Jump to content
BulForum.com

Windows XP Service Pack 2/3

mafiot

Recommended Posts

На който СП2 му прави проблеми начи нещо не е направил както трябва. На колкото и човека до сега да вида включително и на мен СП2 работи перфектно. Никви проблеми няма стига да е финалната версия http://warez.ru:8083/OS/Windows.XP.Service.Pack.2.RTM.Final/

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Значи ,оправих го ,вече съм със Сервис Пак 2 :) След малко ще обясня как стана :)

@Botev1912 мерси все пак :P

Обяснението :

Click Start > Run > and type in Regedit  Browse to HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindows NTCurrentVersionwpaevents Double-click OOBETimer Remove the 'ca' part from the value. (Changing or deleting any of the binary values will accomplish the same effect) Click OK and close regedit Click Start > Run and type in: "%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a" Choose the 2nd option (phone activation) Click Change Product Key (at the bottom) Enter a valid Corporate Product Key Press Update and close the window

Това работи както за Сервис Пак 1 така и за 2 . След като смених Ключа с него , всичко се инстална правилно . Мерси на всички за помоща :)

На който СП2 му прави проблеми начи нещо не е направил както трябва. На колкото и човека до сега да вида включително и на мен СП2 работи перфектно. Никви проблеми няма стига да е финалната версия http://warez.ru:8083/OS/Windows.XP.Service.Pack.2.RTM.Final/

а на това:

http://warez.ru:8083/OS/Windows/Microsoft.....READ.NFO-ETH0/

дали sp2-то е final?

Как да я махна тая глупост СП2 ? От Адд/Ремове пускам да се унинсталл и чакам ,чакам минават 2-часа и седи на последната точка от унинсталацията.. Как да го оправя това?

Как да я махна тая глупост СП2 ? От Адд/Ремове пускам да се унинсталл и чакам ,чакам минават 2-часа и седи на последната точка от унинсталацията.. Как да го оправя това?

Аре да не е глупост!

moia Windows XP e sus vgraden SP2 no s DirectX 9b i 9c ne moje da se instalira svaliam SP s DirectX 9c no iska da se uninstalira stariq samo 4e nqma okude ili pone az neznam.Ta vuprosa mi dali moje da se instalira po nqkuv na4in DirectX 9c ili SP sus 9c bez ad slagam drug Windows

Radvam se ,no nqkooi shte mi kaje li kak da uninstal SP2 za da si oprava problema s DX9

Tui , bratle! Nameri si edna mnoo stara programka " DirectX Buster" , uninstal na direct-a i posle si kachvai kakuvto ti haresa.

A , i mejdu drugoto , kvi tolkova problemi imate s toq Windows XP (XP= Xtreme Problems) , raboti si mnogo dobre , i kato kapak na vsichko i FireWall-a mu raboti gore dolu snosno. :)

Ima malak problem s DirectX 9.c

Няма никви проблеми с ДХ 9ц. Тва че имаш не финална версия не значи че има проблеми с ДХ 9ц

moia Windows XP e sus vgraden SP2 no s DirectX 9b i 9c ne moje da se instalira svaliam SP s DirectX 9c no iska da se uninstalira stariq samo 4e nqma okude ili pone az neznam.Ta vuprosa mi dali moje da se instalira po nqkuv na4in DirectX 9c ili SP sus 9c bez ad slagam drug Windows

Слагай финален СП2

• 4 weeks later...
  • 4 months later...

Може ли да ме проясните по няколко въпроса , защото тея сп-та хич не ги разбирам :( . Нещата , за които питам сигурно ги има в темата , само че половината работи , които са изписани вече , не мога да ги разбера :) .

Ето ги и въпросите :

Мога ли да инсталирам СП2 без да реинсталирам windows-a , също така от къде мога да го изтегля :confused

Може ли да ме проясните по няколко въпроса , защото тея сп-та хич не ги разбирам :( . Нещата , за които питам сигурно ги има в темата , само че половината работи , които са изписани вече , не мога да ги разбера  :) .

Ето ги и въпросите :

Мога ли да инсталирам СП2 без да реинсталирам windows-a , също така от къде мога да го изтегля  :confused

Разбира се. Иначе къде е смисъла?!

Само че колкото по-дълго си ползвал инсталирания уиндоус, толкова повече в вероятността нещо да почне да ти прави проблеми, особено ако имаш повече инсталиран софтуер, някой от които е несъвместим с SP2. Така че вероятно ще се наложи да си ъпдейтнеш и друг софтуер.

Да го дръпнеш можеш от официалното място - сайта на Майкрософт ;)

Иначе го имат поне 20 души в DC++, на някой от сървърите мисля че го имаше също.

А иначе кой Уиндоус е по-добър за обикновени птребители като нас.Сървис Пак 1, 2, или обикновения Уин Екс Пи, защото на мене са ми казвали, че тежали на компа тия сървис пакове, и вървял по-бавно.

А иначе кой Уиндоус е по-добър за обикновени птребители като нас.Сървис Пак 1, 2, или обикновения Уин Екс Пи, защото на мене са ми казвали, че тежали на компа тия сървис пакове, и вървял по-бавно.

Чистото ХР без СП е най-леко, ама после доста ще ти нашежат хакерите и вирусите. :)

Тежат, ама пазят

А как да проверя с кой СП съм в момента ? Защото чувството , че съм с бета версията (за която казвате , че е прецакана) вече ме удря в главата :( .

Значи ,оправих го ,вече съм със Сервис Пак 2 :) След малко ще обясня как стана  :)

@Botev1912 мерси все пак  :P

Обяснението :

Click Start > Run > and type in Regedit  Browse to HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindows NTCurrentVersionwpaevents Double-click OOBETimer Remove the 'ca' part from the value. (Changing or deleting any of the binary values will accomplish the same effect) Click OK and close regedit Click Start > Run and type in: "%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a" Choose the 2nd option (phone activation) Click Change Product Key (at the bottom) Enter a valid Corporate Product Key Press Update and close the window

Това работи както за Сервис Пак 1 така и за 2 . След като смених Ключа с него , всичко се инстална правилно . Мерси на всички за помоща  :)

Извинявам се, но не мога да разбера как точно да го направа..

...може ли да ми го обясниш по на БГ.. :) :confused

А как да проверя с кой СП съм в момента ? Защото чувството , че съм с бета версията (за която казвате , че е прецакана) вече ме удря в главата  :( .

My Computer > View System INformation

QUOTE(ShitHappen @ Feb 13 2005, 10:23 AM)

Значи ,оправих го ,вече съм със Сервис Пак 2 След малко ще обясня как стана

@Botev1912 мерси все пак

Обяснението :

Click Start > Run > and type in Regedit Browse to HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindows NTCurrentVersionwpaevents Double-click OOBETimer Remove the 'ca' part from the value. (Changing or deleting any of the binary values will accomplish the same effect) Click OK and close regedit Click Start > Run and type in: "%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a" Choose the 2nd option (phone activation) Click Change Product Key (at the bottom) Enter a valid Corporate Product Key Press Update and close the window

При мен също не може да се инсталира SP2.Първо промених регистара .ок.После като стартирам msoobe.exe(Като 2 Кюча е иконката)но нищо не се стартира и немога да сменя "the key" за да инсталирам SP2

Някакви идеи .Да не се стартира ексето по друг начин примерно?Или пък нещо да съм объркал?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...