Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Телефона е в уникално състояние, работи без проблем с оригинално зарядно.

Батерията е слабичка но си е оригиналната все пак.

Начална цена: 50лв.

Стъпка: 5лв.

Блиц: 150лв.

Край на търга 30.04.2009г.

PS: Минималната сума за което ще се разделя с апарата е 100лв., ако по време на търга не бъде достигната се сваля от продажба.

011481607-big.jpg

011481608-big.jpg

011481609-big.jpg

011481610-big.jpg

011481611-big.jpg

011481612-big.jpg

011481613-big.jpg

011481614-big.jpg

011481615-big.jpg

Аз по-щурав търг не бях срещал. Минимална сума 50, след малко минималната цена за разделяне със стоката 100 лева.

За да не е спам, давам 60 лв. и съм наясно че телефона няма да попадне в ръцете ми.

Поздрави и весело наддаване.

Аз по-щурав търг не бях срещал. Минимална сума 50, след малко минималната цена за разделяне със стоката 100 лева.

За да не е спам, давам 60 лв. и съм наясно че телефона няма да попадне в ръцете ми.

Поздрави и весело наддаване.

Защо да е щурав, не че искам да защитавам колегата но тази опция я има дори в ибей като там е скришно и поставяш цена при която ако не се достигне не се продава стоката, ти защо мислиш че примерно в немския ибей повече работи почват от 1 евро ?

За да не е спам по темата без никакъв интеес аз давам 70лв, като и аз знам че няма да попадне у мен :lol: :lol:

Това е негласен трик за повече ъпване на темата => повече хора, които я забелязват.

Няма да затварям темата, но много моля някой да даде направо 95 лв., като му гарантирам, че със сигурност няма да получи телефона. ;)

Това е негласен трик за повече ъпване на темата => повече хора, които я забелязват.

Няма да затварям темата, но много моля някой да даде направо 95 лв., като му гарантирам, че със сигурност няма да получи телефона. ;)

Ако батерията не държи и телефона няма никакви забележки по външния вид, както и да работи, естествено... от мен минималната цена (заради сантимент).

Малко инфо:

Имал съм 2 такива апарата. Имат доста проблеми. Най-големият е със слайда. Следва лоша чуваемост и малка издръжливост на батерията. Ако е със стандартната... няма да изкара повече от ден и половина при положение, че се говори над 2-3 часа на ден.

Цена от 150 лева... оценявам чувството за хумор на автора :lol: :lol: :lol:

edit:

телефона е отварян (последната снимка), което е сигурен признак, че слайда е отишъл... плюс спукан панел... оттеглям се с удоволствие от търга.

Тогава от мен тези 95 лв. А колкото да самия телефон, колкото и добър модел да е, все пак е на 10 години. Едва ли някой ще даде за него повече от 50 лв дори. В момента на тази цена може да се намери GSM с повече екстри и доста по-нов модел. Без лоши чувства ;) Цената е дадох, за да не съм в пълен оффтопик.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...