Jump to content
BulForum.com

Arcanoid rulezzz

Psihara^^

Recommended Posts

zna4i ... znam 4e 6te govorq za ne6to mnogo staro no mi trqa link za nqkwi arcadni igri.. ot oniq s top4eto i letvata ama ne nqkwi demota za po den dwa ami full versions .. ako nqkoi moje da mi help 6te sum mnogo blagodaren.. siguren sum 4e ima i drugi zaribeni :)

виж в http://dosgamesarchive.com u freedosgames.com аз преди на стария компютър много се бях зарибил по тея игри и само от тея сайтове дърпах. Има мноого от най-великите игри създавани някога.

Също можеш да видиш www.tuol.org - търсачка, но и има лист със сайтовете за abandonware. Също www.the-undergogs.org И аз допреди година-две само такива джитках :D

aaaaa razvalili sa i dwata site-ta .. ediniq sa go napravili platen a drugiq tarsa4ka... pla4 pla4

ee много кофти че са ги прецакали. преди само от тях дърпах игици и се зарибявах по цял ден...

• 3 months later...

hubu e 4e se vrashtate kam retro igri.. s golqma nostalgia gledam kam 90's kogato po4ti vsqka igra beshe novatorska i izdigashe janrovete na novo nivo.. ne kato sega da sa super komersialni i 90% da sa plqva :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...