Jump to content
BulForum.com

Windows XP Service Pack 2/3

mafiot

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply
Nqkoi moje li da mi kaje kakyf e seriiniq nomer na Win XP SP2, koito e ka4en na magnet-a. Syjelqwam ako nqkyde w temata e bil napisan, no az li4no ne go widqh.

Blagodarq predwaritelno...

Как така :confused

не можеш да го инсталираш :(

или си го сложил но не знаеш какъв ти е серийния :confused

• 3 weeks later...
Не сваляй този SP2. Това е бета версия.

Извинявам се :shy:

Потърси в ДЦ++, не може никой да не го е шернал.

Или ако и там го няма, отиди на сайта на Майкрософт (така е най-добре) , ще почакаш по-дълго но...

• 1 month later...

Имах неблагоразумието да си кача v2096 , ако ъпдейтна към Final ще стане ли номера ? Windows-a го ползвах около 2-3 седмици така , да го качвам ли наново 2096 и после Final-a , да не станат някакви омазвации ..

Извърших операцията от бета версия 2096 (Не можеше да се сложи 9.0ц)към финална версия на СП2 . Ако на някой му се наложи да прави подобна операция да свирка :D Прейнсталирах го на чисто и в момента всичко върви както трябва.

• 6 months later...

понеже темата е голяма а нямам време да чета направо питам...

трябва ли преди SP2 да инсталирам SP1

и тези които са в локалния ще искат ли сериен номер,защото ми се е случвало да слагам SP и като дойде време за номера той да не бачка и трябва формат и на ново windows и т.н.

така че ако може да препоръчате някой без сериен номер

с Windows XP Home съм а диска от който съм го инсталирал е или http://www.software.co.jp:8085/*OS/Windows....6in1.DVD-XiSO/

или

http://www.software.co.jp:8085/*OS/Windows....READ.NFO-XiSO/

Би и аз тука едно въпросче.. :)

Имам оригинален DELL ReInstalation CD което по принцип не иска каквито и да било кодове.

Слагам аз друг такъв диск Неизползван и го инсталирам... сичко 6 , но след няколко дни почна да брои дните и иска код :confused ...........

Странно , щото съм инсталирам 5 такива оригинални DELL PC-та с дисковете които им вървят с тях и не ми е искало ни код ни дявол ъпдейтва се и т.н. , а тоя се закучи...

Някакви идей ? И решения които не изискват приинстал ( вече ми писна ) ?

Тук е диска

Благодаря предварително.

някой не може ли да даде отговор на въпросите ми :rolleyes:

щото не мога да си инсталирам драйверите за звука преди да сложа сервис пак 1 и сега е малко кофти без звук :cry

понеже темата е голяма а нямам време да чета направо питам...

трябва ли преди SP2 да инсталирам SP1

и тези които са в локалния ще искат ли сериен номер,защото ми се е случвало да слагам SP и като дойде време за номера той да не бачка и трябва формат и на ново windows и т.н.

така че ако може да препоръчате някой без сериен номер

с Windows XP Home съм а диска от който съм го инсталирал е или http://www.software.co.jp:8085/*OS/Windows....6in1.DVD-XiSO/

или

http://www.software.co.jp:8085/*OS/Windows....READ.NFO-XiSO/

Не ти трябва SP 1 за да сложиш SP 2. Серииния номер на windows-а който ти е инсталиран върши идеална работа. Освен ако не е репортнат като откраднат в такъв случай инсталацията въобще няма да стартира. Ако серииния ти номер е такъв трябва просто да го смениш, за целта има или програмка или ще си намериш "мануал" как да го направиш ръчно :)

дееба тъпия windows

всеки пък като рестартирам пц-то и ми казва че windows firewall е OFFи аз си го включвам и си го правя да си ми стои включен но при всеки рестарт пак ми го дава OFF

някви идеи как да го оправя ?

Някой мойе ли да ми предложи добър window$ xp pro за сваляне от dc++ pls.Щото моя постояно иска диска за да се проверява защота някакви фаило ,които били нуйни на windows-a били променени и накрая като се провери излиза че нищо му няма .Кво да го правя или ково да си свалиа :sick :ph34r:

Със Service Pack 1 съм.Искам да си сложа SP2 а нестава защото когато свалям отделно Sp2 по време на инсталацията ми показва че CD-keya е невалиден.Пробвах с много CD key от различни места.Даже съм свалял и SP2 от различни места-Все дава грешка.Какво да правя ???

Даже съм свалял и SP2 от различни места-Все дава грешка.Какво да правя ???

И аз преди време се бях насадил по този начин със СП1 и така и не можаш да се оправя, в крайна сметка преинсталирах от боотъбъл сд направо със СП2.

Въпроса е че няма как да инстална SP2.Нямам го на CD.Пробвах да сваля от сървърите някво XPsp2 include, записах го на диск, напраих от PC-то да буутва от сидито и ми написа error, че диска не бил валиден.Какво да правя незнам.Ако някои продава няква пиратка от сорта на 5-10 лева да каже.

• 5 months later...

Има нещо което много ме дразни - ъпдейтите. Преди ги правих, но забелязах, че като ги наблъскам компа много почва да цикли. Затова от край време си държа чиста инсталацията на Win-а (без ъпдейти). Но скапаната жълта удивителна до часовника си знае нейното и постоянно ми напомня да съм направил ъпдейти. А още по-лошото е, че брат ми не го е*е и изглежда вместо да дава Х на балончето, което се появява от удивителната цъка в/у него и ъпдейтите почват да се свалят, и не мога да ги спра.

Да дойдем на въроса. Как мога да разкарам тая досадна удивителна, щото ся пак се свалят ъпдейтите и... :angry1 ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...