Hard Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Thanks for help.Im very thankfull. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Thanks for help.Im very thankfull. <{POST_SNAPBACK}> Викни пак ако имаш проблеми с ъпдейтите или със свалянето на други продукти от сайа на МС, само че на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Nqkoi moje li da mi kaje kakyf e seriiniq nomer na Win XP SP2, koito e ka4en na magnet-a. Syjelqwam ako nqkyde w temata e bil napisan, no az li4no ne go widqh. Blagodarq predwaritelno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Nqkoi moje li da mi kaje kakyf e seriiniq nomer na Win XP SP2, koito e ka4en na magnet-a. Syjelqwam ako nqkyde w temata e bil napisan, no az li4no ne go widqh. Blagodarq predwaritelno... <{POST_SNAPBACK}> Как така не можеш да го инсталираш или си го сложил но не знаеш какъв ти е серийния Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Някои може ли да ми даде линкче откаде да си го дръпна в co.jp го няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Някои може ли да ми даде линкче откаде да си го дръпна в co.jp го няма. <{POST_SNAPBACK}> я пробвай тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 я пробвай тук <{POST_SNAPBACK}> Не сваляй този SP2. Това е бета версия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Не сваляй този SP2. Това е бета версия. <{POST_SNAPBACK}> Извинявам се Потърси в ДЦ++, не може никой да не го е шернал. Или ако и там го няма, отиди на сайта на Майкрософт (така е най-добре) , ще почакаш по-дълго но... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 SP2 266MB Download Click Europe Then clic I Agree Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 пробвай от тук http://windows.neron.org/Software/Windows%...935-SP2-ENU.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Имах неблагоразумието да си кача v2096 , ако ъпдейтна към Final ще стане ли номера ? Windows-a го ползвах около 2-3 седмици така , да го качвам ли наново 2096 и после Final-a , да не станат някакви омазвации .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Къде има Windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Извърших операцията от бета версия 2096 (Не можеше да се сложи 9.0ц)към финална версия на СП2 . Ако на някой му се наложи да прави подобна операция да свирка Прейнсталирах го на чисто и в момента всичко върви както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 понеже темата е голяма а нямам време да чета направо питам... трябва ли преди SP2 да инсталирам SP1 и тези които са в локалния ще искат ли сериен номер,защото ми се е случвало да слагам SP и като дойде време за номера той да не бачка и трябва формат и на ново windows и т.н. така че ако може да препоръчате някой без сериен номер с Windows XP Home съм а диска от който съм го инсталирал е или http://www.software.co.jp:8085/*OS/Windows....6in1.DVD-XiSO/ или http://www.software.co.jp:8085/*OS/Windows....READ.NFO-XiSO/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Би и аз тука едно въпросче.. Имам оригинален DELL ReInstalation CD което по принцип не иска каквито и да било кодове. Слагам аз друг такъв диск Неизползван и го инсталирам... сичко 6 , но след няколко дни почна да брои дните и иска код ........... Странно , щото съм инсталирам 5 такива оригинални DELL PC-та с дисковете които им вървят с тях и не ми е искало ни код ни дявол ъпдейтва се и т.н. , а тоя се закучи... Някакви идей ? И решения които не изискват приинстал ( вече ми писна ) ? Тук е диска Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 някой не може ли да даде отговор на въпросите ми щото не мога да си инсталирам драйверите за звука преди да сложа сервис пак 1 и сега е малко кофти без звук Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 понеже темата е голяма а нямам време да чета направо питам... трябва ли преди SP2 да инсталирам SP1 и тези които са в локалния ще искат ли сериен номер,защото ми се е случвало да слагам SP и като дойде време за номера той да не бачка и трябва формат и на ново windows и т.н. така че ако може да препоръчате някой без сериен номер с Windows XP Home съм а диска от който съм го инсталирал е или http://www.software.co.jp:8085/*OS/Windows....6in1.DVD-XiSO/ или http://www.software.co.jp:8085/*OS/Windows....READ.NFO-XiSO/ Не ти трябва SP 1 за да сложиш SP 2. Серииния номер на windows-а който ти е инсталиран върши идеална работа. Освен ако не е репортнат като откраднат в такъв случай инсталацията въобще няма да стартира. Ако серииния ти номер е такъв трябва просто да го смениш, за целта има или програмка или ще си намериш "мануал" как да го направиш ръчно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 @zmei_gorqnin мерси сега ще пусна SP2 и да видим какво ще стане всичко е ОК!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Всичко вече е ок, макар че никой не отдели време да ми помогне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 дееба тъпия windows всеки пък като рестартирам пц-то и ми казва че windows firewall е OFFи аз си го включвам и си го правя да си ми стои включен но при всеки рестарт пак ми го дава OFF някви идеи как да го оправя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shizle Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Някой мойе ли да ми предложи добър window$ xp pro за сваляне от dc++ pls.Щото моя постояно иска диска за да се проверява защота някакви фаило ,които били нуйни на windows-a били променени и накрая като се провери излиза че нищо му няма .Кво да го правя или ково да си свалиа :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bg_korn2005 Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Със Service Pack 1 съм.Искам да си сложа SP2 а нестава защото когато свалям отделно Sp2 по време на инсталацията ми показва че CD-keya е невалиден.Пробвах с много CD key от различни места.Даже съм свалял и SP2 от различни места-Все дава грешка.Какво да правя ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Даже съм свалял и SP2 от различни места-Все дава грешка.Какво да правя ??? И аз преди време се бях насадил по този начин със СП1 и така и не можаш да се оправя, в крайна сметка преинсталирах от боотъбъл сд направо със СП2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bg_korn2005 Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Въпроса е че няма как да инстална SP2.Нямам го на CD.Пробвах да сваля от сървърите някво XPsp2 include, записах го на диск, напраих от PC-то да буутва от сидито и ми написа error, че диска не бил валиден.Какво да правя незнам.Ако някои продава няква пиратка от сорта на 5-10 лева да каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Има нещо което много ме дразни - ъпдейтите. Преди ги правих, но забелязах, че като ги наблъскам компа много почва да цикли. Затова от край време си държа чиста инсталацията на Win-а (без ъпдейти). Но скапаната жълта удивителна до часовника си знае нейното и постоянно ми напомня да съм направил ъпдейти. А още по-лошото е, че брат ми не го е*е и изглежда вместо да дава Х на балончето, което се появява от удивителната цъка в/у него и ъпдейтите почват да се свалят, и не мога да ги спра. Да дойдем на въроса. Как мога да разкарам тая досадна удивителна, щото ся пак се свалят ъпдейтите и... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.