Jump to content
BulForum.com

Цифрови фотоапарати

RIP

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply
.... а стават ли за видеоклип със звук?

Става

Разликата е в цвета.

Ай' стига бе....60 лв. разлика за един цвят... :blink: ....иначе наистина всички данни са им еднакви.

А за видеото - правят видео със звук, но само в 320Х240 (10 или 30 кадъра/секунда) и ако не се лъжа в този модел обективът май не беше на 'Лайка'....

Кои са най-добрите оптики

Тези на фирми, доказали се доста преди да измислят цифровата техника изобщо....като Карл Цайс например... :)

Ай' стига бе....60 лв. разлика за един цвят... :blink: ....иначе наистина всички данни са им еднакви.

А за видеото - правят видео със звук, но само в 320Х240 (10 или 30 кадъра/секунда) и ако не се лъжа в този модел обективът май не беше на 'Лайка'....

И на други апарати съм забелязвал такава разлика в цената само за цвета, но за този конкретно само предполагам. Оптиката му е Lumix DC Vario Optical Zoom, лайките си ги пишат отпред.

Лайка, олимпус, никор, канон

Аз бих прибавил към тези на @Aquila и Пентакс.

Аз бих прибавил към тези на @Aquila и Пентакс.
a Lumix ?

Те вече спадат към графата добри

И на други апарати съм забелязвал такава разлика в цената само за цвета, но за този конкретно само предполагам. Оптиката му е Lumix DC Vario Optical Zoom, лайките си ги пишат отпред.

На снимката там където е сивия, има вероятност да е с от ония металните покриятия... За по-голяма здравина.. Пък и знаеш ли, те за много от тях не пишат абсолютно всичката информация... Така, че може и това да предполагаме... Иначе черен ? Не е лош като дизайн, ако са еднакви, но ми се струва, че уловката е някаде по самия преден корпус ;)

А някой ще сподели ли дали този е добър, защото цената ми допада 399 лв е перфектно... Поне лично за мен де :) айде дайте мнения и за въпросния Панасоник... Тъкмо и човека дето се е спрял на него ще разбере повечко...

За мен тея апарати Панасоник са просто бомба.6Х оптичен зоом, оптична стабилизация, евтини карти с памет СД/ММЦ, видео със звук 30 кадъра просто върха :) Много леко минусче спрямо конкурентните марки е 2 инчовия дисплей.Не че е малък но в момента почти всички нови модели са с 2.5.Също така видеото е 320 x 240 но все пак това е фотоапарат не камера :) Според мен обаче сравнен с многото плюсове това са много незначителени минусчета :)

Само искам да отбележа че точно тези модели май ги няма в Пловдив доколкото видях черния го имаше само в техномаркет Хемус и още един.Така че трябва да се провери че може да се окаже че ги няма в наличност :)

а бе, един колега е с LZ2 ("сивия") и твърди, че се различава от "черния" не само по цвета :blink:

Това превю е дадено като колор оптион само ;) Демк разликата трябва да си е точно в цвета ама може и да бъркам :)

Можете ли да ми препоръчате някакъв фотоапарат до 250лв.Нещо качествено за парите си и компактно. Тоест търся си нещо компактно и качествено нешо средно ако може да се намери. :)

Благодаря Предварително!

Има ли чуждестранен магазин, който прави доставки до милата ни родина, че сериозно се замислям да събирам за нов апарат?

Аз искам да попитам как мога да завъртя клип на 90 градуса?Сестра ми е снимала разни клипове не както е нормалното положение а по височина и сега незнам как да ги врътна.Някой има ли си идея?

Абе някой да има впечатления от самсунг диджимакс и6.

Търсих ревю маа не намерих(ако някой анмери айде да ми го даде-може и на англ)

Как се справя с мп3-ките има ли екуалайзер и такива глуспоти.

могат ли да се гледат клипове на него(не правени с апарата а качени)

Абе вообще ако намера ревю,може би ще пише сичко.

Абе някой да има впечатления от самсунг диджимакс и6.

Търсих ревю маа не намерих(ако някой анмери айде да ми го даде-може и на англ)

Как се справя с мп3-ките има ли екуалайзер и такива глуспоти.

могат ли да се гледат клипове на него(не правени с апарата а качени)

Абе вообще ако намера ревю,може би ще пише сичко.

Абе ревюта колкото щеш...

Виж хората дето имат такъв какво казват за него. Обърни внимание най-вече на мненията на един от потребителите madrone, че е казал най-много неща. :rolleyes:

Абе ревюта колкото щеш...

Виж хората дето имат такъв какво казват за него. Обърни внимание най-вече на мненията на един от потребителите madrone, че е казал най-много неща. :rolleyes:

Мисълта ми беше за ревю като на гсмарена-нещо такова.

И така и не се разбира дали има екуалайзер.

Защото ако си го взема ще го ползвам всеки ден и като мп3 плейър и като апарат..затовами трябва повече информация.

Мисълта ми беше за ревю като на гсмарена-нещо такова.

И така и не се разбира дали има екуалайзер.

Защото ако си го взема ще го ползвам всеки ден и като мп3 плейър и като апарат..затовами трябва повече информация.

http://www.digicamreview.co.uk/samsung_digimax_i6_review.htm

E точно за нещо такова говоря.Мерси

Ако някой друг намери пак ще мие от полза.

Като гледам май е доста доволен :)

Само да хванем спипендийка и за подарък ще си го зема :devil

Така, спрях се на панасоник но немога да избера между Panasonic DMC-FZ7 и Panasonic DMC-FZ5.

Седмицата има няколко добри предимства, но при тестовете повече шуми. Искам по-професионален съвет и да си поръчвам апарата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...