Jump to content
BulForum.com

Bubu.to i free.techno-link.com

CARROT

Recommended Posts

Аз пък на определен период от време не мога да upload-вам в дата.бг!Защо е така?Само при мен ли е така?

sportbg.com (bgplay.com) не работи по технически причини. В понеделник или вторник вероятно ще заработи когато ще бъде прехвърлен на по-бърза машина. Досега сайта се хостваше на Celeron ~600-700Mhz, отсега нататък на P4 ~2.4GHz :)

Тогава можеш да пратиш един гневен мейл на Аренабг, че не са им постоянни сървърите ;) Успех!

(инфо за хората в невидение: ФТЛ и АренаБГ са на едно)

Изглежда, че е създадена проблематичност в линията на interbgc (peer доставчик-а на Евроком) към АренаБГ и по този случай и CableBG users нямат достъп в момента.

traceroute to stronghold.arenabg.com (217.30.215.130), 30 hops max, 38 byte packets

1  gateway-hostings.evrocom.net (217.10.246.145)  0.731 ms  0.690 ms  0.437 ms

2  peering3.sofia.Evrocom.Net (217.10.240.162)  2.933 ms  2.814 ms  2.772 ms

3  unknown.interbgc.com (217.9.227.209)  3.262 ms  4.268 ms  3.388 ms

4  unknown.interbgc.com (217.18.241.202)  4.408 ms  4.416 ms  3.471 ms

5  * * *

6  * * *

7  hosting.arenabg.com (217.30.215.130)  3.661 ms  3.538 ms  3.584 ms

aham na edno sa, kato spre ednoto i drugoto spira :P da ne kaj i tretoto 6toto i mp3-bg sq ne se otvarq osven FTL i arena... sega ne sa prez evro.net i pak :angry:

ami togava dano nqkoi ot interbgc se sybudi po rano da si opravqt e6tata :wacko:

То не минава през евро.нет откакто отново работи Арената. Това е защото interbgc пуснаха свой линк натам, но явно в момента има някакъв технически проблем, който ще се отстрани днес/утре.

Info update: Headoff също не се отваря по горната причина.

INfo update #2: Проблема вече е решен.

pak stava qvno ne6to, trafika e mnogo mijav kym tezi sajtove ako izob6to go ima

i na mene mi omryzna da se nervq s toq peering i duma pove4e nqma da obelq po virosa pisna mi ve4e :cry maj e po dobre da se raz4ita na po byrz vyn6en net

аз имам специфичен проблем с аренабг. искам да попитам дали има и други с подобен проблем.

Отварям всичко от архива на аренабг освен музиката (store3.). на линка IDM ми дава "Action canceled

Internet Explorer was unable to link to the Web page you requested. The page might be temporarily unavailable." и това от близо седмица .... ходих в една евроком-ска зала и там си бачка без проблем.

Някой да знае нещо по въпроса :confused

• 3 weeks later...

имам един въпрос относно bubu.to

от две седмици се опитвам да се регистрирам и да си отворя собствен account там, но ми излиза следното съобщение: "temporary error, please contact bubu.to's administrator"

да не би вече да са преустановили отдаването на място на сървъра си?

btw кажете други free-та(да се виждат отвън), където мога да качвам.

data.bg, free-techno-link.com, warezbg.com, free.evro.net, free.centrum-group.com, free.datacom.bg отпадат като вариант

Няма място на бубата и затова не се приемат регистрации.

С какъв акъл очакваш някое фрее да се вижда навън? hit.bg..

• 4 months later...
На homepage-a на bubu.to горе в ляво може да видите цитираното по горе :(.

Кофти. Онзи ден го нямаше този надпис, но трябва да им се признае, че правят добро. Всеки, който си е качил нещата ще може да си ги изтегли сега :)

Браво на interbgc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...