RIP Posted June 23, 2005 Author Share Posted June 23, 2005 Хах, по-горе исках да кажа "Самсунг досега един хубав не съм видял". Иначе до 350лв. аз бих взел този HP който споменах. Доста е добър и е към 320лв. Все пак сядаш и четеш ревюта, защото на теб ти трябва за едно, на мен за друго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Хах, по-горе исках да кажа "Самсунг досега един хубав не съм видял". Иначе до 350лв. аз бих взел този HP който споменах. Доста е добър и е към 320лв. Все пак сядаш и четеш ревюта, защото на теб ти трябва за едно, на мен за друго... <{POST_SNAPBACK}> Вече си избрах.Като го взема ще кажа впечатленията Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 Поне кажи какво избра . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 какво не му харесвате на сонито? аман от ваште прехвалени канони с надути цени! сестра ми има сони S60 (същия като S40, но с по-различна комплектовка) и апарата се държи перфектно. снима навсякъде с перфектно качество, тока досега не му е свършвал е неподходящ момент и изобщо не мога да рабера що отричате всичко, което не е шибан Канон?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 Говори в единствено число. Лично аз съм се спрял на A510, защото мисля, че е най-добър в съотношение цена/качество, пък и повечето реномирани сайтове го определят като такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Поне кажи какво избра . <{POST_SNAPBACK}> Избрах Сонито Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Преди няколко дни се обзаведох с Samsung V700, който има най-общо следните спецификации: 7.0 mega-pixel high-resolution digital camera Outstanding 30X Zoom (optical 3X, digital 10X) 2.0" Color TFT-LCD Monitor Faster booting and shot-to-shot speed 5 ISO settings 30 fps movie clip World class Schneider lens One hour of voice recording И изглежда така: Аз си взех версията Indigo Blue понеже най-ме кефи на външен вид. Иначе и червенкото не е никак зле. Като впечатления няма какво толкова да кажа. Ако го сравнявам с апарата на брат ми - Panasonic FZ20 то определено този е по-слаб, но такава му е цената Още не съм му разучил всички функции и при каква светлина с какви настройки се снима и ми се случва често когато снимам без светкавица да се получи мътна снимка понеже мърдат ръцете ми, но това чувам, че е нормално и ще трябва да се понауча. Цената на този апарат до преди седмица беше 699лв (с 32мб SD SanDisc в комплекта). Сега в момента е на промоция и за 599лв получих същият пакет, но с бонус 256MB SD Samsung PleoMax. Тази промоция беше една от причините да си купя него вместо Panasonic LZ2 (който няма визьор, има ниска разделителна способност на TFT-то, но има 6x zoom). Айде да ми е честит Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Честито,хубав е наистина.DREAMER много си пада по фирмата SAМSUNG. Aз съм с CANON A-510 и ви давам да видите 2 снимки снимани от едно и също място-едната без оптика ТУК и другата с приближение 4х ТУК Ето ви още две от стария град ТУК и още една ТУК Dreamer може би трябва да бъде пинната тая тема???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Някой има ли преки наблюдения върху Kodak CX7530,защото съм се спрял на него,изчетох сумати ревюта,но все пак бих искал да чуя и други мнения Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Преди няколко дни се обзаведох с Samsung V700... Айде да ми е честит <{POST_SNAPBACK}> И със здраве да си го ползваш Нащракай малко снимчици и ги бодни някъде,без да ги "мачкаш"да видим за кво става на въпрос Интересно ми е колко мегабайта става една снимка на 7.1 мегапиксела Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 Да и аз искам да видя снимки от този апарат . Иначе вероятно утре ще си взема Canon A510 и ще се скъсам от снимане . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Да и аз искам да видя снимки от този апарат . Иначе вероятно утре ще си взема Canon A510 и ще се скъсам от снимане . <{POST_SNAPBACK}> Ха така,може да спретнем и едно конкурсче Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 Поръчах апарата от АКТ ООД, официален дилър на Кантек за Пловдив на цена 435лв, като може да се вземе и без ДДС, но не ми се занимава особено. Сега само чакам да се обадят и да кажат кога да ида да го взема. vasil088, Деком остават назад, тъй като цената е с 5-10лв по-висока, а и днес говорих с професионален фотограф който неведнъж е имал проблем с гаранцията при тях . Препоръчайте зарядно и батерийки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Поръчах апарата от АКТ ООД, официален дилър на Кантек за Пловдив на цена 435лв, като може да се вземе и без ДДС, но не ми се занимава особено. Сега само чакам да се обадят и да кажат кога да ида да го взема.vasil088, Деком остават назад, тъй като цената е с 5-10лв по-висока, а и днес говорих с професионален фотограф който неведнъж е имал проблем с гаранцията при тях . Препоръчайте зарядно и батерийки . <{POST_SNAPBACK}> Varta Photo Accu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 Гореспоменатия фотограф ми препоръча същите и явно ще взема от тях. Мерси. Леле... това апаратче има толкова ръчни настройки, че докато запомня едната, забравям предишната . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 nqkoi moje li da kaje cenata na tova zarqdno VARTA photocut i kade se prodava Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 nqkoi moje li da kaje cenata na tova zarqdno VARTA photocuti kade se prodava <{POST_SNAPBACK}> Photo Accu (Sorry за грешката в по-горния пост) са батерии на Varta (акумулаторни). Зарядно, можеш да си вземеш от Метро, Технополис, Техномаркет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Я кажете от къде мога да си взема апарт втора ръка и изобщо заслужава ли си или само нов да взимам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Втора ръка само ако знаеш кой го е ползвал ! Иначе е рисковано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Я кажете от къде мога да си взема апарт втора ръка и изобщо заслужава ли си или само нов да взимам? <{POST_SNAPBACK}> Отиваш ма Руския пазар,и мангалите продават такива неща , само че нямаш гаранция дали не е пълен с пластилин и с някоя счупена съществена част,иначе мангалите им искат много тънки кинти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 Я кажете от къде мога да си взема апарт втора ръка и изобщо заслужава ли си или само нов да взимам? <{POST_SNAPBACK}> Като за начало наглеждай Buy/Sell раздела, а и подобните в различните хардуерни форуми . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Наглеждам, ама апарата който търся несъм го виждал за продажба, а и не ги знам хардуерните форуми. Мисълта ми беше дали няма някой добър магазин втора ръка където да си шитна и сегашния сапун. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 Кажи кой търсиш. Иначе не ми се вярва да има магазини където да изкупуват апарати. Форуми - HardwareBG, CEG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ей това съм си харесал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 И със здраве да си го ползваш Нащракай малко снимчици и ги бодни някъде,без да ги "мачкаш"да видим за кво става на въпрос Интересно ми е колко мегабайта става една снимка на 7.1 мегапиксела Да и аз искам да видя снимки от този апарат . Иначе вероятно утре ще си взема Canon A510 и ще се скъсам от снимане . За размер/качество можете да видите инфо тук: http://www.dpreview.com/reviews/samsungv700/page4.asp Ето някои снимки, които съм правил аз, но компресирани. В оригинален размер (най-често 1600x1200, но и 2048x1536) с качество Super Fine (jpg) можете да ги видите тук: http://www.techbg.com/files/v700/ Оригиналните jpg-та съдържат пълната информация в какъв моуд са снимани с какви настройки (right click, properties > Summary tab) P.S.: Снимките на обектива Schneider на края на този пост не са реални снимки на обектив, а на изображение на TFT-то ми - macro mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.