Jump to content
BulForum.com

Цифрови фотоапарати

RIP

Recommended Posts

Sto pati povtorih che sastestvuva evtin i mnogo hubav aparat! no nikoi ne zabeliaza!

http://www.epinions.com/pr-BenQ_DC5330_Dig...lay_~full_specs

V ERA Computers cenata mu e 189$ bez DDS. Pravete si smetkata!

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply
  RIP said:
Naggy,е ти ми даде ама друго си е мнението на човек който разбира или е ползвал съответен модел.И май е изчерпаха мненията ще се осланям на снимките в тоя сайт.

:angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Тоя Стийв да не го мислиш, че си ги пише човека щот си няма работа. Не го ли гледаш, че е маниак и всичките му ревюта са точни, безпристрастни. Само внимавай с определенията, защото са малко кодирани. Ако пише, че прави добри снимки - значи не става ;) Ако пише отлични снимки - значи става. Все пак човека не може в прав текст да ти пише, че даден модел е боклук

И още - тук в секция /Pics/.... има доста фотографии които можеш да разгледаш. В AcdSee-то като натиснеш enter май беше, излиза EXIF инфото на JPG-а. Там пише с какво са правени и доста от сетванията на апарата в момента. Това е единственния начин лично да се обедиш как снима определена марка. Иначе мнения можеш да получиш 1000 различни. Всеки като си купи дадена марка и тя автоматично става върха на сладоледа за него :cry

kaloianiliev said:
Sto pati povtorih che sastestvuva evtin i mnogo hubav aparat! no nikoi ne zabeliaza!

http://www.epinions.com/pr-BenQ_DC5330_Dig...lay_~full_specs

V ERA Computers cenata mu e 189$ bez DDS. Pravete si smetkata!

По спецификацията изглежда доста примамлив. Разгледах и снимките - за тези пари качеството е в повече :punk Само едно нещо ме смути - някой каза, че се зареждал от USB порта. По спецификация USB порта може да захранва устройства с ток до 100mA, което означава поне 10-14 часа за зареждане. Както виждам обаче - има си и чарджер в комплекта.

Ако ще купувате нещо по спецификации - недейте. Вижте какви снимки прави реално и гледайте да получите мнение от собственик. Другото си е реклама.

Naggy said:
По спецификацията изглежда доста примамлив. Разгледах и снимките - за тези пари качеството е в повече  :punk Само едно нещо ме смути - някой каза, че се зареждал от USB порта. По спецификация USB порта може да захранва устройства с ток до 100mA, което означава поне 10-14 часа за зареждане. Както виждам обаче - има си и чарджер в комплекта.

Momche kakvi 100mAh govorish be :) Az imam po staria model bateriata na koito e 600 mAh, prez USBto se zarejda za okolo 2h kogato e napalno prazen :) Kazvam ti go napalno realno! bez nikakvi preuvelichenia :) A s charger-a se zarejda za 2h i polovina :) Chargera e 300 mAh. Taka che pravi si izvoda kolko tok minava prez USBto :)

PP: Vijdal li si novite skeneri na Canon koito se zahranvat direktno ot USB porta? Na tiah im triabav baia tok!

VooDooMaN said:
Ако ще купувате нещо по спецификации - недейте. Вижте какви снимки прави реално и гледайте да получите мнение от собственик. Другото си е реклама.

I az tova im vikam ! :) Da otidat do Era Computers i da vidat aparata na jivo i da napraviat snimki :) Pozvoliavat ! Nikakav problem! snimkite sa istinsko biju za tia pari.

kaloianiliev said:
Momche kakvi 100mAh govorish be :)

Никъде не съм писал 100mAh а 100mA. Има голяма разлика. Проверих - по стандарт е 500mA на порт, т.е. достатъчно за да се зарежда бързо акумулатора.

Що се отнася до VooDooMaN:

Стигна ли до второто изречение в което пише: Разгледах и снимките - за тези пари качеството е в повече :punk - Имах предвид снимките които kaloianiliev е правил, а не на външния вид на фотоапарата B)

Naggy said:
Имах предвид снимките които kaloianiliev е правил, а не на външния вид на фотоапарата

Oooo tia deto az sam pravil sa s DC3410, te sa mnogo zle v sravnenie s novia model :) Nisto obsto niamat :) Ama niamah pari4ki togava :)

300 евро. Обаче нещо не ми харесва. Като чели има много шум. Като го сравнявам с Канон А75, направо бледнее, а пък А75 струва ~300$ навън.

Runner said:
Тези снимки ги правих със Fujifilm S5000. Кажете си мнението. Правени са със светкавица.

Според мен са добри :)

offtopic: бюрото ти много прилоча на мойто - не по формата ами по отворения комп и голямата кочина :)

Runner said:
300 евро. Обаче нещо не ми харесва. Като чели има много шум. Като го сравнявам с Канон А75, направо бледнее, а пък А75 струва ~300$ навън.

Naistina sa mnogo pari4ki za toia aparat :( Za sastite mojeshe da si vzemash dosta po dobar :) Pokaji niakoi snimki na otkrito da vidim tam kak snima

Хахах, сестра ми днес се е снимала с някакви нейни приятели. Може да видите част от снимките правени на открито тук. Още не съм научил, кое за какво е, така че омайте предвид, че това не е пълния потенциал на апарата.

Absolutno sam saglasen ! samsung V4 i V3 sa perfektni aparati za cenata si! Niama drugi kato tiah :) Az ei sega ste kacha snimki na stranicata si ot V3, ako iskate otidete i gi pregledaite, v papka My Digital Photos, tezi koito zapochvat s "SV3......" sa snimki praveni s tozi aparat

Аз наскоро си взех SAMSUNG Digimax 301 и за цената си от 275лв /техномаркет Европа/ прави страхотни снимки.

Ето едан необработвана снимка правена сега /не е на нощен режим а в стаята съм с една не много добре осветяваща луминисцентна лампа/ -> ТУК

EDIT: Вентилатора на CPU-то се върти в момента на снимането :)

b4ur2m said:
Аз наскоро си взех SAMSUNG Digimax 301  и за цената си от 275лв /техномаркет Европа/ прави страхотни снимки.

Ето едан необработвана снимка правена сега /не е на нощен режим а в стаята съм с една не много добре осветяваща луминисцентна лампа/ -> ТУК

EDIT: Вентилатора на CPU-то се върти в момента на снимането :)

Значи си доволен от САМСУНГА така ли? Щот аз мисля да си зема Самсунг Дигимакс 360

Да доволен съм - няма да сбъркаш според мен. :)

Обаче си помисли дали има смисъл да даваш 120 вл. в повече в сравнение с Digimax 301, лично според мен и 202 / в промоция е и струва 199лв./ Май ще прави същите снимки. Защото не вярвам да снимаш само на 2048 X 1536 SHQ или 2048 X 1360 SHQ, защото мястото е много малко и щ етрябва да си купуваш памет :); а доколкото видях тук при 360 няма 1600х1200 която я има на 301. А на тази разделителн способност е перфектно защото се правят перфектни снимки ако ще ги искарваш на стандартен формат фотохартия и се правят доволно повече копия.

Ако те интересува нещо друго - питай - може и на ICQ.

b4ur2m said:
.... ако ще ги искарваш на стандартен формат фотохартия....

Eeee... koi izkarva cifrovi snimki na hartia :)

I az sam za Samsung no tozi koito ti si vzel mu e dosta shumna matricata... no napalno normalno za aparat ot tazi klasa. kak stoi vaprosa s bateriite, koito e dosta po vajen ot pametta ? :)

kaloianiliev said:
Eeee... koi izkarva cifrovi snimki na hartia :)

I az sam za Samsung no tozi koito ti si vzel mu e dosta shumna matricata... no napalno normalno za aparat ot tazi klasa. kak stoi vaprosa s bateriite, koito e dosta po vajen ot pametta ? :)

Аз изкарвам ;) , досега само 9х13 и са перфектни.

Да доволен съм - няма да сбъркаш според мен.

Как може да си доволен от тая снимка не разбирам.

VooDooMaN said:
Аз изкарвам  ;) , досега само 9х13 и са перфектни.

Chisto lubopitstvo, zasto gi izkarvash kato moje da gi gledash na komputara? Az naprimer na den pravia minimum 10 snimki... na kakvo li ne... i nikade ne izlizam bez aparata :) Ako po4neh da gi izkarvam na hartia... do sega da sam faliral :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...