Jump to content
BulForum.com

Drivers

dinko

Recommended Posts

The AnGeL said:
Аз преди имах fx5200 и нямаше такова превключване, както казваш. Иначе за оптимални драйвери не знам, но на сайта на nvidia от един drop-down box можеш да си избереш от коя серия ти е картата, ОС и т.н. и системата ти казва кой е най-добрият драйвер (обикновено е най-новия, но за по-старите карти не е).

За FX вади тоя драйвер - http://www.nvidia.com/object/winxp_175.19_whql.html

Най-новият е.

ами точно това е, че при nvidia дава най-новия драйвер, а в повечето случаи за старите карти той не е оптималния :)

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply
  samkijot said:
ами точно това е, че при nvidia дава най-новия драйвер, а в повечето случаи за старите карти той не е оптималния :)

Пробвай с ролбак :unsure:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Човек , който има диска за Нокия 6120 класик , ако може да го копира или да ми даде линк да си го сваля , че нямам фаел менаджера ... направо целия диск да копира ако може .

:laughing:

• 2 weeks later...

Трябва ми драйвър за Delux DLV-B10 Webcam. Не успях да намеря никъде в нета...

Благодаря предварително!

Stenly, дай скайп, ще ти го пратя!

Имам малък проблем с настоиките на Windows-а.Ако някои даде компетентно мнение ще му бъда много благодарен.Та така:

Наскоро си принсталирах Windows-а и ми се появи проблем с една игра която си бях качил.Преди перинсталацията вървеше без никакви проблеми сега обаче като я стартирам и компа ми забива.Т.е. като забие и като отворя task managera и дам на performance това CPU Usage ми е на 100 процента и неще да спадне.Разпитах напред назад и ми казаха че било от драиверите.Аз си изтеглих наи новите драивери за моята видео карта инсталирах ги и пак ми дава същият проблем.Това ме навежда на мисълта че има някаква настроика на Windows-а която не съм оправил обаче не знам нито коя е нито къде е?Затова очаквам предложения и предположения Мерси предварително

• 2 weeks later...

значи, проблема ми е следния....

пиша от англия и нямам пълния достъп до БГ сайтове за да имам 100%товия потенциял за да си оправя проблема...

та дадоха ми 1 лаптоп на който имаше виста но много осрана.. бъгавпдейтвана... и неъпдейтвана...

след като я ъпдейтнах нещата дори се влошиха.. стана още по бавна и бъгава....

дори 1 ден ми каза че има грешка в харда и неможе да продължи стартирането... след което пробвах с рековърито да я оправя, също и с рестора... ама никакъв ефект..

и след като с този проблем неможех да пусна лаптопа и да си свала друга виста... и след като имах под ръка 1 XP сложих него..

никви драйвери обаче... тръгна както и да е ... върви идеално... с доста зор намерих драйвери за всичко .. ама уж.... никъв звък не ебава да тръгне...

сложих уж някви драйвери които са били спецялно за версията на лаптопа ... свалих и най новия Реалтек с който беше и когато беше виста... ама уви...

като проверя в инсталираните програми... показва че е там... ама нито има икона в контрол панела нито ми я има и иконата в трея.... та дори и базовата икона на звука на уиндоуса с тонколонката я няма в трея.. а в контрол панела я има като я отворя.. сичко е забранено за пипане...

дори като влезна в папката на реалтека в програм фаелс-а и пробвам да пусна ехе-то се едно ми вика кво ме занимааш... вообще и не се занимава да тръгне... даже и не ми мига че мисли ПЦто

сички драйвери (видео, процесор... и т.н.) вървят.. ама звука не се обажда никакъв..

ако някой си има няква идея дали и как може да се оправи тва чудо.. много благодарности ако драсне нещо...

и ако ли не...

ако сложа пак няква виста.. на която не съм и фен... дали няма и на нея да ми направи същия проблем...

но е желателно и приоритет ако има начин да си оправя звука докато съм с XPто...

благодаря предварително...

AssassiN said:
Трябва ми драйвър за Delux DLV-B10 Webcam. Не успях да намеря никъде в нета...

Благодаря предварително!

Stenly, дай скайп, ще ти го пратя!

Пратиха ми вече диска , забравили да го сложат в кутията ... такива неща се случват на последък .

Ще погледна за драйверите .

После ще те пм ако открия нещо .

п.п. Пробвай с басик хп драйверс от виндолса и виж дали ще тръгне .

:laughing:

• 2 weeks later...

Спешен въпрос към хората, които разбират от драйвери :)

Преинсталирах лаптопа на приятел, който след 1 ден заминава за Америка...Но никакви драйвери не бяха намерени от Екс Пи-то и не можем нито да се свържем към нет-а нито да имаме уайърлесс нито звук и т.н .....значи информацията, която иззех от еверест-а за дъното и за чипсета е следната :)

Mother board - Dell Inspiron 2200

Chipset - Mobile Intel Alviso-G i910GML

Аз мисля, че всичко е вградено на дъното и много ви моля за спешен отговор как да оправя нещата,защото наистина нямам време и ще съм много благодарен. Благодаря предварително.

• 2 weeks later...

Здравейте искам да попитам дали е възможно да си инсталирам ХП на лаптопа при положение че на официалния сайт има драйвери само за виста и естествено всичко да роботи модела е ASUS M51SE

DEVIL_in_PLD said:
Здравейте искам да попитам дали е възможно да си инсталирам ХП на лаптопа при положение че на официалния сайт има драйвери само за виста и естествено всичко да роботи модела е ASUS M51SE

търсиш подобни модели на същия производител, чийто чипове на звук, видео, лан и т.нат. да са същите като на твоя ...

това между другото е явно някаква стратегия на ms, с която се цели популизиране на vista-тата ... по-скоро принуждаване на потребителите да ползват виста при закупуването на нови ноутбуци с инсталирана os от майкрософт.

преди време съм си играл с един lenovo, за да го downgrade-на от vista към xp ... и това беше начина - търсиш драйвери на подобни модели със същите чипове, които обаче са за xp.

п.п. това се отнася и за поста на cyber4o

samkijot said:
търсиш подобни модели на същия производител, чийто чипове на звук, видео, лан и т.нат. да са същите като на твоя ...

това между другото е явно някаква стратегия на ms, с която се цели популизиране на vista-тата ... по-скоро принуждаване на потребителите да ползват виста при закупуването на нови ноутбуци с инсталирана os от майкрософт.

преди време съм си играл с един lenovo, за да го downgrade-на от vista към xp ... и това беше начина - търсиш драйвери на подобни модели със същите чипове, които обаче са за xp.

п.п. това се отнася и за поста на cyber4o

Мерси обаче лаптопа небеше с виста просто драйверите които ми дадоха са само за виста и отгоре на тва новите Asus лаптопи са само с такива драйвери пробвах на сайта да намеря по този начин но нестава.

• 2 weeks later...

Днес си сложих една nVidia Geforce 7300GT 256mb,но забелязах някои странни неща.

007850638-big.jpg

Нормално ли е посочените със стрелки показатели да са в такъв вид,както и горе в таб-а да пише Unknown?Ако не,то от драйверите ли е проблемът?

• 1 month later...
  midas said:
Трябват ми драйвъри за Монитор MAG - 15" Innovision LT565S с Touch screen било до колкото разбрах... Към USB се връзва... За XP.

http://www.warnet2.pl/czytaj.php?typ=monitor_lcd&opis=1

Тези се водят за всички модели , трябва да стане с тях ... не се сещам за други в момента .

501

565

765

JI463

JI563

LT401

LT530C

LT530F

LT541

LT541C

LT541Sharp

LT561D

LT561E

Проверих ги с антивирусната , за всеки случай .

Надявам се да станат .

п.п. Дано да съм помогнал .

ЛИНК

:)

• 1 month later...

От много време търся драйвери за монитор KSA 785S и безуспешно. :( Къде ли не се рових ... ако някой може да ми помогне , ще съм му много благодарен. :) :unsure:

• 2 weeks later...

Здравейте... Ако някой може да ми даде актуални драйвъри за "ati mobility radeon hd 3470" за XP ще съм много благодарен! Весела коледа и благодаря предварително на всички.

echo said:
Здравейте... Ако някой може да ми даде актуални драйвъри за "ati mobility radeon hd 3470" за XP ще съм много благодарен! Весела коледа и благодаря предварително на всички.

Опитай от тук с тази процедура. Ако нещо не ти е ясно, пусни едно ЛС. :)

echo said:

Тез нестават ли - http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst...p=xp/radeonx-xp ?

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...