия Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Виж това дали ще стане http://play.evrocom.net/dl/incoming/Krasimir/MA620driver/ За повече инфо: http://ucables.com/ref/MA-620 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Виж това дали ще стане http://play.evrocom.net/dl/incoming/Krasimir/MA620driver/ За повече инфо: http://ucables.com/ref/MA-620 <{POST_SNAPBACK}> Мисля че няма да стане защото пробвах един подобен... но за всеки случай ще пробвам тези и утре ще кажа какво е положението.... Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Някой да ми каже подходящ драйвер за NVIDIA GeForce4 MX 440 че като кача някой от 6 серия и не иска да ми прехвърля сигнала на телевизора като пусна някой филм.А иначе де работния плод на РС-то ми го дава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brown_sugar Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Imam edin vupros:)! Sorry,ne e po temata!Ne sum na ti s komputrite,taka che ne se smeite!!!Ot kade da si svalq programa i kakva, za da promenq izgleda na moeto skupo xp!Ne me zadovolqvat predostavenite varianti(prosto v razlichen cviat)Iskam cqlostna promqna,a mi kazaha che si imalo specialni programki!!! Pomognete!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Driver for ES-620 IrDa pleeeaaaseeee ....Не мога да намеря подходящия <{POST_SNAPBACK}> Хора помагайте щото без нерви останах! Никакъв драйвер не става за тоя IrDa ! Тея глупаци от Conrad electronics.... ще.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 daite nai novite driveri za Gforce MX 440 pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Има ли специални драйвери за Радеон 9550? Вече изпадам в нервна криза... компютъра ми редовно крашва, като след това ми дава съобщение, че драйвера на картата е виновен. Опитах се да инсталирам омега драйверите, които са на вареза, но ми дава следното : Setup was unable to complete the installation. Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup Какво ще рече "стандартен" VGA драйвер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 А случвало ли ти се е да забива на игри, щото на един познат точно това му прави. Смени кви ли не драйвъри, даже и друга марка взе (от Гигабайт на Асус) пак същата работа. Като играеш малко повече и забива и само рестарт го оправя. Не е клокната Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Да, редовно ми забива на Spellforce и NSFU2...какво да я правя?!? От драйвера ли е!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Ами нямам идея. Той смени към 3-4 вида драйвъра без резултат. Даже и на филми му забива, както върви и изведнъж компютъра заспива и само рестарт го оправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.