zmeikov Posted April 12, 2004 Share Posted April 12, 2004 Може ли да се смени дяла на който е инсталиран XP (ME) без реинстал на бозата. Има ли някаква опция в самия виндовс щото ме съмнява с копиране да стане. Възможна ли е такава гимнастика изобщо? Не питайте защо ми трябва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted April 12, 2004 Share Posted April 12, 2004 Дълбоко се съмнявам да може! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 12, 2004 Share Posted April 12, 2004 Zavisi tochno zakvo prenasanq stava vupros ako primerno ako v d:-to ti e prazno moje s norton ghost da si go premsetish ama ako imash neshta na D:to neznam kak shte stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 12, 2004 Share Posted April 12, 2004 Ами доколкото ти разбирам въпроса... имаш да кажем С: и D: i виндовс е на C: а ти искаш да ти е на D:. Става ама с много гимнастика според мен. Можеш да ползваш Partition Magic: можеш да променяш големината на partition и квот си помислиш още (без да се налага преинсталиране на квото и да е било) А също така можеш да променяш буквата на partition или ако имаш хард 40ГБ и ти е разделен на 2х20ГБ само сменяш буквите на partition-ите и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 12, 2004 Share Posted April 12, 2004 pffff, nali vyv vsichki konfiguracionni failove windowsa si pazi, che edi koe si neshto mu e na C:\Windows\system32 .. Kat smenish samo bukvite na particiite poznai kakvo shte stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 12, 2004 Share Posted April 12, 2004 то за тва е "partition magic" - след това автоматично се рестартира комп-а и той си претърсва регистри работи глупости, променя C:\Windows\system32 на D:\Windows\system32 и стаа работата. p.s. Правил съм го за D и Е ама нямаше операционна система на тях. ако решиш да го правиш внимателно чети предупрежденията дето ще ти излезнат на прозореца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 13, 2004 Share Posted April 13, 2004 b4ur2m: i posle tragna li ti windows-a tragnal grunci wondowsa не можеше да не ми тръге, и ти трябваше да си го разбрал ако си чел по-добре какво съм написал или имаш поне някаква малка представа за какво говориш. Казал съм че не съм сменял букви на партиции на които има windows - просто не ми е трябвало Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 13, 2004 Share Posted April 13, 2004 s partition magic baia igra si vidial togava po-malko vreme otnema preinstall Не знам колко време ще отнеме (може и бая да е ама човека пита ако може да стане без да преинсталира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.