Jump to content
BulForum.com

Продавам ламарина

Recommended Posts

Продавам употребявана стоманезирана ламарина със силициево покритие, размер 1420ммХ1140мм, дебелина 0.40, цена 2.80лв./бр.

Идеално покритие за навеси и стопански постройки, евтин и дълготраен вариант.

0878710613

Колко листа имаш?И ако можеш някакви актуални снимки на листовете 1,2 листа?Утре тоест днес няма да съм в града но като се върна вечерта ще ти се обадя да се уговорим! :D

Продавам употребявана стоманезирана ламарина със силициево покритие, размер 1420ммХ1140мм, дебелина 0.40, цена 2.80лв./бр.

Идеално покритие за навеси и стопански постройки, евтин и дълготраен вариант.

0878710613

Ето снимки и приложение:Снимка1L1.jpg

Снимка2L2.jpg

Снимка3L3.jpg

Снимка4L4.jpg

Идеално покритие за навеси и стопански постройки със отличен светлоотразителен ефект, евтин и дълготраен вариант.

0878710613

За останалите около 40бр. осигурявам транспорта в рамките на град Пловдив.

Е това не са ли плаките на роланд 900?.... ако е така те май са от нкаква алуминиева сплав доколкото знам... не са стоманизирани със сигурност...

имам един въпрос аз... от чистата страна .. ясно чисто е :) а отдругата.... ? в смисал... бракове при експонация (понеже виждам на снимките че не са качвани на машина) или са си зелени или сини там квито са ?

На останалите съфорумници който имат интерес искам да кажа че тези листа са уникални за покриви... вечна работа е това :)

Е това не са ли плаките на роланд 900?.... ако е така те май са от нкаква алуминиева сплав доколкото знам... не са стоманизирани със сигурност...

имам един въпрос аз... от чистата страна .. ясно чисто е :) а отдругата.... ? в смисал... бракове при експонация (понеже виждам на снимките че не са качвани на машина) или са си зелени или сини там квито са ?

На останалите съфорумници който имат интерес искам да кажа че тези листа са уникални за покриви... вечна работа е това :)

Да, от Роланд900 са. Използвани са, но не са деформирани при експлоатацията им. Показани са от задната страна, където нямат фоточуствително

покритие. Относно приложението им мога да вметна, че когато се поставят зад тръбните фотоволтаични батерии стават идеален рефлектор и с

проценти увеличават нагряването им.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...